• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Benim oğlumda kucaģa alişti kiziyorlar niye alistirdin diye. Ama napayim? Biz cok bekledik bugunleri. Hem beklememis olsak bile aglayan bebegi annesini babasini isteyen bi bebegi sirf kucaga alismasin diye kosede mi birakalim. Varsin isim dursun temizligim dursun bebegim huzurlu olsun.
Canim gözümüzün icine bakiyolar dudak buzup agliyolar nasil birakalim ki banada dyorlar ama ole kolay degil napalim iyi olsunlar da

Canim enerjisi yetecek mi acep yani dinç mi cunku bebisler zorluyor ya arada bende dusunuyorm nasil olcak diye bizimkiler baska illerde gelip baksa hasta hic gozu almaz demiyo zaten bakarim diye esimin vardiyayi ayarlicaz zor canim ama napalim
Ben de bakmasını istemiyorum ama o bebiş bakıcam diye havalara uçuyor şuan inadına yapıyor annem gelip bakar mazallah kıskançlıpından çatlar o yakında ya aklı sıra kimseye bırakmıyor. Of of sonunuz hayır olsun. Ne çok dinç ne çok kötü orta halli ama yaşlı işte...

Hayirli gunler guzel guzel anneler bebislerizi ne sıklıkla emziroyosunz benimki azaltti emmeyi yani onceden saat basi istyodi smdi veriyorum almiyo mama yok smdilik bir de sutum iyi mi bilmiyorm ama cok sert degil göğüslerin acaba daha aktif emdiklerinden mi
Benim ki çok emmiyor arada sağıp veriyorum da öyle emin oluyorum doyduğundan.

Ben de bakmasını istemiyorum ama o bebiş bakıcam diye havalara uçuyor şuan inadına yapıyor annem gelip bakar mazallah kıskançlıpından çatlar o yakında ya aklı sıra kimseye bırakmıyor. Of of sonunuz hayır olsun. Ne çok dinç ne çok kötü orta halli ama yaşlı işte...
Canim bence bakicam demesine bakma o yorulcak edicek bi sure sonra yapamiyorm dicek hayirlisi olsun hakkinda canim

Canım bugün aşıya gittiğimde sordum hemşireye benim kızın da başında ve kaşlarında var zeytinyağı sür banyodan önce sonra yıka dedi. Saçlar için de banyodan sonra kabaranları tara dedi. Geçer inş çok kötü görünüyor çünkü. İnsanın içi gidiyor acaba canı acıyor mudur diye düşünüyor
Canim zeytin yagini denedim kafasinda bisey olmadida kasina surdugum yer kipkirmizi oldu gozu falanda sulandi kizardi bidaha surmeyede cesaret edemedim sanirim asitli geldi zeytin yagi haftaya 2.ay asimizda bende sorayim bakalim yara gibi duruyo insallah acimiyordur canlari:-(

Hayirli gunler guzel guzel anneler bebislerizi ne sıklıkla emziroyosunz benimki azaltti emmeyi yani onceden saat basi istyodi smdi veriyorum almiyo mama yok smdilik bir de sutum iyi mi bilmiyorm ama cok sert degil göğüslerin acaba daha aktif emdiklerinden mi
Benim kizim da artik eskisi gibi sık emmiyor 57gunluk olduk eskiden bosaltamiyordu gogsumu simdi hepsini bitirdigi icin sagmaya gerek kalmiyo acikinca ztn aranmaya baslyr bazen 2-3bazen 4 saati bulabiliyor

Benim kizim da artik eskisi gibi sık emmiyor 57gunluk olduk eskiden bosaltamiyordu gogsumu simdi hepsini bitirdigi icin sagmaya gerek kalmiyo acikinca ztn aranmaya baslyr bazen 2-3bazen 4 saati bulabiliyor

Bende de durumlar aynı kızlar endişeleniyordum acaba doyuyor mudur yetiyor mudur diye kızım 6100 gr olmuş bugün tartıldık maşallah 1.5 kiloyu geçmiş geçen aydan bu yana yetiyor demek ki. Bebişler eskiden olduğu gibi az emmiyorlar daha çok çekiyorlar süresi az da olsa göğüs sönüyor resmen

Bende de durumlar aynı kızlar endişeleniyordum acaba doyuyor mudur yetiyor mudur diye kızım 6100 gr olmuş bugün tartıldık maşallah 1.5 kiloyu geçmiş geçen aydan bu yana yetiyor demek ki. Bebişler eskiden olduğu gibi az emmiyorlar daha çok çekiyorlar süresi az da olsa göğüs sönüyor resmen
Masallah canim bebisine cok guzel kilo almis dogum kilosu kacti acaba.bizim 3160 dogdu 40gunlukken 5kiloydu bakalim 6olmuzmuyuz bizde carsamba gorcz insallah

doğum kilosu kaçtı canım seninkinin. Benimki 3140 doğdu 5700 çıktı 3 aylıkken.

Aynen canim benim aralari artti emmesinin sagmıyorum. Zaten cekiyor maasallar kuzucugna saglikla buyusun insallah

2 saat sonra ağladığı için çıldırır biliyorum ama meraklı en son 30 yıl önce bebek bakmış şimdi de çok hevesli poff :KK43:
O basta hevesli ama sonra yoruldum ettim arkadasimin kayinvalde bakiyor yoruldumlar disari cikamiyormlar vs yani sitem oluyor insallah hayirlisi olur canim bakar elbet torunu ama zorlanir

Canimm maasallah ne kadarlik kuzucugun benimki az aldi sanirim sadece sut senin de oylemi??2 aylik ta 6 kg idi gece uyuyor uyandrmiyorm ondan mi acaba 3850dogdu 3700 lere indi iyi mi sizce

Kızlar göğüslerim hala çok acıyor benim emdikten sonra özellikle iğneler batırıyorlar içten sizi ve ağrı var. Sütüm çok yok haliyle bizimki doyucam diye sürekli emiyor iyileşmesine fırsat vermiyor. Aynı durumu yaşayan varmi

Canimm maasallah ne kadarlik kuzucugun benimki az aldi sanirim sadece sut senin de oylemi??2 aylik ta 6 kg idi gece uyuyor uyandrmiyorm ondan mi acaba 3850dogdu 3700 lere indi iyi mi sizce
gayet iyi cnm kiloso bende insallah 6 olmusuzdur diye dua ediyrm gece uyandirma zaten artik acikinca kendileri uyaniyrlar hem gece uykusu duzeni icin uyandirmamak lazimmis artik buyudu bebisler cunku

gayet iyi cnm kiloso bende insallah 6 olmusuzdur diye dua ediyrm gece uyandirma zaten artik acikinca kendileri uyaniyrlar hem gece uykusu duzeni icin uyandirmamak lazimmis artik buyudu bebisler cunku
Olmustur canim insallah canim senin kuzunda maasallah iyi kilo almis..uyandirmiyorm da ac mi kaliyo diyede dusunuyorm sabah saldiryo garibim☺

Back