• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Ben araniza yeni katılmış bi anneyim oğlum 50 günlük face hesabı açılmış sanırım geçmişleri okuyarak ilerliyordum ama son yeni yaşadıklarım yaşadıklarınizda okumak beni rahatlatıyor.beni kabul ederler mi
Canım yeni üyeysen sanmıyorum. 9 ay boyunca aktif olanlar kabul ediliyor diye biliyorum.

@KAYGILI kaygılım senin kanama kaçıncı gün bitti? Benim 42. Gün bitti sonra 45 48. Günler arası adet oldum. Bugünn64. Gün ve dünden beri lekelenmeler var. Acaba pko dan dolayı mı? Sende oldu mu böyle bişey

Kızlar yaa ya facebook a beni de alın ya da buralara uğrayın :mad: ırmak arkadaşıma faceden mesaj attım ama cevap gelmedi. Facebook gizlilik ayarlarını duzeltemiuorum aramalarda çıkmıyorum sanırım.
Halen ekleyen olmadıysa bana özelden mesaj yaz. Yardım etmeye çalışayım

Canım inan face te şu an gayet güzel. Paylaşımlar devam ediyor. Ben sırf kopmamak için adres açtım kızımın adına
Canim acmak isterim ama hic olmadi facem esiminde yok..olsun burayi ve sizleri hic unutmicam ogluma baktikca hepinizi hatrliyorum mesajlariniz dahi hafizamda hepinizs iyilikler diliyorum bebislerle guzel anneler☺

Kesinlikle arkadasim. Kangurularda bebekler mutlaka anneye bakmasj gerekir. Onlar ne zaman bir yeri gorup gormek istemediklerine karar veremeyecekkadar kucukler. Dolayisiyla disa dogru bakinca strese girebilirler. Zaten hakiki kangurularin hic birinde onde tasimali gorseli yoktur. Birde dikkat edilmesi gereken bacak kismi genis olmali bebek sanki oturur gibk olmali. Sokakta goruyorum minicik bebeklerin bacaklari sarkiyor disa dogru bakiyorlar ve cok asagida tasiniyorlar : ( anne basini egdigi zaman bebeginin basina opucuk verebilecek sekilde tasinmasi gerekiyor. Dikkat edelim iyi bi sey yapalim derken bebegimizin sagligina zarar vermeyelim.

Haklısın canım bugün baktım biraz arastirdim dışa dönük olunca dikkati dagiliyormus ve endişe başlıyormus o yüzden vazgeçtim ice dönük iyidir ;)

Benim oğlumda kucaģa alişti kiziyorlar niye alistirdin diye. Ama napayim? Biz cok bekledik bugunleri. Hem beklememis olsak bile aglayan bebegi annesini babasini isteyen bi bebegi sirf kucaga alismasin diye kosede mi birakalim. Varsin isim dursun temizligim dursun bebegim huzurlu olsun.

Valla aynen hic umrumda degil temizlik filan oglum fırsat verirsr yapıyorum bir sure sonra düzene giriyor zaten hersey

Ben avusturyada pampers kullandim cok memnundum burada prima aldik ki oda pampersin turk olani ama ayni kalite degil : / elimdekiler bitsin molfix 3+ ya basliycaz bakalim memnun kalirmiyiz.

Canım ben doğduğundanberi Molfix kullanıyorum cokta memnunum israil malı diye primaya hiç baslamadik bu sefer

grupta alanlar oldu gayet memnunlar.

ergobaby 350 dışa dönük de oluypr ama 500 tl fakan fiyatı sanırım.

Çok pahalı ya o kadar vermek israf yani. Ama momfortbaby den arkadaslarda memnunsa alabilirim netteki yorumlarida iyi çünkü

Biz de kanguru momfortbaby aldik. Instagramda cok iyi yorumlar var. Yarin gelicek kargomuz. Insallah kizim da sever

[QUOTE="fleuri, post: 44258544, member:

O kadar çok zuhal Aslan var ki bana profilinin linkini mail at mesaj olarak canım[/QUOTE]
Canim mail adresimi versem o sekilde kaydedebilirmisin? Çünkü pek anlamıyorum linki nasil yollayacam bilemedimo_O

Back