2015 Ekim Anneleri

Doğru canım. Sağlık olmadan olmuyor. Çok dikkat et kendine. Allah sağlık versin güzel güzel büyüt yavrunu

Acil
şifalar diliyorum canım. Allah evlâtlarımızla sınamasın.

Teşekkür ederim cnm insallah

Doğru canım. Sağlık olmadan olmuyor. Çok dikkat et kendine. Allah sağlık versin güzel güzel büyüt yavrunu
Amin cnm inşallah.hepimiz sağlıklı olalım bebislerimize güzel güzel bakalım onlarda sağlıklı olsun.onların bizlere bizlerin onlara çok ihtiyacı var.

15 damla acd 3 veriyorum canım
Hmm.. doktorum bana sadece vitamin d 6damla ver dedi. Ama ben vitamin ad3 aldim ve onuda 6 damla verdim. 1bucuk ay sonra kontrole gittimizde, bingildagi erken kemiklesmis nerde ise kapanmis falan dedi. Ben sana sadece d vitamini ver dedim, ad vitamini demedim dedi. Madem onu almissin onu daha az miktarda vermeliydin dedi. Cok endiselendim.. Ama simdi senin 15 damla verdigini okuyunca sasirdim dogrusu. Cok degilmi ki 15 :O

Aylık kontrollere gittigimiz doktor verdi bunu bilmem ki

Kac damla veriyorsun cnm anlamadim ?

1 ml veriyorum canım yazamamışım önceki mesajda. Doktor o şekilde önerdi. Dün 2 aylık muayenemize gittik aynen devam etmemiz gerektipini söyledi kemik gelişimi de gayet iyi dedi

Merhaba kızlar umarım herkes iyidir. .dün iki aylık kontrolümüze gittik doktora kızım 5750 gr olmuş geçen aya göre 1300 gr almış. Kilo alımı normal midir ne kadar alması gerekiyor aylık ve ne zamana kadar böyle devam edecek kilo alımı? Tontiş olduk resmen kaldırmakta taşımakta zorlanmaya başladım

maşaAllah kilo alımı gayet iyi 3. aydan sonra kilo alımının yavaslayacagını ilk 3 ay hızlı kilo alacaını soylemıstı doktorumuz

Kizlar selam biz evimize donduk cok sukur. Esi vardiyeli calisan var mi? Cok zor olacak gece ve öğlen vardiyesi. Gunduzde oldumu iyi olur ancak. Face grubunun linkini ozelden gonderebilirmisiniz. Ben bulamadim. Kucagimda uyuyor minigim suan. Sol elle yazamiyorum.
3 ASI BIRDEN olucakmis kuzum ya ben cok korkuyorum ve uzuluyorum kucucuk bebek 3 igne birden nasil kaldirir ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…