Adam tutup dövdürteyim mi kız senin şu kocayı? Sinir oldum şimdî.[/QUOT
Dövdür ama sütümün yarısı gitti iki gündür gelmiyor eskisi gibi dövmek ne fayda bu saatten sonra çok Üzgünüm inek gibi sütü gelen ben
Bizim dr 4 damla önerdi normalde 3 damla veriliyor ama bir miktar kaşıkta kalır diye 4 damla ver dediKizlar D vitaminini kac damla veriyorsunuz bebeginize?
işte sütün psikolojik olduğunun kanıtı. diye diye azalttın sütünü kolay değil ama kafandan atmaya çalış bı sorunları sütün yine artar allahın izniyle hiiç sıkılmaöyle bir bakıyorlar ki insana güç oluyorlareşim demin sütümün gelmediğini görünce yemez icmezsen böyle olur dedi beni üzmekten sütüm gitti ama bi şey demedim kavga etmeyelim yine diye iki gündür sütüm yüzde 50 azaldı ben buzluga bile 150 cc atabilecek haldeyken
Ben gunduz uykularina mudahale etmiyorum ama aksam 6dan10a kadar uyutmuyorum inatla gece uyku duzeni olsun diye bu sekilde bugun 4.gunumuz gece 1defa uyaniyor emmek icin bide bu saatlerde uyaniyor sabah 11lere kadar suruyor sonra gunduze geciyorAzmettim sabahtan beri emziriyorum. Her emzirmeden sonra lansinoh sürdüm bol bol bu sefer işe yaradı. İstikrarlı sürmek gerekiyormuş demek ki. O değil de emzirince hiç derin uyumuyor. Sürekli uyanıyor. Saat kaç oldu bak perişanım gene. Ağlıyo zibidi. Şu an omzumda kızım yürüyorum, bi taraftan da burayı yoklayım dedim. Bayılıvericem şimdi yasallanıyorum yürürken
Dvit ve monovit ile ilgili olumsuz cok fazla sey soyleniyor kizlar bi arastirin netten isterseniz turkiyedeki en masum d vitamini multitabs mis biz onu kullaniyoruz doktor daha iyi hem diger vitaminleride iceriyor demistiKizlar D vitaminini kac damla veriyorsunuz bebeginize?
Kizlar D vitaminini kac damla veriyorsunuz bebeginize?
Deneyim canım. Tabii evdekilerden fırsat bulursam :) eline alan pişpişliyo çocuğuBen gunduz uykularina mudahale etmiyorum ama aksam 6dan10a kadar uyutmuyorum inatla gece uyku duzeni olsun diye bu sekilde bugun 4.gunumuz gece 1defa uyaniyor emmek icin bide bu saatlerde uyaniyor sabah 11lere kadar suruyor sonra gunduze geciyoraksam biraz uyanik kalma suresini uzun tutmaya calis bizde ise yaradi sizdede yarar insallah
kv varken bizd ayni durumdaydik sabah 5e kadar uyumadigi olurdu kim olursa olsun bi dur demek lazim herkes gitti simdi tek basimayim ve iyikide kimseyi dinlemeyip kendi bildigimi yapmsim sende bian once basla ki seninde bebisinde bi duzeni olsun;-)Deneyim canım. Tabii evdekilerden fırsat bulursam :) eline alan pişpişliyo çocuğubak sabah oldu, ben arada 1 saat falan uyudum
@fleuri ye bende bayılıyorum sanırım birçok kişide pozitif enerji alıyor :)Fleuri harikasin :) forumda çok yazmasamda seni hep takip ediyorum. Adam tutup dovdurme işini ben alabilirim.Zira kocam 7 aylik hamile iken benden ayrılmış günahsiz yavrusunu sokağa atmış biridir.
3 damla canım, ben kaşıkla verdiğim için 5 damlatıyorum kaşıkta kalıyor çünkü, bazı arkadaşlarım direkt 3damla ağzına damlatıyorlarKizlar D vitaminini kac damla veriyorsunuz bebeginize?
Üzme canım kendini boşver, umursama gerçi tamamen düşünmeden olmuyor da yapabildiğin kadar umursamamaya çalış daha mutlu olursun. Sütün de eskisi gibi çok olacak buna inan.öyle bir bakıyorlar ki insana güç oluyorlareşim demin sütümün gelmediğini görünce yemez icmezsen böyle olur dedi beni üzmekten sütüm gitti ama bi şey demedim kavga etmeyelim yine diye iki gündür sütüm yüzde 50 azaldı ben buzluga bile 150 cc atabilecek haldeyken
öyle bir bakıyorlar ki insana güç oluyorlareşim demin sütümün gelmediğini görünce yemez icmezsen böyle olur dedi beni üzmekten sütüm gitti ama bi şey demedim kavga etmeyelim yine diye iki gündür sütüm yüzde 50 azaldı ben buzluga bile 150 cc atabilecek haldeyken
Üzme canım kendini boşver, umursama gerçi tamamen düşünmeden olmuyor da yapabildiğin kadar umursamamaya çalış daha mutlu olursun. Sütün de eskisi gibi çok olacak buna inan.
Ben hic arastirmadan almistim ama kullanmak saglikli degilmis buhar makinelerini bende oyuzden kullanmiyorun artik en iyisi gun icerisinde azda olsa odayi havalandirmakmisKızlar buhar makinası kullanan var mı, sizce sıcak buhar mı soğuk buhar makinası mı almalı?
Annem ve kv yanımdaydı yirmi yirmibeş gündür.Bugün yarın gitmeyi düşünüyorlar.korkuyorum tek yaoabilirmiyim diye.Çünkü tam tek kaldım bebegimle birbirimize alisacagiz derken sağlık sorunu yaşadım hastanede yattım bebeğim komsularda kokumu hissetmiyor agliyormu duruyor mu diye düşünmekten ailenden 24saat uzakta onları beklerken.safra kesesi için yattığım hastanede karacigerimde görülen lekenin ne olduğunu düşünmekten ya kötü birşey çıkarsa ışte hayat bitti derken psikoloji kalmadı.hayatta en önemli tek şey SAGLİK.o yüzden kızlar bebegimiz emmemis sutumuz azalmış mama yemisler sknti değil yeterki sağlıklı olalım onlarda bizde.o bir gün bana herşeyi gösterdi. pamuk ipliğine bağlıyız.Allah dermansiz dert vermesin.Amin
Cok gecmis olsun ve ksinlikle haklisin artik oncelikle meleklerimiz icin kendimizi dusunmeliyiz...Annem ve kv yanımdaydı yirmi yirmibeş gündür.Bugün yarın gitmeyi düşünüyorlar.korkuyorum tek yaoabilirmiyim diye.Çünkü tam tek kaldım bebegimle birbirimize alisacagiz derken sağlık sorunu yaşadım hastanede yattım bebeğim komsularda kokumu hissetmiyor agliyormu duruyor mu diye düşünmekten ailenden 24saat uzakta onları beklerken.safra kesesi için yattığım hastanede karacigerimde görülen lekenin ne olduğunu düşünmekten ya kötü birşey çıkarsa ışte hayat bitti derken psikoloji kalmadı.hayatta en önemli tek şey SAGLİK.o yüzden kızlar bebegimiz emmemis sutumuz azalmış mama yemisler sknti değil yeterki sağlıklı olalım onlarda bizde.o bir gün bana herşeyi gösterdi. pamuk ipliğine bağlıyız.Allah dermansiz dert vermesin.Amin
Kac damla veriyorsun cnm anlamadim ?Bize doktorumuz trio acde önerdi diğer vitaminlerden de var günde yapılan ml veriyoruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?