• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Kizlar selam biz evimize donduk cok sukur. Esi vardiyeli calisan var mi? Cok zor olacak gece ve öğlen vardiyesi. Gunduzde oldumu iyi olur ancak. Face grubunun linkini ozelden gonderebilirmisiniz. Ben bulamadim. Kucagimda uyuyor minigim suan. Sol elle yazamiyorum.
3 ASI BIRDEN olucakmis kuzum ya ben cok korkuyorum ve uzuluyorum kucucuk bebek 3 igne birden nasil kaldirir ki.
Canım hadi hayırlı olsun. Korkmanı anlıyorum biraz zorluyor bebeği aşılar fakat ateş düşürücü ağrı kesici verip te atlatan çok var. Vardiyalı değil eşim fakat sabah 7 de gidip akşam 18:45 geliyor anlıyacağın 12 saat tek bakıyorum kıza. Zor oluyor fakat alışılıyor korkma. Facebook ayarları gizli gurubun. Gruptan arkadaşın varsa o ekleyebilir seni

Kizlar selam biz evimize donduk cok sukur. Esi vardiyeli calisan var mi? Cok zor olacak gece ve öğlen vardiyesi. Gunduzde oldumu iyi olur ancak. Face grubunun linkini ozelden gonderebilirmisiniz. Ben bulamadim. Kucagimda uyuyor minigim suan. Sol elle yazamiyorum.
3 ASI BIRDEN olucakmis kuzum ya ben cok korkuyorum ve uzuluyorum kucucuk bebek 3 igne birden nasil kaldirir ki.
Biz bgün o 3 aşıyı olduk canım Şuan biraz huysuz ama ateşi falan yok sukuR. Agladıgında yanağını kendi yanağına yapıştır susuyor hemşiremiz önerdi ise yaradı şaşırdım:)

Merhaba kızlar umarım herkes iyidir. .dün iki aylık kontrolümüze gittik doktora kızım 5750 gr olmuş geçen aya göre 1300 gr almış. Kilo alımı normal midir ne kadar alması gerekiyor aylık ve ne zamana kadar böyle devam edecek kilo alımı? Tontiş olduk resmen kaldırmakta taşımakta zorlanmaya başladım
Maşallah canım. Kilosu gayet iyi. Biz 2 ayda 1 kg aldık. Maşallah tekrar gayet iyi. Ben de anne sütüne geçtim çok merak ediyorum 1 ay sonra kaç kilo almış olacak. İnşallah 1 kg alır yavrum. Kilosu 4700 boyu 56 cm.

Maşallah canım. Kilosu gayet iyi. Biz 2 ayda 1 kg aldık. Maşallah tekrar gayet iyi. Ben de anne sütüne geçtim çok merak ediyorum 1 ay sonra kaç kilo almış olacak. İnşallah 1 kg alır yavrum. Kilosu 4700 boyu 56 cm.

Alır canım inşallah senin kızın da. Bizim boyumuz da 59 cm olmuş 5 cm uzamışız. Reflümüz var sürekli kusuyoruz ona rağmen baya aldı kilo. Bu hızla giderse diye korktum bazı çıtçıtlı badilerimiz falan olmuyor mesela 6 aylık giymeye başladık:KK48:giysilerde de 3-6 aylıklara başladık. Bebeğin sağlıklı olsun da gerisi çok önemli değil

Arkadaslar konumuza pek alakali diil.ama tozlu.comdan alisveris yapan oldumu
Amasya da tozlu mağazası var. Ben orada görmüştüm ürünlerini de pek kaliteli değil.Zaten pek bişey de yoktu çok uyguna çantalar almıştım onlar da pek kaliteli durmuyor. Ama belki internet sitesindekiler daha iyidir.

Canım bu aşılar bize zor geliyor da kuzucuklar üstesinden geliyorlar bizim gibi değiller ağrı eşikleri daha yüksek ilk anda canları yanıyor sonra unutuyorlar. Bizim dr persembe olacak aşılarımız ben de endişeliyim ama arkadaşlar hep ateşsiz yalnızca huzursuzlukla atlatınca biraz daha rahatladım sen de rahat ol. Endişeli olduğumuzda inan bebişler de hissediyor bunu

Amasya da tozlu mağazası var. Ben orada görmüştüm ürünlerini de pek kaliteli değil.Zaten pek bişey de yoktu çok uyguna çantalar almıştım onlar da pek kaliteli durmuyor. Ama belki internet sitesindekiler daha iyidir.

Ben de samsunda bir alışveriş merkezinde girmiştim bana pek hitap etmemişti çok da kaliteli gelmemişti ama oradan alışveriş yapıp kullanan arkadaşlarım da var baya. Galiba zevk meselesi

Kızlar 2 aylıgız ve 10 gündür biberon almıyor oglum. sutum yetmiyor günde iki kez mama veriyordum almıyor her gece sinir harbi yaşıyoruz cocugumada üzülüyorum midesini bulandırıyor açlıktan aglasada sızlasada almak istemiyor.ağzına sıkıyorum ucu. kauçuk emziklilerden mi alsam önerisi olan var mı

Kızlar 2 aylıgız ve 10 gündür biberon almıyor oglum. sutum yetmiyor günde iki kez mama veriyordum almıyor her gece sinir harbi yaşıyoruz cocugumada üzülüyorum midesini bulandırıyor açlıktan aglasada sızlasada almak istemiyor.ağzına sıkıyorum ucu. kauçuk emziklilerden mi alsam önerisi olan var mı
Kaşıkla yiyebilir mi canım onu dene istersen. başka bir biberon alıp deneyebilirsin

Ben de ikinci ay aşısında stres olmuştum hem üç aşı hem ilk defa yalnız götürcem diye. Ama korktuğum kadar olmadı. Aşı sırasında herzamanki huysuzluğunu yaptı. Sonrasında da ateşi olmadı ama biraz huzursuzdu ben de ağrı kesici verdim.

Alır canım inşallah senin kızın da. Bizim boyumuz da 59 cm olmuş 5 cm uzamışız. Reflümüz var sürekli kusuyoruz ona rağmen baya aldı kilo. Bu hızla giderse diye korktum bazı çıtçıtlı badilerimiz falan olmuyor mesela 6 aylık giymeye başladık:KK48:giysilerde de 3-6 aylıklara başladık. Bebeğin sağlıklı olsun da gerisi çok önemli değil
Desene tam sıkmalık ısırmalık. Öyle canım. Sağlıklı olsun gerisi teferruat.

Fincan ile dene. Kaşıkla ver. Aç kalması. Yavrucuk

Valla pek iç açıcı yorumlar gelmedi. Bende artık merak ve korkuyla bekliyorum.teşekkür edrim; )

Canm benimkide oyleydi ayni anlattigin gibi ilk gunden beri sutum az oldugu icin mama takviyesi yapioruz biberonla verioruz mecbur, basta kasikla denesekte surduremedik zor oluyor die biberonumz tek delikli oncelikle bebegini emzirirken cok cok ac olmasina izin verme, her turlu denedim aglayarak birakiordu memeyi katilicak die bende korkuordum ama suan hem meme hemde biberona devam edioruz sutum ilk bes dakka bol sonrasinda damla damla geldigi icin hala sinirlenip birakio ama tekrar yapisio oyun oynuoruz resmen cekistirio uzatio sirf sut hizli gelsin die. Demem oki sende ilk basta mamayi az yap ver sonra gogsunu dene o zaman sabri daha cok oluyor simdi biz mamadan bir saat sonra emiyoruz ikisini birbirine karistirmioruz duzeni boyle oturttuk ama neler cektim gogsumu birakmasin die birde tam tutamama sorunumuz vardi ki hala var ama inatla ugrastim cok uzuluorum ztn sutum yetmior die birde beni birakmasina dayanamazdim... insaAllah senn bebisinde tekrat basla emmeye Allah yardimcin olsun...
Benimde sütüm yeterli değil mama takviyesi yapıyorum mamayı biberonla veriyordum bu sefer beni emdiginde de ayni süt akışı istiyor ve ağlıyordu emzirme danismanina gittim bana iki ucu açık önce bi boru verdi bi tarafını mamaya bi tarafını da mememle ağzına tutturuyorum hem mamayı cekiyor hem de mememi emiyor.ve simdi sütüm az geldiğinde daha az sinirleniyor.bi dene istersen.

Can'ım aynı sorun bizdede var sütüm az aç ama biberon almıyor üç farklı biberon denedik acaba biberondanmıdır diye avent chicco Dr brovns farklı mama da aldık ev resmen mama deposu oldu ana içmiyo kaşıkla vermeyi denedim ağzında biriktirip çıkarıyo enjektör le denedim oda olmadı yarın sonda ile deniycem 20 günde anca 400 gr almış inş Bi an önce alırlar

Can'ım aynı sorun bizdede var sütüm az aç ama biberon almıyor üç farklı biberon denedik acaba biberondanmıdır diye avent chicco Dr brovns farklı mama da aldık ev resmen mama deposu oldu ana içmiyo kaşıkla vermeyi denedim ağzında biriktirip çıkarıyo enjektör le denedim oda olmadı yarın sonda ile deniycem 20 günde anca 400 gr almış inş Bi an önce alırlar

Merhaba ben lansinoh un biberonunu kullanıyorum.anne memesine uyumluymus. Ayrıca yılın biberonu ödülünü almış. Hem meme hem mama veriyorum. Hiç sorun yasamadim.tavsiye ederim.

Back