2015 Ekim Anneleri

Ne biçim bir insan bu davranış erkeklrrin çoğunda var eşi çocuklar ile tehdit etmek. Genellikle boşanırken de söylenir ya sana kızımı/oğlumu göstermem diye. Basit bir sorun mu yaşadınız neden bu kadar büyütüyor bebekten öncede küsüp kapatırmıydı kendini odalara. Dua edelim Allah gönüllerine Hidayet versinnn. .çok uzatmakta iyi değil saakinleştiğiniz an oturup konuşun zaman geçiyor bebeklerimizle geçireceğimiz her sn değerli. .

Canım şurda herkes kocasının yaptığı bir öküzlüğü anlatsın deseler sayfalar dolar taşar da sen de kendi derdini bırakır milleti teselliye gidersin. Tartıştığınız konu hassasmış demek ki bu kadar saçmalamış. O konuyu bi süre askıya al o konuda bidaha kavga etmeyin. Sakinleşince sadece bu yaptıklarının ne kadar acayip olduğunu ve kul hakkına girdiğini söyle bence. Başka da bişey söyleme, sataşırsa hiç kavgaya girme. Ayıbını anlar inşallah. Sen yıpratma kendini. Sütüm kesilecek deme, bebeğim bana güç veriyor diye düşün. Yalnız değilsin bak, bizler burdayız.

Gece ağlayarak uyudum sabah getirdi çocuğumu verdi y odasından çıktı salona kendi yattı ama o okuzlugu devam ediyor artık uzun süre duzelemem eminim belkide hiç düzelmez çünkü kendini düzeltmeye calismiyor bence

Aklinca oglunla tekpsini koyuyo iyi de hatali affetrsn kendini duzelir tatlim da kirildgmzla kalıyoruz sonra hic bisey olmamış gibu devam ediyorlar...kilitleyecek bise de yok ayrica..sen uzulme cok sutunu etkiler Allah korusun

Kirildigimizla kalıyoruz ama çocukla ilk ve bugüne kadar ki en kötü kavgamiz gerçekten çok zormuş Çekip gitmek en azından bi hava alıp kendimi yollara vurmak istiyorum yapamıyorum bi de ağlarken oğlumun gözlerimin içine bakışını asla unutamam

Cok basit iki anlattigi olayda farkli dusundum o nasil mantik dedi anladin mi dedi tamam kapatalim dedim cevap ver dedi vermeyince boyle oldu Evet çocuktan öncede bi iki kez yaptığı bi şey bu ama çocukla çok başka gece yatmadan onun telefonu oda disindaydi oğlumla ikimizin resmini koydum ekranına ve ona whatsapp tan mesaj gönderdim bir an neyle evladıni ayırmanin günahı üzerine sabah bunları gördü

İyiki burasi var iyi ki tartistigimiz konu 5 günlük turşuyu önüne koymuşum bozulduğunu tahmin edemeyecek kadar gerizekalı olmam!!!Ve üstüne mahallede giriş katta deyince hangi giriş kat onu anlamamam öyle saçma iki konu ki bu konu için böyle tepki veren kocaya evli kalanın aklına şaşılır allahım ortada bi şey yok ama kocamin yaptığı eşeklik var öyle böyle değil ama inşallah affedebilirim

Canim benim bebek ile cdden zormus insan kucaginda yavrusuyla daha bi uzulup inciniyor insallah daha agir kavgalarimiz olmaz hepimizin oluyor ama bebekten sonra daha bi kirilgan oldum...

Canım
canım benim yaa kıyamam sana ben.. Sabret olurmu imtihan de geç. Evlilikte olur böyle şeyler evet gerçekten affedilir gibi değil ama sen yinede çocuğunu düşün affet.. Sakinleştiği bi vakit al karşına konuş bunun yanlış olduğunu ben şunu farkettim çocuk olduktan sonra rabbim daha imtihan ediyor.. Eşinle ailesiyle vs. O yüzden sabret bol bol dua et. Beterin beteri vardır sen yine güzel düşün güzel gör.. Bunları Söylemek benim için kolay diye düşünme olurmu senin yaşadığımı hissederek yazmadım bunları, kolay değil bunları yaşamak eminim..sabret canım, Rabbim yardımcın olsun

Canım doğumdan hemen sonra da bununla ilgili hastanede kalmıştı değil mi? Sen söyledikten sonra araştırdım da tedavisi olan bir şeymiş rabbim kolaylık versin yardımcınız olsun. Çok geçmiş olsun
Evet yoğunbakımda kalmıştık bir hafta ve bu hastalıktan şüphelenilmişti. Sonrasında takip edildi ve ilaçlı film ve biyopsi için beş gün daha hastanede kaldık. Bu sefer kaç gün kalacağımız belirsiz.

Çok geçmiş olsun canım inş hayırlısıyla kısa zamanda iyileşir

Amin canım çok sag ol haklısın bende sabrediyorum inşallah aklı başına gelir bugün 4 kere başım döndü ilk defa böyle yaşıyorum

Geçmiş olsun canım, rabbim şifa versin inşallah
Rabbim sabır versin canım, bebekten önce hatta hamileliğimde de eşimin benzer bikaç davranışı olmuştu bende senin gibi düşündüm nasıl yaptım bu adamdan çocuk diye ama bi şekilde geçiyor yaşamya devam ediyoruz. Ve bebekler anlıyor bende bi sefer ağladım sudan sebepten oğlum bana bakıp gülüyor sanki beni teselli eder gibi o an daha da duygulandım tabi :)

öyle bir bakıyorlar ki insana güç oluyorlar eşim demin sütümün gelmediğini görünce yemez icmezsen böyle olur dedi beni üzmekten sütüm gitti ama bi şey demedim kavga etmeyelim yine diye iki gündür sütüm yüzde 50 azaldı ben buzluga bile 150 cc atabilecek haldeyken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…