- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Ne biçim bir insan bu davranış erkeklrrin çoğunda var eşi çocuklar ile tehdit etmek. Genellikle boşanırken de söylenir ya sana kızımı/oğlumu göstermem diye. Basit bir sorun mu yaşadınız neden bu kadar büyütüyor bebekten öncede küsüp kapatırmıydı kendini odalara. Dua edelim Allah gönüllerine Hidayet versinnn. .çok uzatmakta iyi değil saakinleştiğiniz an oturup konuşun zaman geçiyor bebeklerimizle geçireceğimiz her sn değerli. .Suçun üstüne suç işliyor uyuyabilirsem uyuyucamsabah ağladığında da uyuyup hiç bakmasam görse dünya kaç bucak ama işte evladıma Kıyamam . Çokk soğumus hissediyorum bide bizi böyle ayırdı iyice soğugum şu an ona kapıda açma ne diyim seni allah affetsin dedim
Canım şurda herkes kocasının yaptığı bir öküzlüğü anlatsın deseler sayfalar dolar taşar da sen de kendi derdini bırakır milleti teselliye gidersin. Tartıştığınız konu hassasmış demek ki bu kadar saçmalamış. O konuyu bi süre askıya al o konuda bidaha kavga etmeyin. Sakinleşince sadece bu yaptıklarının ne kadar acayip olduğunu ve kul hakkına girdiğini söyle bence. Başka da bişey söyleme, sataşırsa hiç kavgaya girme. Ayıbını anlar inşallah. Sen yıpratma kendini. Sütüm kesilecek deme, bebeğim bana güç veriyor diye düşün. Yalnız değilsin bak, bizler burdayız.Suçun üstüne suç işliyor uyuyabilirsem uyuyucamsabah ağladığında da uyuyup hiç bakmasam görse dünya kaç bucak ama işte evladıma Kıyamam . Çokk soğumus hissediyorum bide bizi böyle ayırdı iyice soğugum şu an ona kapıda açma ne diyim seni allah affetsin dedim
Maşallah çok sabırlısın ben bukadar sakin kalamazdım ama doğru olanını yapıyorsun. inşallah gönlünü alabilir ah bu evlatlar olmasa her şey onlar için. bir orta yol bulunur canım sen kırgın tavrını takın bırak o düzeltsin her şeyi mavfettiği gibi.
hiçbir şey düşünmeden uyumaya çalış iyi geceler
Aklinca oglunla tekpsini koyuyo iyi de hatali affetrsn kendini duzelir tatlim da kirildgmzla kalıyoruz sonra hic bisey olmamış gibu devam ediyorlar...kilitleyecek bise de yok ayrica..sen uzulme cok sutunu etkiler Allah korusun
Ne biçim bir insan bu davranış erkeklrrin çoğunda var eşi çocuklar ile tehdit etmek. Genellikle boşanırken de söylenir ya sana kızımı/oğlumu göstermem diye. Basit bir sorun mu yaşadınız neden bu kadar büyütüyor bebekten öncede küsüp kapatırmıydı kendini odalara. Dua edelim Allah gönüllerine Hidayet versinnn. .çok uzatmakta iyi değil saakinleştiğiniz an oturup konuşun zaman geçiyor bebeklerimizle geçireceğimiz her sn değerli. .
Canım şurda herkes kocasının yaptığı bir öküzlüğü anlatsın deseler sayfalar dolar taşar da sen de kendi derdini bırakır milleti teselliye gidersin. Tartıştığınız konu hassasmış demek ki bu kadar saçmalamış. O konuyu bi süre askıya al o konuda bidaha kavga etmeyin. Sakinleşince sadece bu yaptıklarının ne kadar acayip olduğunu ve kul hakkına girdiğini söyle bence. Başka da bişey söyleme, sataşırsa hiç kavgaya girme. Ayıbını anlar inşallah. Sen yıpratma kendini. Sütüm kesilecek deme, bebeğim bana güç veriyor diye düşün. Yalnız değilsin bak, bizler burdayız.
Canim benim bebek ile cdden zormus insan kucaginda yavrusuyla daha bi uzulup inciniyor insallah daha agir kavgalarimiz olmaz hepimizin oluyor ama bebekten sonra daha bi kirilgan oldum...Kirildigimizla kalıyoruz ama çocukla ilk ve bugüne kadar ki en kötü kavgamiz gerçekten çok zormuş Çekip gitmek en azından bi hava alıp kendimi yollara vurmak istiyorum yapamıyorum bi de ağlarken oğlumun gözlerimin içine bakışını asla unutamam
canım benim yaa kıyamam sana ben.. Sabret olurmu imtihan de geç. Evlilikte olur böyle şeyler evet gerçekten affedilir gibi değil ama sen yinede çocuğunu düşün affet.. Sakinleştiği bi vakit al karşına konuş bunun yanlış olduğunuHaklisin siddet sadece vurmak degil !Oğlumu bambu suna koydum uyuttuktan sonra ve yastıgı mi alıp salona geçtim o koca musvettesiyle yatmak istemedim oda yatak odasının kapısını kilitledi şu an oğluma Hasretim uyuyamiyorum
Evet yoğunbakımda kalmıştık bir hafta ve bu hastalıktan şüphelenilmişti. Sonrasında takip edildi ve ilaçlı film ve biyopsi için beş gün daha hastanede kaldık. Bu sefer kaç gün kalacağımız belirsiz.Canım doğumdan hemen sonra da bununla ilgili hastanede kalmıştı değil mi? Sen söyledikten sonra araştırdım da tedavisi olan bir şeymiş rabbim kolaylık versin yardımcınız olsun. Çok geçmiş olsun
Evet yoğunbakımda kalmıştık bir hafta ve bu hastalıktan şüphelenilmişti. Sonrasında takip edildi ve ilaçlı film ve biyopsi için beş gün daha hastanede kaldık. Bu sefer kaç gün kalacağımız belirsiz.
Canım
canım benim yaa kıyamam sana ben.. Sabret olurmu imtihan de geç. Evlilikte olur böyle şeyler evet gerçekten affedilir gibi değil ama sen yinede çocuğunu düşün affet.. Sakinleştiği bi vakit al karşına konuş bunun yanlış olduğunuben şunu farkettim çocuk olduktan sonra rabbim daha imtihan ediyor.. Eşinle ailesiyle vs. O yüzden sabret bol bol dua et. Beterin beteri vardır sen yine güzel düşün güzel gör.. Bunları Söylemek benim için kolay diye düşünme olurmu senin yaşadığımı hissederek yazmadım bunları, kolay değil bunları yaşamak eminim..sabret canım, Rabbim yardımcın olsun
Geçmiş olsun canım, rabbim şifa versin inşallahEvet yoğunbakımda kalmıştık bir hafta ve bu hastalıktan şüphelenilmişti. Sonrasında takip edildi ve ilaçlı film ve biyopsi için beş gün daha hastanede kaldık. Bu sefer kaç gün kalacağımız belirsiz.
Rabbim sabır versin canım, bebekten önce hatta hamileliğimde de eşimin benzer bikaç davranışı olmuştu bende senin gibi düşündüm nasıl yaptım bu adamdan çocuk diye ama bi şekilde geçiyor yaşamya devam ediyoruz. Ve bebekler anlıyor bende bi sefer ağladım sudan sebepten oğlum bana bakıp gülüyor sanki beni teselli eder gibi o an daha da duygulandım tabi :)Kirildigimizla kalıyoruz ama çocukla ilk ve bugüne kadar ki en kötü kavgamiz gerçekten çok zormuş Çekip gitmek en azından bi hava alıp kendimi yollara vurmak istiyorum yapamıyorum bi de ağlarken oğlumun gözlerimin içine bakışını asla unutamam
Adam tutup dövdürteyim mi kız senin şu kocayı? Sinir oldum şimdî.Üstüne misafir geldi kırmızı gözlerle onların tarafti teyzesi anladı adam ol dedionu nasıl affeder nasıl unuturum yaptığını bacagıma vurdu aile içi ilk şiddeti
Beni bile yuttu :)) neyse yine sahalara geri döndüm. Biraz paylaşımları okudum da üzüldüğüm paylaşımlar oldu. İnşallah keyifler iyidir bebişler de sağlıklıdır.Kızlar neredesiniz?? Ne Facebookmuş arkadaş, kimse kalmadı buralarda..
Adam tutup dövdürteyim mi kız senin şu kocayı? Sinir oldum şimdî.
Geçmiş olsun canım, rabbim şifa versin inşallah
Rabbim sabır versin canım, bebekten önce hatta hamileliğimde de eşimin benzer bikaç davranışı olmuştu bende senin gibi düşündüm nasıl yaptım bu adamdan çocuk diye ama bi şekilde geçiyor yaşamya devam ediyoruz. Ve bebekler anlıyor bende bi sefer ağladım sudan sebepten oğlum bana bakıp gülüyor sanki beni teselli eder gibi o an daha da duygulandım tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?