• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    18
kızlar günaydın ben zehirlendim galiba
dün akşam söylemesi ayıp ciğer yedim. sabah ishal kusma çok fena oldum. doktora gitsem mi napsam bilemedim
ciğerde a vitamini çok fazla olduğu için biraz uzak durulması lazımmış doktor bana yeme dedi. Şimdi nasılsın

Kızlar hamile kaldığınızda kaç kiloydunuz 😊
54 ile hamile kaldım şuan 15 haftalık olduk ve 59 kiloyum normal mi acaba

Kızlar hamile kaldığınızda kaç kiloydunuz 😊
54 ile hamile kaldım şuan 15 haftalık olduk ve 59 kiloyum normal mi acaba
59 hamile kaldım şimdi 60 doktor iyi diyor diyet bile yapma dedi belli diyor çok beslenmiyorsun ekmek nerdeyse hiç tüketmiyorum

Merhaba arkadaşlar bugün perinetaloga gittim. Maalesef bebeklerimden birinin kalbi durmuş. Çok üzüldüm görmüştüm canlı canlı 🥹 ama hayırlısı buymuş demek ki. Üzülüp diğer yavrumu stres yapmayayım diyorum da analık 😕
Yaaa çok üzüldüm,Allah sabrını versin diğer evladın için dirayetli olmalısın 🥺

13+4teyim fetal dna yaptırdık sonuçlar güzel şükür. Bir oğlumuz olacak. Hala bulantılarım geçmedi su bile içmek gelmiyor içimden vitaminler ile içebildiğim kadar günde 1 litre falan. Az önce kustum biraz rahatladım. Benim gibi olan var mı ne zaman düzeleceğiz hala gece uyumadan prilam alıyorum 2 tane. Kullanmak da istemiyorum herkes vırvır konuşuyor. Ama kullanmadığım günlerim rezil oluyo. Hele ramazan var iftar hazırlamak bile zor benim için. Bütün gün ya uyuyorum ya kusuyorum. Nazlanacak bir durumum da yok zaten şehirde ve evde yalnızım bütün gün. İçimi döktüm size kusura bakmayın.

Geçmiş olsun kuzum bir tek fitille olmazki neden iğnesini yazmıyorki benim doktorum bu konuda çok hassas
İlacı bile benim istememle yazdı haftaya tekrar randevu var o zaman eşimde izin aldı gelip konuşacak bir şeyler yapın diye..

Gecmıs olsun oncelıkle bence bol bol dınlenın kendınızı yormayın elınızden geldıgı kadar yatın cok egilip kalkmak bıde duşu asırı sıcak suyla almak arttırıyor o yuzden dıkkat edın tekrardan gecmıs olsun
Öyle yapacağım artık sadece mecbur bebeğime de bakıyorum ama o çok yormuyor evde beni. Çok teşekkür ederim

Back
X