2015 Ekim Anneleri

Kaşıkla yiyebilir mi canım onu dene istersen. başka bir biberon alıp deneyebilirsin

Fincan ile dene. Kaşıkla ver. Aç kalması. Yavrucuk
kaşıkla alırsa memeyi bırakır emmek istemez diyorlar birde genzine sıçrar diye korkuyorum:)
Bizmki ilk 1 ay oyle yapısyoduki biberona noldu anlamadım bi anda. ben kıytırık bi biberon kullanmıştım simdi deneyeceğim iyilerini ama anlaşılan istemez ise olmuyor. İnş iştah sıkıntıları olmaz.

Kızlar merhaba. Çoğunluk Facebook ta. Ben ki Facebook hesabımı silmiş insanım sırf iletişim kopmasın diye kızımın adına adres açtım. Arkadaş eklemedim sadece siteden 1-2 arkadaş var listemde. Hesabı sadece grup paylaşımlarını takip için kullanıyorum. Daha akıcı ve 1 paylaşıma 1 çok kişi aynı anda yorum yazdığı için takibi kolay. Buradaki gibi tecrübeler sorunlar paylaşılıyor. Grup ayarı gizli. Katılmak isteyen bana mail atsın yönetici ile görüşüp sizleri de ekleyelim gruba.

Beni ekle lütfen tulay Akpınar

Canım ben Irmak Bayram a mesaj gönderdim beni de guruba alın diye ama kaç gündür cevap gelmedi. Acaba mesajı mı görmedi yoksa yeni üyeyim diye guruba almak mı istemiyorlar. Sen bi sorar mısın? İstemiyorlarsa boşa beklemeyeyim.

Canım 9 ay boyunca aktif olan üyeleri kabul ediyorlar diye biliyorum.

Canım 9 ay boyunca aktif olan üyeleri kabul ediyorlar diye biliyorum.
Haklısın canım ben aktif üyelerden değildim sessiz üyelerdendim. Ama ben de 9 ay boyunca sizle birlikteydim. Hepimiz aynı şeyleri yaşadık. Bebekler doğana kadar mide bulantıları,mide yanmaları alınan kilolar derken bebekler geldi. Onlar gelince de yok gazı yok emmemesi hatta kaynana dırdırları bile aynıydı. Benimle aynı şeyleri yaşayan birilerinin olduğunu bilmek güzeldi. Şimdi buralar çok sessiz. Arada bize de uğrayın bari

Son düzenleme:
Burada az bir arkadaşımız kaldı. Bütün paylaşımlar artık orada yapılıyor. Sanırım kimse buraya vakit bulamıyor. Açıkçası ben de buradaki arkadaşlarımı tey tey tey oraya götürürsem buraya uğraman. Keşke saçma bir kelime fakat aktif olsaydın da seni de dahil edebilseydik. Ben sadece forumdan tanıdıklarımı ekleyebilirim. Sevgiyle kal.

lohusa pijamasi varya ondan almistim bi guzeldi ama arkadasim aldi cabuk sokuldu heryeri demisti elbise vs alanlar da oldu onlar memnun kaldilar canim
Çok geek
lohusa pijamasi varya ondan almistim bi guzeldi ama arkadasim aldi cabuk sokuldu heryeri demisti elbise vs alanlar da oldu onlar memnun kaldilar canim
çok teşekkürler bende 5 ürün aldım çarşamba gelcek bakalım nasil

Ben bir süredir takip edemedim bebegimden firsat bulamadim hiç. Sanirim facede grup kurulmuş. Ben hep takip ediyordum aktiftim.benim face yok ama acmak istiyorum.benide ekleyin.nasil olacak nasil eklenicek yardimci olacak bir arkadaş varmi?

Can'ım benimde face yoktu uyduruk Bi hesap aldım sırf gruba girebilmek için sen de alınca adını buraya yaz ya da beni eklersin ben söylerim arkadaşlara inş olur benim adım Ayşe Karaca diye profil fotosunda oğlumun patikleri var inş Bi an önce katılabilir sin

Kızlar yaa ya facebook a beni de alın ya da buralara uğrayın ırmak arkadaşıma faceden mesaj attım ama cevap gelmedi. Facebook gizlilik ayarlarını duzeltemiuorum aramalarda çıkmıyorum sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…