- 23 Şubat 2015
- 199
- 118
- 103
Kaşıkla yiyebilir mi canım onu dene istersen. başka bir biberon alıp deneyebilirsin
kaşıkla alırsa memeyi bırakır emmek istemez diyorlar birde genzine sıçrar diye korkuyorum:)Fincan ile dene. Kaşıkla ver. Aç kalması. Yavrucuk
Bizmki ilk 1 ay oyle yapısyoduki biberona noldu anlamadım bi anda. ben kıytırık bi biberon kullanmıştım simdi deneyeceğim iyilerini ama anlaşılan istemez ise olmuyor. İnş iştah sıkıntıları olmaz.Can'ım aynı sorun bizdede var sütüm az aç ama biberon almıyor üç farklı biberon denedik acaba biberondanmıdır diye avent chicco Dr brovns farklı mama da aldık ev resmen mama deposu oldu ana içmiyo kaşıkla vermeyi denedim ağzında biriktirip çıkarıyo enjektör le denedim oda olmadı yarın sonda ile deniycem 20 günde anca 400 gr almış inş Bi an önce alırlar
Canım facebookta ismin ne hem ben söyleyeyim istek atalım sana grup gizli olduğundan gözükmüyor çünküYahu ben yanlış gruptaniyim nee.beni faceye biri eklesin
Tülay Akpınar teşekür ederimCanım facebookta ismin ne hem ben söyleyeyim istek atalım sana grup gizli olduğundan gözükmüyor çünkü
Beni ekle lütfen tulay AkpınarKızlar merhaba. Çoğunluk Facebook ta. Ben ki Facebook hesabımı silmiş insanım sırf iletişim kopmasın diye kızımın adına adres açtım. Arkadaş eklemedim sadece siteden 1-2 arkadaş var listemde. Hesabı sadece grup paylaşımlarını takip için kullanıyorum. Daha akıcı ve 1 paylaşıma 1 çok kişi aynı anda yorum yazdığı için takibi kolay. Buradaki gibi tecrübeler sorunlar paylaşılıyor. Grup ayarı gizli. Katılmak isteyen bana mail atsın yönetici ile görüşüp sizleri de ekleyelim gruba.
Arkadaşlık teklifi gönderdimBeni ekle lütfen tulay Akpınar
Canım ben Irmak Bayram a mesaj gönderdim beni de guruba alın diye ama kaç gündür cevap gelmedi. Acaba mesajı mı görmedi yoksa yeni üyeyim diye guruba almak mı istemiyorlar. Sen bi sorar mısın? İstemiyorlarsa boşa beklemeyeyim.Kızlar merhaba. Çoğunluk Facebook ta. Ben ki Facebook hesabımı silmiş insanım sırf iletişim kopmasın diye kızımın adına adres açtım. Arkadaş eklemedim sadece siteden 1-2 arkadaş var listemde. Hesabı sadece grup paylaşımlarını takip için kullanıyorum. Daha akıcı ve 1 paylaşıma 1 çok kişi aynı anda yorum yazdığı için takibi kolay. Buradaki gibi tecrübeler sorunlar paylaşılıyor. Grup ayarı gizli. Katılmak isteyen bana mail atsın yönetici ile görüşüp sizleri de ekleyelim gruba.
Canım 9 ay boyunca aktif olan üyeleri kabul ediyorlar diye biliyorum.Canım ben Irmak Bayram a mesaj gönderdim beni de guruba alın diye ama kaç gündür cevap gelmedi. Acaba mesajı mı görmedi yoksa yeni üyeyim diye guruba almak mı istemiyorlar. Sen bi sorar mısın? İstemiyorlarsa boşa beklemeyeyim.
Haklısın canım ben aktif üyelerden değildim sessiz üyelerdendim. Ama ben de 9 ay boyunca sizle birlikteydim. Hepimiz aynı şeyleri yaşadık. Bebekler doğana kadar mide bulantıları,mide yanmaları alınan kilolar derken bebekler geldi. Onlar gelince de yok gazı yok emmemesi hatta kaynana dırdırları bile aynıydı. Benimle aynı şeyleri yaşayan birilerinin olduğunu bilmek güzeldi. Şimdi buralar çok sessiz. Arada bize de uğrayın bariCanım 9 ay boyunca aktif olan üyeleri kabul ediyorlar diye biliyorum.
Burada az bir arkadaşımız kaldı. Bütün paylaşımlar artık orada yapılıyor. Sanırım kimse buraya vakit bulamıyor. Açıkçası ben de buradaki arkadaşlarımı tey tey tey oraya götürürsem buraya uğraman. Keşke saçma bir kelime fakat aktif olsaydın da seni de dahil edebilseydik. Ben sadece forumdan tanıdıklarımı ekleyebilirim. Sevgiyle kal.Haklısın canım ben aktif üyelerden değildim sessiz üyelerdendim. Ama ben de 9 ay boyunca sizle birlikteydim. Hepimiz aynı şeyleri yaşadık. Bebekler doğana kadar mide bulantıları,mide yanmaları alınan kilolar derken bebekler geldi. Onlar gelince de yok gazı yok emmemesi hatta kaynana dırdırları bile aynıydı. Benimle aynı şeyleri yaşayan birilerinin olduğunu bilmek güzeldi. Şimdi buralar çok sessiz. Arada bize de uğrayın bari
ben yaptim cnmArkadaslar konumuza pek alakali diil.ama tozlu.comdan alisveris yapan oldumu
Begendinmi pekiiiben yaptim cnm
lohusa pijamasi varya ondan almistim bi guzeldi ama arkadasim aldi cabuk sokuldu heryeri demisti elbise vs alanlar da oldu onlar memnun kaldilar canimBegendinmi pekiii
Çok geeklohusa pijamasi varya ondan almistim bi guzeldi ama arkadasim aldi cabuk sokuldu heryeri demisti elbise vs alanlar da oldu onlar memnun kaldilar canim
çok teşekkürler bende 5 ürün aldım çarşamba gelcek bakalım nasillohusa pijamasi varya ondan almistim bi guzeldi ama arkadasim aldi cabuk sokuldu heryeri demisti elbise vs alanlar da oldu onlar memnun kaldilar canim
Insalalh diycem de sana kiyamiyorum:)))Rica ederimKargosu falan gayet hizliydi o konuda cok iyi.insallah iyi cikar hepsi ayni deildir bana öylesi denk gelmistir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?