• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Annem ve kv yanımdaydı yirmi yirmibeş gündür.Bugün yarın gitmeyi düşünüyorlar.korkuyorum tek yaoabilirmiyim diye.Çünkü tam tek kaldım bebegimle birbirimize alisacagiz derken sağlık sorunu yaşadım hastanede yattım bebeğim komsularda kokumu hissetmiyor agliyormu duruyor mu diye düşünmekten ailenden 24saat uzakta onları beklerken.safra kesesi için yattığım hastanede karacigerimde görülen lekenin ne olduğunu düşünmekten ya kötü birşey çıkarsa ışte hayat bitti derken psikoloji kalmadı.hayatta en önemli tek şey SAGLİK.o yüzden kızlar bebegimiz emmemis sutumuz azalmış mama yemisler sknti değil yeterki sağlıklı olalım onlarda bizde.o bir gün bana herşeyi gösterdi. pamuk ipliğine bağlıyız.Allah dermansiz dert vermesin.Amin
Doğru canım. Sağlık olmadan olmuyor. Çok dikkat et kendine. Allah sağlık versin güzel güzel büyüt yavrunu

Acil
Evet yoğunbakımda kalmıştık bir hafta ve bu hastalıktan şüphelenilmişti. Sonrasında takip edildi ve ilaçlı film ve biyopsi için beş gün daha hastanede kaldık. Bu sefer kaç gün kalacağımız belirsiz.
şifalar diliyorum canım. Allah evlâtlarımızla sınamasın.

yapabilirsin canım her şeyden önemlisi kendine güven bunu başarabilirim de çünkü her zaman yanında insanlar olmayacak. bunu kendimiz üstlenmeliyiz. geçmiş olsun bir sağlık sorunu yaşamışsın Allah bir daha yaşatmasın. yaşadığın durum da seni olumsuz düşüncelere götürüyor ama o senin bebeğin çok zorladığı durumlar olsa da onunla yalnız olmak harika bir şey. ben çok şükür rahatsızlanmadım annem 8. gün kayınvalidem de 11. gün gitti ve çekirdek aile olarak kaldık o zamandan beri ve şu an 59 günlüğüz. birbirimize çok alıştık ve bir şekilde zaman içinde yoluna koyduk işleri. sen de yapacaksın buna inanıyorum sen de inan
Teşekkür ederim cnm insallah

15 damla acd 3 veriyorum canım
Hmm.. doktorum bana sadece vitamin d 6damla ver dedi. Ama ben vitamin ad3 aldim ve onuda 6 damla verdim. 1bucuk ay sonra kontrole gittimizde, bingildagi erken kemiklesmis nerde ise kapanmis falan dedi. Ben sana sadece d vitamini ver dedim, ad vitamini demedim dedi. Madem onu almissin onu daha az miktarda vermeliydin dedi. Cok endiselendim.. Ama simdi senin 15 damla verdigini okuyunca sasirdim dogrusu. Cok degilmi ki 15 :O

Hmm.. doktorum bana sadece vitamin d 6damla ver dedi. Ama ben vitamin ad3 aldim ve onuda 6 damla verdim. 1bucuk ay sonra kontrole gittimizde, bingildagi erken kemiklesmis nerde ise kapanmis falan dedi. Ben sana sadece d vitamini ver dedim, ad vitamini demedim dedi. Madem onu almissin onu daha az miktarda vermeliydin dedi. Cok endiselendim.. Ama simdi senin 15 damla verdigini okuyunca sasirdim dogrusu. Cok degilmi ki 15 :O
Aylık kontrollere gittigimiz doktor verdi bunu bilmem ki

Kac damla veriyorsun cnm anlamadim ?

1 ml veriyorum canım yazamamışım önceki mesajda. Doktor o şekilde önerdi. Dün 2 aylık muayenemize gittik aynen devam etmemiz gerektipini söyledi kemik gelişimi de gayet iyi dedi

Merhaba kızlar umarım herkes iyidir. .dün iki aylık kontrolümüze gittik doktora kızım 5750 gr olmuş geçen aya göre 1300 gr almış. Kilo alımı normal midir ne kadar alması gerekiyor aylık ve ne zamana kadar böyle devam edecek kilo alımı? Tontiş olduk resmen kaldırmakta taşımakta zorlanmaya başladım

Merhaba kızlar umarım herkes iyidir. .dün iki aylık kontrolümüze gittik doktora kızım 5750 gr olmuş geçen aya göre 1300 gr almış. Kilo alımı normal midir ne kadar alması gerekiyor aylık ve ne zamana kadar böyle devam edecek kilo alımı? Tontiş olduk resmen kaldırmakta taşımakta zorlanmaya başladım
maşaAllah kilo alımı gayet iyi 3. aydan sonra kilo alımının yavaslayacagını ilk 3 ay hızlı kilo alacaını soylemıstı doktorumuz

Kizlar selam biz evimize donduk cok sukur. Esi vardiyeli calisan var mi? Cok zor olacak gece ve öğlen vardiyesi. Gunduzde oldumu iyi olur ancak. Face grubunun linkini ozelden gonderebilirmisiniz. Ben bulamadim. Kucagimda uyuyor minigim suan. Sol elle yazamiyorum.
3 ASI BIRDEN olucakmis kuzum ya ben cok korkuyorum ve uzuluyorum kucucuk bebek 3 igne birden nasil kaldirir ki.

Back
X