2015 Ekim Anneleri

Ben ince 1 battaniye ile kundak yapıyorum. Üzerine de daha kalın 1 battaniye örtüyorum. Sıcacık uyanıyor oğlum

İnce battaniyeye sarıyorum bende üzerine de fermuarlı bir battaniye almıştım onu atıyorum ama üşürse diye de çekinmiyor değilim. Bizim yatak odamız serin oluyor sanki biraz salona göre. Kombiyi de çok açınca bu sefer biz inanılmaz terliyoruz bir orta yolunu bulamadım

eğer bulduğum ırmak bayrmsa istek gönderemedim

Geçmiş olsun.nedemek o

Geçmiş olsun canim acil sifalar diliyorum

Geçmiş olsun canım. Dualarımız seninle. İçini ferah tut.

Çok geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun...

Çok geçmiş olsun canım..

Rabbim acil sifalar versin evladinizi size bagislasin kolayca gecsin ameliyatı insallah amin...
sağolun arkadaşlar. Bağırsağın bir kısmında siniryok. Hissiz bölge ameliyatla alınıp sağlam olanlar birbirinr dikilecek.

sağolun arkadaşlar. Bağırsağın bir kısmında siniryok. Hissiz bölge ameliyatla alınıp sağlam olanlar birbirinr dikilecek.

Canım doğumdan hemen sonra da bununla ilgili hastanede kalmıştı değil mi? Sen söyledikten sonra araştırdım da tedavisi olan bir şeymiş rabbim kolaylık versin yardımcınız olsun. Çok geçmiş olsun

Çocuğu emzirirken kocam bi şey anlatıyordu ben mantıksız bi şey dedim ona göre neyse uzattı ses çıkarmadim kumandayi yere vurdu paramparça etti çocuk çok korktu al içeri götür dedi emiyo dedim emen çocuğu aldı götürdü bacagıma vurdu allah affetsede ben affetmem çocuğumu korkuttu beni şok etti

Son düzenleme:
Ah bu dengesiz kocalari napmali acaba sanki onlar dogurmus hormanları oynamiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…