Nickleri yazmayanları silmişlerCanım Irmak hanım ilgilenio galiba onunla iletişime geç istersen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nickleri yazmayanları silmişlerCanım Irmak hanım ilgilenio galiba onunla iletişime geç istersen
Ben ince 1 battaniye ile kundak yapıyorum. Üzerine de daha kalın 1 battaniye örtüyorum. Sıcacık uyanıyor oğlum
Geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun sağlıkla herşeyi ameliyatta bırakarak sapasağlam çıksın inşallahKızlar bebeğime 15 gün önce biyopsi yapıldı ve hirschsprung teşhisi konuldu. Yarın ameliyata girecek. Dualarınızı bekliyorum.
Çok geçmiş olsun canım rabbim yavruma şifa sana da kolaylık versin inşallahKızlar bebeğime 15 gün önce biyopsi yapıldı ve hirschsprung teşhisi konuldu. Yarın ameliyata girecek. Dualarınızı bekliyorum.
Geçmiş olsun.nedemek oKızlar bebeğime 15 gün önce biyopsi yapıldı ve hirschsprung teşhisi konuldu. Yarın ameliyata girecek. Dualarınızı bekliyorum.
Geçmiş olsun canim acil sifalar diliyorumKızlar bebeğime 15 gün önce biyopsi yapıldı ve hirschsprung teşhisi konuldu. Yarın ameliyata girecek. Dualarınızı bekliyorum.
Geçmiş olsun canım. Dualarımız seninle. İçini ferah tut.Kızlar bebeğime 15 gün önce biyopsi yapıldı ve hirschsprung teşhisi konuldu. Yarın ameliyata girecek. Dualarınızı bekliyorum.
Çok geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun...Kızlar bebeğime 15 gün önce biyopsi yapıldı ve hirschsprung teşhisi konuldu. Yarın ameliyata girecek. Dualarınızı bekliyorum.
eğer bulduğum ırmak bayrmsa istek gönderemedimKızlar başa tutturulan gönderiye nickinizi yazmadıysanız çıkarmışımdır. Çünkü geupta öyle karabalındı. Grup gizli şu anda facebookta beni bulup arkadaşlık isteği gönderin ekleyim sizi. Irmak bayram profil resmim eşim ve bebeğimle
Çok geçmiş olsun canım..Kızlar bebeğime 15 gün önce biyopsi yapıldı ve hirschsprung teşhisi konuldu. Yarın ameliyata girecek. Dualarınızı bekliyorum.
Rabbim acil sifalar versin evladinizi size bagislasin kolayca gecsin ameliyatı insallah amin...Kızlar bebeğime 15 gün önce biyopsi yapıldı ve hirschsprung teşhisi konuldu. Yarın ameliyata girecek. Dualarınızı bekliyorum.
Geçmiş olsun.nedemek o
Geçmiş olsun canim acil sifalar diliyorum
Geçmiş olsun canım. Dualarımız seninle. İçini ferah tut.
Çok geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun...
Çok geçmiş olsun canım..
sağolun arkadaşlar. Bağırsağın bir kısmında siniryok. Hissiz bölge ameliyatla alınıp sağlam olanlar birbirinr dikilecek.Rabbim acil sifalar versin evladinizi size bagislasin kolayca gecsin ameliyatı insallah amin...
sağolun arkadaşlar. Bağırsağın bir kısmında siniryok. Hissiz bölge ameliyatla alınıp sağlam olanlar birbirinr dikilecek.
sağolun arkadaşlar. Bağırsağın bir kısmında siniryok. Hissiz bölge ameliyatla alınıp sağlam olanlar birbirinr dikilecek.
Ah bu dengesiz kocalari napmali acaba sanki onlar dogurmus hormanları oynamişÇocuğu emzirirken kocam bi şey anlatıyordu ben mantıksız bi şey dedim ona göre neyse uzattı ses çıkarmadim kumandayi yere vurdu paramparça etti çocuk çok korktu al içeri götür dedi emiyo dedim emen çocuğu aldı götürdü bacagıma vurdu allah affetsede ben affetmem çocuğumu korkuttu beni şok etti
Çok geçmiş olsun tez zamanda sagligina kavusur insallahKızlar bebeğime 15 gün önce biyopsi yapıldı ve hirschsprung teşhisi konuldu. Yarın ameliyata girecek. Dualarınızı bekliyorum.
Kızlar bebeğime 15 gün önce biyopsi yapıldı ve hirschsprung teşhisi konuldu. Yarın ameliyata girecek. Dualarınızı bekliyorum.