Çocuğu emzirirken kocam bi şey anlatıyordu ben mantıksız bi şey dedim ona göre neyse uzattı ses çıkarmadim kumandayi yere vurdu paramparça etti çocuk çok korktu al içeri götür dedi emiyo dedim emen çocuğu aldı götürdü bacagıma vurdu allah affetsede ben affetmem çocuğumu korkuttu beni şok etti
Bende msj attım arkadaş lık istegı gönderılmiyoreğer bulduğum ırmak bayrmsa istek gönderemedim
Cabim gecmis olsun olsun duamizdasinKızlar bebeğime 15 gün önce biyopsi yapıldı ve hirschsprung teşhisi konuldu. Yarın ameliyata girecek. Dualarınızı bekliyorum.
Hepsi ayni canim.bunlarin yoruldum bende okuz bunlar afedersin benimki de kac telefon kirdi cdden ofke kontrolu olsa ama nerdeee esyaya zarar verme durumu var smdi bebek var daha sakin olmali bosver canim takmaÇocuğu emzirirken kocam bi şey anlatıyordu ben mantıksız bi şey dedim ona göre neyse uzattı ses çıkarmadim kumandayi yere vurdu paramparça etti çocuk çok korktu al içeri götür dedi emiyo dedim emen çocuğu aldı götürdü bacagıma vurdu allah affetsede ben affetmem çocuğumu korkuttu beni şok etti
Çok üzüldüm canım. Kıyamam sana. Yaptığından bir gün gelecek pişman olacakÇocuğu emzirirken kocam bi şey anlatıyordu ben mantıksız bi şey dedim ona göre neyse uzattı ses çıkarmadim kumandayi yere vurdu paramparça etti çocuk çok korktu al içeri götür dedi emiyo dedim emen çocuğu aldı götürdü bacagıma vurdu allah affetsede ben affetmem çocuğumu korkuttu beni şok etti
Ah bu dengesiz kocalari napmali acaba sanki onlar dogurmus hormanları oynamiş
Çok üzüldüm canım. Kıyamam sana. Yaptığından bir gün gelecek pişman olacak
Hepsi ayni canim.bunlarin yoruldum bende okuz bunlar afedersin benimki de kac telefon kirdi cdden ofke kontrolu olsa ama nerdeee esyaya zarar verme durumu var smdi bebek var daha sakin olmali bosver canim takma
Derdi ne acaba bu kocaların. Bizimkinede bazen triplere giriyor ama vurma gibi bişeyi olmadı. Allah sabır versin canım üzme kendini sütün gitmesin
Canim bi cogunda kavga potansiyeli var...bagrmakta bir siddet illa dayak dgl ben sozel sddet goruyorm okuzden..ama ben bebekte acele ettim tatlim nasip napalim Allah islah etsin hepsini cocuklarimizn yaninda bari sakin olabilselerDemek ki yarın bi gün çocuğun yanında kavga edecek onu dusunmeyecek al sana ideal baba çocuğu iyi tartamadan yaptım sanirim
Çok geçmiş olsun cnm allah yardım etsinKızlar bebeğime 15 gün önce biyopsi yapıldı ve hirschsprung teşhisi konuldu. Yarın ameliyata girecek. Dualarınızı bekliyorum.
Canim cok gecmis olsun.Allah yardimciniz olsun.insallah bebisin Iyi olacak dualarim seninle.Kızlar bebeğime 15 gün önce biyopsi yapıldı ve hirschsprung teşhisi konuldu. Yarın ameliyata girecek. Dualarınızı bekliyorum.
Canim bi cogunda kavga potansiyeli var...bagrmakta bir siddet illa dayak dgl ben sozel sddet goruyorm okuzden..ama ben bebekte acele ettim tatlim nasip napalim Allah islah etsin hepsini cocuklarimizn yaninda bari sakin olabilseler
kocanın beyni uyuşmuş galiba 2 saat sonra uyanıp ciyaklayınca ne yapacak acaba üzülmene çook üzüldüm ama lütfen düşünmemeye çalış oğlun içinHaklisin siddet sadece vurmak degil !Oğlumu bambu suna koydum uyuttuktan sonra ve yastıgı mi alıp salona geçtim o koca musvettesiyle yatmak istemedim oda yatak odasının kapısını kilitledi şu an oğluma Hasretim uyuyamiyorum
sağolun arkadaşlar. Bağırsağın bir kısmında siniryok. Hissiz bölge ameliyatla alınıp sağlam olanlar birbirinr dikilecek.
kocanın beyni uyuşmuş galiba 2 saat sonra uyanıp ciyaklayınca ne yapacak acaba üzülmene çook üzüldüm ama lütfen düşünmemeye çalış oğlun için
sütüm gider diye düşünme sen de uyumaya çalış dinlen sabah sakin kafa konuşursunuz o da eşekliğini farketmez olur. Kendini yıpratmadan iyi bir ders ver ona yaptığı zaten ayıp bir de odayı kilitlemiş tövbe yarabbimOglum sabah 7 de kalkar ve sütü isitip verebilir koca ama ben uyuyamam ki onun nefesini takip etmedenhemen gözlerim doluyor bi sütüm kesilir se bırakırım bu adamı
sütüm gider diye düşünme sen de uyumaya çalış dinlen sabah sakin kafa konuşursunuz o da eşekliğini farketmez olur. Kendini yıpratmadan iyi bir ders ver ona yaptığı zaten ayıp bir de odayı kilitlemiş tövbe yarabbim
Maşallah çok sabırlısın ben bukadar sakin kalamazdım ama doğru olanını yapıyorsun. inşallah gönlünü alabilir ah bu evlatlar olmasa her şey onlar için. bir orta yol bulunur canım sen kırgın tavrını takın bırak o düzeltsin her şeyi mavfettiği gibi.Suçun üstüne suç işliyor uyuyabilirsem uyuyucamsabah ağladığında da uyuyup hiç bakmasam görse dünya kaç bucak ama işte evladıma Kıyamam . Çokk soğumus hissediyorum bide bizi böyle ayırdı iyice soğugum şu an ona kapıda açma ne diyim seni allah affetsin dedim
Aklinca oglunla tekpsini koyuyo iyi de hatali affetrsn kendini duzelir tatlim da kirildgmzla kalıyoruz sonra hic bisey olmamış gibu devam ediyorlar...kilitleyecek bise de yok ayrica..sen uzulme cok sutunu etkiler Allah korusunHaklisin siddet sadece vurmak degil !Oğlumu bambu suna koydum uyuttuktan sonra ve yastıgı mi alıp salona geçtim o koca musvettesiyle yatmak istemedim oda yatak odasının kapısını kilitledi şu an oğluma Hasretim uyuyamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?