Zinco kullanıyorum canım. Tak diye kesmiyor tabi ama damlatınca bi saate falan alttan üsten çıkarıyo bişeyler.Kızlarrrr biogaia gaz damlası kullanan var mı ya da gaz için hangi damlayı önerirsiniz lütfen
Canim artik buraya kimse grmiyor ikisini surdurmek zordur..benim facem yok takip edemiyorum onceden ne guzel sayfalar hizla ilerliyordu keske herkes yine burada olsaDağıldık derken buradan dağıldık anlamında söyledim. Face kullanmayanlar icin tek iletişim kanalı burası çünkü
canım benide ekler misin ?sema sorkuludağılamadıkki hepimiz oradayız. burada sayfaları takip etmek zor oluyor. sorduğumuz soruları herkes göremiyor. ama orada herkes sorusuna yanıt bulabiliyor ve daha etkin iletişim kuruluyor.
Kızlarrrr biogaia gaz damlası kullanan var mı ya da gaz için hangi damlayı önerirsiniz lütfen
facebook grubu ne ? Bizdd katilalimKizcelerrrr face grubundaa millet sizi soruoo bnde dahil @Esma22367 S Sevdalinka00 @KAYGILI bolunduk 2 ye bnde burayi unuttum
Merak etme yalnız kalmazsın cnm ben face kullanmıyorum.esim de istemiyor hesap almamı.baştan beri takip ediyordum üye olmasamda. faydalı bilgiler edindim hepiniz sayesinde.ve anca izin alabildim esimdenama durulmus buralar:)Heralde en sona bende kalacağım :) sahtede olsa bir facebook hs. Açmak istemiyorum
Burada muhabbet gittiği kadar gider. Ama bu kadar erken dağılacağımızı düşünmüyordum.
Ben daha önce 2012 Şubat anneleri grubundaydım nerdeyse çocuklar 2 yaşına kadar devam etti muhabbetimiz
Biogaia ve sab simplex kullanıyoruzKızlarrrr biogaia gaz damlası kullanan var mı ya da gaz için hangi damlayı önerirsiniz lütfen
Merak etme yalnız kalmazsın cnm ben face kullanmıyorum.esim de istemiyor hesap almamı.baştan beri takip ediyordum üye olmasamda. faydalı bilgiler edindim hepiniz sayesinde.ve anca izin alabildim esimdenama durulmus buralar:)
Canmmm facebook 2015 ekim annelerindeyzfacebook grubu ne ? Bizdd katilalim
Bizleride silmişsiniz bebişimmm üzüldü ordan faydalı bulduğumuz bilgileri okuyup faydamız olacağını düşündüğüm noktalardada yorum yapıyordum sorun diil burdan devam ederim artık kolay gelsin
canım benide ekler misin ?sema sorkulu
facebook grubu ne ? Bizdd katilalim
Kizlar facede grubu goremiyorum noldu gruba kapandimi yoksa beni eklermisiniz eda tasol daha sabah vardi allah allah kizlar bi el atin ya
Canım girdin mi face e Bi ara seni gördüm gibi sonra bulamadım kızlarda seni soruyo sahte hesap al ben öyle yaptım en azından eşin evde yokken girersin orası gerçekten güzel herkes daha rahat foto video paylaşımı vs oluyo eşim bana da izin vermemişti ama oda beğendi seni de orda görmek istiyoruzYa bende istiyorum ama face e eşim girerse diye cesaretim yok
yolladim beb dogruysa berna aydin ismimKızlar başa tutturulan gönderiye nickinizi yazmadıysanız çıkarmışımdır. Çünkü geupta öyle karabalındı. Grup gizli şu anda facebookta beni bulup arkadaşlık isteği gönderin ekleyim sizi. Irmak bayram profil resmim eşim ve bebeğimle
Evet canım bizim de akşam sekiz dokuz arası aksatmadan her akşam ağlıyoruzKızlar akşam 9-10 gibi ağlama nöbetimiz oluyor çok uğraştırıyor bizi sizdede oluyormu ?
Beni de silmişler, halbuki sürekli takip ediyordum oradakiler ailemden biri gibi olmuştu bu sabah silinince kendimi boşlukta hissettim çünkü telefonu elime alınca ilk yapacağım iş orayı takip etmektiBizleride silmişsiniz bebişimmm üzüldü ordan faydalı bulduğumuz bilgileri okuyup faydamız olacağını düşündüğüm noktalardada yorum yapıyordum sorun diil burdan devam ederim artık kolay gelsin
Biz 11-2 arası öyleyiz saatlerdir yapmadığım şaklabanlık kalmadı ne masajlar bine ninniler... Şuan kucağımda elektrik süpürgesi sesi eşliğinde uyuyorKızlar akşam 9-10 gibi ağlama nöbetimiz oluyor çok uğraştırıyor bizi sizdede oluyormu ?
Beni de silmişler, halbuki sürekli takip ediyordum oradakiler ailemden biri gibi olmuştu bu sabah silinince kendimi boşlukta hissettim çünkü telefonu elime alınca ilk yapacağım iş orayı takip etmekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?