2015 Ekim Anneleri

inşallah işe yarar canım 3 aya kadar normalmiş sonra düzene girecekler allahın izniyle. nurse Harvey kolik için bitkisel bir şurup onunda sor doktoruna biz memnunuz. Bir de bebek ağlarken bizim gülmemiz ve çok sakin olmamız gerekiyormuş kulağına şşşşşşşş demek de işe yarıyor

Ekim anneleri birer ikişer facebook grubuna gitti en son ben kalacağım sanırım burada gerçek ya da sahte facebook hesabı da almak istiyorum beni internet başına daha çok kilitleyeceği için. Burayı çok seviyordum paylaşımlarımızı... ama bunun da sonu geldi gibi.

Valla Can'ım ben bulamadım Bi kaç arkadaş ekleyelim dedi ama o da olmadı sen eklenirsen yada bulursan bana da söylermisin Facebook'ta sadece ekim kasım aralık anneleri var oda bizimkiler değil

Tamam canım, bulursam söylerim. Ben de bulamadım.

benide ekleyin lutfen yada grup adini soyleyin. ben rash kar diye kayitliyim

kızlar mail adreslerinizi bana mesaj atın eklerim. grup gizliliğini açınca herkes doluyor.

Heralde en sona bende kalacağım :) sahtede olsa bir facebook hs. Açmak istemiyorum
Burada muhabbet gittiği kadar gider. Ama bu kadar erken dağılacağımızı düşünmüyordum.
Ben daha önce 2012 Şubat anneleri grubundaydım nerdeyse çocuklar 2 yaşına kadar devam etti muhabbetimiz

Kızlar bebeklerimize külotlu çorap giydiriyor musunuz

Dün aldım erkek bebekler için Külotlu Çorap bugün yıkayıp kurutup giydirecem inşallah. Patikli altları sevmiyorum sürekli çıkıyor Külotlu çorap daha mantıklı. 3.5 yaşındaki oğluma hala kışları giydiriyorum

Bende patikli alt giydirmek istemiyorum külotlu çorap gelişimini olumsuz etkiler mi diye tereddüt te kaldım açıkçası

dağılamadıkki hepimiz oradayız. burada sayfaları takip etmek zor oluyor. sorduğumuz soruları herkes göremiyor. ama orada herkes sorusuna yanıt bulabiliyor ve daha etkin iletişim kuruluyor.

dağılamadıkki hepimiz oradayız. burada sayfaları takip etmek zor oluyor. sorduğumuz soruları herkes göremiyor. ama orada herkes sorusuna yanıt bulabiliyor ve daha etkin iletişim kuruluyor.

Dağıldık derken buradan dağıldık anlamında söyledim. Face kullanmayanlar icin tek iletişim kanalı burası çünkü

Bende patikli alt giydirmek istemiyorum külotlu çorap gelişimini olumsuz etkiler mi diye tereddüt te kaldım açıkçası

Biraz büyük al canım. Mesela ben küçük oğluma 2 yaş aldım. Büyük oğlumda 3.5 yaşında ama 8 yaş giyiyor. Zaten erkekler için alirsan ön kısımları daha geniş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…