inşallah işe yarar canım 3 aya kadar normalmiş sonra düzene girecekler allahın izniyle. nurse Harvey kolik için bitkisel bir şurup onunda sor doktoruna biz memnunuz. Bir de bebek ağlarken bizim gülmemiz ve çok sakin olmamız gerekiyormuş kulağına şşşşşşşş demek de işe yarıyorCan'ım götürdük Dr a ama Erzurum'da ne yazık ki iyi Bi çocuk Dr yok iki özel bide üniversite var oradakilerde çok kötü en iyisine götürdük bana soruyo neden bu kadar ağlıyo ki diye bende üniversitede radyoloji Dr yum karın ultrasonu idrar dışlı yaptırdım acaba böbrekte kum vs bişi var diye obada baktık yok sadece çok gazı var dedi hocamız ama bende dan simpleks ve bio gaia kullanıyorum artık Rezene ve tane kimyon da içiriyorum bende tatlılara bile tane kimyon atıyorum bu iki hafta hiç süt ürünü tüketmiycem bakalım kusma ve ağlamasında Bi değişiklik olcak mı
Ben giydiriyorum canım üstüne de tulum ya da sadece altKızlar bebeklerimize külotlu çorap giydiriyor musunuz
Canim beni bulabilirsen ekler misinSeni bulamadim
Beni ekleyebilir misin canim rica etsemSeni bulamadim
Canım bebeğin ne kadarlık pekiBen giydiriyorum canım üstüne de tulum ya da sadece alt
Canım benide eklermisiniz söylermisin arkadaşa gülçin kocamış profil resmim bu formdaki resmin aynısıSeni bulamadim
EvettKızlar bebeklerimize külotlu çorap giydiriyor musunuz
pazar günü 2 aylık olcak canımCanım bebeğin ne kadarlık peki
Valla Can'ım ben bulamadım Bi kaç arkadaş ekleyelim dedi ama o da olmadı sen eklenirsen yada bulursan bana da söylermisin Facebook'ta sadece ekim kasım aralık anneleri var oda bizimkiler değil
Tamam canım, bulursam söylerim. Ben de bulamadım.
benide ekleyin lutfen yada grup adini soyleyin. ben rash kar diye kayitliyim
Allah bağışlasın maşallah canım benimpazar günü 2 aylık olcak canım
Amiin canım benim hepimizin yavrusunu allah bağışlasınAllah bağışlasın maşallah canım benim
Ekim anneleri birer ikişer facebook grubuna gitti en son ben kalacağım sanırım buradagerçek ya da sahte facebook hesabı da almak istiyorum beni internet başına daha çok kilitleyeceği için. Burayı çok seviyordum paylaşımlarımızı... ama bunun da sonu geldi gibi.
Kızlar bebeklerimize külotlu çorap giydiriyor musunuz
Bende patikli alt giydirmek istemiyorum külotlu çorap gelişimini olumsuz etkiler mi diye tereddüt te kaldım açıkçasıDün aldım erkek bebekler için Külotlu Çorap bugün yıkayıp kurutup giydirecem inşallah. Patikli altları sevmiyorum sürekli çıkıyor Külotlu çorap daha mantıklı. 3.5 yaşındaki oğluma hala kışları giydiriyorum
Heralde en sona bende kalacağım :) sahtede olsa bir facebook hs. Açmak istemiyorum
Burada muhabbet gittiği kadar gider. Ama bu kadar erken dağılacağımızı düşünmüyordum.
Ben daha önce 2012 Şubat anneleri grubundaydım nerdeyse çocuklar 2 yaşına kadar devam etti muhabbetimiz
dağılamadıkki hepimiz oradayız. burada sayfaları takip etmek zor oluyor. sorduğumuz soruları herkes göremiyor. ama orada herkes sorusuna yanıt bulabiliyor ve daha etkin iletişim kuruluyor.
Bende patikli alt giydirmek istemiyorum külotlu çorap gelişimini olumsuz etkiler mi diye tereddüt te kaldım açıkçası
Canım ben bi ay kadar kullandım bizde etkili olmadı bıraktık relamax damlaya başladık onunda faydasını göremedik inşallah sizde etkili olurKızlarrrr biogaia gaz damlası kullanan var mı ya da gaz için hangi damlayı önerirsiniz lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?