Maşallahh aman söyleme nazar değmesin bizimkide sevse ya uykuyu:) babası da bende uykuya çok düşkünüz azıcık ucundan çekseymiş bizeYemin ederim konu komşu arkadaş hepsinin diline düşmüş um. Insgirama hergun yaptığım yemekleri ekliyorum. Hergün temizlik yapıyorum. Zaten bakımlı güzel bi bayanim:)))dün gece kocaman bile yettim yani okadar.ama sadexe tekmi bi sebebi var oğlularim uykuyu çok seviyor.ağlamak nedir bilmiyorlar maslah subanallah. Sadece cokk hareketliler.uyandillarinda sadece onların başında durabiliyorum.anne sütü ve mama verdim 2 oğluma da. Alalhim sanada yardım etsin geçecek bu günler
Genelde hep karaliyorum yakiniyorum eşe dosta ama siz farklisniz:)) bem pek sevmiyorum uykuyu.alah tan bana cekmemislerMaşallahh aman söyleme nazar değmesin bizimkide sevse ya uykuyu:) babası da bende uykuya çok düşkünüz azıcık ucundan çekseymiş bize
Maşallah canım size. Mamadan dolayı mı uzun uyku aralıkları ne kadar mama veriyorsun?Yemin ederim konu komşu arkadaş hepsinin diline düşmüş um. Insgirama hergun yaptığım yemekleri ekliyorum. Hergün temizlik yapıyorum. Zaten bakımlı güzel bi bayanim:)))dün gece kocaman bile yettim yani okadar.ama sadexe tekmi bi sebebi var oğlularim uykuyu çok seviyor.ağlamak nedir bilmiyorlar maslah subanallah. Sadece cokk hareketliler.uyandillarinda sadece onların başında durabiliyorum.anne sütü ve mama verdim 2 oğluma da. Alalhim sanada yardım etsin geçecek bu günler
Sanırım öyle 90 cc ve meme alıyor.Maşallah canım size. Mamadan dolayı mı uzun uyku aralıkları ne kadar mama veriyorsun?
Kaç kere veriyorsun günde canım? Biz de öyle meme ve mama ile gidiyoruz. Günde 2 kere 60 cc veriyorum ben. Gece uyuyor da gündüz uykularımız yok hiç kuş gibi 15 dk da uyanıyor.Sanırım öyle 90 cc ve meme alıyor.
3 kere veriyorum.Kaç kere veriyorsun günde canım? Biz de öyle meme ve mama ile gidiyoruz. Günde 2 kere 60 cc veriyorum ben. Gece uyuyor da gündüz uykularımız yok hiç kuş gibi 15 dk da uyanıyor.
Amann her yerde soyleme canim nazar degmesin kuzulara cok sanslisin valla Allah bozmasin darisi basimizaYemin ederim konu kovala arkadaş hepsinin diline düşmüş um. Insgirama hergun yaptığım yemekleri ekliyorum. Hergün temizlik yapıyorum. Zaten bakımlı güzel bi bayanim:)))dün gece kocaman bile yettim yani okadar.ama sadexe tekmi bi sebebi var oğlularim uykuyu çok seviyor.ağlamak nedir bilmiyorlar maslah subanallah. Sadece cokk hareketliler.uyandillarinda sadece onların başında durabiliyorum.anne sütü ve mama verdim 2 oğluma da. Alalhim sanada yardım etsin geçecek bu günler
Bendede var o kustanKaç kere veriyorsun günde canım? Biz de öyle meme ve mama ile gidiyoruz. Günde 2 kere 60 cc veriyorum ben. Gece uyuyor da gündüz uykularımız yok hiç kuş gibi 15 dk da uyanıyor.
Evet allaha şükür. Çocuklarım beni karnimda çok yorar lar. Bulantı kusma şeker tansiyon ödem. Ama dogunca Rabbime bin şükür kuzu kuzu:))Amann her yerde soyleme canim nazar degmesin kuzulara cok sanslisin valla Allah bozmasin darisi basimiza
İşimiz zor o zaman canım bu minnoşlarla.Bendede var o kustan
Hımm benimki rahat ettirme jokerini karnımda kullandı galiba harika bir hamilelikti son güne kadar gezdim hiç ağırlaşmadım çok şükür ben uyuyunca tekme bile atmaz Ohh uyku sorunumuzda olmucak demek ben yatınca uyur bu kızçe diyordumEvet allaha şükür. Çocuklarım beni karnimda çok yorar lar. Bulantı kusma şeker tansiyon ödem. Ama dogunca Rabbime bin şükür kuzu kuzu:))
Neyse canım benim karşılıklı anlaşma yoluna girmek en mantıklısı ama her zaman. Mümkün olmuyo sanırım.. Bugün geldi sarıldı özür diledi, böyle olunca herşey unutulup gidiyo.. Sen naptın sütün nasıl inş daha daha artmıştır, birde mama takviyende bi değişiklik varmıHep onlar beklenti içinde oluyorlar. Bu mantıkla yaklaşacaksak, sen ona teli bıraktıramadıysan o da sana içeri gidip yatma durumuna engel olamıyor. Karşılıklı çaba olsa çok daha kolay olacak her şey.
Ben ıhlamur veriyorum rahatlatıyor ayrıca su vermedim
Allah yardımcıları olsun gerçekten neler var kimseyi evladıyla sınamasın allahım.
Emerken yoruluyordur aktif emebiliyor mu? Gündüz neyse de gece böyle olması çok yorucu olur canım. SütünÜ sağıp versen ya da gerekiyorsa mama takviyesi karnı güzelce doyarsa daha uzun uyur.
Canım aşı günleri hariç neredeyse her gün duş aldırıyoruz ama o da fayda etmiyorcnm banyo yaptırınca iyi oluyor ben de senin gibiydim gerçi gece uyuyor benimki ,banyo suresini kısalt iki günde bir yap mesela
Inşallah canım zaten ikinci çocuk doğum ani yaşadıklarımdan sonra düşünmüyordum şimdi artık eşim de bende kesinlikle düşünmüyoruz ne zaman düzene girecek bir şeyler sabırsızlıkla bekliyorum.. Maşallah gercekten sana içten söylüyorum anlatma seni tanıyanlara nazar değmesin..Yemin ederim konu komşu arkadaş hepsinin diline düşmüş um. Insgirama hergun yaptığım yemekleri ekliyorum. Hergün temizlik yapıyorum. Zaten bakımlı güzel bi bayanim:)))dün gece kocaman bile yettim yani okadar.ama sadexe tekmi bi sebebi var oğlularim uykuyu çok seviyor.ağlamak nedir bilmiyorlar maslah subanallah. Sadece cokk hareketliler.uyandillarinda sadece onların başında durabiliyorum.anne sütü ve mama verdim 2 oğluma da. Alalhim sanada yardım etsin geçecek bu günler
Hep onlar beklenti içinde oluyorlar. Bu mantıkla yaklaşacaksak, sen ona teli bıraktıramadıysan o da sana içeri gidip yatma durumuna engel olamıyor. Karşılıklı çaba olsa çok daha kolay olacak her şey.
Ben ıhlamur veriyorum rahatlatıyor ayrıca su vermedim
Allah yardımcıları olsun gerçekten neler var kimseyi evladıyla sınamasın allahım.
Emerken yoruluyordur aktif emebiliyor mu? Gündüz neyse de gece böyle olması çok yorucu olur canım. SütünÜ sağıp versen ya da gerekiyorsa mama takviyesi karnı güzelce doyarsa daha uzun uyur.
Benimki de oyle ozellile de mutfak dolaplarina bakiyordu hep yukari bakiyordu. Simdi etrafa da bakiyr ama avixe ozellikle cok ilgisini cekiyor da neden bunu sordun bir sorun mu var senceslm kizlar bende ekim annesiyim oglum var bir bucuk aylik ilkkez yaxiyorum bu konuya bise sormak istiyorum icim icimi yiyor oglum uyanik oldugu zaman lambaya ve tavanlara bakiyo birde duvardaki saat cok ilgisini cekiyo sizinkilerde boyle bi durum var mi? cevap verirseniz cok sevinirim
slm kizlar bende ekim annesiyim oglum var bir bucuk aylik ilkkez yaxiyorum bu konuya bise sormak istiyorum icim icimi yiyor oglum uyanik oldugu zaman lambaya ve tavanlara bakiyo birde duvardaki saat cok ilgisini cekiyo sizinkilerde boyle bi durum var mi? cevap verirseniz cok sevinirim
Merhaba canım benim kızım da öyle evde mübarek her yeri inceliyor duvarlar tavan kapı koltuklar... normal midir bilmiyorum ama[/QUOT oncelikle cevap verdiginiz icin cok tesekkur ederim benim oglumda ayni cevreyi inceliyo ama tavan lamba saat daha bi ilgisini cekiyo bi bitiremedi inceleye inceleye ayrica cook hareketli bi bebek sizinde oyle mi?
yaa normalmis aslinda ama ben takinti yaptim sizinkilerin de oyle oldugunu ogrenince rahatladim biraz cevapladiginiz icin cok tesekkur ederimBenimki de oyle ozellile de mutfak dolaplarina bakiyordu hep yukari bakiyordu. Simdi etrafa da bakiyr ama avixe ozellikle cok ilgisini cekiyor da neden bunu sordun bir sorun mu var sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?