2015 Ekim Anneleri

kader65 canım belki tavan ve lamba açık renkli ya ondan inceliyor olabilir bu dönem bebekler siyah beyaz renkleri algılayabiliyormuş diğer renkleri zamanla görebiliyormuş bir yerde okumuştum bizim kız da dediğğn gibi. Elleri ayakları da hiç durmuyor sürekli hareket halinde hele ki altını alırken. Senin bebeğin kaç günlüktü? Kızım 42 günlük en azından iki haftadır bu durumdayız biz

Son düzenleme:
Peki anlatmam canimici.ama öyle deme kardes şart. İnsan aile olduğunu 2.çocukta daha iyi anlıyor. İlk çocuk kadına arkadaş 2.çocuk kadına anneligi hissetiriyor

iyi akşamlar anneler tek sosyal aktivitem burası kaldı yazamasamda tüm mesajları okumaya çalışıyorum ilk zamanlar eşim eleştiriyodu artık oda aştı kendini bişi olunca sizinkilere bisor bakalım diyo bugün tam 2 aylık olduk oğlum bu gün oldu kalça ultrasonununu batın ultrasonunu, aşılarını yaptırdık 5980 gr olmuşuz bir ayda 1080gr almışız boyumuzda 60cm iyi çok şükür mamayı elimden geldiğince azaltmaya çalışıyorum ama sütüm zaten azdı iki gündür azaldı herşeyi yaptım inş artacak tek memeyle doyduğumuz günlerde olacak inş sma gold kullanıyoduk tadında sıkıldı galiba hiç emmiyo diliyle ittiriyo eşim şimdi başka mama almaya gitti. bide sürekli ağlıyodu oğlum idrar tahlili ve dışkı dayaptırcaz ama gazdan dedi dr o kadar da sab simplek ve bogaia kullanıyotum kendimde sürekli rezene ve kimyon içiyorum arada oğluşumada veriyorum d-sizin başka önerileriniz varmı oğlumu öyle kıvranırken gördüğümde dayanamyorum yemeklerime dikkat edeyim diyorum ama gaz yapanlar listesinde her sey de var

Peki anlatmam ccoci.ama öyle deme kardes şart. İnsan aile olduğunu 2.çocukta daha iyi anlıyor. İlk çocuk kadına arkadaş 2.çocuk kadına anneligi hissetiriyor
Ne guzel sozmus cok hosuma gitti canim ilk 40 gun banada ikinci cocuk fikri korkunc geliyordu sonra sanki gozumden perde kalkti gun gectikce daha iyi anliyor insan insallah vakti geldiginde Allah banada nasip eder ikinci kez anne olmayi

Olmaz mı çerçeveler perdeler favorisi ışığa sürekli bakmasına engel oluyorum sadece

Annemlerin mutfak dolapları siyah beyaz mutfağa girince hipnotize oluyor çocuk:)

Ne guzel sozmus cok hosuma gitti canim ilk 40 gun banada ikinci cocuk fikri korkunc geliyordu sonra sanki gozumden perde kalkti gun gectikce daha iyi anliyor insan insallah vakti geldiginde Allah banada nasip eder ikinci kez anne olmayi
Söz tamamen bana aittt:))))) allahim nasip etsin hayirlisiyla çocuk evin bereketi; )

Çok güzel anlatmışsın canım. Haklısın kötü şeyler yok bizde de. Dediğin gibi odun odundur fazlasını bekletmek hata biraz sabırlı olmalıyım sanırım. Teşekkür ederim düşünmeme yardımcı oldun

Evet canım doğru diyorsun konuşucam tekrar eşimle. Zor zamanlar geçiriyoruz biraz oturup düşünmek konuşmak gerekiyor

Hep bize düşüyor fedakarlık ama başka türlü mutluluk olmuyor. Boşuna dememiş ler yuvayı dişi kuş yapar diye sen en doğrusunu yapıyorsun canım.
Sütün eskiye nazaran daha iyi çok şükür. Günde 2 kere 60 lık veriyorum mama gece ihtiyaç olmuyor pek benim oburix doymadımı uyumaz ama mamayı bırakmaya korkuyorum kilo almaz diye.
İlk 5 dk aktif emerse bitirebilirlermiş sütü ama 1 saatte acıkmaması lazım tam emmiyor galiba. Kilo alımı iyiyse doyuyordur canım. Farklı biberon markası denesen deneyerek bulabilirsin inşallah yoksa saatte bir çok zor. Hem göğüsler dolmazki o kadar sürede.

Canım annem gitti. Eşim geç geliyor işten. Hala alamadım ki ben. Çıkamıyorum hiç bir yere. Sen ne yaptın? Cumartesi alacak eşim inş.
Valla canim hala bi tereddut var eczane ile konustun sutten cocuga gecio dedi ne olursa oksun dedi bilmiom napcam

Vicol al canim internetten almistim ben bitkisel bize iyi geldi

Çook sevindim sütüne darısı benim Başıma yeyeyim:) inş kilo alımıda çok iyi olur da mamayı tamamen kesersin ..

Kızlar bi sorum olacak sezeryan dogum yapanlarda iliski sonrasi kanama yasayan var mi normal bi durum mu bilemedim randevu aldim doktorumdan bu hafta icine insallah bi sorun cikmaz

Canım korkma benim doktorum kontrolde ilişki sonrası kanama olabilir telaş yapmayın sakin demişti ama benim kanamadi..

Annemlerin mutfak dolapları siyah beyaz mutfağa girince hipnotize oluyor çocuk:)

:) benim kız da odadan odaya geçerken nereye bakacağını şaşırıyor sağa sola yukarı aşağı... Bir de bebeklerin dikkatini saçlar çok çekermiş kızım saçlarımı uzun uzun inceliyor. Tabi bu ara tutma refleksi gelişiyor sanırım saçımı çekiyor sürekli. Allahtan sağlamdır saçlarım yoksa kısa sürede bir şey bırakmazdı bu çekiştirmeyle

Canım dediğin gibi her şey var listede neredeyse sadece patates makarnayla besleneceğiz. Bir de şanssızlığımız kış olması bu mevsim sebzelerinin hepsi gaz yapıyor en masum ıspanak gibi geliyordu bana ama o da feci gaz yapıyor bana bile

Ayni bizim oglan :) bizimki bunlara ek tablolara ve perdelere bakiyo ama en sevdigi galiba saat dakikalarca bakiyo saate :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…