Peki anlatmam canimici.ama öyle deme kardes şart. İnsan aile olduğunu 2.çocukta daha iyi anlıyor. İlk çocuk kadına arkadaş 2.çocuk kadına anneligi hissetiriyorInşallah canım zaten ikinci çocuk doğum ani yaşadıklarımdan sonra düşünmüyordum şimdi artık eşim de bende kesinlikle düşünmüyoruz ne zaman düzene girecek bir şeyler sabırsızlıkla bekliyorum.. Maşallah gercekten sana içten söylüyorum anlatma seni tanıyanlara nazar değmesin..
Ne guzel sozmus cok hosuma gitti canim ilk 40 gun banada ikinci cocuk fikri korkunc geliyordu sonra sanki gozumden perde kalkti gun gectikce daha iyi anliyor insan insallah vakti geldiginde Allah banada nasip eder ikinci kez anne olmayiPeki anlatmam ccoci.ama öyle deme kardes şart. İnsan aile olduğunu 2.çocukta daha iyi anlıyor. İlk çocuk kadına arkadaş 2.çocuk kadına anneligi hissetiriyor
Olmaz mı çerçeveler perdeler favorisi ışığa sürekli bakmasına engel oluyorum sadeceslm kizlar bende ekim annesiyim oglum var bir bucuk aylik ilkkez yaxiyorum bu konuya bise sormak istiyorum icim icimi yiyor oglum uyanik oldugu zaman lambaya ve tavanlara bakiyo birde duvardaki saat cok ilgisini cekiyo sizinkilerde boyle bi durum var mi? cevap verirseniz cok sevinirim
Annemlerin mutfak dolapları siyah beyaz mutfağa girince hipnotize oluyor çocuk:)kader65 canım belki tavan ve lamba açık renkli ya ondan inceliyor olabilir bu dönem bebekler siyah beyaz renkleri algılayabiliyormuş diğer renkleri zamanla görebiliyormuş bir yerde okumuştum bizim kız da dediğğn gibi. Elleri ayakları da hiç durmuyor sürekli hareket halinde hele ki altını alırken. Senin bebeğin kaç günlüktü? Kızım 42 günlük en azından iki haftadır bu durumdayız biz
canım benimki anca emerken uyuyo onun dışında uyutamıyorum sallama vs hiç sevmiyoAnnişler bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz ?
Söz tamamen bana aittt:))))) allahim nasip etsin hayirlisiyla çocuk evin bereketi; )Ne guzel sozmus cok hosuma gitti canim ilk 40 gun banada ikinci cocuk fikri korkunc geliyordu sonra sanki gozumden perde kalkti gun gectikce daha iyi anliyor insan insallah vakti geldiginde Allah banada nasip eder ikinci kez anne olmayi
Çok güzel anlatmışsın canım. Haklısın kötü şeyler yok bizde de. Dediğin gibi odun odundur fazlasını bekletmek hata biraz sabırlı olmalıyım sanırım. Teşekkür ederim düşünmeme yardımcı oldungokcesneijder
Canım yaZdım ya seni cok ıyı anlıyorum
Evlılıgımın basında hele ne kapı kalıyordu ne cerceve.. Dedim ya ben de a degılım
Sonradan baktım kı boyle gıtmeyecek
Abuk subuk herseyden ama
Yanı yanımızda olsan yok derdin ya manyak bunlar
Kendımıde degerlendırıp hatalarımı buldum
Cok konustum eşimle
Ama yok onlar degısmıyor
İnan ki degısmıyor
Artık kabullenmeye ve ıyı yanlarını gormeye basladım
Al bır kalem kagıt elıne yaz bakalım ıyı yanları mı agır basıyor kotu yanları mı
Cevrendekilere dikkat et bir de
Onlar daha acımasız oluyor
Gecen ablama anlattım ee yapmasaydın cocuk dedi
Kalakaldım
Uzulme ve dogru karar ver
Bosansan olacakları ıyı dusun
Yapabılırmısın? Tek basına ayakta durabılırmısın?
Pısman olur musun ilerde?
İnce ele her şeyi canım
Eğer gercekten cok mutsuzsan ve artık dayanamıyorsan vazgec ama bir umut dahi varsa içinde devam et...
Ona sevdıgını önemsedıgını devam etmek istedıgını ara ara vurgula
Inan odun bunlar soylemeden anlamıyorlar
Ben ıyı nıyetlı bakıyorum işin içinde aldatma kumar dayak ve eve bakmama gibi şeyler olmadıkça sürebilir
Emin ol her ev aynı aslında
Belki de biZe agır gelıyor yasadıklarımız
Evet canım doğru diyorsun konuşucam tekrar eşimle. Zor zamanlar geçiriyoruz biraz oturup düşünmek konuşmak gerekiyorbende hiç kimseyi istemiyorum yanımda annemle eşim anlaşamıyor küstüler annem babam evlerine gitti beni aramadılar falan kv dem geldi yanıma bebekle ilgili kendi doğruları var bşy diyorum yapmıyor her şeyi o biliyor şimdi uç haftadır yalnızım kızımla eşimle yani şunu dicem hepimizin hayatı inişli çıkışlı eşim şimdii yazın gitmicez diyor muğlaya benim annemlere ben napcam bilmiyorum yani amann oyle işte sabır sabır yarın ola hayrola sen de Bi dene cnm,eşinle de konuş Bi ben bunu bile aklımdan geçirdim şu lohusa halimle uzuyosun bunaldım artık de içinde bşy tutma sonra o içinde büyüdükçe daha çok can yakar
Amin canım inşallahCanim insallah duzelir her sey Allah evlatlarimiza huzur versin onlari mutlu etmek ic8n bizlere de guc versin canim
Canım annem gitti. Eşim geç geliyor işten. Hala alamadım ki ben. Çıkamıyorum hiç bir yere. Sen ne yaptın? Cumartesi alacak eşim inş.kuvakvakvak canim naptin hapa basladinmi
Hep bize düşüyor fedakarlık ama başka türlü mutluluk olmuyor. Boşuna dememiş ler yuvayı dişi kuş yapar diyeNeyse canım benim karşılıklı anlaşma yoluna girmek en mantıklısı ama her zaman. Mümkün olmuyo sanırım.. Bugün geldi sarıldı özür diledi, böyle olunca herşey unutulup gidiyo.. Sen naptın sütün nasıl inş daha daha artmıştır, birde mama takviyende bi değişiklik varmı
İlk 5 dk aktif emerse bitirebilirlermiş sütü ama 1 saatte acıkmaması lazım tam emmiyor galiba. Kilo alımı iyiyse doyuyordur canım. Farklı biberon markası denesen deneyerek bulabilirsin inşallah yoksa saatte bir çok zor. Hem göğüsler dolmazki o kadar sürede.İlk 5dk aktif sonraki 2dk yavaş. Saat başı ortalama 5 -10 dk emiyor. Doyuyor mu omu da bilmiyorum. Mama verdim 2gün ısrarla almadı. Sağdığımm biberonla verince 2saat uyurdu şimdi biberon da almıyor. Meme meme..
Napıcam çok yoruluyorum
Valla canim hala bi tereddut var eczane ile konustun sutten cocuga gecio dedi ne olursa oksun dedi bilmiom napcamCanım annem gitti. Eşim geç geliyor işten. Hala alamadım ki ben. Çıkamıyorum hiç bir yere. Sen ne yaptın? Cumartesi alacak eşim inş.
Vicol al canim internetten almistim ben bitkisel bize iyi geldiiyi akşamlar anneler tek sosyal aktivitem burası kaldı yazamasamda tüm mesajları okumaya çalışıyorum ilk zamanlar eşim eleştiriyodu artık oda aştı kendini bişi olunca sizinkilere bisor bakalım diyobugün tam 2 aylık olduk oğlum bu gün oldu kalça ultrasonununu batın ultrasonunu, aşılarını yaptırdık 5980 gr olmuşuz bir ayda 1080gr almışız boyumuzda 60cm iyi çok şükür mamayı elimden geldiğince azaltmaya çalışıyorum ama sütüm zaten azdı iki gündür azaldı herşeyi yaptım inş artacak tek memeyle doyduğumuz günlerde olacak inş sma gold kullanıyoduk tadında sıkıldı galiba hiç emmiyo diliyle ittiriyo eşim şimdi başka mama almaya gitti. bide sürekli ağlıyodu oğlum idrar tahlili ve dışkı dayaptırcaz ama gazdan dedi dr o kadar da sab simplek ve bogaia kullanıyotum kendimde sürekli rezene ve kimyon içiyorum arada oğluşumada veriyorum d-sizin başka önerileriniz varmı oğlumu öyle kıvranırken gördüğümde dayanamyorum yemeklerime dikkat edeyim diyorum ama gaz yapanlar listesinde her sey de var
Çook sevindim sütüneHep bize düşüyor fedakarlık ama başka türlü mutluluk olmuyor. Boşuna dememiş ler yuvayı dişi kuş yapar diyesen en doğrusunu yapıyorsun canım.
Sütün eskiye nazaran daha iyi çok şükür. Günde 2 kere 60 lık veriyorum mama gece ihtiyaç olmuyor pek benim oburix doymadımı uyumaz ama mamayı bırakmaya korkuyorum kilo almaz diye.
İlk 5 dk aktif emerse bitirebilirlermiş sütü ama 1 saatte acıkmaması lazım tam emmiyor galiba. Kilo alımı iyiyse doyuyordur canım. Farklı biberon markası denesen deneyerek bulabilirsin inşallah yoksa saatte bir çok zor. Hem göğüsler dolmazki o kadar sürede.
Kızlar bi sorum olacak sezeryan dogum yapanlarda iliski sonrasi kanama yasayan var mi normal bi durum mu bilemedimrandevu aldim doktorumdan bu hafta icine insallah bi sorun cikmaz
Annemlerin mutfak dolapları siyah beyaz mutfağa girince hipnotize oluyor çocuk:)
iyi akşamlar anneler tek sosyal aktivitem burası kaldı yazamasamda tüm mesajları okumaya çalışıyorum ilk zamanlar eşim eleştiriyodu artık oda aştı kendini bişi olunca sizinkilere bisor bakalım diyobugün tam 2 aylık olduk oğlum bu gün oldu kalça ultrasonununu batın ultrasonunu, aşılarını yaptırdık 5980 gr olmuşuz bir ayda 1080gr almışız boyumuzda 60cm iyi çok şükür mamayı elimden geldiğince azaltmaya çalışıyorum ama sütüm zaten azdı iki gündür azaldı herşeyi yaptım inş artacak tek memeyle doyduğumuz günlerde olacak inş sma gold kullanıyoduk tadında sıkıldı galiba hiç emmiyo diliyle ittiriyo eşim şimdi başka mama almaya gitti. bide sürekli ağlıyodu oğlum idrar tahlili ve dışkı dayaptırcaz ama gazdan dedi dr o kadar da sab simplek ve bogaia kullanıyotum kendimde sürekli rezene ve kimyon içiyorum arada oğluşumada veriyorum d-sizin başka önerileriniz varmı oğlumu öyle kıvranırken gördüğümde dayanamyorum yemeklerime dikkat edeyim diyorum ama gaz yapanlar listesinde her sey de var
Ayni bizim oglan :) bizimki bunlara ek tablolara ve perdelere bakiyo ama en sevdigi galiba saat dakikalarca bakiyo saate :)slm kizlar bende ekim annesiyim oglum var bir bucuk aylik ilkkez yaxiyorum bu konuya bise sormak istiyorum icim icimi yiyor oglum uyanik oldugu zaman lambaya ve tavanlara bakiyo birde duvardaki saat cok ilgisini cekiyo sizinkilerde boyle bi durum var mi? cevap verirseniz cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?