2015 Ekim Anneleri

Kızlar bebeginize kullandığınız ilaclari nerede tutuyorsunuz ben bugun fark ettim d3 damlasini buzdolabında saklayiniz diyo ben disarda tutuyordumve biz bu ilaci 15. Günden beri kullaniyoruz

Kızlar bebeginize kullandığınız ilaclari nerede tutuyorsunuz ben bugun fark ettim d3 damlasini buzdolabında saklayiniz diyo ben disarda tutuyordumve biz bu ilaci 15. Günden beri kullaniyoruz
Canım bende senin gibi sonradan farkettim dolapta muhafaza edilmesi gerektiğini doktorunu aradım eviniz 30 derecenin üzerinde olmadıgı müddetçe kullanabilirsiniz demişti kullandıgınız damlayı atmanıza gerek yok dedi bende kalan kısmını öğrendikten sonra yinede dolaba kaldırdım

Kızlar nescafe tüketiyormusunuz bebişime bi zararı varmıdır uykusuzluk dışında günde bir fincan nescafenin

Canım ben içinde kakao bulunan hiçbirşey çaydahil tuketmiyorum cçok severim ama bebegimde mide yanması var gibi yedikten sonraları yüzünü eksitip yutkunuyo ve bebekte refluyu artiriyo 1 yaşına kadar böyle devam etcem
Kızlar nescafe tüketiyormusunuz bebişime bi zararı varmıdır uykusuzluk dışında günde bir fincan nescafenin

Kahvaltıda çay tüketiyorum yaa günde bir kere de Türk Kahvesi

Benim ki bildiğin saçlarıma asılır hele bir de gaz geldiyse kimse alamıyor beni elinden

Kızlar dün gece 20 dakikada 4 Kakabüs geçti bizim evden hep aynı senaryoyu oynadım alt açmayı ser ılık su al kakayı temizle elini yıka.. alt açmayı ser ılık su al kakayı temizle elimi yıka...
Şimdi emzirmeye kalktım yine kıvranıyor çılgın gibi yapmaya çalışıyor. Benim kız motoru fena bozdu galiba

Kızlar merhaba. Ağustos ayında Facebook hesabımı silip, zamanımı çaldığı için ve çok siyasi paylaşım yapıldığı için kullanmama kararı almıştım. Sizlerle paylaşım yapmak için kızım adına açtığım hesabı aktif ettim. Paylaşımlar harika fakat dediğim gibi ay şuna da bakayım buna da derken müthiş zaman gidiyor. Kayıt olurken telefon numaramı kaydetmem ve nick ismini yazmam da büyük hataydı. Hemen bir arkadaşlık teklifi geldi ve ayıp olmasın diye kabul ettim. hayranlık ve hazımsızlık arası duygular besleyen insanlar oldu mu çevrenizde? Maalesef beni gizliden kem gözlerle takip eden insanlar var. Deşifre olmak istemedim. Isim değiştşrme için 1 müddet beklemem gerekiyor bu zaman zarfında hesabım aktif olmayacak ayrıca kızımın biraz daha büyüyüp rahata erdiğim günlerde kullanmayı istiyorum facebooku. O zamana kadar buradan devam edeceğim kızlar. Öporum hepinizi. Kendinize cici bakın.

Benim kız da her öğün ıkınıyor. Sanki hep kaka yapmak zorundaymış gibi kaka yapmaya takmış bir kızım var. İçinde kötülük barındırmak istemiyor :)))

Benim ki bildiğin saçlarıma asılır hele bir de gaz geldiyse kimse alamıyor beni elinden

Ayy aynı bizim durumu anlatmışsın. Eşim zor kurtarıyor. Benim saçlarım çok ve kıvırcık araya elini attı mı çıkaramıyoruz. Bir de bu sıra dudaklarımı yüzümü yoluyor tırnaklarını geçirip.

Canim face yok maalesef oradan takip edemiyorum burada bitmesin muhabbet lutfeen ☺
Aynen canım. Burada muhabbet bitmesin. Ne bileyim burayı daha çok seviyorum. Facebook ta video resim ve çok konuda paylaşım kolaylığı var ve yorum yapmak isteyenler yazıyor. 1 kerede hepsini okuyorsun falan burası gibi değil fakat burada daha rahat hissediyorum kendimi

Benim kız da her öğün ıkınıyor. Sanki hep kaka yapmak zorundaymış gibi kaka yapmaya takmış bir kızım var. İçinde kötülük barındırmak istemiyor :)))

Ha ha çok güldüm canım ya:)) benim kız da geçtiğimiz günlerde iki gün boyunca gece gündüz ıkındı içim gitti. Gece ıkınma sesine uyanıyorduk bakıyorduk ki hala uyuyor. Çok şükür şimdi çıkarana kadar ıkınıyor sonra geçiyor. Hayır bir de çıkardığı şey sıvı kaka yani nasıl bu kadar zorlanıyorsa. Az önce altını almıştım ellerimi yıkayıp geldim dırtlar havada uçuşuyor. Temiz bezi kirletmeyi öyle çok seviyor ki..

Aynen saçlar çok dikkatini çekiyor bebişlerin. Altını alirken atkuyrugum yukardan sarkiyor onu inceliyor hep. Vee tuttu mu bırakmıyor babasi gül gül çatlıyor tabi

Günaydın kızlar. Bizimki beni uyandırdi kendi uyudu. . Kahvaltı zamaaanııı:) bugün 2 aylık aşımız var. Offf çok ağlamasa bari

Yapsalar bi dert yapmasalar bin dert :)) yeni bezi kakalama zorunluluğu var bizim kızın :))
Tırnaklar fenaa kessen de batıyor törpüleyemiyorum etine gelecek diye.
Ahaa hepsin de aynı fantezi temiz bezlere ölüüüümmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…