- 8 Şubat 2015
- 981
- 2.863
- 113
Canım bende senin gibi sonradan farkettim dolapta muhafaza edilmesi gerektiğini doktorunu aradım eviniz 30 derecenin üzerinde olmadıgı müddetçe kullanabilirsiniz demişti kullandıgınız damlayı atmanıza gerek yok dedi bende kalan kısmını öğrendikten sonra yinede dolaba kaldırdımKızlar bebeginize kullandığınız ilaclari nerede tutuyorsunuz ben bugun fark ettim d3 damlasini buzdolabında saklayiniz diyo ben disarda tutuyordumve biz bu ilaci 15. Günden beri kullaniyoruz
Kızlar nescafe tüketiyormusunuz bebişime bi zararı varmıdır uykusuzluk dışında günde bir fincan nescafenin
Mamayı çok takıntı yapmıyorum artık canım memeyi güzel emdiği sürece takmayacağım artık. Amiin inşallah sütümüze bereketÇook sevindim sütünedarısı benim Başıma yeyeyim:) inş kilo alımıda çok iyi olur da mamayı tamamen kesersin ..
Kahvaltıda çay tüketiyorum yaaCanım ben içinde kakao bulunan hiçbirşey çaydahil tuketmiyorum cçok severim ama bebegimde mide yanması var gibi yedikten sonraları yüzünü eksitip yutkunuyo ve bebekte refluyu artiriyo 1 yaşına kadar böyle devam etcem
Benim ki bildiğin saçlarıma asılır hele bir de gaz geldiyse kimse alamıyor beni elinden:) benim kız da odadan odaya geçerken nereye bakacağını şaşırıyor sağa sola yukarı aşağı... Bir de bebeklerin dikkatini saçlar çok çekermiş kızım saçlarımı uzun uzun inceliyor. Tabi bu ara tutma refleksi gelişiyor sanırım saçımı çekiyor sürekli. Allahtan sağlamdır saçlarım yoksa kısa sürede bir şey bırakmazdı bu çekiştirmeyle
Canım ordan çok kolay oluyo her problemin paylaşılması. Uyduruk bi hesap alsanız?Canim face yok maalesef oradan takip edemiyorum burada bitmesin muhabbet lutfeen ☺
Ay benim de karıştı kafam yine. 2 doktor sorun yok dedi ama eczacı demek öyle dedi. Napcaz ki.Valla canim hala bi tereddut var eczane ile konustun sutten cocuga gecio dedi ne olursa oksun dedi bilmiom napcam
Benim kız da her öğün ıkınıyor. Sanki hep kaka yapmak zorundaymış gibiKızlar dün gece 20 dakikada 4 Kakabüs geçti bizim evdenhep aynı senaryoyu oynadım alt açmayı ser ılık su al kakayı temizle elini yıka.. alt açmayı ser ılık su al kakayı temizle elimi yıka...
Şimdi emzirmeye kalktım yine kıvranıyor çılgın gibi yapmaya çalışıyor. Benim kız motoru fena bozdu galiba
Benim ki bildiğin saçlarıma asılır hele bir de gaz geldiyse kimse alamıyor beni elinden
Aynen canım. Burada muhabbet bitmesin. Ne bileyim burayı daha çok seviyorum. Facebook ta video resim ve çok konuda paylaşım kolaylığı var ve yorum yapmak isteyenler yazıyor. 1 kerede hepsini okuyorsun falan burası gibi değil fakat burada daha rahat hissediyorum kendimiCanim face yok maalesef oradan takip edemiyorum burada bitmesin muhabbet lutfeen ☺
Benim kız da her öğün ıkınıyor. Sanki hep kaka yapmak zorundaymış gibikaka yapmaya takmış bir kızım var. İçinde kötülük barındırmak istemiyor :)))
Valla bilmiyorumki canim napcaz boyle iyice şaşırdımAy benim de karıştı kafam yine. 2 doktor sorun yok dedi ama eczacı demek öyle dedi. Napcaz ki.
Aynen saçlar çok dikkatini çekiyor bebişlerin. Altını alirken atkuyrugum yukardan sarkiyor onu inceliyor hep. Vee tuttu mu bırakmıyor:) benim kız da odadan odaya geçerken nereye bakacağını şaşırıyor sağa sola yukarı aşağı... Bir de bebeklerin dikkatini saçlar çok çekermiş kızım saçlarımı uzun uzun inceliyor. Tabi bu ara tutma refleksi gelişiyor sanırım saçımı çekiyor sürekli. Allahtan sağlamdır saçlarım yoksa kısa sürede bir şey bırakmazdı bu çekiştirmeyle
Yapsalar bi dert yapmasalar bin dert :)) yeni bezi kakalama zorunluluğu var bizim kızın :))Benim kız da her öğün ıkınıyor. Sanki hep kaka yapmak zorundaymış gibikaka yapmaya takmış bir kızım var. İçinde kötülük barındırmak istemiyor :)))
Tırnaklar fenaa kessen de batıyor törpüleyemiyorum etine gelecek diye.Ayy aynı bizim durumu anlatmışsın. Eşim zor kurtarıyor. Benim saçlarım çok ve kıvırcık araya elini attı mı çıkaramıyoruz. Bir de bu sıra dudaklarımı yüzümü yoluyor tırnaklarını geçirip.
Ahaa hepsin de aynı fanteziHa ha çok güldüm canım ya:)) benim kız da geçtiğimiz günlerde iki gün boyunca gece gündüz ıkındı içim gitti. Gece ıkınma sesine uyanıyorduk bakıyorduk ki hala uyuyor. Çok şükür şimdi çıkarana kadar ıkınıyor sonra geçiyor. Hayır bir de çıkardığı şey sıvı kaka yani nasıl bu kadar zorlanıyorsa. Az önce altını almıştım ellerimi yıkayıp geldim dırtlar havada uçuşuyor. Temiz bezi kirletmeyi öyle çok seviyor ki..
Bi bakiyim bende o zaman tatlim hic facem olmadi smdiye kadar☺☺Canım ordan çok kolay oluyo her problemin paylaşılması. Uyduruk bi hesap alsanız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?