benimkide öyle canım 6 dan sonra 7, 8 sonra uyumuyor böyle bir düzen kurdu kendine normaldir bencebenimki de günde iki kere yarım saat yarım saat uyuyor gündüzleri,gece 11 buçukta yatıyor 3 te uyanıyor sonra 6 da 8 de tamamen uyanıyor normal mi ki
Kizlar benimkide gece 12 de yatiyor 3:45 kalkiyor sonra 6 da kalkıyor ondan sonra 8 de boylebenimkide öyle canım 6 dan sonra 7, 8 sonra uyumuyor böyle bir düzen kurdu kendine normaldir bence
maşallah sizinki ne güzelmiş canım bizim gündüz pek düzeni yok yüz üstü yatırabilirsem taş çatllasın 1 saat uyuyor yatıramazsam sallanmadan en fazla 15 dk uyuyor buna da şükür gece uyusunda :)Bizimde uyüz Düzenimiz saat öğlen saat 1 de yatıp akşam 5 te kalıyor. Daha sonra 7 de yatıp 9 da.Enson gece 12 yatış 4.30 7.00 ve 10.00da kalkiyor
Halimize 10 bin kez şükür rabbim bize bu günleri göstrrdi. Kuzenimin eşi 27 haftalık 700 gr doğum yaptı. Bebek anneyi zehirledi. Anne kurtuldu bebekte yaşam mücadelesinde. Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın.Kızlar bugün benim muayenem vardı kırkımız dün çıktı. Çok yanlış bir zamanda gitmişim. Bir kadın hüngür hüngür ağlıyordu ortalığı yıktı mavfoldum çok üzüldüm. Boş gebelikmiş kürtaj olmuş parça almışlar. Doktorum da diyorki hamile kalana kadar göbeğim çatladı ama iş onla bitmiyor tutmadı işte diye. Çok şükür halimize çoook şükür allahım.
Muayene iyi geçti rahim tamamen toparlanmış 2.ye hazırmışım
Smear testi yaptı her şey serbest dedihenüz bundan kocamın haberi yok. Muayeneden sonra da bir kırk gün gerekiyormuş dicem
Plates yoga istediğini yapabilirsin dedi.
Platese mi başlasak
Benimki aşıdan sonra ateşlenmedi canım. 3 gün yıkamadık sadece. Suyu da arada 2 çay kaşığı veriyorum.Kızlar bugün 2 aylık aşıları oldu calpol vermedim semptom görürsen ver dedi Dr Ateş ağrı vs. Sizler de bişey oldu mu?bit de su vermeye başladınız mı ?
Evet yeterki uyusunlarmaşallah sizinki ne güzelmiş canım bizim gündüz pek düzeni yok yüz üstü yatırabilirsem taş çatllasın 1 saat uyuyor yatıramazsam sallanmadan en fazla 15 dk uyuyor buna da şükür gece uyusunda :)
ben kek yaptım,patates salatası yaptım Bi de börek hazır su böreği alabilirsin cnm yeter eşim de Bi tepsi tatlı almıştı tatlıdan da iki tane koydum kişiye göre tabi daha ne olcakKizlar misafirlerinize neler hazirliyorsunuz ya bu bebisler insana is yaptirmiyor. Tatli tuzlu salata mi ne tarz hazirliyorsunuz.
ben kek yaptım,patates salatası yaptım Bi de börek hazır su böreği alabilirsin cnm yeter eşim de Bi tepsi tatlı almıştı tatlıdan da iki tane koydum kişiye göre tabi daha ne olcak
Hep onlar beklenti içinde oluyorlar. Bu mantıkla yaklaşacaksak, sen ona teli bıraktıramadıysan o da sana içeri gidip yatma durumuna engel olamıyor. Karşılıklı çaba olsa çok daha kolay olacak her şey.Konuştum hallettik.. Ama eşim her zaman aynı bende beklentisini gideremiyorum sanırım, sürkli telefonda haber okuyo, şu telefonu bırak biraz vakit geçirelim demem çok etkili olmadı. Bende ona kırılıyor ve gidip yatıyordum.. Beraber vakit geçiremiyorduk çünkü, o yüzden öyle demiş bizim hep böyleydi Hayatımız ben içerde yanlız sen burda uyuyorsun diyo.. Telefonu bıraktın mı diyorum demekki bıraktıramamışın diyo.. Ne bileyim ikimizinde yanlışları var sanırım.. Onunla vakit Geçirme noktasında çok iyi değilim ki oda böyle düşünüyor.. Bebekle daha iyi olurmu tabi bilemiyorum
Ben ıhlamur veriyorum rahatlatıyor ayrıca su vermedimKızlar bugün 2 aylık aşıları oldu calpol vermedim semptom görürsen ver dedi Dr Ateş ağrı vs. Sizler de bişey oldu mu?bit de su vermeye başladınız mı ?
Allah yardımcıları olsun gerçekten neler var kimseyi evladıyla sınamasın allahım.Halimize 10 bin kez şükür rabbim bize bu günleri göstrrdi. Kuzenimin eşi 27 haftalık 700 gr doğum yaptı. Bebek anneyi zehirledi. Anne kurtuldu bebekte yaşam mücadelesinde. Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın.
Emerken yoruluyordur aktif emebiliyor mu? Gündüz neyse de gece böyle olması çok yorucu olur canım. SütünÜ sağıp versen ya da gerekiyorsa mama takviyesi karnı güzelce doyarsa daha uzun uyur.Kızlar bebeğim 43 günlük oldu. Hala saat başı emiyor. Emsin güzel ama ne zman 2 saat 3saatte bir emecek de ben uyuyacağım sizin bebişler de böyle mi? Ne zaman oturacak beslenme ve uyku düzeni. Gece de böyle
telaşlanma cnm zaten çocuklusun bide onun için geliyorlar kimse ayıplamazKesinlikle aklimdan gecen menuyu yazmissin canim ya tesekkur ederim insan telaslaniyor ne yapsam diye
Canım gerçekten mi ne kadar özendim size anlatamam.. Benimki hiç uyumadı sabahtan beri önce gazı var ondan diyorlardi şimdi o da yok doktora gidiyoruz hiçbir şeyi yok diyor gece gündüz ayaktayiz günlerdir.. Ne yapıyorsun uyumasi icin ne yediriyorsun bana da söyle allah rızası için anneme geldim enerjim kalmadı artık.. Iki çocukla bravo sana maşallah..Bizimde uyüz Düzenimiz saat öğlen saat 1 de yatıp akşam 5 te kalıyor. Daha sonra 7 de yatıp 9 da.Enson gece 12 yatış 4.30 7.00 ve 10.00da kalkiyor
cnm banyo yaptırınca iyi oluyor ben de senin gibiydim gerçi gece uyuyor benimki ,banyo suresini kısalt iki günde bir yap meselaCanım gerçekten mi ne kadar özendim size anlatamam.. Benimki hiç uyumadı sabahtan beri önce gazı var ondan diyorlardi şimdi o da yok doktora gidiyoruz hiçbir şeyi yok diyor gece gündüz ayaktayiz günlerdir.. Ne yapıyorsun uyumasi icin ne yediriyorsun bana da söyle allah rızası için anneme geldim enerjim kalmadı artık.. Iki çocukla bravo sana maşallah..
Yemin ederim konu komşu arkadaş hepsinin diline düşmüş um. Insgirama hergun yaptığım yemekleri ekliyorum. Hergün temizlik yapıyorum. Zaten bakımlı güzel bi bayanim:)))dün gece kocaman bile yettim yani okadar.ama sadexe tekmi bi sebebi var oğlularim uykuyu çok seviyor.ağlamak nedir bilmiyorlar maslah subanallah. Sadece cokk hareketliler.uyandillarinda sadece onların başında durabiliyorum.anne sütü ve mama verdim 2 oğluma da. Alalhim sanada yardım etsin geçecek bu günlerCanım gerçekten mi ne kadar özendim size anlatamam.. Benimki hiç uyumadı sabahtan beri önce gazı var ondan diyorlardi şimdi o da yok doktora gidiyoruz hiçbir şeyi yok diyor gece gündüz ayaktayiz günlerdir.. Ne yapıyorsun uyumasi icin ne yediriyorsun bana da söyle allah rızası için anneme geldim enerjim kalmadı artık.. Iki çocukla bravo sana maşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?