2015 Ekim Anneleri

Cnm hergun bir yada iki kez veriyorum
Cnm bnm nedenini bilmiyorum sonucta siz bir ailesini icinizde yasiuorsuniz herseyi ama inan lohusalikta bnde ayni seyi yasadim.kesin bitti dedim arastirdim cok bebek kimde kalir diye hic bir guc senden alamaz emziriyorsun daha yavrunu ama eger gercekten ciddi birsey yoksa yikma yuvani bak bn o donemlerimde hep sunu dusundum ayrilirsam annemlerin evine gidecektim ama olmazdi yigenlerim var yarin birgun kizim buyuyecek ve bayramda yigenlerim babasiyla olurken bnm kizim babadan yoksun buyuyecekti bazen kendimiz icin degilde kuzularimiz icin almaliyiz kararlari simdi cok sukur iiki ayrilmamisim diyorim kizini taparcasian seven ve benden defalarca ozur dileyen bir eeim var biraz sabret cnm bir yuva yikildihinda dag tas yerindn oynarmis kolay degil bir yuva kurmak ve bebek sahibo olmak hep cocugun ya senden ya babadan ypksun olacak ii dusun cnm ve kimse iicin canini sıkma cocigunu uzme uzun yazdim kusura bakma ayni psikolojiyi yqsadigim icin o gunler geldi gozumun onune

Gunaydin cnm bnde ayakta salliyorum ama bazen bakiyorum kendi kendine uyuuor zarari yok sadece alisiyorlar :)

Kızlar şu kv kp kaprislerine takılmayın ne olur. Sütlerinizi ve lohusalığınızı zehir etmeyin. Benim de çok sancılı geçti. İyi bakamamışım kp kv ye, bir sürü kapris huzursuzluk, eşimi bana karşı doldurmalar vs. gebeliğim risklihdi istirahatliydim. Yazın hafif şeyler yaptım. Kv gönderdiği kuru fasülye nohutları pişirmediğim için suçlu oldum. Yazın nasıl yenecekse antebin sıcağı birde. Gücüm ona yetmiş pişirmişim mutfak benim ama işte... olar gidince hepsi geçecek. Zamanı gelecek kendinizi savunmanın, eşinizle baş başa kalınca anlayacak sizi. Şu süreçte anladık ki asıl lohusa depresyonunu onlar yaşıyor :) takılmayın he deyip geçin ve dua edin. Hiçbir şey sizden ve bebeğinizden değerli değil srglll

Son düzenleme:
Yani işi o stresli değil aslında yeni taşındık Kocaeli ye tam yerleşme telaşı içindeyiz. Eşimin huyu bu aslında değişemiyor çok dile getirdim zamanın da. Ama düşünmek gerek bakalım.

Bilmiyorum ki canım ya zaten sallantılıydı bizim evlilik umarım düzelir oğlumun hayatı mahvolsun istemiyorum

Haklısın canım belki evladımın hatırına herşey düzelir denicem şimdiden hayatın kötü yanları ile karşılaşmasını ben de istemem

gokcesneijder
Canım yaZdım ya seni cok ıyı anlıyorum
Evlılıgımın basında hele ne kapı kalıyordu ne cerceve.. Dedim ya ben de a degılım
Sonradan baktım kı boyle gıtmeyecek
Abuk subuk herseyden ama
Yanı yanımızda olsan yok derdin ya manyak bunlar
Kendımıde degerlendırıp hatalarımı buldum
Cok konustum eşimle
Ama yok onlar degısmıyor
İnan ki degısmıyor
Artık kabullenmeye ve ıyı yanlarını gormeye basladım
Al bır kalem kagıt elıne yaz bakalım ıyı yanları mı agır basıyor kotu yanları mı
Cevrendekilere dikkat et bir de
Onlar daha acımasız oluyor
Gecen ablama anlattım ee yapmasaydın cocuk dedi
Kalakaldım
Uzulme ve dogru karar ver
Bosansan olacakları ıyı dusun
Yapabılırmısın? Tek basına ayakta durabılırmısın?
Pısman olur musun ilerde?
İnce ele her şeyi canım
Eğer gercekten cok mutsuzsan ve artık dayanamıyorsan vazgec ama bir umut dahi varsa içinde devam et...
Ona sevdıgını önemsedıgını devam etmek istedıgını ara ara vurgula
Inan odun bunlar soylemeden anlamıyorlar
Ben ıyı nıyetlı bakıyorum işin içinde aldatma kumar dayak ve eve bakmama gibi şeyler olmadıkça sürebilir
Emin ol her ev aynı aslında
Belki de biZe agır gelıyor yasadıklarımız

Can'ım birimde geçenlerde komşular geldi onlar gitti sürekli ağladı oğlum ben nazar a inanıyorum sürekli okuduk Bi kaç güne anca geçti aslında en güzeli Bebişi mümkün olduğunca az göstermek

Canım seni tebrik ederim çok iyi anlatmış ifade etmişsin. ..aynen heer evde oluyor kavgalar tartışmalar...

Ankarada olan arkadaşlar hangi çocuk doktoruna götürüyorsunuz bebeginizi
Canım ben bir kaç doktor gezdim şuan memorialda sami akbuğa var gerçekten tavsiye ederim. Ben biraz kılımdır öyle hemen sevmem bu doktor herşeyi okadar güzel açıklıyorki soru işareti kalmıyor kafanda. En önemliside iletişimi çok güzel hem bebekle hem anne babayla

Konuştum hallettik.. Ama eşim her zaman aynı bende beklentisini gideremiyorum sanırım, sürkli telefonda haber okuyo, şu telefonu bırak biraz vakit geçirelim demem çok etkili olmadı. Bende ona kırılıyor ve gidip yatıyordum.. Beraber vakit geçiremiyorduk çünkü, o yüzden öyle demiş bizim hep böyleydi Hayatımız ben içerde yanlız sen burda uyuyorsun diyo.. Telefonu bıraktın mı diyorum demekki bıraktıramamışın diyo.. Ne bileyim ikimizinde yanlışları var sanırım.. Onunla vakit Geçirme noktasında çok iyi değilim ki oda böyle düşünüyor.. Bebekle daha iyi olurmu tabi bilemiyorum

Bende ankaradayım iki ginde bi yıkıyorum. Bende de aynı durum var Ama şükür gece uykuları iyi canımm Kızımın :)
benimki de günde iki kere yarım saat yarım saat uyuyor gündüzleri,gece 11 buçukta yatıyor 3 te uyanıyor sonra 6 da 8 de tamamen uyanıyor normal mi ki

benimki de günde iki kere yarım saat yarım saat uyuyor gündüzleri,gece 11 buçukta yatıyor 3 te uyanıyor sonra 6 da 8 de tamamen uyanıyor normal mi ki
Benim kızımda aynı sayılır ben normal karşılıyorum.. Gece uykusuna şimdiden alışmasına mutlu oluyorum.. Çok şükür hiç mızmızlık etmiyo yavrum.. Bebeğin gündüzler çok yorucu değilse bende güzel bişey bu

bende hiç kimseyi istemiyorum yanımda annemle eşim anlaşamıyor küstüler annem babam evlerine gitti beni aramadılar falan kv dem geldi yanıma bebekle ilgili kendi doğruları var bşy diyorum yapmıyor her şeyi o biliyor şimdi uç haftadır yalnızım kızımla eşimle yani şunu dicem hepimizin hayatı inişli çıkışlı eşim şimdii yazın gitmicez diyor muğlaya benim annemlere ben napcam bilmiyorum yani amann oyle işte sabır sabır yarın ola hayrola sen de Bi dene cnm,eşinle de konuş Bi ben bunu bile aklımdan geçirdim şu lohusa halimle uzuyosun bunaldım artık de içinde bşy tutma sonra o içinde büyüdükçe daha çok can yakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…