Cnm hergun bir yada iki kez veriyorumBiraz rahatladı şükür ama hala keyifsiz yavrum. Sab simblex işçle beraber kullanıyorum. Her gün mü veriyorsun canım?
Çok teşekkürler canım. Daha dün gece aguu lar yapıyordu yavrum nazar oldu bugün çook keyifsiz uyandığından beri doğru düzgün uyumadı da ;(
Evet canım netten aldım minirome den.
Cnm bnm nedenini bilmiyorum sonucta siz bir ailesini icinizde yasiuorsuniz herseyi ama inan lohusalikta bnde ayni seyi yasadim.kesin bitti dedim arastirdim cok bebek kimde kalir diye hic bir guc senden alamaz emziriyorsun daha yavrunu ama eger gercekten ciddi birsey yoksa yikma yuvani bak bn o donemlerimde hep sunu dusundum ayrilirsam annemlerin evine gidecektim ama olmazdi yigenlerim var yarin birgun kizim buyuyecek ve bayramda yigenlerim babasiyla olurken bnm kizim babadan yoksun buyuyecekti bazen kendimiz icin degilde kuzularimiz icin almaliyiz kararlari simdi cok sukur iiki ayrilmamisim diyorim kizini taparcasian seven ve benden defalarca ozur dileyen bir eeim var biraz sabret cnm bir yuva yikildihinda dag tas yerindn oynarmis kolay degil bir yuva kurmak ve bebek sahibo olmak hep cocugun ya senden ya babadan ypksun olacak ii dusun cnm ve kimse iicin canini sıkma cocigunu uzme uzun yazdim kusura bakma ayni psikolojiyi yqsadigim icin o gunler geldi gozumun onuneKızlar iyi akşamlar. Eşimle boşanma noktasına geldik. Şimdilik bebeğim için deneyeceğim ama olmazsa boşanmak zorundayım gerçekten. Bebeğim vekaletini bana verirler değil mi minicik o kıyamıyorumOnsuz ölürüm ben dayanamam
Gunaydin cnm bnde ayakta salliyorum ama bazen bakiyorum kendi kendine uyuuor zarari yok sadece alisiyorlar :)Gunaydin guzel anneler sizler ve bebisler iyidir insallah bise soracaktim sizler bebeklerinizi nasil uyutuyorsunuz ben besinde sallayip uyutuyorym sakincali mi acaba ama baska turlu kucakta uyuyo yatirinca kalkiyo sallamak mecbur insallah zararli değildir
Konunun ayrıntısını bilmiyorum canım fakat çoğu boşanmalar evliliğin ilk 3 yılında veya bebek olduktan sonra oluyor diye biliyorum. Bu zorlu süreçte çok yıpranmış olabilirsin. Beklemen gerekiyorsa bekle derim. Artısını eksisini yatır masaya ve iyi düşün. Boşanmak insan ömründen yıllar götürüyor. Her ne kadar takmam desen de toplumun davranışlarını da hesaba kat. O da en az lohusa sendromu kadar güç. Hayat senin karar senin. Acele etmeden karar ver.
Yani işi o stresli değil aslında yeni taşındık Kocaeli ye tam yerleşme telaşı içindeyiz. Eşimin huyu bu aslında değişemiyor çok dile getirdim zamanın da. Ama düşünmek gerek bakalım.Çok stresli bir işi olabilir mi acaba. Eve yansıtıyor olabilir. Beslenme tarzı, nefes tekniği ve isteme ile değişebilir. Eğer yaptığının farkındaysa ve pişman oluyorsa. Ayrıca sırf sana böyle davranıyorsa durumun rengi biraz daha değişir. Amacını sormak öğrenmek lazım. Ne istiyor bu ilişkiden?
İnşallah canım çok yıprandıkOda alışmaya çalışıyodur sonuçta onunda hayatı değişti birbirinizi biraz alttan alın. Üzme tatlı canını sadece biraz sabret emin ol herşey sonunda güzel olucak
Bilmiyorum ki canım ya zaten sallantılıydı bizim evlilik umarım düzelir oğlumun hayatı mahvolsun istemiyorumCanim Allah korusun haddim degil nedenini bilmiyorum ama cok gecerli bir neden degilse sabretmelisin bende 3 gun konusmadim esimle ailesi ile ilgiliydi kendimi o kadar yalniz hissettim ki beni haksiz buldu ailesi hakli bana git bile dedi gtmedim oglum icin smdi düzeldi ama kırgınım bide evladini da sana verirler ama bunu dusunup uzme kendini nolur guzel.anne
Haklısın canım belki evladımın hatırına herşey düzelir denicem şimdiden hayatın kötü yanları ile karşılaşmasını ben de istememCnm hergun bir yada iki kez veriyorum
Cnm bnm nedenini bilmiyorum sonucta siz bir ailesini icinizde yasiuorsuniz herseyi ama inan lohusalikta bnde ayni seyi yasadim.kesin bitti dedim arastirdim cok bebek kimde kalir diye hic bir guc senden alamaz emziriyorsun daha yavrunu ama eger gercekten ciddi birsey yoksa yikma yuvani bak bn o donemlerimde hep sunu dusundum ayrilirsam annemlerin evine gidecektim ama olmazdi yigenlerim var yarin birgun kizim buyuyecek ve bayramda yigenlerim babasiyla olurken bnm kizim babadan yoksun buyuyecekti bazen kendimiz icin degilde kuzularimiz icin almaliyiz kararlari simdi cok sukur iiki ayrilmamisim diyorim kizini taparcasian seven ve benden defalarca ozur dileyen bir eeim var biraz sabret cnm bir yuva yikildihinda dag tas yerindn oynarmis kolay degil bir yuva kurmak ve bebek sahibo olmak hep cocugun ya senden ya babadan ypksun olacak ii dusun cnm ve kimse iicin canini sıkma cocigunu uzme uzun yazdim kusura bakma ayni psikolojiyi yqsadigim icin o gunler geldi gozumun onune
Normal canım daha çok kücükler bizler sabırsızısTakip var ama elimi takip edemiyorum 55 günlük daha
Normal mi acaba
Can'ım birimde geçenlerde komşular geldi onlar gitti sürekli ağladı oğlum ben nazar a inanıyorum sürekli okuduk Bi kaç güne anca geçti aslında en güzeli Bebişi mümkün olduğunca az göstermekBenimde oğlum dün çok fena ağladı misafirlikten sonra resmen donuma kadar terledim öyle ağlama krizleri geldi az kaldı hastaneye gidiyorduk sonra banyo yaptım açtım yasin okudum agladim okurken sureleri okudum allahım çaresiz bırakma dedim öyle böyle bir ağlama değildi bin şükür geçti ama felaketti
Canım seni tebrik ederim çok iyi anlatmış ifade etmişsin. ..aynen heer evde oluyor kavgalar tartışmalar...gokcesneijder
Canım yaZdım ya seni cok ıyı anlıyorum
Evlılıgımın basında hele ne kapı kalıyordu ne cerceve.. Dedim ya ben de a degılım
Sonradan baktım kı boyle gıtmeyecek
Abuk subuk herseyden ama
Yanı yanımızda olsan yok derdin ya manyak bunlar
Kendımıde degerlendırıp hatalarımı buldum
Cok konustum eşimle
Ama yok onlar degısmıyor
İnan ki degısmıyor
Artık kabullenmeye ve ıyı yanlarını gormeye basladım
Al bır kalem kagıt elıne yaz bakalım ıyı yanları mı agır basıyor kotu yanları mı
Cevrendekilere dikkat et bir de
Onlar daha acımasız oluyor
Gecen ablama anlattım ee yapmasaydın cocuk dedi
Kalakaldım
Uzulme ve dogru karar ver
Bosansan olacakları ıyı dusun
Yapabılırmısın? Tek basına ayakta durabılırmısın?
Pısman olur musun ilerde?
İnce ele her şeyi canım
Eğer gercekten cok mutsuzsan ve artık dayanamıyorsan vazgec ama bir umut dahi varsa içinde devam et...
Ona sevdıgını önemsedıgını devam etmek istedıgını ara ara vurgula
Inan odun bunlar soylemeden anlamıyorlar
Ben ıyı nıyetlı bakıyorum işin içinde aldatma kumar dayak ve eve bakmama gibi şeyler olmadıkça sürebilir
Emin ol her ev aynı aslında
Belki de biZe agır gelıyor yasadıklarımız
Canım ben bir kaç doktor gezdim şuan memorialda sami akbuğa var gerçekten tavsiye ederim. Ben biraz kılımdır öyle hemen sevmem bu doktor herşeyi okadar güzel açıklıyorki soru işareti kalmıyor kafanda. En önemliside iletişimi çok güzel hem bebekle hem anne babaylaAnkarada olan arkadaşlar hangi çocuk doktoruna götürüyorsunuz bebeginizi
Ankarada olan arkadaşlar hangi çocuk doktoruna götürüyorsunuz bebeginizi
Konuştum hallettik.. Ama eşim her zaman aynı bende beklentisini gideremiyorum sanırım, sürkli telefonda haber okuyo, şu telefonu bırak biraz vakit geçirelim demem çok etkili olmadı. Bende ona kırılıyor ve gidip yatıyordum.. Beraber vakit geçiremiyorduk çünkü, o yüzden öyle demiş bizim hep böyleydi Hayatımız ben içerde yanlız sen burda uyuyorsun diyo.. Telefonu bıraktın mı diyorum demekki bıraktıramamışın diyo.. Ne bileyim ikimizinde yanlışları var sanırım.. Onunla vakit Geçirme noktasında çok iyi değilim ki oda böyle düşünüyor.. Bebekle daha iyi olurmu tabi bilemiyorumBizim dün bütün gün ağladı yavrum. Hem çok yoruluyorum hem de içim parçalanıyor. Öyle olunca ne emdiğini en Hayır var ne bişey. Gündüz 11 den geceye kadar toplanan 1 saat uyumadı. Akşam misafirliğe gittik orada iyiydi eve gelince gece kabus başladı. İnşallah geçicidir canım bunlar. Kakasını yapsa da rahatlamıyor ne gazmış bitmedi bir türlü. Ihlamur veriyor um. 2 tane gaz ilacı bana mısın demedi.çok üzülüyorum keyifsiz olunca.
Kesinlikle haklısın canım.senin moralin sağlığın herşeyden önemli. Ama insanların beklentisi bitmiyor maalesef. Onlara göre yaşama senin her fırsatta uyuman lazım. Bırak ne düşünürlersw düşünsünler.
Canımm benim kıyamam beni de farketmişsin.maalesef benim de face im yok. Tek takıldığım sosyal medyam burası
benimki de günde iki kere yarım saat yarım saat uyuyor gündüzleri,gece 11 buçukta yatıyor 3 te uyanıyor sonra 6 da 8 de tamamen uyanıyor normal mi kiBende ankaradayım iki ginde bi yıkıyorum. Bende de aynı durum var Ama şükür gece uykuları iyi canımm Kızımın :)
Benim kızımda aynı sayılır ben normal karşılıyorum.. Gece uykusuna şimdiden alışmasına mutlu oluyorum.. Çok şükür hiç mızmızlık etmiyo yavrum.. Bebeğin gündüzler çok yorucu değilse bende güzel bişey bubenimki de günde iki kere yarım saat yarım saat uyuyor gündüzleri,gece 11 buçukta yatıyor 3 te uyanıyor sonra 6 da 8 de tamamen uyanıyor normal mi ki
bende hiç kimseyi istemiyorum yanımda annemle eşim anlaşamıyor küstüler annem babam evlerine gitti beni aramadılar falan kv dem geldi yanıma bebekle ilgili kendi doğruları var bşy diyorum yapmıyor her şeyi o biliyor şimdi uç haftadır yalnızım kızımla eşimle yani şunu dicem hepimizin hayatı inişli çıkışlı eşim şimdii yazın gitmicez diyor muğlaya benim annemlere ben napcam bilmiyorum yani amann oyle işte sabır sabır yarın ola hayrola sen de Bi dene cnm,eşinle de konuş Bi ben bunu bile aklımdan geçirdim şu lohusa halimle uzuyosun bunaldım artık de içinde bşy tutma sonra o içinde büyüdükçe daha çok can yakarKızlar iyi akşamlar. Eşimle boşanma noktasına geldik. Şimdilik bebeğim için deneyeceğim ama olmazsa boşanmak zorundayım gerçekten. Bebeğim vekaletini bana verirler değil mi minicik o kıyamıyorumOnsuz ölürüm ben dayanamam
Canim insallah duzelir her sey Allah evlatlarimiza huzur versin onlari mutlu etmek ic8n bizlere de guc versin canimBilmiyorum ki canım ya zaten sallantılıydı bizim evlilik umarım düzelir oğlumun hayatı mahvolsun istemiyorum
Oh sevindim o zaman napalim alismalarina da katlanicaz bu arada guzel gozlu melegine de maasallah boncuk kiz☺Gunaydin cnm bnde ayakta salliyorum ama bazen bakiyorum kendi kendine uyuuor zarari yok sadece alisiyorlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?