• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Yemin ederim konu komşu arkadaş hepsinin diline düşmüş um. Insgirama hergun yaptığım yemekleri ekliyorum. Hergün temizlik yapıyorum. Zaten bakımlı güzel bi bayanim:)))dün gece kocaman bile yettim yani okadar.ama sadexe tekmi bi sebebi var oğlularim uykuyu çok seviyor.ağlamak nedir bilmiyorlar maslah subanallah. Sadece cokk hareketliler.uyandillarinda sadece onların başında durabiliyorum.anne sütü ve mama verdim 2 oğluma da. Alalhim sanada yardım etsin geçecek bu günler
Maşallahh aman söyleme nazar değmesin bizimkide sevse ya uykuyu:) babası da bende uykuya çok düşkünüz azıcık ucundan çekseymiş bize

Yemin ederim konu komşu arkadaş hepsinin diline düşmüş um. Insgirama hergun yaptığım yemekleri ekliyorum. Hergün temizlik yapıyorum. Zaten bakımlı güzel bi bayanim:)))dün gece kocaman bile yettim yani okadar.ama sadexe tekmi bi sebebi var oğlularim uykuyu çok seviyor.ağlamak nedir bilmiyorlar maslah subanallah. Sadece cokk hareketliler.uyandillarinda sadece onların başında durabiliyorum.anne sütü ve mama verdim 2 oğluma da. Alalhim sanada yardım etsin geçecek bu günler
Maşallah canım size. Mamadan dolayı mı uzun uyku aralıkları ne kadar mama veriyorsun?

Yemin ederim konu kovala arkadaş hepsinin diline düşmüş um. Insgirama hergun yaptığım yemekleri ekliyorum. Hergün temizlik yapıyorum. Zaten bakımlı güzel bi bayanim:)))dün gece kocaman bile yettim yani okadar.ama sadexe tekmi bi sebebi var oğlularim uykuyu çok seviyor.ağlamak nedir bilmiyorlar maslah subanallah. Sadece cokk hareketliler.uyandillarinda sadece onların başında durabiliyorum.anne sütü ve mama verdim 2 oğluma da. Alalhim sanada yardım etsin geçecek bu günler
Amann her yerde soyleme canim nazar degmesin kuzulara cok sanslisin valla Allah bozmasin darisi basimiza

Bendede var o kustan :KK48:
İşimiz zor o zaman canım bu minnoşlarla.
Evet allaha şükür. Çocuklarım beni karnimda çok yorar lar. Bulantı kusma şeker tansiyon ödem. Ama dogunca Rabbime bin şükür kuzu kuzu:))
Hımm benimki rahat ettirme jokerini karnımda kullandı galiba harika bir hamilelikti son güne kadar gezdim hiç ağırlaşmadım çok şükür ben uyuyunca tekme bile atmaz Ohh uyku sorunumuzda olmucak demek ben yatınca uyur bu kızçe diyordum:KK70: hastaneden eve gelince aboooo oldum :KK57:o kadar rahatt an sonra

slm kizlar bende ekim annesiyim oglum var bir bucuk aylik ilkkez yaxiyorum bu konuya bise sormak istiyorum icim icimi yiyor oglum uyanik oldugu zaman lambaya ve tavanlara bakiyo birde duvardaki saat cok ilgisini cekiyo sizinkilerde boyle bi durum var mi? cevap verirseniz cok sevinirim

Hep onlar beklenti içinde oluyorlar. Bu mantıkla yaklaşacaksak, sen ona teli bıraktıramadıysan o da sana içeri gidip yatma durumuna engel olamıyor. Karşılıklı çaba olsa çok daha kolay olacak her şey.

Ben ıhlamur veriyorum rahatlatıyor ayrıca su vermedim

Allah yardımcıları olsun gerçekten neler var kimseyi evladıyla sınamasın allahım.

Emerken yoruluyordur aktif emebiliyor mu? Gündüz neyse de gece böyle olması çok yorucu olur canım. SütünÜ sağıp versen ya da gerekiyorsa mama takviyesi karnı güzelce doyarsa daha uzun uyur.
Neyse canım benim karşılıklı anlaşma yoluna girmek en mantıklısı ama her zaman. Mümkün olmuyo sanırım.. Bugün geldi sarıldı özür diledi, böyle olunca herşey unutulup gidiyo.. Sen naptın sütün nasıl inş daha daha artmıştır, birde mama takviyende bi değişiklik varmı

Inşallah canım zaten ikinci çocuk doğum ani yaşadıklarımdan sonra düşünmüyordum şimdi artık eşim de bende kesinlikle düşünmüyoruz ne zaman düzene girecek bir şeyler sabırsızlıkla bekliyorum.. Maşallah gercekten sana içten söylüyorum anlatma seni tanıyanlara nazar değmesin..

Hep onlar beklenti içinde oluyorlar. Bu mantıkla yaklaşacaksak, sen ona teli bıraktıramadıysan o da sana içeri gidip yatma durumuna engel olamıyor. Karşılıklı çaba olsa çok daha kolay olacak her şey.

Ben ıhlamur veriyorum rahatlatıyor ayrıca su vermedim

Allah yardımcıları olsun gerçekten neler var kimseyi evladıyla sınamasın allahım.

Emerken yoruluyordur aktif emebiliyor mu? Gündüz neyse de gece böyle olması çok yorucu olur canım. SütünÜ sağıp versen ya da gerekiyorsa mama takviyesi karnı güzelce doyarsa daha uzun uyur.

İlk 5dk aktif sonraki 2dk yavaş. Saat başı ortalama 5 -10 dk emiyor. Doyuyor mu omu da bilmiyorum. Mama verdim 2gün ısrarla almadı. Sağdığımm biberonla verince 2saat uyurdu şimdi biberon da almıyor. Meme meme..
Napıcam çok yoruluyorum :(

slm kizlar bende ekim annesiyim oglum var bir bucuk aylik ilkkez yaxiyorum bu konuya bise sormak istiyorum icim icimi yiyor oglum uyanik oldugu zaman lambaya ve tavanlara bakiyo birde duvardaki saat cok ilgisini cekiyo sizinkilerde boyle bi durum var mi? cevap verirseniz cok sevinirim
Benimki de oyle ozellile de mutfak dolaplarina bakiyordu hep yukari bakiyordu. Simdi etrafa da bakiyr ama avixe ozellikle cok ilgisini cekiyor da neden bunu sordun bir sorun mu var sence

Merhaba canım benim kızım da öyle evde mübarek her yeri inceliyor duvarlar tavan kapı koltuklar... normal midir bilmiyorum ama

Merhaba canım benim kızım da öyle evde mübarek her yeri inceliyor duvarlar tavan kapı koltuklar... normal midir bilmiyorum ama[/QUOT oncelikle cevap verdiginiz icin cok tesekkur ederim benim oglumda ayni cevreyi inceliyo ama tavan lamba saat daha bi ilgisini cekiyo bi bitiremedi inceleye inceleye ayrica cook hareketli bi bebek sizinde oyle mi?

Benimki de oyle ozellile de mutfak dolaplarina bakiyordu hep yukari bakiyordu. Simdi etrafa da bakiyr ama avixe ozellikle cok ilgisini cekiyor da neden bunu sordun bir sorun mu var sence
yaa normalmis aslinda ama ben takinti yaptim sizinkilerin de oyle oldugunu ogrenince rahatladim biraz cevapladiginiz icin cok tesekkur ederim

Back
X