2015 Ekim Anneleri

Canım hayr olsun, çok ciddi sıkıntılarınız mı oldu.. Şuan iyice karar vermeye çalışın Rabbim ilerde pişman olacağımız işler yaptırmasın, Şeytana uydurmasın.. Birde mutlaka size faydası olacak biriyle oturun Konuşun, hemen olumsuz karar vermeyin.. Ne olursa olsun bi Ümit dahi varsa mücadele edin.. Allah yardımcın olsun bebeğin ne kadarlık oldu

Kavga ediyoruz sürekli huzur kalmadı canım.
Ahh canım bizde öyle
Hemen hemen her hafta
Ben de az değilim hiç susmuyorum
Dün mesela bebeği öpme dedim
Yaklaşık beş kere
Vay efendım bunu dedim diye
Cocugu kaptı bana bir hışım verdi
Bu yaptıgın ne yani utanmıyormusun sen hiç dedim kıyamet koptu
Bir saat falan baya bagrıstık
Bazen öyle utanıyorum ki öğretmenim ben
Benim yetiştirdiğim çocuk iki kez örnek olmalı
Sabahı zor ettim
Neyse konustuk barıstık ama cok yoruldum
Çok da sevıyorum eşimi bu yuzden sanırım çabalarım
Sen de kendını lutfen bebek ıcın ıyı hısset
Sen ıyı olmazsan o da ıyı olamaz

O derece mi ya
Çok pardon ben sadece kavga ettiniz sandım Canım
Iyı dusunup karae vermeli
Hakkında hayırlısı inşallah

Kızlar ben sorularımı yine buradan soracagım
Cunku face de yorum yapınca kendı sayfamdaki herkes gorecek
Bu kadar özelimi bilmelerini istemıyorum
Bu arada face de resmımı koydum ya bir süre sonra kaldırdım
Ahh kızlar dal gibi degılmıymısım ya
Şimdi de odun gibi ya da dana ya da fil haha

Canım facede kapalı grup olduğu için gorunmuyormus yazdiklarimiz

Aa öyleyse iyi canım
Valla bi arkadasın dedıgı gıbı rezıl oluruz ele güne
Ayy aynen ben sordum iki gün önce görünmüyor dediler canım öyle olunca bende yazmaya başladım görünürse ben Bebisimin fotosunu falan face ye koymadım eşimden izin alıp koydum grup sayfasına gorunmuyormus diye ama gruptaki arkadaşlardan başka begenen yok.benim facedeki arkadaşlar falan beğenmemiş demekki gorunmuyor

Ayın 15 inde 3. ay dolacak canım 2,5 aylık işte. Aslına bakarsan zeminden sıkıntılıydı bizim iş idare ediyordum yani. Benim ailem biliyor bu durumu ama eşimin ailesi ve eşim boşanmak istediğimi bilmiyor. Annem son kez dene diyor o da üzülüyor beni mutlu göremediği için. Bu son şanstır belki de bakalım Allah ım hayırlısı versin çok zor hele ki minnacık bi oğlum varken inanılmaz zor içim sızlıyor baktıkça

Düşünücem biraz bebeğim için ona baktıkça içim parçalanıyor kıyamıyorum
Canim. .inşallah hayırlısı ile düzelir. Rabbim yuvanıza sağlık huzur mutluluk versin inşallah. Kimse istemez yuvasini dağıtmak.. sabr etmek lazim. Erkekler bizden çok farklilar.. biz kirilganiz. Ama onlar tartışma anlarında çok sertler. Demişsin bebeğime kiyamiyorum. Tabi.. onun için hayırlısı ile tekrar dene canim yaa

Kızlar benim kızım gündüz yarım saat ancak uyuyor,gece iyi uyuyor ama gunduz uykuya dalamıyor sizde de var mı boyle sorun bir tek banyo yaptığı günün gündüzü uyuyor ben de 3gunde bir yıkıyorum ankaradayım hava soğuk

İstemem tabi canım inşallah yavrumun hatrı için herşey yoluna girsin de o mutlu olsun geleceği huzurlu ve güvenli olsun ne anne eksikliği ne baba eksikliği çekmesin. Bakalım zaman ne gösterecek.

Şöyle mesela bizimki 60 cc yiyor sonra ağlıyor uyumuyor ama 100 cc yiyor sonra yine ağlıyor ama pispislayinca uyuyor yani çok aç değilse yetecek kadar yerse dirensede uyuyor

Evet gündüz banyo yaptı 3 3 4 saat uyudu ama banyo yapmadığı zaman genellikle yatiyo 10 dk sonra mikirdaniyo sallayinca uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…