Canım hayr olsun, çok ciddi sıkıntılarınız mı oldu.. Şuan iyice karar vermeye çalışın Rabbim ilerde pişman olacağımız işler yaptırmasın, Şeytana uydurmasın.. Birde mutlaka size faydası olacak biriyle oturun Konuşun, hemen olumsuz karar vermeyin.. Ne olursa olsun bi Ümit dahi varsa mücadele edin.. Allah yardımcın olsun bebeğin ne kadarlık olduKızlar iyi akşamlar. Eşimle boşanma noktasına geldik. Şimdilik bebeğim için deneyeceğim ama olmazsa boşanmak zorundayım gerçekten. Bebeğim vekaletini bana verirler değil mi minicik o kıyamıyorumOnsuz ölürüm ben dayanamam
Ahh canım bizde öyleKavga ediyoruz sürekli huzur kalmadı canım.
Ay canim yaa afedersin ama bu erkekler tam bir öküz benimki gene normalde gece.ogluma mama veriyorum rahat uyusun tam doysun diye bu aksam vermicem dedim.cunku artik mamayi icmeden uymaz oldu iyice.alismasin diye wermedim ki saat basi emmek istedi emzirdim 20 ser dk goguslerimi yok neymis efendim doymamismis mama yapaymisim. yapmicam dedim besigine yatirdim basladi aglamaya benimki sinirli sinirli kalkti gitti mama hazirladi al icir dio bi sinir geldi bana gectim salona rahat uyu bebegin aglama sesinden rahatsiz olma sen dedim sinirle pesimden geldi bi dunya bagirdi cagirdi gecti salona yatti aldim oglumu geldim yatak odasina bi guzel agladim uyudu kaldi orda bende oglumu uyuttum sinirden sabaha kadar uyuyuyamicam
O derece mi yaKızlar iyi akşamlar. Eşimle boşanma noktasına geldik. Şimdilik bebeğim için deneyeceğim ama olmazsa boşanmak zorundayım gerçekten. Bebeğim vekaletini bana verirler değil mi minicik o kıyamıyorumOnsuz ölürüm ben dayanamam
Canım facede kapalı grup olduğu için gorunmuyormus yazdiklarimizKızlar ben sorularımı yine buradan soracagım
Cunku face de yorum yapınca kendı sayfamdaki herkes gorecek
Bu kadar özelimi bilmelerini istemıyorum
Bu arada face de resmımı koydum ya bir süre sonra kaldırdım
Ahh kızlar dal gibi degılmıymısım ya
Şimdi de odun gibi ya da dana ya da fil haha
Aa öyleyse iyi canımCanım facede kapalı grup olduğu için gorunmuyormus yazdiklarimiz
40 ı çıkınca canımSevgili anneler bi sorum olucak.. Bebeğiniz ne kadarlıkken sizi takip etmeye başladı, ben tam anlayamıyorum
Takip var ama elimi takip edemiyorum 55 günlük daha40 ı çıkınca canım
Ayy aynen ben sordum iki gün önce görünmüyor dediler canım öyle olunca bende yazmaya başladım görünürse ben Bebisimin fotosunu falan face ye koymadım eşimden izin alıp koydum grup sayfasına gorunmuyormus diye ama gruptaki arkadaşlardan başka begenen yok.benim facedeki arkadaşlar falan beğenmemiş demekki gorunmuyorAa öyleyse iyi canım
Valla bi arkadasın dedıgı gıbı rezıl oluruz ele güne
Düşünücem biraz bebeğim için ona baktıkça içim parçalanıyor kıyamıyorumCanım birbirinize biraz zaman tanıyın insanlar bu dönemde birbirlerini anlamakta zorlanabiliyor ve bazen kullanmış olduğumuz dil bile etkili olabiliyor. Sakin kafayla düşünmek lazım
Canım bayağıdır idare ediyorum ama zor artık nereye kadar devam eder bilmiyorum bebeğime de kıyamıyorum ki karışık bayağıO derece mi ya
Çok pardon ben sadece kavga ettiniz sandım Canım
Iyı dusunup karae vermeli
Hakkında hayırlısı inşallah
Ayın 15 inde 3. ay dolacak canım 2,5 aylık işte. Aslına bakarsan zeminden sıkıntılıydı bizim iş idare ediyordum yani. Benim ailem biliyor bu durumu ama eşimin ailesi ve eşim boşanmak istediğimi bilmiyor. Annem son kez dene diyor o da üzülüyor beni mutlu göremediği için. Bu son şanstır belki de bakalım Allah ım hayırlısı versin çok zor hele ki minnacık bi oğlum varken inanılmaz zor içim sızlıyor baktıkçaCanım hayr olsun, çok ciddi sıkıntılarınız mı oldu.. Şuan iyice karar vermeye çalışın Rabbim ilerde pişman olacağımız işler yaptırmasın, Şeytana uydurmasın.. Birde mutlaka size faydası olacak biriyle oturun Konuşun, hemen olumsuz karar vermeyin.. Ne olursa olsun bi Ümit dahi varsa mücadele edin.. Allah yardımcın olsun bebeğin ne kadarlık oldu
Canim. .inşallah hayırlısı ile düzelir. Rabbim yuvanıza sağlık huzur mutluluk versin inşallah. Kimse istemez yuvasini dağıtmak.. sabr etmek lazim. Erkekler bizden çok farklilar.. biz kirilganiz. Ama onlar tartışma anlarında çok sertler. Demişsin bebeğime kiyamiyorum. Tabi.. onun için hayırlısı ile tekrar dene canim yaaDüşünücem biraz bebeğim için ona baktıkça içim parçalanıyor kıyamıyorum
cnm benimki de öyleydi her sabah kalkınca yüzünü yıkadım,opmemeye dikkat ettim ve çok üst üste bunaltacak şekilde giydirmem 2gunde geçtiKızlar bebeğimin heryeri issilik oldu nasıl geçer bunlar hiç deneyim kazanan oldumu??
İstemem tabi canım inşallah yavrumun hatrı için herşey yoluna girsin de o mutlu olsun geleceği huzurlu ve güvenli olsun ne anne eksikliği ne baba eksikliği çekmesin. Bakalım zaman ne gösterecek.Canim. .inşallah hayırlısı ile düzelir. Rabbim yuvanıza sağlık huzur mutluluk versin inşallah. Kimse istemez yuvasini dağıtmak.. sabr etmek lazim. Erkekler bizden çok farklilar.. biz kirilganiz. Ama onlar tartışma anlarında çok sertler. Demişsin bebeğime kiyamiyorum. Tabi.. onun için hayırlısı ile tekrar dene canim yaa
Benimki 38 günlük geçen hafta 5750 di 6 yı geçmiştir heralde ben 105 veriyorum 3 saate 1 ama tabi dayanamıyor o kadar 2.5 saatte galan çıldırıyor bazen bitiremiyor bazen yetmiyor gece daha çok uyusun diye 2 gündür 120 veriyorum ama yinede daha çok uyumadı:) sende emziremiyorsun galiba çok zor böyle sıkıntısını emerek atmak istiyor uyku aracı olarak biberonu kullanıyor ama her istediğinde veremiyorum en azından 2 saat geçsin diye bekliyorum bizimki ilk ay 1100 gr aldı ama ben aç bırakmışız ilk gittiğimiz dr ille saatini bekle şu kadat ver diyordu o kadar ağlıyordu ki hepsi açlıktanmış kakasını bile 2 günde 1 yapıyordu şimdi günde 2-3 yapıyor ben sadece 2 saatin geçmesini bekliyorum artık sonra veriyorum ama mama bitene kadar uyumadıysa yandık uyumuyor yoksa
Kızlar benim kızım gündüz yarım saat ancak uyuyor,gece iyi uyuyor ama gunduz uykuya dalamıyor sizde de var mı boyle sorun bir tek banyo yaptığı günün gündüzü uyuyor ben de 3gunde bir yıkıyorum ankaradayım hava soğuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?