- 7 Haziran 2015
- 6.957
- 11.445
- 248
Ben kullanmayanlardanım canım sizi ancak buradan takip edebiliyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz rahatladı şükür ama hala keyifsiz yavrum. Sab simblex işçle beraber kullanıyorum. Her gün mü veriyorsun canım?
Çok teşekkürler canım. Daha dün gece aguu lar yapıyordu yavrum nazar oldu bugün çook keyifsiz uyandığından beri doğru düzgün uyumadı da ;(
Evet canım netten aldım minirome den.
Kızlar iyi akşamlar. Eşimle boşanma noktasına geldik. Şimdilik bebeğim için deneyeceğim ama olmazsa boşanmak zorundayım gerçekten. Bebeğim vekaletini bana verirler değil mi minicik o kıyamıyorumOnsuz ölürüm ben dayanamam
![]()
Yok öyle şeyler bakalım denicem ama herşeye rağmen yine olmazsa mecbur biter koca bi ömür pamuk ipliğine bağlı bi evlilikle nasıl geçer bilmiyorum Rabbim sabır versin inşallah..Su ara boşanmak istediğini söylersen çocuğunuz problem olur o sıkıntılar hep oğluna geçer sütüne yansır eğer acil bir durum şiddet küfür aldatma aşırı alkol vs yoksa bir müddet bekle etrafındaki kötüleri gör eşinin iyi yanlarını düşün onsuzlugu düşün logusa lik hali gitsin onlara rağmen kararın netse bosanirsin hakkınızda hayırlısı olsun![]()
Canım eşin bilmiyorsa onla konuş Öncesinde, ben gerçekten dayanamıyorum artık en son noktaya geldim eğer bazı şeyleri düzeltemezsek benim fikrim çok değişmicek desen konuşsan düzelme olurmu kiAyın 15 inde 3. ay dolacak canım 2,5 aylık işte. Aslına bakarsan zeminden sıkıntılıydı bizim iş idare ediyordum yani. Benim ailem biliyor bu durumu ama eşimin ailesi ve eşim boşanmak istediğimi bilmiyor. Annem son kez dene diyor o da üzülüyor beni mutlu göremediği için. Bu son şanstır belki de bakalım Allah ım hayırlısı versin çok zor hele ki minnacık bi oğlum varken inanılmaz zor içim sızlıyor baktıkça
Bende ankaradayım iki ginde bi yıkıyorum. Bende de aynı durum var Ama şükür gece uykuları iyi canımm Kızımın :)Kızlar benim kızım gündüz yarım saat ancak uyuyor,gece iyi uyuyor ama gunduz uykuya dalamıyor sizde de var mı boyle sorun bir tek banyo yaptığı günün gündüzü uyuyor ben de 3gunde bir yıkıyorum ankaradayım hava soğuk
Açsanız keşke uyduruktan da olsa bi face.@islandı da görmedimBen kullanmayanlardanım canım sizi ancak buradan takip edebiliyorum![]()
Canım eşimi bazı davranışlarını değiştirme konusunda epey uyardım oturduk konuştuk ama tamam diyor 1-2 iyi oluyor bakıyorum sonra yine aynı. Allah büyük bakalım bi yol gösterir elbet inşallahCanım eşin bilmiyorsa onla konuş Öncesinde, ben gerçekten dayanamıyorum artık en son noktaya geldim eğer bazı şeyleri düzeltemezsek benim fikrim çok değişmicek desen konuşsan düzelme olurmu ki
Ne çok beklenti içine giriyorlar. Yorgunsun ve dinlenmek istiyorsun. Düğün videosu izlemek isteyen oturur. Sanki sen olmasan video geri saracak. Göksel den depresyondayım şarkısını aç bütün gün tekrar ede ede Dinle. Senin için endişelensinler. Bizimkiler Türk olsaydı bizde kaldıklarında kesin yapardım.Kızlar ben haliyle lohusa psikolojisi bi yandan yorgunluk bi yandan erkenden uyumak istiyorum birde hakikaten şu geçen süre zarfında çok bunaldım bu yüzden yanlız kalmak çok iyi geliyor.. Kv,kp, kv kız kardeşi, kızı şuan bizdeler.. Tmm ben onlarla vakit geçirmeyi seviyorum ama çok yoruluyorum bazen..mesela şuan düğün videosunu izliyorlar bende biraz izledim uykum geldi yatak odasına geçtim ama dedim uyumak istiyorum diye.. Eşim gelmiş kafan uymuyo dimi diyo, yok dedim biraz yoruluyorum yanlız da kalmak istiyorum ama şuan uyumak için geldim diyorum,. Bana dönmüş ilginç tabi dedi çıktı gitti kırgın gibi.. Ben çok yoruldum sanırım psikolojim iyi değil.. Şimdi ben ne yapayım eşim mi haklı Ben mi kestiremiyorum.. Eşimin beni anlamadığını düşünüyorum, o böyle düşüncesiz oldukça inat edesim geliyo.. Ne yapmalıyım karar veremiyorum
Konunun ayrıntısını bilmiyorum canım fakat çoğu boşanmalar evliliğin ilk 3 yılında veya bebek olduktan sonra oluyor diye biliyorum. Bu zorlu süreçte çok yıpranmış olabilirsin. Beklemen gerekiyorsa bekle derim. Artısını eksisini yatır masaya ve iyi düşün. Boşanmak insan ömründen yıllar götürüyor. Her ne kadar takmam desen de toplumun davranışlarını da hesaba kat. O da en az lohusa sendromu kadar güç. Hayat senin karar senin. Acele etmeden karar ver.Yok öyle şeyler bakalım denicem ama herşeye rağmen yine olmazsa mecbur biter koca bi ömür pamuk ipliğine bağlı bi evlilikle nasıl geçer bilmiyorum Rabbim sabır versin inşallah..
Facebook hesabını sırf sizler için aktif ettim. Arkadaş listemde kimse yoktu. Telefon numaramı ekleyince arkadaşımın biri eklediAa öyleyse iyi canım
Valla bi arkadasın dedıgı gıbı rezıl oluruz ele güne
Çok stresli bir işi olabilir mi acaba. Eve yansıtıyor olabilir. Beslenme tarzı, nefes tekniği ve isteme ile değişebilir. Eğer yaptığının farkındaysa ve pişman oluyorsa. Ayrıca sırf sana böyle davranıyorsa durumun rengi biraz daha değişir. Amacını sormak öğrenmek lazım. Ne istiyor bu ilişkiden?Çok kavga ediyoruz eşim sürekli en ufak şeylere bile kızıyor huzur yok yoruldum artık.
Söylediğimiz söz değil hangi enerji ile söylendiyse o enerji gidermiş karşı tarafa. Sonuçta enerji hissedilen bir şey ve karşısında savunma enerjisi negatif enerji ile geri dönüyor. Derin bir nefes alıp sakin bşr şekilde güleryüzle söylenen tek bir söz en etkilisi.Ahh canım bizde öyle
Hemen hemen her hafta
Ben de az değilim hiç susmuyorum
Dün mesela bebeği öpme dedim
Yaklaşık beş kere
Vay efendım bunu dedim diye
Cocugu kaptı bana bir hışım verdi
Bu yaptıgın ne yani utanmıyormusun sen hiç dedim kıyamet koptu
Bir saat falan baya bagrıstık
Bazen öyle utanıyorum ki öğretmenim ben
Benim yetiştirdiğim çocuk iki kez örnek olmalı
Sabahı zor ettim
Neyse konustuk barıstık ama cok yoruldum
Çok da sevıyorum eşimi bu yuzden sanırım çabalarım
Sen de kendını lutfen bebek ıcın ıyı hısset
Sen ıyı olmazsan o da ıyı olamaz
Ya çok doğal yorgun olman... keşke eşin daha anlayışlı davransaymiş.. düşününce anlar canım seni inşallah. Ya da uygun dille sen anlat durumu. Aramız bozuk olmasın beni kötü etkiliyr destek bekliyorum senden gibilerinden konuş bakalım. Bayan olmak zormuş yaa.. Doğumdan snra anladım. Ama şuna güveniyorum. Rabbim bizi güçlü yaratmış..Kızlar ben haliyle lohusa psikolojisi bi yandan yorgunluk bi yandan erkenden uyumak istiyorum birde hakikaten şu geçen süre zarfında çok bunaldım bu yüzden yanlız kalmak çok iyi geliyor.. Kv,kp, kv kız kardeşi, kızı şuan bizdeler.. Tmm ben onlarla vakit geçirmeyi seviyorum ama çok yoruluyorum bazen..mesela şuan düğün videosunu izliyorlar bende biraz izledim uykum geldi yatak odasına geçtim ama dedim uyumak istiyorum diye.. Eşim gelmiş kafan uymuyo dimi diyo, yok dedim biraz yoruluyorum yanlız da kalmak istiyorum ama şuan uyumak için geldim diyorum,. Bana dönmüş ilginç tabi dedi çıktı gitti kırgın gibi.. Ben çok yoruldum sanırım psikolojim iyi değil.. Şimdi ben ne yapayım eşim mi haklı Ben mi kestiremiyorum.. Eşimin beni anlamadığını düşünüyorum, o böyle düşüncesiz oldukça inat edesim geliyo.. Ne yapmalıyım karar veremiyorum
Bizim dün bütün gün ağladı yavrum. Hem çok yoruluyorum hem de içim parçalanıyor. Öyle olunca ne emdiğini en Hayır var ne bişey. Gündüz 11 den geceye kadar toplanan 1 saat uyumadı. Akşam misafirliğe gittik orada iyiydi eve gelince gece kabus başladı. İnşallah geçicidir canım bunlar. Kakasını yapsa da rahatlamıyor ne gazmış bitmedi bir türlü. Ihlamur veriyor um. 2 tane gaz ilacı bana mısın demedi.çok üzülüyorum keyifsiz olunca.Benimde oğlum dün çok fena ağladı misafirlikten sonra resmen donuma kadar terledim öyle ağlama krizleri geldi az kaldı hastaneye gidiyorduk sonra banyo yaptım açtım yasin okudum agladim okurken sureleri okudum allahım çaresiz bırakma dedim öyle böyle bir ağlama değildi bin şükür geçti ama felaketti
Kesinlikle haklısın canım.senin moralin sağlığın herşeyden önemli. Ama insanların beklentisi bitmiyor maalesef. Onlara göre yaşama senin her fırsatta uyuman lazım. Bırak ne düşünürlersw düşünsünler.Kızlar ben haliyle lohusa psikolojisi bi yandan yorgunluk bi yandan erkenden uyumak istiyorum birde hakikaten şu geçen süre zarfında çok bunaldım bu yüzden yanlız kalmak çok iyi geliyor.. Kv,kp, kv kız kardeşi, kızı şuan bizdeler.. Tmm ben onlarla vakit geçirmeyi seviyorum ama çok yoruluyorum bazen..mesela şuan düğün videosunu izliyorlar bende biraz izledim uykum geldi yatak odasına geçtim ama dedim uyumak istiyorum diye.. Eşim gelmiş kafan uymuyo dimi diyo, yok dedim biraz yoruluyorum yanlız da kalmak istiyorum ama şuan uyumak için geldim diyorum,. Bana dönmüş ilginç tabi dedi çıktı gitti kırgın gibi.. Ben çok yoruldum sanırım psikolojim iyi değil.. Şimdi ben ne yapayım eşim mi haklı Ben mi kestiremiyorum.. Eşimin beni anlamadığını düşünüyorum, o böyle düşüncesiz oldukça inat edesim geliyo.. Ne yapmalıyım karar veremiyorum
Canımm benim kıyamam beni de farketmişsin.Açsanız keşke uyduruktan da olsa bi face.@islandı da görmedim
Oda alışmaya çalışıyodur sonuçta onunda hayatı değişti birbirinizi biraz alttan alın. Üzme tatlı canını sadece biraz sabret emin ol herşey sonunda güzel olucakÇok kavga ediyoruz eşim sürekli en ufak şeylere bile kızıyor huzur yok yoruldum artık.
Canim Allah korusun haddim degil nedenini bilmiyorum ama cok gecerli bir neden degilse sabretmelisin bende 3 gun konusmadim esimle ailesi ile ilgiliydi kendimi o kadar yalniz hissettim ki beni haksiz buldu ailesi hakli bana git bile dedi gtmedim oglum icin smdi düzeldi ama kırgınım bide evladini da sana verirler ama bunu dusunup uzme kendini nolur guzel.anneKızlar iyi akşamlar. Eşimle boşanma noktasına geldik. Şimdilik bebeğim için deneyeceğim ama olmazsa boşanmak zorundayım gerçekten. Bebeğim vekaletini bana verirler değil mi minicik o kıyamıyorumOnsuz ölürüm ben dayanamam
![]()
Canim face yok maalesef oradan takip edemiyorum burada bitmesin muhabbet lutfeen ☺