tabiki ama insan heyecanlanıyor yinede önceden de düşük yaşayınca heran bişey olacak diye korkuyorum ama gidişat bu sefer iyi allahıma şükür korkularımı yeniyorumHosgeldiniz canlar psikolojik olarak yasadiginiz herseyi acaba bebegime birsey mi oldu/oluyor diye dusunebilirsiniz normaldir. Cunku biz emanet tasiyoruz ona birsey olmasin istiyoruz ama emin olun olagan durumlar hepsi anneligin cilveleri cennet ayaklarimizin altina bedava verilir mi hic? Tedirgin olmayin hatta aksine cok olumlu olun, tadini cikarin hamileliginizin. Sonucta kac kez yasayacaksiniz bu halleri, hatta her yasadiginiz durumu ibadet olarak dusunun unutmayin 9 ay boyunca aldiginiz nefes bile sevap yaziliyor, ne buyuk nimet...
Gecmis olsun canim, insaAllah bu seferki yavrunu sag saglim kucagina alirsin... Cok haklisin endise etmekte, Rabbim yardimcin olsun...tabiki ama insan heyecanlanıyor yinede önceden de düşük yaşayınca heran bişey olacak diye korkuyorum ama gidişat bu sefer iyi allahıma şükür korkularımı yeniyorum
İnşallah canım hepimiz bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız inşallahGecmis olsun canim, insaAllah bu seferki yavrunu sag saglim kucagina alirsin... Cok haklisin endise etmekte, Rabbim yardimcin olsun...
Önceki gebeliğim 6. Ayımda ölü doğumla sonuçlandığı için psikolojik olarak hiç rahat değilim benHosgeldiniz canlar psikolojik olarak yasadiginiz herseyi acaba bebegime birsey mi oldu/oluyor diye dusunebilirsiniz normaldir. Cunku biz emanet tasiyoruz ona birsey olmasin istiyoruz ama emin olun olagan durumlar hepsi anneligin cilveleri cennet ayaklarimizin altina bedava verilir mi hic? Tedirgin olmayin hatta aksine cok olumlu olun, tadini cikarin hamileliginizin. Sonucta kac kez yasayacaksiniz bu halleri, hatta her yasadiginiz durumu ibadet olarak dusunun unutmayin 9 ay boyunca aldiginiz nefes bile sevap yaziliyor, ne buyuk nimet...
Kalp atisini duymak kullanilan cihazdan cihazada degidiyo ankarada gittigim hastanekerde birinde duyuluyosa oburunde duyulmuyodu. Gerçi zararida varmis sesi disari vermenin ben bekliyorum canim bakalim haftaya carsamba 6+3falan olunca gidiyim diyorum ama ilk hamilelikler farkli oluyo azicik bise olsun dr yi ara hop hastaneye:)) oglumda erken gittigim icin keseyi goremedi dr dis gebelik olabilir dedi hüngür hüngür aglafim sonra kalp atisini duyamadi agladim bide erken oldugu icin surekli alttan bakildi sonra yuzde elli dusuk tehlikesi yasadim baska bi dr ye gittim ofa onayladi mecburi kalinmadikca altulrasyondan bakilmayacagini o yuzden bu sefer temkinli olacagim. Hayjrlisi bakalim insallah kucagimizada alacaz yavrularimuzi.bende 5+1de gidicem görmeye kalp atışını ne zaman duyarız acaba allah kısmet ederse :)
Rahat ol cnm streste çok zararlı bebeğin için sakin ol mutlaka iyi düşün iyi olsun Allah izniyle :)bu arada boyum 1.68 kilo 67 ydi ama 2 kilo alıvermişim hmen :)) kızlar bu arada benim sol kasığım da ağrılar oluyo bacağımla kasığım arasında uyku halim var mide bulantısı falan yok hatta bazen kuşkulanıyorum midem bukanmıyo belirti yaşamıyorum diye yarın görücem bbeğimi înşallah hergün kan sulandırıcı iğne folik asit ve coraspirin kullanıyorum ama bu sefer içim rahat olacak bu seferr
korkma cnm allahin izniyle güzel cikacaktir sonucun allaha emanet olSlm anneler innşallah bende ekim annesi olucam .1,5 yıllık evliyim 8 ay önce düşük yapmıştım dr um o zaman hamile kalmayı planladığında aspirin ve folik asit al demişti öyle yaptım.henüz daha dr a gitmedim ben. gittiğimde innnşallah kalp seslerinide duyayım diye geciktiriyorum sat a göre 5+3 üm bugün kan testi bile baktırmadım hemşireyim cuma günü nöbetim var kan vereyem diyorum ama bi aksilik olur beta hcg değerim uyumsuz çıkar diye de korkuyorum işte böyle herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum...
Günaydın canım aman dikkat et oylamaya çalış çocuğu kucağına almayi unuttur allah korusun maşallahi da varmış dikkatli olmalısınGunaydin ekim anneleri saglikli bi gun olsun insallah yeni gelenker allah hayirli ugurlu etsin insallah kucagimiza aldirmayi nadip etsin. Kizlar belim cok agriyo oglum bu aralar bana cok dustu ister istemezde aliyirum 20 kilo masallahida var. Artik rabbime emanetiz.
Zaten kardesi olacagini anlattik ve kardesineme zarar verebilirim diye yanasmiyo ama inadida tutuyo bazen malum tamda inat donemini yasiyoruz 3 yas 4 aylik oglum. cisini kendi yapabiliyo ama oteki geldiginde hop al klozete koy ustunu giydirirken yada yerine koyarken vs. Mecburu isler yani dogu gorevindeyiz ve hic kimsemde yokki bu donemi rahat atlatayim ilk gebelikdede dusuk riski yasarsan digerlerindede ayni hikayeler yasaniyomus artik allah aemanettiz cnm yaGünaydın canım aman dikkat et oylamaya çalış çocuğu kucağına almayi unuttur allah korusun maşallahi da varmış dikkatli olmalısın
MerhabA hayırlarla kucağına alırsın inşallah. Ben 3+ 6 yım bugün.Slm anneler innşallah bende ekim annesi olucam .1,5 yıllık evliyim 8 ay önce düşük yapmıştım dr um o zaman hamile kalmayı planladığında aspirin ve folik asit al demişti öyle yaptım.henüz daha dr a gitmedim ben. gittiğimde innnşallah kalp seslerinide duyayım diye geciktiriyorum sat a göre 5+3 üm bugün kan testi bile baktırmadım hemşireyim cuma günü nöbetim var kan vereyem diyorum ama bi aksilik olur beta hcg değerim uyumsuz çıkar diye de korkuyorum işte böyle herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum...
Kalp atisini duymak kullanilan cihazdan cihazada degidiyo ankarada gittigim hastanekerde birinde duyuluyosa oburunde duyulmuyodu. Gerçi zararida varmis sesi disari vermenin ben bekliyorum canim bakalim haftaya carsamba 6+3falan olunca gidiyim diyorum ama ilk hamilelikler farkli oluyo azicik bise olsun dr yi ara hop hastaneye:)) oglumda erken gittigim icin keseyi goremedi dr dis gebelik olabilir dedi hüngür hüngür aglafim sonra kalp atisini duyamadi agladim bide erken oldugu icin surekli alttan bakildi sonra yuzde elli dusuk tehlikesi yasadim baska bi dr ye gittim ofa onayladi mecburi kalinmadikca altulrasyondan bakilmayacagini o yuzden bu sefer temkinli olacagim. Hayjrlisi bakalim insallah kucagimizada alacaz yavrularimuzi.
Çok şükür canım boğazımın acısını ilk defa antibiyotiksiz atlatmak üzereyim, öksürük ve burun akıntısı kaldı o da geçecek inşallah, tuzlu su ile bol bol gargara yapıyorum. Ben,im midem yavaş yavaş allak bullakolmaya başladı, dişimi fırçalarken öğürme geliyor, sende var mı belirtiler:)laz4life canım nerdesin, nasıl oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?