Evet tatlım hatırlıyorum inşallah sende duyacaksin o güzel sesi bu arada ben Nisa hastanesini de düşünüyorum sen bi git bakalımtebrik ederim tatlım allahım bize de nasip etsin inşallah cuma randevum var inş duyarımbu arada ben medilife da selda hanım a randevu aldım deneyim beğenirsem sana anlatırım..daha önce bana bi sormuştun bu konuyu
Evet tatlım hatırlıyorum inşallah sende duyacaksin o güzel sesi bu arada ben Nisa hastanesini de düşünüyorum sen bi git bakalım
Selam kızlar ben rapor aldım bugün. Midem çok bulanıyor. Annem geldi bişiyler hazırlıyor şimdi. Evde olanlar çok şanslısınız.
Ne mutlu size canıımmmMerhaba güzel anneler doktorumuzdan geldik kalp atislarimizi duyduk çok güzeldi kulaklarından gitmiyor pıt pıt allah sizlerede nasip etsin eşim aglayacakti nerdeyse
Evet canım doğru hoş olmamış yaptıkları ama olan olmuş sende stres yapma bebişini düşün. Bizde kimseye söylemeyelim dedik daha ailelere söylemedik çünkü söyleyince mutlaka yayılacak ama eşim çok ısrar ediyor söyleyelim diye biraz daha sabret biraz daha sabret diye diye şimdilik erteliyoruz bakalım nereye kadar.Kızlar canım çok sıkkın, biz eşimle hamileliğin 3 ayında kimseye söylemeyelim demiştik en başta. Ama ailelere söyledik. Onlara da tembihledik, iyice kesinleşmeden kimseye söylemeyelim diye. Eşimin ailesi kimseye söylemedi, ama bizimkiler herkese söylemiş millet arıyor, hayırlı olsun diyor. Ben bile kimseye söylemezken böyle davranmalarını sindiremiyorum. Eşim duysa çok kızar, fikirlerimize saygısızlık değil mi yaptıkları?(
Bu halsizlik bende de var ya, akşam da nöbetim var bakalım ne olacakBi kac gun onceye kADAR superdim normal hayAtima devam ediyodum ingilizce kursuna fln gidip geliyodun ama bi kere cikarttim iki gundurde bulanmaya basladi ama hayatimi etkiliycek kadar degil ama cok halsizim
Ben de olmadı ama bu durumda dr a mutlaka ve mutlaka danışmak gerekiyor dinlenme önerecektir büyük ihtimal.Arkadaşlar merhaba dün akıntımda açık kahverengi lekeler karışmıştı böyle birşey yaşayan var mı?
Biz daha söylemedik ama söyleseydik ve annem de kaynanam da birilerine söylemiş olsaydı ikisine de çok sinir olurdum ama kaynanamın yaptığı daha çok batardıBizdede esimin tarafi söyluyor herkese agizlari da zerre laf tutamiyolar kaynanam acaip tuhaf bi kadin
20 lik diş sıkıntısı bende de var galiba ucu görünmüştü daha önceden ama şimdi yine ara ara ağrı yapıyorbende maşallah diyim aslında mide bulantıma rağmen yiyebiliyorum kusma falan olmuyor, ama eskisi gibi performans sergileyemiyorum biraz aç kalkıyorum masadanbulantı için kraker yiyordum ama senin gibi çaya yönelsem daha iyi olacak 20lik dişim çıkıyor kuruyemiş, kraker falan yiyemiyorum :)
canım miyomun var mı benim önceki hafta yaşadığım kahverengiler ondanmışArkadaşlar merhaba dün akıntımda açık kahverengi lekeler karışmıştı böyle birşey yaşayan var mı?
Ben kullanmaya başladığımdan beri şiş hissediyorum kendimi. Doktora da sordum, o da doğruladı. Kilo aldırabiliyormuş. Sağlıkla kucağıma alayım da kilosu, şişliği gözümde değilBendee ignee kulanıyorum hamiligin sonuna doğru sislik yapiyo sanki.sizin ilk kulnismi
Önceki olumsuz sonuçlanan gebelik tecrübemden sonra müjdelemeye korktuğum için şimdilik herkese söylemedik. Yoksa yedi cihana ilan etmeyi çok isterdimVallahi bravo sizleree ben daha test yaptim herkese soyledim.ay nebilim mutlu olunca dayanamiyorum ben.allah nazarladan korusun
Şişkinlik olabilir canım. İçini bastırsın diye tuzlu şeyler yiyorsan belki vücudun su tutmuştur. Bahsettiğin şekilde 2 haftada 2 kilo almanın başka bir açıklaması yok çünküKızlar bu arada ben 2 haftada 2 kg aldım.. benim gibi olan var mı? üstelik midem bulanıyor çok iştahım da olmadığı halde nasıl kg aldım anlamıyorumbir de alkol, sigara vs kullanıpta bebişi öğrenince bırakan var mı?
İnşallah güzel haberler alırsın. Benim kontorlüme 2 haftadan fazla var dahaselamlar musmutlu bir hafta olsun hepimiz icin...Bu cuma kalp atışlarını duymak için beleyenler olarak baya varız galiba
gelsin cuma bir an önce
Çok üzüldüm canım. Allah sağlıklı ömürlüsünden tez zamanda nasip etsin inşallah. Doktor muayene sırasında herhangi bir düşük riski görmüş müydü ki?slm kızlar merhaba ben de gecen haftalarda hamıleyım dıye yazmıstım sonrasında da cok uzgunum bebegım 5 haftalıkken dusuk yaptım ve kanamam hala devam edıyor. rabbım herkese de bızlere de yenıden nasıp etsın bu duyguyu herkes dılerım kı tum hamılelelr saglıkla kucaklarına alsınlar.
yok cnm sadece kan degerlerıme baktı tedavıyle hamıle kalmıstım testı 1 hafta tekrar edelım dedı ve deger sabıttı degısmemıstı 2 gun sonra yıne tekrarladık ve deger baya dusmustu sonrasında zaten kanamam basladıÇok üzüldüm canım. Allah sağlıklı ömürlüsünden tez zamanda nasip etsin inşallah. Doktor muayene sırasında herhangi bir düşük riski görmüş müydü ki?
Ah canım yaa.. Çok üzüldüm.. Allah sabır versin.. İnşallah tez zamanda Allah yeniden nasip etsin..slm kızlar merhaba ben de gecen haftalarda hamıleyım dıye yazmıstım sonrasında da cok uzgunum bebegım 5 haftalıkken dusuk yaptım ve kanamam hala devam edıyor. rabbım herkese de bızlere de yenıden nasıp etsın bu duyguyu herkes dılerım kı tum hamılelelr saglıkla kucaklarına alsınlar.
tabi canm ama ban ayakın pek beğendiğim yer yoknisa hastanesi çok yakın değil aslında yenibosnadaydı sanırım canım, biraz yakın olmasında fayda var hastanenin bence tabi sen bilirsin ama.
inşallah cnmm inşallah çok güzeldiNe mutlu size canıımmmMaşallaahhh Ne güzel mutluluklar.. Darısı bizlere olsun inşallah..
slm kızlar merhaba ben de gecen haftalarda hamıleyım dıye yazmıstım sonrasında da cok uzgunum bebegım 5 haftalıkken dusuk yaptım ve kanamam hala devam edıyor. rabbım herkese de bızlere de yenıden nasıp etsın bu duyguyu herkes dılerım kı tum hamılelelr saglıkla kucaklarına alsınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?