- 6 Şubat 2015
- 143
- 78
- 73
Allah razı olsun canm tüm isteyen arkadaşlarımızı tamamına erdirsin Rabbim inşallah.E baya olmuş canım :)) Maşallah8 hafta bitmek üzere o zaman.. Kalp atışı da duyulur o zaman. Allah sağlıkla devam ettirsin, tamamına erdirsin inşallah..
Öyle sanırım. Basım dönmeye başladı uyandım şimdi ama başım dönüyor diye sevinecek hiç aklıma gelmemişti yani bakalım daha neler yaşayacak hayırlısı olsun sağlıklı olsun önemli değil valla ama zaten doktor 2 hafta sonra gel dediği içinde stres yaptım bir hafta zor sabrediyordum sonuçtaAnnesii kaygilanma arada oyle okur.tekmede atmiycak 1-2 gun bebekelr arada uyurr dinlenir.bakl seninki şimdiden senii dusunuyoo
Haklısın canım. Zaten derinden beri başım dönmeye başladı babasının geldiğini hissetti naz yapıyor. Bende başım dönüyor gibi gayet mutluyum 3 sinde dedim bugün bir belirti yok diye o da kaç haftadır 3 desin oksijen gitti bebeğe mutlu olmuştur ondan dedi benim 3 sim doktor o diyince mantıklı geldi sankicanım genelde seninle benim belirtilerim aynı günlerimiz de yakın sanırım ondanbende bazı günler hiç belirtisiizm bugün de öyle gayet enerjik hissediyorum işe gitmek iyi geliyor bize evdeyken çok dinliyorum ben kendimi
Allah sabır versin canım.. demek ki kaderinde dünyaya gelmek yokmuş vardır bir hikmeti bu işinde.. allah sana inş gönlüne göre hayırlı bir zamanda bir evlat verir sağlıkla huzurla kucağına alırsın.. uzuv ve orhan eksikliği olan bebekler genelde düşermiş canım bi yerde okumuştum vardır bi hayirslm kızlar merhaba ben de gecen haftalarda hamıleyım dıye yazmıstım sonrasında da cok uzgunum bebegım 5 haftalıkken dusuk yaptım ve kanamam hala devam edıyor. rabbım herkese de bızlere de yenıden nasıp etsın bu duyguyu herkes dılerım kı tum hamılelelr saglıkla kucaklarına alsınlar.
Canim Rabbim buyuktur tekrar nasip etsin insallah hayirlisiyla bol bol dua et..selam ekim anneleri...grubunuzdan bugün itibari ile çıkıyorum.ne yazık ki bebeğim gelişmediği için kürtaj oldum bugün.fiziksel olarak hiçbir problemim ağrım sızım yok.fakat psikolojik olarak aynı şeyi söyleyemem.bir de gruptan ayrılmadan samsundan yazan arkadaşlara öneride bulunmak istiyorum.medibafra hastanesinde Dr.Ertan Ödöl ü kesinlikle tavsiye ederim.Medikal Parktaki Dr.Ahmet Mehmet Canbaz ı kesinlikle tavsiye etmiyorum.hepinize sağlıklı mutlu huzurlu gebelik dönemi diliyorum.sağlıkla sıhhatle bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah.sevgiyle kalın.MUTLU ANNE MUTLU BEBEK:)
Aynen bende 3ay önce bıraktım :) bebek isteyince :) ki çok içen biriydim 10 kilo aldım 3ayda hamile kaldım ama değer :)İyii yapmisin.ben 25 kilo aldim sigarayu biraktigim icin hmiligime am degdii yemin ederkm saglikli nefes alabilen yuzu gozu parlak yakisikli oglum oldu.birakk sigarda bisi yok.dogur yine ic kimse elimizden almiyo yaa
Yok canım maalesef tamamen hormonal ve annelik hormonunun bize ilk darbesi :) ama çekilmesi güzel bi his sadace yokmuş gibi davran geçer :)Kizlar mide bulantilarinizla nasil bas ediyorsunuz yaben 7+3 oldum 3 -4 gundur surekli midem bulaniyor cok zor birseyler yiyorum varmi yaptiginiz buldugunuz bir cozum :'(
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm yine olur Rabbim hayırlısını versingüzel annelerim bugün dr a gittim.sizi üzmek istemem asla ama bebeğimi kaybettim.yüce raabim böyle uygun gördü.hepinizi teker teker öpüyorum.Allahım sağlıkla sıhatle bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.umarım yakın zamanda başka anne sayfasında tekrar bu heycanı yaşarım bende.sevgiyle kalın..
Zeytin çoook işime yaradı sonrasında peynir haşlanmış patates fındık limon bir de sabah kalktığımda portakal yiyorum kahvaltı öncesi o baya rahatlatıyor beniKizlar mide bulantilarinizla nasil bas ediyorsunuz yaben 7+3 oldum 3 -4 gundur surekli midem bulaniyor cok zor birseyler yiyorum varmi yaptiginiz buldugunuz bir cozum :'(
Canım çok geçmiş olsun en kısa zamanda mutlu anlar yaşamanı diliyorum.dua edelim şer gibi gelse de herşey Allahtan en iyisini O bilir Ona tabi olup biz isteyelim,dileyelimgüzel annelerim bugün dr a gittim.sizi üzmek istemem asla ama bebeğimi kaybettim.yüce raabim böyle uygun gördü.hepinizi teker teker öpüyorum.Allahım sağlıkla sıhatle bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.umarım yakın zamanda başka anne sayfasında tekrar bu heycanı yaşarım bende.sevgiyle kalın..
Portakali denicem canim tesekkurler:) sabah erken kalkiyorum okula gidiyorum ve servisle gidiyoruz koye yollarda biraz bozuk olunca epey zorluyor beniZeytin çoook işime yaradı sonrasında peynir haşlanmış patates fındık limon bir de sabah kalktığımda portakal yiyorum kahvaltı öncesi o baya rahatlatıyor beni
Geçmiş olsun canım. En kısa sürede gene güzel haberlerini alırız inşallah. Bende yaşadım haziran ayında dediğin gibi psikolojisi bozuluyor insanın en kisa surede iyileştirir insallahselam ekim anneleri...grubunuzdan bugün itibari ile çıkıyorum.ne yazık ki bebeğim gelişmediği için kürtaj oldum bugün.fiziksel olarak hiçbir problemim ağrım sızım yok.fakat psikolojik olarak aynı şeyi söyleyemem.bir de gruptan ayrılmadan samsundan yazan arkadaşlara öneride bulunmak istiyorum.medibafra hastanesinde Dr.Ertan Ödöl ü kesinlikle tavsiye ederim.Medikal Parktaki Dr.Ahmet Mehmet Canbaz ı kesinlikle tavsiye etmiyorum.hepinize sağlıklı mutlu huzurlu gebelik dönemi diliyorum.sağlıkla sıhhatle bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah.sevgiyle kalın.MUTLU ANNE MUTLU BEBEK:)
Geçmiş olsun canım en kisa surede tekrar katılımın inşallah aramizagüzel annelerim bugün dr a gittim.sizi üzmek istemem asla ama bebeğimi kaybettim.yüce raabim böyle uygun gördü.hepinizi teker teker öpüyorum.Allahım sağlıkla sıhatle bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.umarım yakın zamanda başka anne sayfasında tekrar bu heycanı yaşarım bende.sevgiyle kalın..
Aaa meslektasız bu arada yanına kuruyemıs falan da al tenefuslerde yıyınce bsna ıyı gelıyor kısacası mıdemın bulanmasını beklemeden ufak ufak atıstırıyorumPortakali denicem canim tesekkurler:) sabah erken kalkiyorum okula gidiyorum ve servisle gidiyoruz koye yollarda biraz bozuk olunca epey zorluyor beniportakali denicem mutlaka
Geçmiş olsun canım Allah en iyisini bilendir inşallah yakın zamanda yine aramızda olursun .güzel annelerim bugün dr a gittim.sizi üzmek istemem asla ama bebeğimi kaybettim.yüce raabim böyle uygun gördü.hepinizi teker teker öpüyorum.Allahım sağlıkla sıhatle bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.umarım yakın zamanda başka anne sayfasında tekrar bu heycanı yaşarım bende.sevgiyle kalın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?