2015 Ekim Anneleri

E baya olmuş canım :)) Maşallah 8 hafta bitmek üzere o zaman.. Kalp atışı da duyulur o zaman. Allah sağlıkla devam ettirsin, tamamına erdirsin inşallah..
Allah razı olsun canm tüm isteyen arkadaşlarımızı tamamına erdirsin Rabbim inşallah.

Annesii kaygilanma arada oyle okur.tekmede atmiycak 1-2 gun bebekelr arada uyurr dinlenir.bakl seninki şimdiden senii dusunuyoo
Öyle sanırım. Basım dönmeye başladı uyandım şimdi ama başım dönüyor diye sevinecek hiç aklıma gelmemişti yani bakalım daha neler yaşayacak hayırlısı olsun sağlıklı olsun önemli değil valla ama zaten doktor 2 hafta sonra gel dediği içinde stres yaptım bir hafta zor sabrediyordum sonuçta

Haklısın canım. Zaten derinden beri başım dönmeye başladı babasının geldiğini hissetti naz yapıyor. Bende başım dönüyor gibi gayet mutluyum 3 sinde dedim bugün bir belirti yok diye o da kaç haftadır 3 desin oksijen gitti bebeğe mutlu olmuştur ondan dedi benim 3 sim doktor o diyince mantıklı geldi sanki

Allah sabır versin canım.. demek ki kaderinde dünyaya gelmek yokmuş vardır bir hikmeti bu işinde.. allah sana inş gönlüne göre hayırlı bir zamanda bir evlat verir sağlıkla huzurla kucağına alırsın.. uzuv ve orhan eksikliği olan bebekler genelde düşermiş canım bi yerde okumuştum vardır bi hayir

selam ekim anneleri...grubunuzdan bugün itibari ile çıkıyorum.ne yazık ki bebeğim gelişmediği için kürtaj oldum bugün.fiziksel olarak hiçbir problemim ağrım sızım yok.fakat psikolojik olarak aynı şeyi söyleyemem.bir de gruptan ayrılmadan samsundan yazan arkadaşlara öneride bulunmak istiyorum.medibafra hastanesinde Dr.Ertan Ödöl ü kesinlikle tavsiye ederim.Medikal Parktaki Dr.Ahmet Mehmet Canbaz ı kesinlikle tavsiye etmiyorum.hepinize sağlıklı mutlu huzurlu gebelik dönemi diliyorum.sağlıkla sıhhatle bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah.sevgiyle kalın.MUTLU ANNE MUTLU BEBEK:)

Kizlar mide bulantilarinizla nasil bas ediyorsunuz ya ben 7+3 oldum 3 -4 gundur surekli midem bulaniyor cok zor birseyler yiyorum varmi yaptiginiz buldugunuz bir cozum :'(

Canim Rabbim buyuktur tekrar nasip etsin insallah hayirlisiyla bol bol dua et..

İyii yapmisin.ben 25 kilo aldim sigarayu biraktigim icin hmiligime am degdii yemin ederkm saglikli nefes alabilen yuzu gozu parlak yakisikli oglum oldu.birakk sigarda bisi yok.dogur yine ic kimse elimizden almiyo yaa
Aynen bende 3ay önce bıraktım :) bebek isteyince :) ki çok içen biriydim 10 kilo aldım 3ayda hamile kaldım ama değer :)

güzel annelerim bugün dr a gittim.sizi üzmek istemem asla ama bebeğimi kaybettim.yüce raabim böyle uygun gördü.hepinizi teker teker öpüyorum.Allahım sağlıkla sıhatle bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.umarım yakın zamanda başka anne sayfasında tekrar bu heycanı yaşarım bende.sevgiyle kalın..

Kizlar mide bulantilarinizla nasil bas ediyorsunuz ya ben 7+3 oldum 3 -4 gundur surekli midem bulaniyor cok zor birseyler yiyorum varmi yaptiginiz buldugunuz bir cozum :'(
Yok canım maalesef tamamen hormonal ve annelik hormonunun bize ilk darbesi :) ama çekilmesi güzel bi his sadace yokmuş gibi davran geçer :)

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm yine olur Rabbim hayırlısını versin

Zeytin çoook işime yaradı sonrasında peynir haşlanmış patates fındık limon bir de sabah kalktığımda portakal yiyorum kahvaltı öncesi o baya rahatlatıyor beni

Canım çok geçmiş olsun en kısa zamanda mutlu anlar yaşamanı diliyorum.dua edelim şer gibi gelse de herşey Allahtan en iyisini O bilir Ona tabi olup biz isteyelim,dileyelim

Zeytin çoook işime yaradı sonrasında peynir haşlanmış patates fındık limon bir de sabah kalktığımda portakal yiyorum kahvaltı öncesi o baya rahatlatıyor beni
Portakali denicem canim tesekkurler:) sabah erken kalkiyorum okula gidiyorum ve servisle gidiyoruz koye yollarda biraz bozuk olunca epey zorluyor beniportakali denicem mutlaka

Geçmiş olsun canım. En kısa sürede gene güzel haberlerini alırız inşallah. Bende yaşadım haziran ayında dediğin gibi psikolojisi bozuluyor insanın en kisa surede iyileştirir insallah

Geçmiş olsun canım en kisa surede tekrar katılımın inşallah aramiza

Portakali denicem canim tesekkurler:) sabah erken kalkiyorum okula gidiyorum ve servisle gidiyoruz koye yollarda biraz bozuk olunca epey zorluyor beniportakali denicem mutlaka
Aaa meslektasız bu arada yanına kuruyemıs falan da al tenefuslerde yıyınce bsna ıyı gelıyor kısacası mıdemın bulanmasını beklemeden ufak ufak atıstırıyorum

Arkadşlar herkese mutlu bebişli akşamlar
size bi sorum olucak dün bebeğimin kesesini gördüm çok şükür doktorum solda kist gördü baya büyük hattta fotoğrafını aldı korkmam gerken bişey olmadığını bunun normal olduğunu bazı doktorların kisti aldıklarını fakat bebeği kaybettiklerini söyledi arada ağrı yapıyor
bu normal mi acaba ilk defa duydum böyle bişeyle karşılasan var mı?

bebeğini kaybeden arkadaşlar geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten moralim bozuldu bende yaşadım aynı şeyi insanın psikolojisi bozuluyor ama bir yandanda düşünüyorsunki herşey Allahtan elimizden gelen birşey yok rabbim ol dedimi oluyor inşallah en kısa zamanda tekrar nasip eder Allahım

Geçmiş olsun canım Allah en iyisini bilendir inşallah yakın zamanda yine aramızda olursun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…