2015 Ekim Anneleri

Canım dualarım seninle herşey gönlünce olsun ...

halsizlik bende de var canım. ama bulantım hiç olmadı daha. bakalım böyle devam edecek sanırım..
Cnm seninle ayni durumdayız halsizim ama migdem normal arada bi bulaniyor oda geciyor korkuyorum bulansin bile istiyorum
Bu arada aynı güne geliyo dogumumuz

sen şimdi kaçsın canım? biraz daha mı beklesem bende cuma falan mı gitsem acaba? ya aklımda hep orda kalıyor duyulacak mı diye ondan acele ediyorum..
Canım ben 6+3'üm bugün. Cuma tam 7 bitiyor kısmetse. Aslında doktorum 8+3 ken çağırdı ama dayanamıcam ve bu cuma gidicem. Umarım duyabiliriz 7 bittiği için. Hamileyim diyemiyorum korkumdan.. Allah sağlık versin bebişlerimize inşallah..

Evet canım.. öyle derler.. umarım öyle olur. Çok çok teşekkür ederiimm Eşim de kendi işini yapıyor. Dualarımız o yönde..
Araştırdım ama hamilelik sebepli ayrılıklarda tazminat zorunluluğu yokmuş canım. Yine de bunca yıldır çalışıyorum. İnşallah kendi dileğiyle verir. Vermezde de yapacak bir şey yok.. Sağlıklı olalım da, şükür..

Canım dualarım seninle herşey gönlünce olsun ...
Çok teşekkürler canıımm.. Çok saol Hepimizin gönlünce olsun inşallah..

Ben kayınvalidemden korkuyordum ama henüz arayan soran yok.. Saolsun söylemedi heralde. Dedim ablana falan söyleyeceksen de lütfen beni aramasınlar.. yok yok söylemem dedi. Nazara falan da inanır. Herhalde ondan da söylemiyor. Çok haklısın canım. Kızılacak bir şey yani. Sen onların ailesinden duysan nasıl kızardın.. ama artık olan olmuş. Dediğin gibi eşin duymasın. İnşallah sağlıkla da devam edecek, zamanı gelince herkes öğrenecek.. bundan sonra stres yapma canım artık.

Amin.. Çok teşekkürleeerr Herkes için amin inşallaahh...

istanbul anadolu yakasında oturan hanımlar doktora nereye gidiyorsunuz artık kendime bi doktor belirlemem konusunda eşimin büyük baskıları var devlet hastanesine gittim ama çok ilgisizdi kadın özele gidicem memnun kalan doktorundan var mı acaba

Cnm seninle ayni durumdayız halsizim ama migdem normal arada bi bulaniyor oda geciyor korkuyorum bulansin bile istiyorum
Bu arada aynı güne geliyo dogumumuz

sorma canım bende acaba bi sorun mu varda bulanmıyor diyorum. sen duydun mu kalp atışını ?

amin canım inş. duyarız.

slm güzel anne adayları...bugün midem çok kötü bi de üzerimde çok kötü bi bunalım hali var hiç bi sebep yokken ağladım ağlıycam yani... hormonlardan mıdır ???

Bende senin gibiyim işten ayrılmayı düşünüyorum ama patron oralı değil :) Umarım sorunsuz ayrılırız :)

Arkadaşlar merhaba dün akıntımda açık kahverengi lekeler karışmıştı böyle birşey yaşayan var mı?

Arkadaşlar merhaba dün akıntımda açık kahverengi lekeler karışmıştı böyle birşey yaşayan var mı?
Selam canım bendede oldu 6. Haftanın sonlarına doğru dr yatmaı söyledi sadece tuvalet için kalktım 1 hafta devam etti suan hiçbrşey yok umarım senınde bian önce geçer

amin canım inş. duyarız.
Ay cuma cuma dedim de bu doktor da çok yoğunmuş maalesef.. He bu belki de iyi, beğeniyorlar demek ama.. bekle beklee... 4 Mart çarşamba sabahı randevum.. 7+5 olucam. Keseyi görmüştük ama daha bebişi bile görememiştik. O zamana kadar nasıl beklicem acaba.. Bebişim vardır inşallah.. Napalım.. mecbur beklicez Sağlıklıdır inşallah bebişleeeerrr..

Bende senin gibiyim işten ayrılmayı düşünüyorum ama patron oralı değil :) Umarım sorunsuz ayrılırız :)
Ay inşallah canım yaa... Allah yardımcımız olsun.. Kafam rahat büyütmek istiyorum bebişimi. İnşallah gönlümüze göre olur..

Selam canım bendede oldu 6. Haftanın sonlarına doğru dr yatmaı söyledi sadece tuvalet için kalktım 1 hafta devam etti suan hiçbrşey yok umarım senınde bian önce geçer
Teşekkür ederim cevap için aslında cuma ve cst çok yorulmuştum şimdi dinleniyorum hep sana da geçmiş olsun

Kızlar bu arada ben 2 haftada 2 kg aldım.. benim gibi olan var mı? üstelik midem bulanıyor çok iştahım da olmadığı halde nasıl kg aldım anlamıyorum bir de alkol, sigara vs kullanıpta bebişi öğrenince bırakan var mı?

bende aynı düşünüyorum ama geçtiğimiz hafta diş ağrısı kar falan derken bahaneyle gelmedim işe ve evde çok sıkıldım yapabilirmiyim bilmiyorum evde :)

Benim iştahım çok iyi :) bir de hareketsizlik ben de hızlı kilo alıyorum bugün bulantım da çok limon çayı içiyorum biraz rahatlatıyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…