Canım dualarım seninle herşey gönlünce olsun ...Kızlar.. Benim işle ilgili problemim var. Bu stresten bebeğimin sevincini bile tam tadamadım sanki. Bu duruma da üzülüyorum. Kalp atışı endişesi, iş stresi falan, baya sıkıntılıyım.. Bugün patronla konuşmayı düşünüyorum. İşten ayrılacağım.. Çok uzun zamandır düşünüyorum ama bir türlü konuşamadım. Aslında bakmayın, çalışmam lazım normalde maddi açıdan. Yoksa şimdiye çoktan çıkmıştım, ama bu strestense artık ayrılmaya karar verdim. Dayan diyen çok.. ama dayanılacak gibi değil. Çok uzun zamandır dayanıyorum çünkü.. Düşündükçe kalbim çarpıyor. Bebeğim de etkilenmesin istiyorum.. Tazminatımı isticem, pek umut yok, vermez, sanmiyorum.. Verirse ne ala.. 2 ay da ihbar sürem var.. sonra Allah kerim.. Bebeğim benimle olsun da, onun şansına işler iyi gider inşallah.. Şans dilerseniz sevinirim
Cnm seninle ayni durumdayız halsizim ama migdem normal arada bi bulaniyor oda geciyor korkuyorum bulansin bile istiyorumhalsizlik bende de var canım. ama bulantım hiç olmadı daha. bakalım böyle devam edecek sanırım..
Canım ben 6+3'üm bugün. Cuma tam 7 bitiyor kısmetse. Aslında doktorum 8+3 ken çağırdı ama dayanamıcam ve bu cuma gidicem. Umarım duyabiliriz 7 bittiği için. Hamileyim diyemiyorum korkumdan.. Allah sağlık versin bebişlerimize inşallah..sen şimdi kaçsın canım? biraz daha mı beklesem bende cuma falan mı gitsem acaba? ya aklımda hep orda kalıyor duyulacak mı diye ondan acele ediyorum..
Evet canım.. öyle derler.. umarım öyle olur. Çok çok teşekkür ederiimmÖncellikle rabbim yardımcın olsun, hep derler ya bebekler kısmetleriyle doğar diye vardır bir hayır Allah başka bi kapıyı açacaktır belki, belki konuşunca tahmin etmediğin bişey olacak daha rahat devam edeceksin. Tazminat konusunda işten ayrılış sebebini hamilelik olarak sunarsan alabilirsin belki sanki öyle şeyler vardı araştırmak lazım, vermezse de dava açabilirsin.
Çok teşekkürler canıımm.. Çok saolCanım dualarım seninle herşey gönlünce olsun ...
Ben kayınvalidemden korkuyordum ama henüz arayan soran yok.. Saolsun söylemedi heralde. Dedim ablana falan söyleyeceksen de lütfen beni aramasınlar.. yok yok söylemem dedi. Nazara falan da inanır. Herhalde ondan da söylemiyor. Çok haklısın canım. Kızılacak bir şey yani. Sen onların ailesinden duysan nasıl kızardın.. ama artık olan olmuş. Dediğin gibi eşin duymasın. İnşallah sağlıkla da devam edecek, zamanı gelince herkes öğrenecek.. bundan sonra stres yapma canım artık.Kızlar canım çok sıkkın, biz eşimle hamileliğin 3 ayında kimseye söylemeyelim demiştik en başta. Ama ailelere söyledik. Onlara da tembihledik, iyice kesinleşmeden kimseye söylemeyelim diye. Eşimin ailesi kimseye söylemedi, ama bizimkiler herkese söylemiş millet arıyor, hayırlı olsun diyor. Ben bile kimseye söylemezken böyle davranmalarını sindiremiyorum. Eşim duysa çok kızar, fikirlerimize saygısızlık değil mi yaptıkları?(
Amin.. Çok teşekkürleeerrAyyy canımmm merhaba, güzel haberi almışsın. İnan çok sevindim, çok istediğini biliyordum çünkü. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim.
Tüm anne adayları içinde aynıdır duam, Allah evlatlarınızın yüzünü göstersin inşallah.
Cnm seninle ayni durumdayız halsizim ama migdem normal arada bi bulaniyor oda geciyor korkuyorum bulansin bile istiyorum
Bu arada aynı güne geliyo dogumumuz
Canım ben 6+3'üm bugün. Cuma tam 7 bitiyor kısmetse. Aslında doktorum 8+3 ken çağırdı ama dayanamıcam ve bu cuma gidicem. Umarım duyabiliriz 7 bittiği için. Hamileyim diyemiyorum korkumdan.. Allah sağlık versin bebişlerimize inşallah..
Evet canım.. öyle derler.. umarım öyle olur. Çok çok teşekkür ederiimmEşim de kendi işini yapıyor. Dualarımız o yönde..
Araştırdım ama hamilelik sebepli ayrılıklarda tazminat zorunluluğu yokmuş canım. Yine de bunca yıldır çalışıyorum. İnşallah kendi dileğiyle verir. Vermezde de yapacak bir şey yok.. Sağlıklı olalım da, şükür..
Çok teşekkürler canıımm.. Çok saolHepimizin gönlünce olsun inşallah..
Selam canım bendede oldu 6. Haftanın sonlarına doğru dr yatmaı söyledi sadece tuvalet için kalktım 1 hafta devam etti suan hiçbrşey yok umarım senınde bian önce geçerArkadaşlar merhaba dün akıntımda açık kahverengi lekeler karışmıştı böyle birşey yaşayan var mı?
Ay cuma cuma dedim de bu doktor da çok yoğunmuş maalesef.. He bu belki de iyi, beğeniyorlar demek ama.. bekle beklee... 4 Mart çarşamba sabahı randevum.. 7+5 olucam. Keseyi görmüştük ama daha bebişi bile görememiştik. O zamana kadar nasıl beklicem acaba.. Bebişim vardır inşallah.. Napalım.. mecbur beklicezamin canım inş. duyarız.
Ay inşallah canım yaa... Allah yardımcımız olsun.. Kafam rahat büyütmek istiyorum bebişimi. İnşallah gönlümüze göre olur..Bende senin gibiyim işten ayrılmayı düşünüyorum ama patron oralı değil :) Umarım sorunsuz ayrılırız :)
Teşekkür ederim cevap için aslında cuma ve cst çok yorulmuştum şimdi dinleniyorum hep sana da geçmiş olsunSelam canım bendede oldu 6. Haftanın sonlarına doğru dr yatmaı söyledi sadece tuvalet için kalktım 1 hafta devam etti suan hiçbrşey yok umarım senınde bian önce geçer
bende aynı düşünüyorum ama geçtiğimiz hafta diş ağrısı kar falan derken bahaneyle gelmedim işe ve evde çok sıkıldım yapabilirmiyim bilmiyorum evde :)Ay cuma cuma dedim de bu doktor da çok yoğunmuş maalesef.. He bu belki de iyi, beğeniyorlar demek ama.. bekle beklee... 4 Mart çarşamba sabahı randevum.. 7+5 olucam. Keseyi görmüştük ama daha bebişi bile görememiştik. O zamana kadar nasıl beklicem acaba.. Bebişim vardır inşallah.. Napalım.. mecbur beklicezSağlıklıdır inşallah bebişleeeerrr..
Ay inşallah canım yaa... Allah yardımcımız olsun.. Kafam rahat büyütmek istiyorum bebişimi. İnşallah gönlümüze göre olur..
Benim iştahım çok iyi :) bir de hareketsizlik ben de hızlı kilo alıyorum bugün bulantım da çok limon çayı içiyorum biraz rahatlatıyor beniKızlar bu arada ben 2 haftada 2 kg aldım.. benim gibi olan var mı? üstelik midem bulanıyor çok iştahım da olmadığı halde nasıl kg aldım anlamıyorumbir de alkol, sigara vs kullanıpta bebişi öğrenince bırakan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?