Bende perisanim evdeyim amaa hic halim yok ogluma bakamiyorum.uyudugu zaman uyanmasim diye dua ediyorum.yarin temizlikci kadinim gelcek.bisi yyapamazoldum.çarşamba da annem pazara kadar kalcak.persembe gunu parali toplanti bana cikti.nasil agirliyca. Bakalim.annem saolsun pastalari yapcak.limonata iyii geliyoi sankiiSelam kızlar ben rapor aldım bugün. Midem çok bulanıyor. Annem geldi bişiyler hazırlıyor şimdi. Evde olanlar çok şanslısınız.
Bendee ignee kulanıyorum hamiligin sonuna doğru sislik yapiyo sanki.sizin ilk kulnismiamin canım inşallah bende clexan ve aspirin kullanıyorum dikik bi sıkıntım yok înşalahdoğuna kadar stressiz sorunsuz geçiririz sonra sağlıkla kucağımıza alırız bebîşlerimizi
bende maşallah diyim aslında mide bulantıma rağmen yiyebiliyorum kusma falan olmuyor, ama eskisi gibi performans sergileyemiyorum biraz aç kalkıyorum masadanBenim iştahım çok iyi :) bir de hareketsizlik ben de hızlı kilo alıyorum bugün bulantım da çok limon çayı içiyorum biraz rahatlatıyor beni
Kızlar bu arada ben 2 haftada 2 kg aldım.. benim gibi olan var mı? üstelik midem bulanıyor çok iştahım da olmadığı halde nasıl kg aldım anlamıyorumbir de alkol, sigara vs kullanıpta bebişi öğrenince bırakan var mı?
Ebett neguzell cumaa gunu bekleyen cok.inss cumlemiz sorunsuz duyarizselamlar musmutlu bir hafta olsun hepimiz icin...Bu cuma kalp atışlarını duymak için beleyenler olarak baya varız galiba
gelsin cuma bir an önce
Canım iş yerinde o kadar sıkıldım ki, evde sıkılacak durumda değilim şu an ben :)) Zaten bebişten sonra çalışmam lazım. Allah nasip ederse en geç 6 aylık olunca.. Bir de bir tanıdık vasıtasıyla bir yerle görüşmüştüm. Onlardan da haber bekliyorum, tabi hamile olunca ne derler bilmem.. Bakalım.. 1 sene falan dayanabilirim bence.. Allah sağlık versin de inşallah... Hemen mi sıkıldın ya :)bende aynı düşünüyorum ama geçtiğimiz hafta diş ağrısı kar falan derken bahaneyle gelmedim işe ve evde çok sıkıldım yapabilirmiyim bilmiyorum evde :)
Bende sigara kullanıyorum.halaa biraktim sayılmaz.aama cuma son olur.kalbimi duyarsam dayanam.oglumdabiri bana sunu demistii farzetkui kavonozunda bebek var dumani ufleyip ufleyip kapagini kapatiyorsun.gozumde canlandirinca biacayip olmus aninda bebegim icin sigara yi birakmistim.ins yinee birakacagimcanım ben sigara kullanıyodum ve halen aklıma geliyor ama içmiyorum o da bende stres yapıyo
selamlar musmutlu bir hafta olsun hepimiz icin...Bu cuma kalp atışlarını duymak için beleyenler olarak baya varız galiba
gelsin cuma bir an önce
Benimki çarşambaya kaldıııEbett neguzell cumaa gunu bekleyen cok.inss cumlemiz sorunsuz duyariz
Merakk etme canim benim ilaclarin vitamini aninda vucuda nufuss ederrrBenimde aynı canım sadece safra oda mide boş olduğu için benim ne yesem çıkar oldu ilaçlar gidiyor o değil ne yapıcam bilmiyorum dekavit folik tsh düzenleyici hepsi çıkıyo
Bende sigara kullanıyorum.halaa biraktim sayılmaz.aama cuma son olur.kalbimi duyarsam dayanam.oglumdabiri bana sunu demistii farzetkui kavonozunda bebek var dumani ufleyip ufleyip kapagini kapatiyorsun.gozumde canlandirinca biacayip olmus aninda bebegim icin sigara yi birakmistim.ins yinee birakacagim
İyii yapmisin.ben 25 kilo aldim sigarayu biraktigim icin hmiligime am degdii yemin ederkm saglikli nefes alabilen yuzu gozu parlak yakisikli oglum oldu.birakk sigarda bisi yok.dogur yine ic kimse elimizden almiyo yaaben bıraktım ama çok zor gerçekten gerginim..habire bişiler yiyorum aklıma gelmesin diye ama unuturum elbet sigara alışkanlığını biraz daha sabır
İyii yapmisin.ben 25 kilo aldim sigarayu biraktigim icin hmiligime am degdii yemin ederkm saglikli nefes alabilen yuzu gozu parlak yakisikli oglum oldu.birakk sigarda bisi yok.dogur yine ic kimse elimizden almiyo yaa
Ah yazık 20 yaş dişi de tam zamanını bulmuşbende maşallah diyim aslında mide bulantıma rağmen yiyebiliyorum kusma falan olmuyor, ama eskisi gibi performans sergileyemiyorum biraz aç kalkıyorum masadanbulantı için kraker yiyordum ama senin gibi çaya yönelsem daha iyi olacak 20lik dişim çıkıyor kuruyemiş, kraker falan yiyemiyorum :)
tam bir çaykoliktim ama çaydan da soğudu. Açık içerim su olur diyordum ama içemiyorum. Susuzluğumu ayran ve soda ile karşılayabiliyorum sadecesu problemini bende yaşıyorum . Günde bi bardak caydan bile uzak durur oldum icemiyorum
îlk defa kullanıyorum canım günde1 defa bilmiyorum şişlik mi yapıyor ödem gibi mi ? göğüslerim çok şişti benim şimdilik tabi hamîleşiğin sonuna doğru nasıl olurum bilmiyorum :)Bendee ignee kulanıyorum hamiligin sonuna doğru sislik yapiyo sanki.sizin ilk kulnismi
Ben de dayanamıyordum ama doktor doluymuş şansıma.. Hayırlısı canım.. Sonucu iyi olsun inşalllah..Himm hayirlisi olsun.ins biaksilkk cikmaz ben gitcem dayanamıyorum
ben sigra kullanıyorsum canım öğrendiğm gün bıraktım şimdi eşim içiyo ana iğrenç kokuyo nasıl içmişim diyorum nefret ettîm sigara kokusundan en tiksindiğim kokuKızlar bu arada ben 2 haftada 2 kg aldım.. benim gibi olan var mı? üstelik midem bulanıyor çok iştahım da olmadığı halde nasıl kg aldım anlamıyorumbir de alkol, sigara vs kullanıpta bebişi öğrenince bırakan var mı?
Merhaba güzel anneler doktorumuzdan geldik kalp atislarimizi duyduk çok güzeldi kulaklarından gitmiyor pıt pıt allah sizlerede nasip etsin eşim aglayacakti nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?