Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Herkese hayırlı günler rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Bende transfer aşamasındayım cumartesi kontrole gideceğim femara kullanıyorum bu dördüncü gün. İlk defa kullanıyorum bu hapı da. Yumurta toplamadan sonra histeroskopi ameliyatı olmuştum polip için. Daha sonrada yumurtalıkta kist oluştu geçen ay transferim iptal edildi yumurta büyümediği için. Bu ayda femara ile biraz garantilemek istedi doktorum. Dualarını bekliyorum inşallah.

Henüz ikinci transferi olmadım estrofem le devam ediyorum. Çift embriyo koyalım dedi ilk negatif gelince beni teselli mi etmek istedi heralde sus payı mı verdiii noldu ben anlamadan hııı aa o oolur dedim 🤣 Çift embriyo transferi olmuş olanlar lütfen beni bulun :KK24:

Hadi inşallah dilerim bu sefer mucizen seninle olur Amin ben çift yaptım şu an kan test günüm 28 Nisan inşallah dilerim en azından birisi tutunmuştur Amin 🤲🥰

Evet canım şimdi uyandım hazırlanıyorum çok heyecanlıyım dua edin lütfen benim içinde 🙏🥰 10 da merkezde olacağım serum kullanacağım 2 saat sürüyormuş sanırım çıkınca yazıcamm hemen ❤️

Maşallah 🧿 canım dilerim sana ve bebeğine şifa olsun hadi bakalım Allahım hayırlısıyla bebişinin tutunmasını nasip eylesin inşallah Amin 🤲💕👼

Arkadaslarim gunaydin hayirli sabahlar ben dun test yapip atmistim buraya bende sabirsiz bir insanim dunku sonradan belli belirsiz cok cok d
silik Yok gibiydi hatta.
Bu gun 8.gunum 3.gun embriyosu iki ayri test yaptim boyle cikti var dimi canlar cok heyecan yapiyorum

Maşallah 🧿 maşallah 🧿 bebişin yola çıkmış geliyor sağlıcakla gelsin minik mucize Amin 🤲🐣

Çok teşekkür ederim canım dün transferim oldu nasıl hissedeceğimi nasıl hareket edeceğimi bilemedim. Sürekli sırt üstü yatmam gerekiyormuş gibi hissediyorum ama heryerim ağrıdı böyle yatmaktan. Bu yolda emek vermek çok kıymetli gerçekten. Allah hepimizin yardımcı olsun ve sağlıcakla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin 🌸

Amin amin inşallah canım 🤲
Çok şükür darısı pozitif haberler almaya nasip olsun bebeğin sıkı sıkı tutunsun bırakmasın inşallah Amin 🤲👼❤️
Test günün ne zaman ⏱️ canım 🥰

Çok sağol inşallah beklenen gebeliklerin sonlanmış gerçekten bir travma. O yüzden hele ki bu tedavilerin ardından gebe kalan herkesin sağlıkla doğurup sağlıkla kucağına almasını dilerim inşallah 🙏🏻🙏🏻 11 Nisan da transfer olmuştum ilk transferimdi ve tek embriyomdu pgt ye gitmişti bizimkiler sağlıklı bir tane geldi o da 6. Gün blast olan orta iyi kalite dedi embriyolog 5bb tutma şansı yüzde elli dedi 20 Nisan da test yaptım 2.3 dü tutmamış pgt den sağlıklı gelmesi doğal siklus avantaj ama kalitesi çok iyi değil dezavantajdı olmadı doktor da pek birşey diyemedi geldiğinizde görüşelim dedi. yaşım 35 2 yıldır istedik doğal yolla olan da olmadı tedaviyle de olmadı sil baştan yeniden başlamamız gerekicek malesef regli bekliyorum 🥺

Amin canım çok geçmiş olsun 💐 💔
Dilerim Allahım bu sefer yüzüne baksın ummadığın kadar güzel geçsin inşallah 🤲 Rabbim kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlarla kucağını doldursun inşallah Amin 🤲❤️

Durumum iyi çok şükür 🙌 😍 canım benim inşallah size güzel haberler vermek nasip olsun dün bel ağrılarım ve kramplarım vardı şu an iyiyim Elhamdüllilah 🤲😘
Canım bugün 5. günün birde senin 5. gün ve çift transfer çıkabilir artık yapmıycak mısın daha test çok merak ediyoruuzzz :21:
sepide sepide kuzu nerelerdesin seeen sıkıştıralım biraz mayalayııı :KK9:

Canım bugün 5. günün birde senin 5. gün ve çift transfer çıkabilir artık yapmıycak mısın daha test çok merak ediyoruuzzz :21:
Aşkım mayala katar mayala katar yapmak istemiyor ha bire bahane buluyor 😂 yok eczane kapalı yok bayram 😂😂 haftasonu, bizi merak ettirmek istiyor

Canım mayala katar mayala katar eminim iyi sonuç alacak. Lakin henüz çok erken kanısındayım. Bizim merakimiz karşı tarafta kaygıya sebep olabilir. Hatta ben erken test yapmak isteyenleri aksi yönde ikna etme taraftarıyım. Lütfen yanlış anlaşılma olmasın ama böyle durumlar baya hassas. 5. Günde test ne kadar sağlıklı olabilir ki.
Sevgiler

Bugün 6. Günüm canım benim çok teşekkür ederim düşündüğün için yaptım az önce ilk şoku atlatmam gerekti 😂 ay canlarım hamdolsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah Amin şu an pozitif görünüyor resim yükleyeceğim birazdan 🤲😭

Çok şükür hamdolsun Rabbime kızlar şu an pozitif görünüyor Şu an çok heyecanlıyım Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun 🤲😭 Rabbim herkese böyle güzel duygular yaşamayı nasip eylesin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah Amin 🤲🥹❤️👼👼

Eklentiler

• 80F2EB4E-756B-4ADD-A5AB-1F52772928E5.webp
    80F2EB4E-756B-4ADD-A5AB-1F52772928E5.webp
    52,1 KB · Görüntüleme: 42
Back
X