2015 Ekim Anneleri

tebrik ederim tatlım allahım bize de nasip etsin inşallah cuma randevum var inş duyarım :KK66: bu arada ben medilife da selda hanım a randevu aldım deneyim beğenirsem sana anlatırım..daha önce bana bi sormuştun bu konuyu
Evet tatlım hatırlıyorum inşallah sende duyacaksin o güzel sesi bu arada ben Nisa hastanesini de düşünüyorum sen bi git bakalım

Selam kızlar ben rapor aldım bugün. Midem çok bulanıyor. Annem geldi bişiyler hazırlıyor şimdi. Evde olanlar çok şanslısınız.

aynen katılıyorum. ben de çalışıyorum işler de berbat derece yoğun.. departmanda 4 kişiyiz 2 si izinli.. hamile olduğumu da söylemedim, sağa sola 4 nala koşturuyorum mecburen:110:

Merhaba güzel anneler doktorumuzdan geldik kalp atislarimizi duyduk çok güzeldi kulaklarından gitmiyor pıt pıt allah sizlerede nasip etsin eşim aglayacakti nerdeyse
Ne mutlu size canıımmm :KK68: Maşallaahhh :nazar: Ne güzel mutluluklar.. Darısı bizlere olsun inşallah..

Kızlar canım çok sıkkın, biz eşimle hamileliğin 3 ayında kimseye söylemeyelim demiştik en başta. Ama ailelere söyledik. Onlara da tembihledik, iyice kesinleşmeden kimseye söylemeyelim diye. Eşimin ailesi kimseye söylemedi, ama bizimkiler herkese söylemiş millet arıyor, hayırlı olsun diyor. Ben bile kimseye söylemezken böyle davranmalarını sindiremiyorum. Eşim duysa çok kızar, fikirlerimize saygısızlık değil mi yaptıkları? :KK43:(
Evet canım doğru hoş olmamış yaptıkları ama olan olmuş sende stres yapma bebişini düşün. Bizde kimseye söylemeyelim dedik daha ailelere söylemedik çünkü söyleyince mutlaka yayılacak ama eşim çok ısrar ediyor söyleyelim diye biraz daha sabret biraz daha sabret diye diye şimdilik erteliyoruz bakalım nereye kadar.
Bi kac gun onceye kADAR superdim normal hayAtima devam ediyodum ingilizce kursuna fln gidip geliyodun ama bi kere cikarttim iki gundurde bulanmaya basladi ama hayatimi etkiliycek kadar degil ama cok halsizim :KK43:
Bu halsizlik bende de var ya, akşam da nöbetim var bakalım ne olacak :(
Arkadaşlar merhaba dün akıntımda açık kahverengi lekeler karışmıştı böyle birşey yaşayan var mı?
Ben de olmadı ama bu durumda dr a mutlaka ve mutlaka danışmak gerekiyor dinlenme önerecektir büyük ihtimal.

Bizdede esimin tarafi söyluyor herkese agizlari da zerre laf tutamiyolar kaynanam acaip tuhaf bi kadin
Biz daha söylemedik ama söyleseydik ve annem de kaynanam da birilerine söylemiş olsaydı ikisine de çok sinir olurdum ama kaynanamın yaptığı daha çok batardı :anneadayı:
bende maşallah diyim aslında mide bulantıma rağmen yiyebiliyorum kusma falan olmuyor, ama eskisi gibi performans sergileyemiyorum biraz aç kalkıyorum masadan :confused: bulantı için kraker yiyordum ama senin gibi çaya yönelsem daha iyi olacak 20lik dişim çıkıyor kuruyemiş, kraker falan yiyemiyorum :)
20 lik diş sıkıntısı bende de var galiba ucu görünmüştü daha önceden ama şimdi yine ara ara ağrı yapıyor:KK43:

Bendee ignee kulanıyorum hamiligin sonuna doğru sislik yapiyo sanki.sizin ilk kulnismi
Ben kullanmaya başladığımdan beri şiş hissediyorum kendimi. Doktora da sordum, o da doğruladı. Kilo aldırabiliyormuş. Sağlıkla kucağıma alayım da kilosu, şişliği gözümde değil

Kızlar bu arada ben 2 haftada 2 kg aldım.. benim gibi olan var mı? üstelik midem bulanıyor çok iştahım da olmadığı halde nasıl kg aldım anlamıyorum :110: bir de alkol, sigara vs kullanıpta bebişi öğrenince bırakan var mı?
Şişkinlik olabilir canım. İçini bastırsın diye tuzlu şeyler yiyorsan belki vücudun su tutmuştur. Bahsettiğin şekilde 2 haftada 2 kilo almanın başka bir açıklaması yok çünkü

slm kızlar merhaba ben de gecen haftalarda hamıleyım dıye yazmıstım sonrasında da cok uzgunum bebegım 5 haftalıkken dusuk yaptım ve kanamam hala devam edıyor. rabbım herkese de bızlere de yenıden nasıp etsın bu duyguyu herkes dılerım kı tum hamılelelr saglıkla kucaklarına alsınlar.

slm kızlar merhaba ben de gecen haftalarda hamıleyım dıye yazmıstım sonrasında da cok uzgunum bebegım 5 haftalıkken dusuk yaptım ve kanamam hala devam edıyor. rabbım herkese de bızlere de yenıden nasıp etsın bu duyguyu herkes dılerım kı tum hamılelelr saglıkla kucaklarına alsınlar.
Çok üzüldüm canım. Allah sağlıklı ömürlüsünden tez zamanda nasip etsin inşallah. Doktor muayene sırasında herhangi bir düşük riski görmüş müydü ki?

Çok üzüldüm canım. Allah sağlıklı ömürlüsünden tez zamanda nasip etsin inşallah. Doktor muayene sırasında herhangi bir düşük riski görmüş müydü ki?
yok cnm sadece kan degerlerıme baktı tedavıyle hamıle kalmıstım testı 1 hafta tekrar edelım dedı ve deger sabıttı degısmemıstı 2 gun sonra yıne tekrarladık ve deger baya dusmustu sonrasında zaten kanamam basladı

Ah canım yaa.. Çok üzüldüm.. Allah sabır versin.. İnşallah tez zamanda Allah yeniden nasip etsin..

Arkadaşlar merhaba. Bende Ekim annesiyim Allah nasip ederse.. Henüz doktora gidip ultrasona girmedim hiç.
9 şubatta beta 50.4 ü doktor 15 gün sonra gel dedi. Bende ultrasona girmeden sadece kan tahlili yaptm bikaç defa.
Geçen hafta pazartesi yani 16 şubatta beta 2676 ydı. Yarına randevum var.
Yarın acaba hem kese hem kalp atışları duyulur mu sizce yada erken mi biraz daha beklemeli miyim ? Karar veremedim ne yapacağıma.

nisa hastanesi çok yakın değil aslında yenibosnadaydı sanırım canım, biraz yakın olmasında fayda var hastanenin bence tabi sen bilirsin ama.
tabi canm ama ban ayakın pek beğendiğim yer yok :( hosbital var bi tek avcılar

Geçmiş olsun, Allah sabır versin

Back
X