Canim ben alttan 6+2 de duydum bence karindan sn simdi bile duyabilirsin bu arada dogum tarihimiz ayni ama ben 7+1 im sen nasil 7+2 oluyosun :))
Ben 3 mart da gidicemmm 7+1 olcaz o zamn acaba duyulur mu kalp atisimizz
su problemini bende yaşıyorum . Günde bi bardak caydan bile uzak durur oldum icemiyorumKızlar ben çıkarmıyorum ama bulantım var içim yemek kabul etmiyor. Patates haşlaması yagsız tost yogurt elma portakal armut yiyebiliyorum. Beni en cok korkutan su icemiyorum. Susuzum ama su içince midem dönüyor. Maden suyunu da gunde 3 taneden fazla icme diyor eşim mideme zarar verir diye. Önerisi olan var mı su içmek için?
Benim adetim 5 ocak ama erken yumurtladim asilama oldugundan biliyorum 17 sinde o yuzden yumurtlamaya gore hesaplayinca ultrasondada boyle cikiyo ama egerki 11 i ise dogum tarihin suanda 7+1 sin canimtelefonumdaki program hesaplıyor benim son adet tarihini girince. hepsi 7+2 diyor. son adet tarihimde 3 ocak canım.. ay inş duyarım ya aklım hep orda..
onu benimkiler de yapıyor aynen ben de deliriyorum, kalplerini kırmak da istemiyorum ama haklısın gerçekten saygısızca.. eşimin tarafı Allah var yapmazlar böyle şey.. öyle olunca eşime de şikayet edemiyorum bizimkileriKızlar canım çok sıkkın, biz eşimle hamileliğin 3 ayında kimseye söylemeyelim demiştik en başta. Ama ailelere söyledik. Onlara da tembihledik, iyice kesinleşmeden kimseye söylemeyelim diye. Eşimin ailesi kimseye söylemedi, ama bizimkiler herkese söylemiş millet arıyor, hayırlı olsun diyor. Ben bile kimseye söylemezken böyle davranmalarını sindiremiyorum. Eşim duysa çok kızar, fikirlerimize saygısızlık değil mi yaptıkları?(
Bizdeo yuzden kimseye soylemedik kismet olurda pit pitlari duyarsak soyliycez.yoksa isik hiziyla yayilir.olan olmus bosuna stres yapmayin.Kızlar canım çok sıkkın, biz eşimle hamileliğin 3 ayında kimseye söylemeyelim demiştik en başta. Ama ailelere söyledik. Onlara da tembihledik, iyice kesinleşmeden kimseye söylemeyelim diye. Eşimin ailesi kimseye söylemedi, ama bizimkiler herkese söylemiş millet arıyor, hayırlı olsun diyor. Ben bile kimseye söylemezken böyle davranmalarını sindiremiyorum. Eşim duysa çok kızar, fikirlerimize saygısızlık değil mi yaptıkları?(
Benim adetim 5 ocak ama erken yumurtladim asilama oldugundan biliyorum 17 sinde o yuzden yumurtlamaya gore hesaplayinca ultrasondada boyle cikiyo ama egerki 11 i ise dogum tarihin suanda 7+1 sin canim
amin canım inşallah bende clexan ve aspirin kullanıyorum dikik bi sıkıntım yok înşalahdoğuna kadar stressiz sorunsuz geçiririz sonra sağlıkla kucağımıza alırız bebîşlerimizicanim bende arka arkaya kayiplardan sonra ogrendim pijtipasma sorunumu ilk kizimdada clexan ve bebek aspriniyle sorunsuz atlattik cok sukur kucagimiza aldik kizimizi aimdi 2. bebegimi bekliyorum yone igne ve asprinle devam ediyorum ins bir dorun olmadan aliriz kucagimiza miniklerimizi
Tamam diyorum siz torun sahibi olacaksınız anladım da, bende anne olacağım nasip olursa ben bile bu kadar heyecanlı değilim diyorum. :) Eşime duyurmamaya çalışmaktan başka çarem yok maalesef, hiç sevmez sözünün dinlenilmemesini. Özellikle kendi hayatımızla ilgiliyse.onu benimkiler de yapıyor aynen ben de deliriyorum, kalplerini kırmak da istemiyorum ama haklısın gerçekten saygısızca.. eşimin tarafı Allah var yapmazlar böyle şey.. öyle olunca eşime de şikayet edemiyorum bizimkileri
hatta oğlumda ben istemediğim halde facebookta fotoğrafını paylaşmıştı annem (foto koymak istemiyordum biraz büyüyene kadar) haftalarca küsmüştüm
cidden çok sinir bozucu ve saygısızca..
En iyisi valla, kalp atışlarını duyduktan sonra bi nebze rahatlar insan. Biz de duymadık cumartesi günü gideceğiz doktora. Ben de söylemek isterim herkese, ağzımda bakla ıslanmaz normalde böyle konularda. :)Bizdeo yuzden kimseye soylemedik kismet olurda pit pitlari duyarsak soyliycez.yoksa isik hiziyla yayilir.olan olmus bosuna stres yapmayin.
Selam kızlar ben rapor aldım bugün. Midem çok bulanıyor. Annem geldi bişiyler hazırlıyor şimdi. Evde olanlar çok şanslısınız.
Bi kac gun onceye kADAR superdim normal hayAtima devam ediyodum ingilizce kursuna fln gidip geliyodun ama bi kere cikarttim iki gundurde bulanmaya basladi ama hayatimi etkiliycek kadar degil ama cok halsizimaslında benim 10 ekim burda 11 yapmışım demek :)) doktora gidip geldikten sonra kesinleşir nede olsa ona göre düzenlerim tekrar. bulantın falan var mı canım? bende hiç yok..
Selam kızlar ben rapor aldım bugün. Midem çok bulanıyor. Annem geldi bişiyler hazırlıyor şimdi. Evde olanlar çok şanslısınız.
Bizdede esimin tarafi söyluyor herkese agizlari da zerre laf tutamiyolar kaynanam acaip tuhaf bi kadinonu benimkiler de yapıyor aynen ben de deliriyorum, kalplerini kırmak da istemiyorum ama haklısın gerçekten saygısızca.. eşimin tarafı Allah var yapmazlar böyle şey.. öyle olunca eşime de şikayet edemiyorum bizimkileri
hatta oğlumda ben istemediğim halde facebookta fotoğrafını paylaşmıştı annem (foto koymak istemiyordum biraz büyüyene kadar) haftalarca küsmüştüm
cidden çok sinir bozucu ve saygısızca..
Bi kac gun onceye kADAR superdim normal hayAtima devam ediyodum ingilizce kursuna fln gidip geliyodun ama bi kere cikarttim iki gundurde bulanmaya basladi ama hayatimi etkiliycek kadar degil ama cok halsizim
gelsin canım yaaa benimde kontrolüm var meraktan ölcem nasıl acaba bebişim üç haftadır bekliyo olacağım cumayıselamlar musmutlu bir hafta olsun hepimiz icin...Bu cuma kalp atışlarını duymak için beleyenler olarak baya varız galiba
gelsin cuma bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?