2015 Ekim Anneleri

Kızlar canım çok sıkkın, biz eşimle hamileliğin 3 ayında kimseye söylemeyelim demiştik en başta. Ama ailelere söyledik. Onlara da tembihledik, iyice kesinleşmeden kimseye söylemeyelim diye. Eşimin ailesi kimseye söylemedi, ama bizimkiler herkese söylemiş millet arıyor, hayırlı olsun diyor. Ben bile kimseye söylemezken böyle davranmalarını sindiremiyorum. Eşim duysa çok kızar, fikirlerimize saygısızlık değil mi yaptıkları? (

Canim ben alttan 6+2 de duydum bence karindan sn simdi bile duyabilirsin bu arada dogum tarihimiz ayni ama ben 7+1 im sen nasil 7+2 oluyosun :))

telefonumdaki program hesaplıyor benim son adet tarihini girince. hepsi 7+2 diyor. son adet tarihimde 3 ocak canım.. ay inş duyarım ya aklım hep orda..

selamlar herkese, nasılsınız, nasıl gidiyor?

ben birden bire şiştim fil gibi ya cumartesi bir baktım geçen hafta çok rahat girdiğim kota giremiyorum bişey yediğim de yok doğru dürüst nasıl oldu anlayamadım wallahi neyse sağlık olsun.. ilkinde de 30 kilo almıştım zaten, benim bünye de böyle demekki, veririz doğumdan sonra ne yapalım

Selam arkadaşlar bende 8+2 oldum bugün itibariyle ilk kalp atısını 6+3te vajınal ultrasonla duymuştum ama bu hafta karındanda duyuldu :) tahmini doğum tarihim 4 ekim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi :) bendede mide bulantısı bu hafta başladı canım sadece yoğurtlu naneli makarna istiyor eti tiksinerek yiyiyorum malesef bana 1 ay sonrasına ilk tarama testi tarihini verdiler sizin drlarınız neler diyor ??? Çok heycanlı bir dönemmm :)))

Ben 3 mart da gidicemmm 7+1 olcaz o zamn acaba duyulur mu kalp atisimizz

Ayyy canımmm merhaba, güzel haberi almışsın. İnan çok sevindim, çok istediğini biliyordum çünkü. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim.

Tüm anne adayları içinde aynıdır duam, Allah evlatlarınızın yüzünü göstersin inşallah.

su problemini bende yaşıyorum . Günde bi bardak caydan bile uzak durur oldum icemiyorum

telefonumdaki program hesaplıyor benim son adet tarihini girince. hepsi 7+2 diyor. son adet tarihimde 3 ocak canım.. ay inş duyarım ya aklım hep orda..
Benim adetim 5 ocak ama erken yumurtladim asilama oldugundan biliyorum 17 sinde o yuzden yumurtlamaya gore hesaplayinca ultrasondada boyle cikiyo ama egerki 11 i ise dogum tarihin suanda 7+1 sin canim

onu benimkiler de yapıyor aynen ben de deliriyorum, kalplerini kırmak da istemiyorum ama haklısın gerçekten saygısızca.. eşimin tarafı Allah var yapmazlar böyle şey.. öyle olunca eşime de şikayet edemiyorum bizimkileri
hatta oğlumda ben istemediğim halde facebookta fotoğrafını paylaşmıştı annem (foto koymak istemiyordum biraz büyüyene kadar) haftalarca küsmüştüm
cidden çok sinir bozucu ve saygısızca..

Bizdeo yuzden kimseye soylemedik kismet olurda pit pitlari duyarsak soyliycez.yoksa isik hiziyla yayilir.olan olmus bosuna stres yapmayin.

Benim adetim 5 ocak ama erken yumurtladim asilama oldugundan biliyorum 17 sinde o yuzden yumurtlamaya gore hesaplayinca ultrasondada boyle cikiyo ama egerki 11 i ise dogum tarihin suanda 7+1 sin canim

aslında benim 10 ekim burda 11 yapmışım demek :)) doktora gidip geldikten sonra kesinleşir nede olsa ona göre düzenlerim tekrar. bulantın falan var mı canım? bende hiç yok..

Selam kızlar ben rapor aldım bugün. Midem çok bulanıyor. Annem geldi bişiyler hazırlıyor şimdi. Evde olanlar çok şanslısınız.

amin canım inşallah bende clexan ve aspirin kullanıyorum dikik bi sıkıntım yok înşalahdoğuna kadar stressiz sorunsuz geçiririz sonra sağlıkla kucağımıza alırız bebîşlerimizi

Tamam diyorum siz torun sahibi olacaksınız anladım da, bende anne olacağım nasip olursa ben bile bu kadar heyecanlı değilim diyorum. :) Eşime duyurmamaya çalışmaktan başka çarem yok maalesef, hiç sevmez sözünün dinlenilmemesini. Özellikle kendi hayatımızla ilgiliyse.
Bizdeo yuzden kimseye soylemedik kismet olurda pit pitlari duyarsak soyliycez.yoksa isik hiziyla yayilir.olan olmus bosuna stres yapmayin.
En iyisi valla, kalp atışlarını duyduktan sonra bi nebze rahatlar insan. Biz de duymadık cumartesi günü gideceğiz doktora. Ben de söylemek isterim herkese, ağzımda bakla ıslanmaz normalde böyle konularda. :)

aslında benim 10 ekim burda 11 yapmışım demek :)) doktora gidip geldikten sonra kesinleşir nede olsa ona göre düzenlerim tekrar. bulantın falan var mı canım? bende hiç yok..
Bi kac gun onceye kADAR superdim normal hayAtima devam ediyodum ingilizce kursuna fln gidip geliyodun ama bi kere cikarttim iki gundurde bulanmaya basladi ama hayatimi etkiliycek kadar degil ama cok halsizim

Arkadaşlar merhaba dün akıntımda açık kahverengi lekeler karışmıştı böyle birşey yaşayan var mı?

Selam kızlar ben rapor aldım bugün. Midem çok bulanıyor. Annem geldi bişiyler hazırlıyor şimdi. Evde olanlar çok şanslısınız.

Lovely gecmis olsun canim ama sanslisin annen seninle benimki calisiyo anca beni ziyarete geliyo aksamlari misafir gibi ne yemek yapabiliyorum nede ev isi ve esimden baska yardim edenim yok malesef

Bizdede esimin tarafi söyluyor herkese agizlari da zerre laf tutamiyolar kaynanam acaip tuhaf bi kadin

Bi kac gun onceye kADAR superdim normal hayAtima devam ediyodum ingilizce kursuna fln gidip geliyodun ama bi kere cikarttim iki gundurde bulanmaya basladi ama hayatimi etkiliycek kadar degil ama cok halsizim

halsizlik bende de var canım. ama bulantım hiç olmadı daha. bakalım böyle devam edecek sanırım..

selamlar musmutlu bir hafta olsun hepimiz icin...Bu cuma kalp atışlarını duymak için beleyenler olarak baya varız galiba
gelsin cuma bir an önce
gelsin canım yaaa benimde kontrolüm var meraktan ölcem nasıl acaba bebişim üç haftadır bekliyo olacağım cumayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…