Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Merhaba ben de tahlil vermiştim sonucum böyle bende de var sanki değil mi enfeksiyon? Hemşire su iç dedi ama bana yüksek geldi bende kasık ağrısı ve sık idrara çıkma hafif yanma var sanki ama bunlar gebelikten mi enfeksiyondan mı anlamadım 😔 doktorum haftaya çağırdı ama yollamalıyım ben biraz çekiniyorum mesaj atmaya geç mi kalmış olurum fikrinizi almak isterim. Eki Görüntüle 3580750 Eki Görüntüle 3580749
yolla canım ya baksana herkes ne kadar önemli olduğundan bahsetmiş. yaban mersini iyi geliyor dedi bi arkadaş araştırdım sipariş verdim şimdi yarına kadar bütün tuşlara basayım bari

kanlar yapıldı idrar yapılmadı. bende buna şaşırıyorum şuan şaka gibi hiç idrar istenmemesi
canım benim doktorumda benden idrar istememişti ama istediği kan tahlillerini yaptırmak için asm ye gittiğimde aile hekimi idrar tahlili ve birkaç kan değeri daha eklemişti sabha erkenden asm ye git istersen hamile olduğun için önceliğin var zaten hemen görüş ve tahlil iste yaparlar

Baya da önemli bir konu hayret bişey. Rutin kontrollerin hiçbirinde idrar istenmemesi çok enteresan. görüşücem yarın doktorla
İdrarı da geçtim kan tahlili geçen gittiğimde hiç istemedi .Rutin kontrollerde hem idrar hem de kan tahliline devamlı bakması gerekmiyor mu?

canım benim doktorumda benden idrar istememişti ama istediği kan tahlillerini yaptırmak için asm ye gittiğimde aile hekimi idrar tahlili ve birkaç kan değeri daha eklemişti sabha erkenden asm ye git istersen hamile olduğun için önceliğin var zaten hemen görüş ve tahlil iste yaparlar
yarın asm kapalıymış kuzum kendi doktorumla konuştum sabah egepole gidip orda yaptırıcam bütün tahlilleri. sonucu da 1 saatte falan hızlıca çıkıyor en azından

İdrarı da geçtim kan tahlili geçen gittiğimde hiç istemedi .Rutin kontrollerde hem idrar hem de kan tahliline devamlı bakması gerekmiyor mu?
öyleymiş valla nerdeyse 3 aylık hamileyim bir allahın kulu idrar bakılsın demedi. doktor yönlendirmezse hasta nerden bilsin neyin ne olduğunu. bundan sonra düzenli baktırıcam zaten sen de baktır

öyleymiş valla nerdeyse 3 aylık hamileyim bir allahın kulu idrar bakılsın demedi. doktor yönlendirmezse hasta nerden bilsin neyin ne olduğunu. bundan sonra düzenli baktırıcam zaten sen de baktır
Benim zaten ara ara yanmam oluyor,çok sık olmasa da bazen vajinamda bir yanma hissediyorum.En son valla 5.hafta kan verdim bir daha da vermedim.6.haftamda istemedi.Yarın 8+2 ile doktora gidecem idrarı da söyleyeceğim kanı da.Normal tam kan sayımına bakıldı, tiroide bakıldı geçildi.Wbc ve plt onlara baktı.Ama başka kan alması gerekiyor mu hiç bilmiyorum.Doktorlara da güven olmuyor.

Benim zaten ara ara yanmam oluyor,çok sık olmasa da bazen vajinamda bir yanma hissediyorum.En son valla 5.hafta kan verdim bir daha da vermedim.6.haftamda istemedi.Yarın 8+2 ile doktora gidecem idrarı da söyleyeceğim kanı da.Normal tam kan sayımına bakıldı, tiroide bakıldı geçildi.Wbc ve plt onlara baktı.Ama başka kan alması gerekiyor mu hiç bilmiyorum.Doktorlara da güven olmuyor.
gerçekten güven olmuyor yani en iyisi bile gözden kaçırıyor bazı önemli noktaları. gitmişken ver idrar baksana senin de şikayetlerin benimkine benziyor. mesanem suyla dolduğunda bile acıyor

Günaydın arkadaşlar huzurlu bir gün olsun inşallah saat 12de kontrolüm var bebemi özledim gideyim de göreyim bakalım neler yapıyor bu defa odaya girmeden önce çikolata yiyeeğim hareketlensin biraz ehehehehe
Ayyy çok heyecanlı hayırlı güzel haberlerle gel canım bekliyoruz cinsiyet söylerse öğren bak ailene sürpriz yaparsın 😂
kızlar günaydın, ben sanırım idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum ya
kasık ağrısı, bel ağrısı ve idrar yaparken kasıkta ince bi sızı oluyor
cumartesi günü kontrolüm var idrar tahlili o gün yaptırsam çok mu geç kalmış olurum?
Bekletme kuşum erkene çek randevunu en azından ilaç vs verir

gerçekten güven olmuyor yani en iyisi bile gözden kaçırıyor bazı önemli noktaları. gitmişken ver idrar baksana senin de şikayetlerin benimkine benziyor. mesanem suyla dolduğunda bile acıyor
Hamileyken idrar yolu enfeksiyonuna çok açık oluyormuş rahim

Merhaba , konu idrar yolu enfeksiyonu olunca yazmak istedim baya uğraştım bu konuyla hamile kalmadan öncesinde de . E coli bakterisi üredi enfeksiyon olarak ben de başta fark etmemiştim ama çok önemli bir konu . Doktorum bu bakteri vücudumdan gitmeden hamile kalmamam gerektiğini bile söylemişti . Uzun zamandır 4 5 ay kadardır sistinon diye bir takviye kullanıyorum bakabilirsiniz içinde cranberry falan var . Idarar yolu enfeksiyonundan korunma amaçlı . Doktor tavsiyesiyle kullanıyorum zaten hamileelr de kullanabiliyor . Kesinlikle siz de bir baktırın .

ben şikayetim olmamasına rağmen yanma falan mesela yine de her ay yaptırıcam doktorum çok sık olduğunu söyledi hamilelikte 😔

Benim 2 buçuk yaşında oğlum ve 5 yaşında erkek yeğenim var. Gayette beraber geziyoruz oturuyoruz yiyoruz içiyoruz çok şükür 😂 evet çok hareketli oluyolar ama oturması gerektiği yerde bi şekilde oturuyorlar artık belli bi yaşı geçtik yani 2 yaştan sonra özellikle daha da rahat gezmeye başladık. mutlu gebelik ve mutlu bebeklik geçirmenin de çok önemli olduğunu düşünüyorum. Benim kız böyleyse senin oğlan şöyle olur falan hiç demesin ben de dışarda cidden hep kızları ağlak ve mız mız görüyorum. Şunu unutmayın ki erkek erkektir. 2 yaşında da 30 yaşında da basit mekanizma. Dilini yumuşak karnını çözünce yönetilebilir oluyor. 😂
Ahahahaha ay harikasin valla 😍 dogru dedin erkegi yonetmeyi bilmek onemli kilit noktasi sanirim buradaki ajdjdjdjd

Günaydınn öncelikle gözünüz aydınn cok sevindim güzel haberlere ☺️ ay benim oğlum 5 yaşında onunla dünyanın bir ucuna giderim. Ki gidiyorum turlara falan hiç burnumdan getirmedi anne oğul gidiyoruz 😍 Bizim de erkek olduğunu öğrenince aa olsun diyen bile çıkmıştı ilk çocuğum yani ne fark edecek. Ama tatlı dilli bize düşkün güler yüzli insancıl bir çocuk 🥹 okula bi gidişi var kapıda dönüp öper öpmediyse orda üzülür anneme sarılamadım diye. Hiç mi yaramazlık yapmıyor bazen bunaltmıyor tabi ki hayır ama çocuk bu komple kabul etmek lazım önce 😅 illa yaramaz olcak diye bişey yok yani ☺️ sana düşkün olacak o kesin
Ayyyy ne guzel masallah ya ozendim size anaogul 🩵🧿🥹 insallah biz de boyle oluruz, aldiginiz tepkinin benzerini ben de almaya hazirim Aaaa olsun erkek mi gibisinden shhdfjfjfh. Ve hani uzuluyorum sanki halbuki ben cok mutluyum oglum olacagi icin🙏🏼💫 umarim ben de tum bu kotu yargilari kiracak bir anne ogul iliskisi insaa edebilirim evladimla🌸🩵

• Beğen
Reactions: Dbg
Merhaba , konu idrar yolu enfeksiyonu olunca yazmak istedim baya uğraştım bu konuyla hamile kalmadan öncesinde de . E coli bakterisi üredi enfeksiyon olarak ben de başta fark etmemiştim ama çok önemli bir konu . Doktorum bu bakteri vücudumdan gitmeden hamile kalmamam gerektiğini bile söylemişti . Uzun zamandır 4 5 ay kadardır sistinon diye bir takviye kullanıyorum bakabilirsiniz içinde cranberry falan var . Idarar yolu enfeksiyonundan korunma amaçlı . Doktor tavsiyesiyle kullanıyorum zaten hamileelr de kullanabiliyor . Kesinlikle siz de bir baktırın .
Yarın kesinlikle test vereceğim,idrar yanması ile başlayan hamilelik kime sorsam öyle devam ediyor,ilerleyen zamanlarda daha da ağırlaşıyor.Sadece normal zamanda idrar enfeksiyonu daha çok kendini belli ediyor hamilelikte öyle değilmiş.Ben aralık ayında en son enfeksiyon oldum.O zaman idrarım yanıyordu küçük küçük geliyordu.En son tahlilide 17 martta verdim o zaman temiz çıkmıştı ama daha hamile değildim.

Aaağğ hiç sevmem bak negatif konusma🤣 askim kerem cok hareketlidir gerçekten, yani evde 1 dk durmaz , ille benide oyununa dahil eder, sadece benimle oynamayı sever. Cınku ben gerçekten oyunun içine giriyorm shsjsbslsjd şey dermişim beni bide hayvan sesleri yaparken gör shsjdnf
Ama onun dısında dışarıda kerem melek gibidir kendi halinde asla karıstırma kırma dökme huyu yoktu, hele misafirlikte benim yanımda oynar asla kurcalamaz hiçbir yeri, benden naskasına zaten gitmez. Cafeye gitsekte benle bir oturur yeriz içeriz eğleniriz. Hiç of ben napcam durmuyo eve gideyim olmadım🤩 biz keremle heryeri gezdik yunan adaları turuna gittik antalya marmaris heryeri hep beraber gezdik hayatımızın en güzel tatilleriydi🤩 yani erkek cocugu diye illede hayattan kopcan sosyalleşmicen diye birşey yok, biz hiç kopmadk 🥰 sizinkide öyle olur inşallah kuşmm♥️
Ayyyyy kereme hayranligim giderek artiyor masallah suphanallah ya🩵🧿🩵 insallah biz de oyle oluruz insallah🙏🏼🙏🏼🙏🏼 evrene tum olumlamalari yapiyorum jsjdjdjdjf

Hamilelikte bir de daha zor anlaşılan bir şeymiş.Ben de bariz bir ağrı olmuyor ama yanma arada geliyor işte.Bir doktor hamilelikte akşam bulantısı idrar enfeksiyondan kaynaklı olabilir baktırın lütfen demişti.Keşke kendileri tetkik istese bizden şikayet beklemeden.

Back
X