2015 Ekim Anneleri

off ben daha yeni uyanabildim kızlar boğazım çok fena olmuş inşallah hasta olmam

Mide sorunu yaşayanlara tavsiye edeyim dedim patates sayesinde iki gündür yediklerim midemden geçebildi. Haşlanmış olarak yumurta ve zeytin yağı ile salata ya da püre halinde limonlu tükettiğimde hem enerji verdi hemde yanmayı kesti çok şükür çok zorlananlar deneyin derim ki bilen bilir en zor geçirenlerdenim :) mutlu gebelikler canlar

kızlar merhaba bende 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. bebeğim 6 hafta 3 günlük.

fakat 1 haftadır kahverengi lekelenmelerim oluyor. doktorum dinlenmemi düşük ihtimalimin olduğunu söyledi ve progestan hapı verdi. dünde iğnesini oldum.
benimle aynı durumu yaşayan var mı acaba???????

Günaydınlar biz bugün 9. haftamızın içine girdik. Bugün geç kalktım kusmadım şükür ama kahvaltı hazırlarken yokladı gene ağzıma en yakın dostum olan çubuk kraker attım. Şimdide süt süt süt demişken gidip nesquickli süt içeceğim. Sadesini içemiyorun bulantılardan.

Günaydınlar biz bugün 9. haftamızın içine girdik. Bugün geç kalktım kusmadım şükür ama kahvaltı hazırlarken yokşadı gene ağzıma en yakın dostum olan çubuk kraker attım. Şimdide süt süt süt demişken gidip nesquickli süt içeceğim. Sadesini içemiyorun bulantılardan.
Afiyet olsun tatlım biraz önce yazdım patates haşla harika geliyor :) mutlu hafta sonları

Bu arada bu hafta eşim rüyasında bizi görmüş yanımızda 2 yaşlarında oğlumuz varmış. Saçları, gözleri koyu renkti ama teni bembeyazdı dedi. Bu sabah bende rüya gördüm. Bebeğimiz 7-8 aylık falandı sarı kıvırcık saçları yemyeşil gözleri vardı ve erkek çocuğuydu hayırlısı artık az kaldı cinsiyetleri de öğrenmeye.

Kızlar kırmızı lahana ile cinsiyet testi yapan varmı? Tabi öncelikle bebislerin sağlıklı olması önemli olan ama insan merak ediyor işte.
Internette denk gelmişti bir miktar kırmızı lahanayi suda kaynattim suyun rengi mavi oldu sonra bir iki damla idrar damlattim renk mora döndü. Mor olursa erkek pembe olursa kızmış. Deneyin derim☺

gunaydin arkadaslar.
gunde ne kadar sut ve sut urunu tuketiyorsunuz acaba ben icemiyorum bazen 1 bazen 2 bardak sut içiyorum. ayrica dis etlerimde kabardi ve agriyor. Kalsiyum eksikligindende olabilirmis herhalde.?
Ben hiç dikkat etmiyorum malesef :( yani almam gerekenden çok daha az kalsiyum alıyorum, özen göstermiyorum nedense. Günde 1 kase yoğurt, 1 dilim de kaşar peyniri tüketiyorum en fazla :( diş ağrısının bu dönemden başladığını bilmiyordum canım dikkat et kendine

Kızlar kırmızı lahana ile cinsiyet testi yapan varmı? Tabi öncelikle bebislerin sağlıklı olması önemli olan ama insan merak ediyor işte.
Internette denk gelmişti bir miktar kırmızı lahanayi suda kaynattim suyun rengi mavi oldu sonra bir iki damla idrar damlattim renk mora döndü. Mor olursa erkek pembe olursa kızmış. Deneyin derim☺
Cinsiyet testinin her türlüsünü duymuştum da bunu duymamıştım. Çok güldüm ama :)

Bu arada bu hafta eşim rüyasında bizi görmüş yanımızda 2 yaşlarında oğlumuz varmış. Saçları, gözleri koyu renkti ama teni bembeyazdı dedi. Bu sabah bende rüya gördüm. Bebeğimiz 7-8 aylık falandı sarı kıvırcık saçları yemyeşil gözleri vardı ve erkek çocuğuydu hayırlısı artık az kaldı cinsiyetleri de öğrenmeye.
Bende bugun ruya gördüm sol gogsumden bebek emziriyodum

Bende işteyken dikkat edemiyorum sabahları simit iyi geliyor bulantımı bastırıyor diye onunla azcık peynir yiyorum bir ara yanında bir fincan da süt içerdim ama şimdi bulantıdan onu da yapamıyorum. Evde olsam elimden geldiğince dikkat ederim ama çalışırken çok zor.
Ben hiç dikkat etmiyorum malesef :KK43: yani almam gerekenden çok daha az kalsiyum alıyorum, özen göstermiyorum nedense. Günde 1 kase yoğurt, 1 dilim de kaşar peyniri tüketiyorum en fazla :KK43: diş ağrısının bu dönemden başladığını bilmiyordum canım dikkat et kendine

hepsini deneyelim :))) benim içime kız doğuyor ya belki de çok istediğimden bilmiyorum :)

İlginç hic duymamistim ya ama hayırlısı cnm sağlıkla doğusunda cok bekledim ben onu cinsiyeti farketmez :)

kızlar 13. haftada cinsiyet öğrenenler varmış az kaldı o zman erkek kız hîç önemli değil sağlıklı olsun inşallah

Günaydın kızlar... Sıkıcı bir güne merhaba :s
Kafam çok karışık banada yardımcı olun :KK43:
Dün çok çok açık renkte k.rngi az bi miktrda akntım oldu agrım sızım hiçbişeyim yok bu durum devamda etmedi ama çok aklım takıldı :110: en son doktor kontrolüne 16 şubatta gittim minnakımın kap atışlarını net duyamadık ama ultrosonda çok rahat gördük bi sıkıntı yok herşey normal dedi doktor bi sonraki randevum 16 martta . sürekli doktora gitmekte istemiorm ama böyle oluncada içim içimi yior ii düşiniyim minikim iyidir diyorum ama 16 marta kadar da bu durumda nasıl beklicem bilmiyorum napmalıyım sizce ben mi cok evham yapıorum acaba normal midir ki ilk gebeliğim ben cok heycanlıyım eşim benden daha cok heycanlı endişeleniyorum :KK17: çalışıyorum işim masa başı ama sürekli gidip gelmek zorunda kalıyorum :/
Canim bence doktora git önemli bir durum bu çünkü birde bir aralık süre çok uzun değil mi. Ilk 3 ay daha sık kontrol olmasi gerekmiyor mu. Doktorum kalp atışını duyunca haftalik randuvularimizi 2 haftada bir olarak edeceksin 3 aydan sonra yeniden düzenleri kontrollerini dedi

Back
X