- Konu Sahibi mayala katar
- #9.621
Peki tamam yumurtaların durumu iyi sonuçta istenilen büyüklüğe ulaşmış iğneleri opu ertlendi ama iğneleri de keesiceksin dimi sonuçta istenilen Aralıktan fazlada büyüyebilir bu süreçte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi değerlerin düşük cikti ki ilaçlarla transfere kadar düzelmiyor mu bu yaama biz seninle ard arda olacaktik
kiz öyle deme taze olmasa da yakaliyorsun sanki bizi öyle degil mi
![]()
Bende öyleyim maalesef her doktora diyorum hocam yavaş tırsıyorum falan diyeEvet ya şansıma da hep erkek doktorlar denk geliyoryeni bulduğum yine erkek
bide benim muayene sıkıntım var bu adam biliyordu şimdi yenisine de anlat işin yoksa
napalim artık alıştık anasını satayım iyi doktorlar çıkarsın rabbim karşımıza
![]()
Eki Görüntüle 3572377 kızlar son adet tarihim 11 mart değer nasıl sizce ?
İnşallah yaa vallahi tesirginim işte ister istemez oluyor yarın kontrolüm temiz çıkarsa inşallah rahatlicamOhh buralara kadar gelmişsin embriyolarin da var. Gerisi hayirlisiyla biran önce göz açıp kapayıncaya kadar geçecek bak gör![]()
Peki tamam yumurtaların durumu iyi sonuçta istenilen büyüklüğe ulaşmış iğneleri opu ertlendi ama iğneleri de keesiceksin dimi sonuçta istenilen Aralıktan fazlada büyüyebilir bu süreçte
Bırakmak için niye bu kadar acele ediyosun ki? İlacın yok mu elinde?Progestérone kullanıyorum canm devam edeyimmi? Aksam da devam etse?
Buldum buldum canım 16 Nisan'da ilk randevumu da aldım bakalım ins. Umduğum ve duyduğum gibidir sonuna kadar birlikte devam ederizBende öyleyim maalesef her doktora diyorum hocam yavaş tırsıyorum falan diyemerak etme erkek doktorlar bi tik daha anlayışlı geliyor bana gönlüne göre bulacaksin bence doktorunu
![]()
Ahaaaa aramizda transfer bekleyip kendiliğinden hamile kalan bir annişimiz var. Bu mucize değil de nedirEki Görüntüle 3572377 kızlar son adet tarihim 11 mart değer nasıl sizce ?
Hayırlı olsun inşallah mucizene kavuşursun inşallah biraz meşekatki ama sonu güzel olsun moral önemli hiç bişey takmadan gez toz öyle geçir sürecini ben hep öyle yaptım evde otursam takıntıdan mahfolurdumKızlar merhaba çoğunuz yolu yarılamışsınız ne mutlu sizeben daha bugün başlayacağım adetimin 3. Günü gonalf 900 diye bir ilaç verdi 300 mg ile başlayacağım göbekten vurulan bir iğne bir de tarlusal diye bir hap verdi onu ne için verdi anlamadım kaç yumurta çıkacak merak ediyorum daha önce tüp bebek denemem olmadı yaşım da 35 herkese başarılar dilerim
![]()
Tarihler bizim için hiç önemli değil kuzum sen ve tedavin önemli bizim için. biz her zaman bekleriz o bebisler eninde sonunda gelecek nasil olsaValla hi hiç bilmiyorumeşimde sormamış düşük duydu tamamdır
Belli ki yumurtaların seviyesi mi yükselmemiş neyse artık cuma günü olsa pazartesi günü transfer olur büyük ihtimalle artık ne desem yalan olur gelip size haber veriyom sonra geri başka tarih çıkıyor![]()
Anladım canım geç olsun güç olmasın nazlı bebeklerimiz sayesinde Sabrı öğrendik hepimizEvet yumurtalar büyümüş 5 adet en büyüğü 19 milime ulaşmış şu an iğneleri yarına kadar vuracağım Menogon çarşamba sabahı sadece cetrotide akşamı ovitrelle sonra kesiyorum artık vurmayacağım Opu cuma gününe ertelendi büyük ihtimalle
senin neydi sorun eğer özel değilse Allah yardımcımız olsun hepimizinAğırdan alsa da ne kadar engeller ki transferi sonuçta ilac alacaksin zatenneyse mayalam nolur üzme kendini yumoşlar da etkilenmesin döllenme öncesi stres ve üzüntü yapmamak çok önemli geç olsun güç olmasın biz hep duacınız
![]()
Hayırlısı olsun sağlıklı olacaksa olsun sağlıklı olmayacaksa beni mutsuz edip imtihanım olacaksa hiç olmasın yaşadığım korkunç şeylerden sonra bebek doğurmak öyle aman aman deli gibi istediğim bir şey değildi açıkcası eşimin ısrarı üzerine bi deneyelim bari deyip giriştim ilk son kez deneyeceğim her sonuca hazırım her ne olacaksa da hayırlısı olacaktırHayırlı olsun inşallah mucizene kavuşursun inşallah biraz meşekatki ama sonu güzel olsun moral önemli hiç bişey takmadan gez toz öyle geçir sürecini ben hep öyle yaptım evde otursam takıntıdan mahfolurdum
Çok iyi olmuş bak bu hemde perinatolog Rabbim gönlüne göre vermişBuldum buldum canım 16 Nisan'da ilk randevumu da aldım bakalım ins. Umduğum ve duyduğum gibidir sonuna kadar birlikte devam ederizperinatolog Mehmet Aytaç Yüksel deneyip göreceğiz artık
![]()
A aaaa sahiden tüp bebeğe hazırlanırken doğal gebelik mi olmuşEki Görüntüle 3572377 kızlar son adet tarihim 11 mart değer nasıl sizce ?
Bizim sebepsiz infertilite ve yastan dolayi amh düşük canım.senin neydi sorun eğer özel değilse Allah yardımcımız olsun hepimizin
Kuzum kaç gün kullandın ilaçları bugüne kadar? Ben cumartesi kullandım çarşamba kontrole çağırdı