Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Peki tamam yumurtaların durumu iyi sonuçta istenilen büyüklüğe ulaşmış iğneleri opu ertlendi ama iğneleri de keesiceksin dimi sonuçta istenilen Aralıktan fazlada büyüyebilir bu süreçte

IMG_7670.webp
kızlar son adet tarihim 11 mart değer nasıl sizce ?

Hangi değerlerin düşük cikti ki ilaçlarla transfere kadar düzelmiyor mu bu ya 😰😰 ama biz seninle ard arda olacaktik 😥😥 kiz öyle deme taze olmasa da yakaliyorsun sanki bizi öyle degil mi 🤔🤔

Valla hi hiç bilmiyorum 🤷‍♀️ eşimde sormamış düşük duydu tamamdır 🤣
Belli ki yumurtaların seviyesi mi yükselmemiş neyse artık cuma günü olsa pazartesi günü transfer olur büyük ihtimalle artık ne desem yalan olur gelip size haber veriyom sonra geri başka tarih çıkıyor 🫣

Evet ya şansıma da hep erkek doktorlar denk geliyor🙄 yeni bulduğum yine erkek 😔 bide benim muayene sıkıntım var bu adam biliyordu şimdi yenisine de anlat işin yoksa🫣 napalim artık alıştık anasını satayım iyi doktorlar çıkarsın rabbim karşımıza🙏
Bende öyleyim maalesef her doktora diyorum hocam yavaş tırsıyorum falan diye 🤣🤣🤣 merak etme erkek doktorlar bi tik daha anlayışlı geliyor bana gönlüne göre bulacaksin bence doktorunu 🥰🥰🥰

Kızlar merhaba çoğunuz yolu yarılamışsınız ne mutlu size 😍 ben daha bugün başlayacağım adetimin 3. Günü gonalf 900 diye bir ilaç verdi 300 mg ile başlayacağım göbekten vurulan bir iğne bir de tarlusal diye bir hap verdi onu ne için verdi anlamadım kaç yumurta çıkacak merak ediyorum daha önce tüp bebek denemem olmadı yaşım da 35 herkese başarılar dilerim 😅

Peki tamam yumurtaların durumu iyi sonuçta istenilen büyüklüğe ulaşmış iğneleri opu ertlendi ama iğneleri de keesiceksin dimi sonuçta istenilen Aralıktan fazlada büyüyebilir bu süreçte

Evet yumurtalar büyümüş 5 adet en büyüğü 19 milime ulaşmış şu an iğneleri yarına kadar vuracağım Menogon çarşamba sabahı sadece cetrotide akşamı ovitrelle sonra kesiyorum artık vurmayacağım Opu cuma gününe ertelendi büyük ihtimalle 🫣

Bende öyleyim maalesef her doktora diyorum hocam yavaş tırsıyorum falan diye 🤣🤣🤣 merak etme erkek doktorlar bi tik daha anlayışlı geliyor bana gönlüne göre bulacaksin bence doktorunu 🥰🥰🥰
Buldum buldum canım 16 Nisan'da ilk randevumu da aldım bakalım ins. Umduğum ve duyduğum gibidir sonuna kadar birlikte devam ederiz🙏 perinatolog Mehmet Aytaç Yüksel deneyip göreceğiz artık🤲🤔

Kızlar merhaba çoğunuz yolu yarılamışsınız ne mutlu size 😍 ben daha bugün başlayacağım adetimin 3. Günü gonalf 900 diye bir ilaç verdi 300 mg ile başlayacağım göbekten vurulan bir iğne bir de tarlusal diye bir hap verdi onu ne için verdi anlamadım kaç yumurta çıkacak merak ediyorum daha önce tüp bebek denemem olmadı yaşım da 35 herkese başarılar dilerim 😅
Hayırlı olsun inşallah mucizene kavuşursun inşallah biraz meşekatki ama sonu güzel olsun moral önemli hiç bişey takmadan gez toz öyle geçir sürecini ben hep öyle yaptım evde otursam takıntıdan mahfolurdum

Valla hi hiç bilmiyorum 🤷‍♀️ eşimde sormamış düşük duydu tamamdır 🤣
Belli ki yumurtaların seviyesi mi yükselmemiş neyse artık cuma günü olsa pazartesi günü transfer olur büyük ihtimalle artık ne desem yalan olur gelip size haber veriyom sonra geri başka tarih çıkıyor 🫣
Tarihler bizim için hiç önemli değil kuzum sen ve tedavin önemli bizim için. biz her zaman bekleriz o bebisler eninde sonunda gelecek nasil olsa 🤣🤣🤣

Son düzenleme:
Evet yumurtalar büyümüş 5 adet en büyüğü 19 milime ulaşmış şu an iğneleri yarına kadar vuracağım Menogon çarşamba sabahı sadece cetrotide akşamı ovitrelle sonra kesiyorum artık vurmayacağım Opu cuma gününe ertelendi büyük ihtimalle
Anladım canım geç olsun güç olmasın nazlı bebeklerimiz sayesinde Sabrı öğrendik hepimiz🌸

Ağırdan alsa da ne kadar engeller ki transferi sonuçta ilac alacaksin zaten 🤔🤔 neyse mayalam nolur üzme kendini yumoşlar da etkilenmesin döllenme öncesi stres ve üzüntü yapmamak çok önemli geç olsun güç olmasın biz hep duacınız 🤲🤲🤲
senin neydi sorun eğer özel değilse Allah yardımcımız olsun hepimizin

Hayırlı olsun inşallah mucizene kavuşursun inşallah biraz meşekatki ama sonu güzel olsun moral önemli hiç bişey takmadan gez toz öyle geçir sürecini ben hep öyle yaptım evde otursam takıntıdan mahfolurdum
Hayırlısı olsun sağlıklı olacaksa olsun sağlıklı olmayacaksa beni mutsuz edip imtihanım olacaksa hiç olmasın yaşadığım korkunç şeylerden sonra bebek doğurmak öyle aman aman deli gibi istediğim bir şey değildi açıkcası eşimin ısrarı üzerine bi deneyelim bari deyip giriştim ilk son kez deneyeceğim her sonuca hazırım her ne olacaksa da hayırlısı olacaktır 🙂

Buldum buldum canım 16 Nisan'da ilk randevumu da aldım bakalım ins. Umduğum ve duyduğum gibidir sonuna kadar birlikte devam ederiz🙏 perinatolog Mehmet Aytaç Yüksel deneyip göreceğiz artık🤲🤔
Çok iyi olmuş bak bu hemde perinatolog Rabbim gönlüne göre vermiş 🥰🥰 yolun güzelliklere açılsın canim sonucunda da bebisimizle tanıştır bizi 🥰🥰🥰🐣🐣🐣

Kuzum kaç gün kullandın ilaçları bugüne kadar? Ben cumartesi kullandım çarşamba kontrole çağırdı

Bugünle beraber 14 gün oldu kullanıyorum ve tam 4 kez kontrole gittim bugün kan değerlerim düşük çıkınca Opu olamazsın perşembe günü diyor onun için çarşamba günü sabah tekrar çağırıyorlar kontrole dilerim son kez olur sağlıcakla yumurtalarım toplanır Allah’ın izniyle canım 🤲❤️🫶

Back
X