Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Selam kızlar transferim iptal edildi. E2 hormonu çok yüksek çıktığı için. Çok üzgünüm anca işten güçten izin almıştım ve Türkiye’de yaşamadığım için herşeyi halleder giderim diyordum olmadı bi kaç ay sonraya karar vereceğim artık :(
çok geçmiş olsun beray umarım düzelir ve olur transferin ❤️

Selam kızlar transferim iptal edildi. E2 hormonu çok yüksek çıktığı için. Çok üzgünüm anca işten güçten izin almıştım ve Türkiye’de yaşamadığım için herşeyi halleder giderim diyordum olmadı bi kaç ay sonraya karar vereceğim artık :(
Canım benim üzgün olmakta haklısın ama belki bunda da bir hayır vardır canım benim inş sonu güzel olcak

Sizin tüp bebeğe başlama nedeniniz neydi özel değilse? Bu arada çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ♥️
Merhaha. Amh düşüktü benim 1 sene gebelik oluşmayınca yaşım da daha geçmeden tedavi olmaya karar verdik. 37 yaşındayım eşim de 43 yaşında ♥️ çok teşekkür ederim bu arada amin inşallah isteyen herkese nasip etsin Allahım 🙏🏻

Bugünle beraber 14 gün oldu kullanıyorum ve tam 4 kez kontrole gittim bugün kan değerlerim düşük çıkınca Opu olamazsın perşembe günü diyor onun için çarşamba günü sabah tekrar çağırıyorlar kontrole dilerim son kez olur sağlıcakla yumurtalarım toplanır Allah’ın izniyle canım 🤲❤️🫶
Benim bugün üçüncü günüm kuzum ama daha bir saat sonra vurucam iğneleri. Dün falan iyiydim ama bugün canım çok acıyo kasıklarım ağrıyo regl olucakmış gibi. İğne yerlerim de acıyo normal mi ☹️

Kızlar aklıma birşey takıldı tüm tüp bebek doktorları sadece kalp atışına kadar mı takip ediyorlar sizi yoksa bu bahçeciye özel bir durum mu ? Doğuma kadar aynı doktorla devam eden var mı hiç?
Benim doktorum doğuma kadar takip ediyor özel muayenehanesinde. Doğum hacettepede oluyor, kendiside öğleden öce sabahları orda genelde.

Aaa üzüldüm canim ya sağlık olsun geç olsun güç olmasin napalim bu ayda böyle olsun vardir bunda da bir hayır 🤲🤲

Mayalam geç olsun güç olmasın Allahın izniyle en doğru hayırlı zamanda olsun bir bildikleri vardır doktorların hiç düşünüp stres yapma kendine dualarım seninle 💖

Amin canım benim çok teşekkür 😍 ederim Allah razı olsun öyle beklemekten başka çare yok vardır bir bildikleri Allah’ın dediği olur 🤲🥹 Rabbimin vardır bir hikmeti çünkü bu benim 4. Tüp bebeğim ilk defa başıma geldi bu olay 🤲🥹🥰

Back
X