- Konu Sahibi mayala katar
- #9.661
AWOX erken gebelik testi güvenilir mi yanlış sonuç verir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok geçmiş olsun beray umarım düzelir ve olur transferinSelam kızlar transferim iptal edildi. E2 hormonu çok yüksek çıktığı için. Çok üzgünüm anca işten güçten izin almıştım ve Türkiye’de yaşamadığım için herşeyi halleder giderim diyordum olmadı bi kaç ay sonraya karar vereceğim artık![]()
Canım benim üzgün olmakta haklısın ama belki bunda da bir hayır vardır canım benim inş sonu güzel olcakSelam kızlar transferim iptal edildi. E2 hormonu çok yüksek çıktığı için. Çok üzgünüm anca işten güçten izin almıştım ve Türkiye’de yaşamadığım için herşeyi halleder giderim diyordum olmadı bi kaç ay sonraya karar vereceğim artık![]()
Sizin tüp bebeğe başlama nedeniniz neydi özel değilse? Bu arada çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEvet yaa adet gelince transfer için hazırlığa başlayacaktık ama pozitif haber geldi![]()
Test tarihine kadar var, almam sorun değil de ama kanama sürekli olursa kullanmalimiyim bilmiyordumBırakmak için niye bu kadar acele ediyosun ki? İlacın yok mu elinde?
Tam kan tahlili ve tam idrar tahlili olduğu için sanırım bir iki değer geç çıkıyorKiz dur o zaten zorlu yollardan geldi birazda keyif yapinneden iki gune çıkıyor ki ayni gün cikmiyor mu ? Ohh şimdiden bol bol tatil ve dinlenmeler yap doğumdan sonra zor bacimm
![]()
Merhaha. Amh düşüktü benim 1 sene gebelik oluşmayınca yaşım da daha geçmeden tedavi olmaya karar verdik. 37 yaşındayım eşim de 43 yaşındaSizin tüp bebeğe başlama nedeniniz neydi özel değilse? Bu arada çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
Benim bugün üçüncü günüm kuzum ama daha bir saat sonra vurucam iğneleri. Dün falan iyiydim ama bugün canım çok acıyo kasıklarım ağrıyo regl olucakmış gibi. İğne yerlerim de acıyo normal miBugünle beraber 14 gün oldu kullanıyorum ve tam 4 kez kontrole gittim bugün kan değerlerim düşük çıkınca Opu olamazsın perşembe günü diyor onun için çarşamba günü sabah tekrar çağırıyorlar kontrole dilerim son kez olur sağlıcakla yumurtalarım toplanır Allah’ın izniyle canım![]()
Birden engellendim, sebebinde engelim açılınca öğrendim.
Benim doktorum doğuma kadar takip ediyor özel muayenehanesinde. Doğum hacettepede oluyor, kendiside öğleden öce sabahları orda genelde.Kızlar aklıma birşey takıldı tüm tüp bebek doktorları sadece kalp atışına kadar mı takip ediyorlar sizi yoksa bu bahçeciye özel bir durum mu ? Doğuma kadar aynı doktorla devam eden var mı hiç?
Kullan kullan devam et doktorla görüşene kadar. Onlar bırak demeden yanlış bişey yapmayalımTest tarihine kadar var, almam sorun değil de ama kanama sürekli olursa kullanmalimiyim bilmiyordum![]()
Ay maşallah yaaa çok ilginç :)) sebesiz infertilite miydi sizin?Evet yaa adet gelince transfer için hazırlığa başlayacaktık ama pozitif haber geldi![]()
Canım çok üzüldüm o kadar emek maddi manevi3 adet tüp bebek yaptım ilk defa bu kadar ilaç kullandım ve uzadı niye böyle oldu anlamadık vücudun diyor ağırdan alıyor![]()
Yeminle ezan vakti şuan dedim ki içimden mayalam bunları şaplak atmadan birakmazkalp kalbe karşıymış
![]()
Aaa üzüldüm canim ya sağlık olsun geç olsun güç olmasin napalim bu ayda böyle olsun vardir bunda da bir hayırSelam kızlar transferim iptal edildi. E2 hormonu çok yüksek çıktığı için. Çok üzgünüm anca işten güçten izin almıştım ve Türkiye’de yaşamadığım için herşeyi halleder giderim diyordum olmadı bi kaç ay sonraya karar vereceğim artık![]()
Canim nerdesin sen ya nolduAyyy dünden bunyana hepsini okuyamadım
Transfer olacaklar daha doğrusu olmuşlar var sanırım. Hayırlı olsun inşAllah.
İnşallah sorunsuz bir bekleyişle pozitif haberlerini alırız
mayala katar canım sen ne yaptın gittin mi muayeneye?
Çok haklısın baksana nasil nazlaniyorlar ya birde kaç kisi bekliyor birde onlariAy gülmekten yıkıldım nasılda çözmüşsün beni e valla hi insan bu kadar bekletir mi hele bizim kıymetimizi bilmesinler bu kadar emek veriyoruz![]()
Mayalam geç olsun güç olmasın Allahın izniyle en doğru hayırlı zamanda olsun bir bildikleri vardır doktorların hiç düşünüp stres yapma kendine dualarım seninle![]()
Ceza yedimCanim nerdesin sen ya noldu![]()