Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar merhaba çoğunuz yolu yarılamışsınız ne mutlu size 😍 ben daha bugün başlayacağım adetimin 3. Günü gonalf 900 diye bir ilaç verdi 300 mg ile başlayacağım göbekten vurulan bir iğne bir de tarlusal diye bir hap verdi onu ne için verdi anlamadım kaç yumurta çıkacak merak ediyorum daha önce tüp bebek denemem olmadı yaşım da 35 herkese başarılar dilerim 😅

Merhaba canım hoşgeldin 🤗
Tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah ilk deneme de sağlıklı kaliteli yumurtaların sağlıklı embriyoların olsun da çok uğraştırmasın Rabbim Amin 🤲💕

Hayırlısı olsun sağlıklı olacaksa olsun sağlıklı olmayacaksa beni mutsuz edip imtihanım olacaksa hiç olmasın yaşadığım korkunç şeylerden sonra bebek doğurmak öyle aman aman deli gibi istediğim bir şey değildi açıkcası eşimin ısrarı üzerine bi deneyelim bari deyip giriştim ilk son kez deneyeceğim her sonuca hazırım her ne olacaksa da hayırlısı olacaktır 🙂
Hmm ama ümitsizliğe kapılma lütfen iyi düşün iyi olsun hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Amin amin inşallah canım benim 🤲🥰
Bende yeni çıktım klinikten perşembe sabahı Opu
Olacağım nasipse bugün ve yarın son iğneleri yapıp bırakacağız çarşamba mola perşembe sabahı inşallah bitiyor Allah’ın izniyle 🤲🥹👼💕
Ay mayalam çok şükür bacım çok sevindim az kaldı hamdolsun çok güzel olacak sen hepimiz her zmn Okdr güzel motive ettinki Rabbim yüzünü güldürsün kardeşim 🤲🤲🤲

Evet yumurtalar büyümüş 5 adet en büyüğü 19 milime ulaşmış şu an iğneleri yarına kadar vuracağım Menogon çarşamba sabahı sadece cetrotide akşamı ovitrelle sonra kesiyorum artık vurmayacağım Opu cuma gününe ertelendi büyük ihtimalle 🫣
Ayyy mayalamm ya ben opu da ertelendi sandim ay cok şükür 🤲🤲 transfere kadar herşey rayina girer be kardeşim 🤲🤲🥰🥰

Tarihler bizim için hiç önemli değil kuzum sen ve tedavin önemli bizim için. biz her zaman bekleriz o bebisler eninde sonunda gelecek nasil olsa 🤣🤣🤣

Öyle öyle canımcım o bebekler 👶 buraya gelecek bizden kaçamazlar inşallah 😂 fazla naz aşık usandırırmış 😻 bekleriz kuzucukları biraz daha bekleyelim bunlar haketti şaplağı 🤣🫣 insafa gelmiştim vurmam dediydim ama vazgeçtim beni çok beklettiler 🥲😝

Aaa geçmiş olsun ama bence sizin olma ihtimali çok yüksek öyle bir enerji aldım sizden peki embriyo oluştu mu sizin şuan tam olarak neresindesin sürecin
Ay canım benim ağzın bal yesin inşallah dediğin gibi olur 🤲🤲🥰🥰 evet canim 3 tane embriyom var. 1 tane transfer edilecek. Benim tedavim bitti gibi birşey bu çarşamba transfer olucam gerisini Allaha bırakıp beklemek kalacak 🤲🤲🥰🥰 benim bu ikinci tedavim ilkinden 5 yaşında çocuğum var. O tedavimde bile hiçbir zaman negatif düşünmedim hiç kötü ihtimal gelmedi aklima. Kötüyü düşünürsek o gelir başımıza düşüncesindeyim. Bütün anne adaylarımıza da bunu söylemek isterim ki hem iyisini düşünelim iyisi olsun 🥰🥰🤲🤲🐣🐣😉😉🌱🍀

Öyle öyle canımcım o bebekler 👶 buraya gelecek bizden kaçamazlar inşallah 😂 fazla naz aşık usandırırmış 😻 bekleriz kuzucukları biraz daha bekleyelim bunlar haketti şaplağı 🤣🫣 insafa gelmiştim vurmam dediydim ama vazgeçtim beni çok beklettiler 🥲😝
Yeminle ezan vakti şuan dedim ki içimden mayalam bunları şaplak atmadan birakmaz 🤣🤣🤣 kalp kalbe karşıymış 🤣🤣🤣

Ay canım benim ağzın bal yesin inşallah dediğin gibi olur 🤲🤲🥰🥰 evet canim 3 tane embriyom var. 1 tane transfer edilecek. Benim tedavim bitti gibi birşey bu çarşamba transfer olucam gerisini Allaha bırakıp beklemek kalacak 🤲🤲🥰🥰 benim bu ikinci tedavim ilkinden 5 yaşında çocuğum var. O tedavimde bile hiçbir zaman negatif düşünmedim hiç kötü ihtimal gelmedi aklima. Kötüyü düşünürsek o gelir başımıza düşüncesindeyim. Bütün anne adaylarımıza da bunu söylemek isterim ki hem iyisini düşünelim iyisi olsun 🥰🥰🤲🤲🐣🐣😉😉🌱🍀
Ayy ne güzel benim de bitti sayılır valla haftaya bu gün transferim tabi yarın ki kontrolümde bişey çıkmazsa dua et abla senin enerjin baya hoşuma gitti bi umutla doldum ❤😂😍

Ayy ne güzel benim de bitti sayılır valla haftaya bu gün transferim tabi yarın ki kontrolümde bişey çıkmazsa dua et abla senin enerjin baya hoşuma gitti bi umutla doldum ❤😂😍
Ay canım benim dualarım seninle tabiki etmez miyim hiç 🥰🥰 çok az kalmış seninde hayirlisiyla transferini ol bebişi al gel üst üste verelim burda güzel haberlerimizi 🤲🤲🤲 🥰🥰🐣🐣

Bugünle beraber 14 gün oldu kullanıyorum ve tam 4 kez kontrole gittim bugün kan değerlerim düşük çıkınca Opu olamazsın perşembe günü diyor onun için çarşamba günü sabah tekrar çağırıyorlar kontrole dilerim son kez olur sağlıcakla yumurtalarım toplanır Allah’ın izniyle canım 🤲❤️🫶

Mayalam geç olsun güç olmasın Allahın izniyle en doğru hayırlı zamanda olsun bir bildikleri vardır doktorların hiç düşünüp stres yapma kendine dualarım seninle 💖

Ay canım benim dualarım seninle tabiki etmez miyim hiç 🥰🥰 çok az kalmış seninde hayirlisiyla transferini ol bebişi al gel üst üste verelim burda güzel haberlerimizi 🤲🤲🤲 🥰🥰🐣🐣

Allah razı olsun benimde sizinle tüm yolunu gözleyen bacılarımla inşallah tez vakitte hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız

Back
X