- 5 Haziran 2014
- 654
- 736
- 53
Ben tam tersi durumfayim heryerim kurudu dudaklarim vucudum.
Benimde tam tersi ya kurudu heryerim ,herkeste farklı oluyor demekki ,geriliyo heryerım nemlendirici krem sürüyorum sürekli..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tam tersi durumfayim heryerim kurudu dudaklarim vucudum.
Canim sut icemiyorsan yogur peynir gbi seylerla arayi kapatmaya calis.az once demistim ilk zamanlarda bebek kalsiyuma ihtiyaci oluyormus bazi annelerde dis agrisi yapiyor.
Canim bendede kuruluk var cok fena bi yandan da sivilce cikti sanirim cevizi abarttim normalde yedigim bse degildi sivilce oldu.benim kremlere alerjim var cok kullanamiyorum.bi krem buldum bebekler icin 2 gunde bir onu kullaniyorum.Benimde tam tersi ya kurudu heryerim ,herkeste farklı oluyor demekki ,geriliyo heryerım nemlendirici krem sürüyorum sürekli..
gunaydin arkadaslar.
gunde ne kadar sut ve sut urunu tuketiyorsunuz acaba ben icemiyorum bazen 1 bazen 2 bardak sut içiyorum. ayrica dis etlerimde kabardi ve agriyor. Kalsiyum eksikligindende olabilirmis herhalde.?
günaydın canım, günlük süt olarak ne marka içiyorsun?
Ben yurtdisinda yasiyorum buraya bi firma haftalik taze sut getiriyor onu kullaniyorum.hatta o sutten yogurt bile mayaliyorum.turkiye de hangisi guvenilir bilmiyorum artikherseyde bi sahtekarlik var.günaydın canım, günlük süt olarak ne marka içiyorsun?
Malesef canim oyle bide beni dusun kimbilir neler yiyoruz bilmeden.her aldimgim seyi icinde ne var diye okumaktan biktim.Bu arada sevgili hamiş arkadaşlarım elevit kullanan arkadaşlara önemli bi bilgi !!!ilaçta domuzdan üretilen jel varmış ve bayer tr den alınmış kesin bilgi yazıyı link olarak atıyorum okumanızı tavsiye ederim..
https://talhaerhan.wordpress.com/2013/10/24/ilaclar-saglik-bakanligi-elevit-ve-domuz/
Canim bendede kuruluk var cok fena bi yandan da sivilce cikti sanirim cevizi abarttim normalde yedigim bse degildi sivilce oldu.benim kremlere alerjim var cok kullanamiyorum.bi krem buldum bebekler icin 2 gunde bir onu kullaniyorum.
Günaydın kızlar,
Günde 1 bardak süt vucüt için yeterli çünkü fazla içmenin çokta bi faydası yok kalsiyum istiyosanız peynir yoğurt ve kefir tüketin.ben günlük sütaş süt alıyorum veya güvendiğiniz biyer varsa direk sütçüden alın için ama kefiride kesinlikle tavsiye ediyo doktorlar ki bende ediyorum hem bağışıklık sisteminiz düşmez,kalsiyum ihtiyacı alırsınız hemde bağırsaklara yararlı bakteri girer kabız olmazsınız çok çok faydası var bide evde kendiniz mayalarsanız dahada faydalı.
Ben yurtdisinda yasiyorum buraya bi firma haftalik taze sut getiriyor onu kullaniyorum.hatta o sutten yogurt bile mayaliyorum.turkiye de hangisi guvenilir bilmiyorum artikherseyde bi sahtekarlik var.
Ben kefirimi evde yapıyorum cnm çokta basit internetten ücretsiz doğal kefir mayası dağıtan yerler var sende alıp kendin mayalayabilirsin :)Bebe yağı tavsiye ediyorlar okudum bende ,deneyeceğim..sütü çok severdim ama mide bulantılarım basladıgı gunden beri içemiyorum,içme dusuncesi bile kaldıryo midemi zorlamam lazım,ama kefir dediğin gibi gercekten cok faydalı malesef onuda marketlerden alabiliyoruz ve geneli katkılı![]()
Canim su mu içemiyorsun. Ben mide bulantısından çok çok az su içmeye başladım. Haliyle cildim hemen kurumaya başladıBenimde tam tersi ya kurudu heryerim ,herkeste farklı oluyor demekki ,geriliyo heryerım nemlendirici krem sürüyorum sürekli..
Merhaba bayanlar dün geceden beri kafayı yicem ben 14 şubat gecesi kan tahlili yaptırdım sonuç 13. 1 çıktı sonra doktor yineleyin bu testi dedi 15 şubatta tekrar gece yaptırdık 32 çıktı yine bir sorun yok ve yine testi dün gece yani 20 şubatta tekrarladık 132. 1 çıktı doktorumu aradım değerin çok düşük dedi o dk inanmadım daha önce polikistik over için tedavi gördüğüm doktorumu aradım durumu anlattıım gayet normal dedi 48 saat arayla tekrarla testi dedi Ve o düşük çıkmış diyen doktor bana günde 2 folbiol 3 tanede progestan içmemi istedi fakat tedavi gördüğüm doktorum ise günde 1 folbiolun yeterli olucağını bildirdi şimdi lütfen yardım edin kanama falan hiçbirşey yok son adetim 18 ocak
Ben kefirimi evde yapıyorum cnm çokta basit internetten ücretsiz doğal kefir mayası dağıtan yerler var sende alıp kendin mayalayabilirsin :)[/QUOTE
internetten alınabilceği hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim canım..
10 yumurta yersen alerji oluruz bizim bünyelerin kaldıramadim sanmıyorum.Evet onlara dikkat etmeye çalışıyorum. Yiyemediğim dönemde de balık yağı almıştım kızımda. Bir arkadaşım da yumurta tüketmenin çok önemli olduğunu söylemişti. Çinliler mi Japonlar mı unuttum gebeliklerinde günde 10 yumurta yerlermiş !!!![]()
Bende bi dönem babam hastayken onun için almıştım evde mayaliyordum..ama onu tutturmakta zor..hazirini alsak zararı olurmu acaba ?Ben kefirimi evde yapıyorum cnm çokta basit internetten ücretsiz doğal kefir mayası dağıtan yerler var sende alıp kendin mayalayabilirsin :)
Bende öyleyim canım. Kafam ağır geliyor taşıyamiyorum vallagunaydinlar kızlar dunden beri ustümden kamyon geçmiş gibi habire yatasim var uyumasam bilene keyfim var ne nesem niye böyle oldum bilmiyorum
![]()