2015 Ekim Anneleri

Benimde tam tersi ya kurudu heryerim ,herkeste farklı oluyor demekki ,geriliyo heryerım nemlendirici krem sürüyorum sürekli..
Canim bendede kuruluk var cok fena bi yandan da sivilce cikti sanirim cevizi abarttim normalde yedigim bse degildi sivilce oldu.benim kremlere alerjim var cok kullanamiyorum.bi krem buldum bebekler icin 2 gunde bir onu kullaniyorum.

gunaydin arkadaslar.
gunde ne kadar sut ve sut urunu tuketiyorsunuz acaba ben icemiyorum bazen 1 bazen 2 bardak sut içiyorum. ayrica dis etlerimde kabardi ve agriyor. Kalsiyum eksikligindende olabilirmis herhalde.?
günaydın canım, günlük süt olarak ne marka içiyorsun?

Günaydın kızlar,
Günde 1 bardak süt vucüt için yeterli çünkü fazla içmenin çokta bi faydası yok kalsiyum istiyosanız peynir yoğurt ve kefir tüketin.ben günlük sütaş süt alıyorum veya güvendiğiniz biyer varsa direk sütçüden alın için ama kefiride kesinlikle tavsiye ediyo doktorlar ki bende ediyorum hem bağışıklık sisteminiz düşmez,kalsiyum ihtiyacı alırsınız hemde bağırsaklara yararlı bakteri girer kabız olmazsınız çok çok faydası var bide evde kendiniz mayalarsanız dahada faydalı.

Merhaba bayanlar dün geceden beri kafayı yicem ben 14 şubat gecesi kan tahlili yaptırdım sonuç 13. 1 çıktı sonra doktor yineleyin bu testi dedi 15 şubatta tekrar gece yaptırdık 32 çıktı yine bir sorun yok ve yine testi dün gece yani 20 şubatta tekrarladık 132. 1 çıktı doktorumu aradım değerin çok düşük dedi o dk inanmadım daha önce polikistik over için tedavi gördüğüm doktorumu aradım durumu anlattıım gayet normal dedi 48 saat arayla tekrarla testi dedi Ve o düşük çıkmış diyen doktor bana günde 2 folbiol 3 tanede progestan içmemi istedi fakat tedavi gördüğüm doktorum ise günde 1 folbiolun yeterli olucağını bildirdi şimdi lütfen yardım edin kanama falan hiçbirşey yok son adetim 18 ocak

Canim bendede kuruluk var cok fena bi yandan da sivilce cikti sanirim cevizi abarttim normalde yedigim bse degildi sivilce oldu.benim kremlere alerjim var cok kullanamiyorum.bi krem buldum bebekler icin 2 gunde bir onu kullaniyorum.
Günaydın kızlar,
Günde 1 bardak süt vucüt için yeterli çünkü fazla içmenin çokta bi faydası yok kalsiyum istiyosanız peynir yoğurt ve kefir tüketin.ben günlük sütaş süt alıyorum veya güvendiğiniz biyer varsa direk sütçüden alın için ama kefiride kesinlikle tavsiye ediyo doktorlar ki bende ediyorum hem bağışıklık sisteminiz düşmez,kalsiyum ihtiyacı alırsınız hemde bağırsaklara yararlı bakteri girer kabız olmazsınız çok çok faydası var bide evde kendiniz mayalarsanız dahada faydalı.
Ben yurtdisinda yasiyorum buraya bi firma haftalik taze sut getiriyor onu kullaniyorum.hatta o sutten yogurt bile mayaliyorum.turkiye de hangisi guvenilir bilmiyorum artikherseyde bi sahtekarlik var.

Bebe yağı tavsiye ediyorlar okudum bende ,deneyeceğim..sütü çok severdim ama mide bulantılarım basladıgı gunden beri içemiyorum,içme dusuncesi bile kaldıryo midemi zorlamam lazım,ama kefir dediğin gibi gercekten cok faydalı malesef onuda marketlerden alabiliyoruz ve geneli katkılı :(

Bebe yağı tavsiye ediyorlar okudum bende ,deneyeceğim..sütü çok severdim ama mide bulantılarım basladıgı gunden beri içemiyorum,içme dusuncesi bile kaldıryo midemi zorlamam lazım,ama kefir dediğin gibi gercekten cok faydalı malesef onuda marketlerden alabiliyoruz ve geneli katkılı :KK43:
Ben kefirimi evde yapıyorum cnm çokta basit internetten ücretsiz doğal kefir mayası dağıtan yerler var sende alıp kendin mayalayabilirsin :)

Benimde tam tersi ya kurudu heryerim ,herkeste farklı oluyor demekki ,geriliyo heryerım nemlendirici krem sürüyorum sürekli..
Canim su mu içemiyorsun. Ben mide bulantısından çok çok az su içmeye başladım. Haliyle cildim hemen kurumaya başladı

Merhaba bayanlar dün geceden beri kafayı yicem ben 14 şubat gecesi kan tahlili yaptırdım sonuç 13. 1 çıktı sonra doktor yineleyin bu testi dedi 15 şubatta tekrar gece yaptırdık 32 çıktı yine bir sorun yok ve yine testi dün gece yani 20 şubatta tekrarladık 132. 1 çıktı doktorumu aradım değerin çok düşük dedi o dk inanmadım daha önce polikistik over için tedavi gördüğüm doktorumu aradım durumu anlattıım gayet normal dedi 48 saat arayla tekrarla testi dedi Ve o düşük çıkmış diyen doktor bana günde 2 folbiol 3 tanede progestan içmemi istedi fakat tedavi gördüğüm doktorum ise günde 1 folbiolun yeterli olucağını bildirdi şimdi lütfen yardım edin kanama falan hiçbirşey yok son adetim 18 ocak

merhaba arkadaşım panik yapma hiç muhtemelen senin geç döllenme olmuş ama progestanı kullan bence düşük olucaksa engellesin hatta alttan günde 3 defa fitil olarak kullan yan etkisi olmasın oral olarak kullanırsan kafanı kaldıramazsın uykudan.Bende de hiç kanama vs olmadı ama kullanıyorum kalp atışını duyana kadar devam dedi doktorum

TE="akrepikizi, post: 39546385, member: 660247"]takip etmek çok zor çok hızlı ilerliyorsunuz cici anneler :)
oley oley alışveriş konuşulmaya başlanmış, ben de hamileliğimi öğrenmeden önce çok fazla bakıyordum ama artık bu hafta ne olacak ne bitecek derdinden alışverişe pek bakamadım sadece dün dışarıdan bi hastane çıkışı aldım orta kalite bişey gibi çok beğenmedim ama almak da istedim aynı zamanda ve aldım :) ama kısmet olursa alışverişimin de bir kısmını internetten bir kısmını Ankaradan yapmayı planlıyorum bakalım

Ben ilk aile hekimine gitmiştim dr diğer kanlarıda alalım pozitif çıkarsa hazır olur demişti, şeker, kolestrol, demir, b12, karaciğer enzimleriyle ilgili testler, tiroid, billirubin, sodyum, potasyum, magnezyum, hepatit b-c ye bağışıklık, hiv, tam kan gibi testler istemişti[/QUOTE]
Tesekkur ederm canm hafta ici gidicem mutlaka

Evet onlara dikkat etmeye çalışıyorum. Yiyemediğim dönemde de balık yağı almıştım kızımda. Bir arkadaşım da yumurta tüketmenin çok önemli olduğunu söylemişti. Çinliler mi Japonlar mı unuttum gebeliklerinde günde 10 yumurta yerlermiş !!! :KK57:
10 yumurta yersen alerji oluruz bizim bünyelerin kaldıramadim sanmıyorum. :KK49::kk77:

gunaydinlar kızlar dunden beri ustümden kamyon geçmiş gibi habire yatasim var uyumasam bile :( ne keyfim var ne nesem niye böyle oldum bilmiyorum :(

Ben kefirimi evde yapıyorum cnm çokta basit internetten ücretsiz doğal kefir mayası dağıtan yerler var sende alıp kendin mayalayabilirsin :)
Bende bi dönem babam hastayken onun için almıştım evde mayaliyordum..ama onu tutturmakta zor..hazirini alsak zararı olurmu acaba ?

Back
X