- 23 Şubat 2013
- 2.202
- 1.349
- 448
Amin canım insallahNeguzell allahh hayirlara cikarsi.ruyada emzirmek bilee cokkk harika idi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım insallahNeguzell allahh hayirlara cikarsi.ruyada emzirmek bilee cokkk harika idi
aa gerçekten mi ne güzel erken öğrenilebiliyo o zaman11.haftadaa ogrendimmm
11.haftadaa ogrendimmm
Evett guzell gozlemcii bo doktor gorebiliyor.bide erkek bebek kendini dahaa belli ediyooaa gerçekten mi ne güzel erken öğrenilebiliyo o zaman
11.haftada tarama yapılırken bebegin herseyii ölçülür osirada ben sabirsiz sordum.pipili geliyoo dedii ve geldii :)Nasıl öğrendinnnn , doktor erkek olabilir mi dedi yoksa kesin erkek mi dediii :)
Aynen oylee benimkide erkekti 11 haftada ogrendim.kiz olan arakdaslarimm 16-17 de ogrendilerErkekler erken gösteriyor cinsiyeti tanıdığım bir çok kişi 11-12-13 öğrendi oğullarının cinsiyetini. Kızlar geç gösteriyor.
Yooo kistas diill.bellimi olur11.haftada görünmezse ozamn kız :) Rabbim kız- erkek sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah..
11.haftada tarama yapılırken bebegin herseyii ölçülür osirada ben sabirsiz sordum.pipili geliyoo dedii ve geldii :)
Bunu duymuştum evetTabi bide bunun karbonatla yapılan var. Daha neler neler.... denemeye değer.
Allah gönlüne göre versin canım.hepsini deneyelim :))) benim içime kız doğuyor ya belki de çok istediğimden bilmiyorum :)
KatildimCicii hanimlar facede kapali gruo olarakk 2015 ekim annelerini kurdum.arzuu eden olursa ordanda yazabiriz
Katildim
Cicii hanimlar facede kapali gruo olarakk 2015 ekim annelerini kurdum.arzuu eden olursa ordanda yazabiriz
Bende gelmek isterdim ama kapattim face yi kullanmiyorum artik.Cicii hanimlar facede kapali gruo olarakk 2015 ekim annelerini kurdum.arzuu eden olursa ordanda yazabiriz
Canim saolsun arkadasim.zatenn ilk gurup kurusum bakalim becerebulcemmiiBende gelmek isterdim ama kapattim face yi kullanmiyorum artik.
Canım facede çıkmıyor gurubun....2015 eylül ekim anneleri varTessekurler arkadaslar ama istek talepleriniz yok.benim kurudugum gurup ismii 2015 ekim anneleri