2015 Ekim Anneleri

Ya ben yukleyemedim bebeyimin doucak tarihini bisiler cikti paylasimlar size ait fln ceza kanunu ayet falan avukatimiz geri donecektir neden olmadi bukadar zormu yuklemek bebisimi tarihini :[
benim yazımın altında hamilelik tarihini imza alanına eklemek için tıkla yazısı çıkıyo ya ona tıkla devam et canım olması gerekiyor

Bende ekim doğumluyum 16 ekimde doğdum bende şimdi denedim 29 ekim çıktı ha ha Cumhuriyet Bayramı ne güzel olurdu:-D

İçim dışım kraker oldu canım. Yedim biraz bişiyler. Doktoruma besleyemiyorum bebeğimi demiştim bulantılar başladığı için her gün kaşarlı tost yiyorum dedim. Olmaz bir gün balık, bir gün kırmızı et, diğer gün tavuk, ertesi gün sebze böyle beslen diyor nerdeeee ben kaldıramıyorum onları şuan söylemek bile böööğğ getirtiyor.
Tavuk yemeye korkuyorum ben :( en organik diye satılanı bile mecbur kalmadıkça almıyorum. Halbuki tavuğu da çok severim :(

Cicii hanimlarr keyifler nasill.ben bira kayinvalideme sinirliyim.oglumun 2 disi cikrti 15 gun oluyo esini aramasi beni bile diil.yarin cumburcemaat hedik yapmaya gelcelermis bana.gozunu sevdigmin anasii halim yokki benim bunuda sen biliuosin.bende dedimki sizin evvde toplanirsak olur.bakalim dah haber gelmedii.halim yok arkadaslar evii topluycakk.utkuya zor bakiyorum
Allah kolaylık versin canım. Oğlunun da dişleri hayırlı olsun.

Tavuk yemeye korkuyorum ben :KK43: en organik diye satılanı bile mecbur kalmadıkça almıyorum. Halbuki tavuğu da çok severim :KK43:
Balik ve ceviz yemeye calisin tabi bulantiniz yoksa omega 3 cok onemliymis beyin gelisimi icin.ardasim soylemisti her aksam sut icerdi ilk zamanlarda kalsiyuma ihtiyaci oluyormus.

Balik ve ceviz yemeye calisin tabi bulantiniz yoksa omega 3 cok onemliymis beyin gelisimi icin.ardasim soylemisti her aksam sut icerdi ilk zamanlarda kalsiyuma ihtiyaci oluyormus.
Evet onlara dikkat etmeye çalışıyorum. Yiyemediğim dönemde de balık yağı almıştım kızımda. Bir arkadaşım da yumurta tüketmenin çok önemli olduğunu söylemişti. Çinliler mi Japonlar mı unuttum gebeliklerinde günde 10 yumurta yerlermiş !!! :KK57:

Evet onlara dikkat etmeye çalışıyorum. Yiyemediğim dönemde de balık yağı almıştım kızımda. Bir arkadaşım da yumurta tüketmenin çok önemli olduğunu söylemişti. Çinliler mi Japonlar mı unuttum gebeliklerinde günde 10 yumurta yerlermiş !!! :KK57:
Ben baligi cok severim dahalik bulantim yok o yuzden yemeye calisiyorum.bir haftadir ceviz badem yedim sivilcelendim.yumurtayi da cok haslamdan tuketmek gerkiyormus.ama 10 tane degil tabi :KK20:

Evet onlara dikkat etmeye çalışıyorum. Yiyemediğim dönemde de balık yağı almıştım kızımda. ağrıyor da yumurta tüketmenin çok önemli olduğunu söylemişti. Çinliler mi Japonlar mı unuttum gebeliklerinde günde 10 yumurta yerlermiş !!! :KK57:

gunaydin arkadaslar.
gunde ne kadar sut ve sut urunu tuketiyorsunuz acaba ben icemiyorum bazen 1 bazen 2 bardak sut içiyorum. ayrica dis etlerimde kabardi ve agriyor. Kalsiyum eksikligindende olabilirmis herhalde.?

gunaydin arkadaslar.
gunde ne kadar sut ve sut urunu tuketiyorsunuz acaba ben icemiyorum bazen 1 bazen 2 bardak sut içiyorum. ayrica dis etlerimde kabardi ve agriyor. Kalsiyum eksikligindende olabilirmis herhalde.?
Canim sut icemiyorsan yogur peynir gbi seylerla arayi kapatmaya calis.az once demistim ilk zamanlarda bebek kalsiyuma ihtiyaci oluyormus bazi annelerde dis agrisi yapiyor.

Back
X