2015 Ekim Anneleri

Canim saglik ocagina kayit mutlaka gerekli mi ben gitmedim 6 haftaligim gidip yaptirsammi ? Gidip gebe oldugumuzu mu soyluyoruz birde ne testi yapıyorlar?
evet canım gitmen gerekiyor kayıt yapmaları lazımmış ayrıca her gelişmeyi haber ver dediler bana zamanı önemli değil gidip yaptır hem dediğim gibi testler ücretsiz orda tam olarak ne testi bilmiyorum ama 2 tüp kan la idrar aldılar benden vüdümda ne eksik saptamak içinmiş ona göre beslenme önerileri ve ilaç takviyesi yapılacakmış mutlaka gidin

çok şükür bu hafta indi biraz karnım, geçen hafta çok belli oluyordu kim görse hamilesin derdi zor gizledim
Ben hamile olduğuma ihtimal vermediğim için ilk zamanlar panik olmuştum kilo aldım aman Allahım bana ne oldu diye meğer sebebi başkaymış ama ben bi tek ben böyleyimdir diye düşünmüştüm eee ilerleyen aylarda ne olacsk halimiz??
Sayfaları okudum topluca cevap vereyim diye başka konuya geçeyim
Bemim de cildim kurudu dudaklarım da su içmemeye bağlıyorum ben çok az içiyorum artıramıyorum
Bebek arabasına gelince britax markasına bi bakar mısınız benim hoşuma gitti de yorumlarınız picabo sitesinden baktım ama hemen her yerde de var

Sarı beyaz bebe tonları yakışıyor ben pembe hariç açığım tabi. Sarılar bebişine çok yakışcak eminim :)
:) hayırlısıyla kucağımıza alalım da hepimiz daha birbirimize çok kıyafet önerileri veririz özellikle kış bebekleri olacaklar harika örgü modelleri var internette insanın hepsinden canı çekiyor :)

Her ne kadrs doktorum fazla konusmuyor dıye sıkayet etsem de kendısı benı saglık ocagına yonlendırdı bosuna para verme orda yaptır orda yapılmayanları burda yaparız dedı hakkını yıyemem

Anladim canim cok tesekkurler haftaya gideyim.keske bu hafta ici gitseydim kar tatilimizde vardi :)

Alısvetıs ıcın de bu kadar ısteklı olmamız pek dogal kımbılır kac kere yasıyacagız kı bu duyguyu benım ıcın belki 1 belki 2 ama cınsıyetı ogrendıkten sonra kım tutar benı dedıgınız gıbı ıdıl baby mothercare gercekten ıyı cevremdekıler genelde bunları tercıh edıyor
Ben yatak i,in park yatak baktım hatta karar verdım bıle sayılır yatsk odası kucuk oldugundan kraft rumba dıye bı model var ona takıldı gozum hemen cocuk odası yapmıcam sımarmasın ufaklıkk

Ben örgü bilmiyorum artık beşik mevlüdünde aile büyüklerinden gelicek örgülere güvenicem ihuhiuhihu :)

banada bütün çevrem park yatak al diyor 3-4 yaşına kadar rahat kullanırım sonrada oyun alanı olarak kullanırım.hemen oda yapmaya bende karşıyım zaten ilk aylarda aynı odada takılacağız yatakodama park yatak sığar tek.

Ben su ictigim halde cildim kurumus toprak gbi cekiyor.dilim damagim hep kuru.bazen sac diplerim bile cekiliyor.araba olarak maxicosi ye bakmanizi tavsiye ederim iyi kaliteli marka.ben maxicosi mura 4 aldim.

ben böyle bişey almayı düşünüyorum çok hoşuma gitti
Bu model guzel de kısa zaman sonra tekrar yenı almks gerekır gıbıme gelıyor kucuk gelır bebege bellı zamandan sonra tek seferde halletmek istediğimden park yatak favorım

ben böyle bişey almayı düşünüyorum çok hoşuma gitti
Bu model guzel de kısa zaman sonra tekrar yenı almks gerekır gıbıme gelıyor kucuk gelır bebege bellı zamandan sonra tek seferde halletmek istediğimden park yatak favorım

Ben su ictigim halde cildim kurumus toprak gbi cekiyor.dilim damagim hep kuru.bazen sac diplerim bile cekiliyor.araba olarak maxicosi ye bakmanizi tavsiye ederim iyi kaliteli marka.ben maxicosi mura 4 aldim.
Uwww masallah almıssın bıle sakıncası yoksa hangı model ve fıyat sorsam
Cok para vermeyı dusunmuyorum oto koltugu ve bebek arabası Max 1500 tl

evet canım bizde eşinle öyle düşündük sonra buna benzer yataklar var belli bi yaşa kadar onda yatar olmazsa ondan alırız

Buarada alısverıs demısken cınsıyetını kesın ogrendıgım gıbı kapı susu ve bebek sekerı ystırcam karar verdım gıbı keceden yaptırmayı dusunuyorum keceokulu sıtesı ılgınızı cekebılır belkı

Uwww masallah almıssın bıle sakıncası yoksa hangı model ve fıyat sorsam
Cok para vermeyı dusunmuyorum oto koltugu ve bebek arabası Max 1500 tl
Canim bu sekilde aldim rengide ayni burda piyasa fiyati 800-900€ arasi degisiyor.ben indirimden aldim nasilsa lazim olucak kacirmiyim dedim 550€ ya aldim.kaliteli urun avrupada cok tutuluyor.kismet olursa 2.bebis gelirse onada kullanmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…