ben beyazı çok severim kızda da erkekdede hatta hep derim cevremdekilere beyaz bebeklere çok yakışıyorCanım bende seninle aynı fikirdeyim. Cinsiyeti belli olmadan hiçbişey almayacağım. Öyle herşeyi beyaz alayımda ikisinede olur fikrine karşıyım.. Ya pembe olucak yada mavi
Vallah canm ben çalışmıyorum bütün gün evde olmama rağmen bacaklarım ağırıyor, sanki bütün gün koşmuşum da kaslarim sızlıyor gibi..ayy bacakları ağrıyan tek ben değilmişim altları çok ağrıdı dün kar tatailinden dolayı bütün gün evdeydiim yorulmadığım halde ne bu bacak ağrısı çözememiştimsanki kemiklerim çekildi
Tabiki de yakışıyor beyazda olucak elbette ki ama pembe yada mavi dahaaa sembolik gibi nebileyim ya. neyse amann hele bi gelsinler ALLAHIN izniylee herbişeyyden alıcam ben bebişimee:))ben beyazı çok severim kızda da erkekdede hatta hep derim cevremdekilere beyaz bebeklere çok yakışıyor
ben almadan dayanirimda eşim eşim dayanamaz herhalde geçen hafta bir üst birde takım almış bana hediye etmişti
Benimde kocaman biz zaten 5 aylık gibiyiz.
Kıyafetler arabalar konusulmaya baslanmis bile bende cinsiyeti belli olmadan almayi düşünmüyorum ama dayanabilirsem tabiki
ama kalp atışını duyduktan sonra ip alıp battaniye ormeyi düşünüyorum rabbim nasip ederse...sonuçta ha diyince bitecek şeyler değil orgu işleri
Ay benim de cildim çok kurudu bu aralar. Dudaklarım çatlıyor. Krem merhem hiçbiri fayda etmiyorbenim de cildim normalde karmadır ama şu an çok kuru ve sivilce çıkıyor hormolardan sanırım adet zamanı benim bir iki tane büyük sivilcem çıkardı onlar çıktı dermokozmetik krem kullanıyorum cildime la roche posay markasının o biraz rahatlatıyor
O zamanki gibi kalmadı ama yemeği abartırsam şişiveyor bir andakızlar ilk öğrendiğiniz haftalardaki gibi karnınız şiş mi ?
Kansızlık falan mı var acaba?kızlar mide bulantım yok ama çok fazla başım dönüyor hele de yemekten kalktığımda koşarak yatışa geçiyorum okulda öğlen arası yedikten sonra dünyam dönüyor resmen sandalyeden zor kalkıyorum tansiyonum falan da normal..halsizlik de çok oluyor işten eve gelince normalde haftaiçi de çok gezedik eşimle hiçbir yere gidesin yok akşam da on demeden uyuyakalıyorum
ben igneleri vurulmaya basladigimda sismeye başlamıştım zaten goguslerim çok sişti gözlerime inanamiyorum
normalde kanım çok yüksek değildir ama hep pekmezle falan düzelir der geçerdi tedavi olacak kadar düşük çıkmazdı bilmiyorum ki yarın bakacak doktorKansızlık falan mı var acaba?
Haftayaa cumaa 6+5 oluyorum.normal sartlarda duymamm lazimBenim biraz uykum geliyor arada. O da çok değil. Zaten uykucuyumGerginlik falan da yok İyiyim ya maşallah :)) 7. haftamın içine girdim ama.. 7 bitince başlar mı ki acaba? Aman başlamasın.. Böyle devam
Zorla bulandırcaz hee.. iyiyiz iyiyiz maşallah
Allah yardım etsin midesi bulananlara. Adetim 2-3 gün geçtikten sonra bir bulantı oldu bende migrenle beraber. 2 gün yataktan çıkamadım. Evde de yalnız... Aman Allah bir daha göstermesin, içim dışıma çıkmıştı..
Canım seninle tarihlerimiz yakınmış, sen de hala duymadın demek.. Beni de 9'unda çağırdı doktor.. aynı duygulardayım.. İnşallah duyucaz canımAllah bebişlerimizi korusun
İnşallah canım.. Haftaya cuma tam 7 bitiyor di mi?
Ben de beyazdan yanayım biraz aykırı bi aileyiz siyah da giydiririm ben pembe sevmem hiç yani eşim 4yaşında motosiklet kullandırcam diyo bende gotic gotic dolaştırırım sanırım :) bizim bebiş 10 yaşında ben nereye düştüm diyecektir :)Tabiki de yakışıyor beyazda olucak elbette ki ama pembe yada mavi dahaaa sembolik gibi nebileyim ya. neyse amann hele bi gelsinler ALLAHIN izniylee herbişeyyden alıcam ben bebişimee:))
Evet canim.. Duyacaksın inşallahHaftayaa cumaa 6+5 oluyorum.normal sartlarda duymamm lazim
sarıya bayılıyorum hem unisex ne olursa olsun bebiş sarı giydircem :)Ben de beyazdan yanayım biraz aykırı bi aileyiz siyah da giydiririm ben pembe sevmem hiç yani eşim 4yaşında motosiklet kullandırcam diyo bende gotic gotic dolaştırırım sanırım :) bizim bebiş 10 yaşında ben nereye düştüm diyecektir :)
Canim saglik ocagina kayit mutlaka gerekli mi ben gitmedim 6 haftaligim gidip yaptirsammi ? Gidip gebe oldugumuzu mu soyluyoruz birde ne testi yapıyorlar?iyi akşamlar güzel anneler :) bugün sağlık ocağına gittim (telefon açıp çağırmışlardı) aile hekimimle görüştüm kan verdim idarar verdim testler için. sağlık ocağının ebe hemşiresi sağolsun benim dr dan daha fazla bilgi verdi bana değerlerimin gayet güzel olduğunu söyledi test sonuçlarını alıp dr uma göstermemi söyledi bidaha yapmasınlar dedi.vücudumda ne eksikse tespit içinmiş (ayrıca hastaneler bu işten oldukça yüksek meblalar alıyolar sağlık ocaklarında gebelik takibinde ücretsizmiş) devlet sağlıkocaklarına gebelik takiplerinde ek ücret veriyormuş o yüzden bu kadar ilgililermiş.şunu anladım herşeyin eski usulü daha makbul ebe hemşireler yürüyen kütüphane gibiler hersorunun cevabı var onlarda.mutlu mesut eve döndüm. biran önce sizde gidip gebelik kaydınızı yaptırın.
Sarı beyaz bebe tonları yakışıyor ben pembe hariç açığım tabi. Sarılar bebişine çok yakışcak eminim :)sarıya bayılıyorum hem unisex ne olursa olsun bebiş sarı giydircem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?