6+2 de gördük canım karindan bakıldı. senin daha erken sanki bende çok endişeliydim ama maşallah gördük bugün. Sakın ol bol bol dua et ve iyi düşün canımarkadaşlar bebeğinizin kalp atışını kaç haftalıkken gördünüz/duydunuz? Yarın kontrolüm var,daha önce bi düşüğüm oldu çok tedirginim kalp atışı görünmez diye!
Bende böyle bir beşik istiyorum. İlk aylar yanımda kullanmak için. Zaten altı ay olunca odasına geçer yavrum, oraya da bebek karyolası almak istiyorum. Park Yatak kesinlikle istemiyoruz eşimle. Hapis gibi çocuk büyütmek istemiyoruz. Öyle oyun parkı mı olurben böyle bişey almayı düşünüyorum çok hoşuma gitti
Bayanlar bulantılarınız ne alemde? Karnım aç yemek yemek istemiyorum.
Hamur işine olan zaafımız neden yaa :)valla ben bugün bi yemek yedim bi yemek yedim sormayın ama hamur işi malesef zaten o yüzden yedim ama haddimden fazla yedim galibakaç gündür yiyemeyince
Ben de tam elma yiyordum şu anda :) Bilmiyordum iyi geldiğini, sevindim valla.Canim bir çoğumuz aynıyiz. Bi arkadas elma iyi geliyor demişti. Sabah ben denedim kahvaltı yerine. Bugün çıkarmadım sayesinde. İyi geldi yani. Sende dene istersen
Afiyet olsun canım :)Ben de tam elma yiyordum şu anda :) Bilmiyordum iyi geldiğini, sevindim valla.
Bizimki hapiste eline de bi tespih verdik mi tamamdır!Bende böyle bir beşik istiyorum. İlk aylar yanımda kullanmak için. Zaten altı ay olunca odasına geçer yavrum, oraya da bebek karyolası almak istiyorum. Park Yatak kesinlikle istemiyoruz eşimle. Hapis gibi çocuk büyütmek istemiyoruz. Öyle oyun parkı mı olur
:)) canım bilmiyorum yaa akarı yok kokarı yok ondan galiba yemekler midemi bulandırıyor ama bugün hapur hupur yedim hamur işi olunca ben zaten hergün bugünki gibi yesem galim ne olur bilmem :)Hamur işine olan zaafımız neden yaa :)
Aynen bende bugün sabah öğle akşam aynı hamur işini zevkle yedim :) yuh çektim kendime :):)) canım bilmiyorum yaa akarı yok kokarı yok ondan galiba yemekler midemi bulandırıyor ama bugün hapur hupur yedim hamur işi olunca ben zaten hergün bugünki gibi yesem galim ne olur bilmem :)
tabiki :)İyi fikirmiş :) ihtiyaç duyarsam kadına başvurabilirim bende :)
Ben ilk aile hekimine gitmiştim dr diğer kanlarıda alalım pozitif çıkarsa hazır olur demişti, şeker, kolestrol, demir, b12, karaciğer enzimleriyle ilgili testler, tiroid, billirubin, sodyum, potasyum, magnezyum, hepatit b-c ye bağışıklık, hiv, tam kan gibi testler istemiştiCanim saglik ocagina kayit mutlaka gerekli mi ben gitmedim 6 haftaligim gidip yaptirsammi ? Gidip gebe oldugumuzu mu soyluyoruz birde ne testi yapıyorlar?
Ahhh canım hapis gözüyle de bakılıyor amaEki Görüntüle 1425322 şunun güzelliğine bakarmısınız yaa :) bu da park beşik
Çocuğumu onun içine oynasın diye bırakıp da ben başka şeyle uğraşamam. "Oyun Parkı" mantığı çok yanlış, eğitimci olarak lafımin nereye gittiğini iyi biliyorum, merak etmeAhhh canım hapis gözüyle de bakılıyor ama
Açıkcası birşeyler söylerken laf nereye gidiyor diye düşünüp konuşsak fena olmayacak
Tartışmak istemem ama bi tek sen eğitimci değilsin ben de oralardanım nerde nasıl konuşulması gerektiği konusunda hassas olmak gerektiğini bilmek ilk işimiz.Çocuğumu onun içine oynasın diye bırakıp da ben başka şeyle uğraşamam. "Oyun Parkı" mantığı çok yanlış, eğitimci olarak lafımin nereye gittiğini iyi biliyorum, merak etme
Sen niye bu kadar gocundun bilmiyorum, hamileliğin verdigi duygusallıga yoruyorm ve önemsemiyorum. İyi gecelerTartışmak istemem ama bi tek sen eğitimci değilsin ben de oralardanım nerde nasıl konuşulması gerektiği konusunda hassas olmak gerektiğini bilmek ilk işimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?