2015 Ekim Anneleri

İstanbul anadolu yakasında hangi hastanelere gidiyorsunuz hanımlar? Ben hala karar veremedim kartal maltepe pendik civari

pihtilasma olayini bilmiyordum bende iciyim o zaman hazir bulantim yokken.
İnternetten de bir araştır istersen canım. Zahidenin programına cok cikiyordu Saraçoglu ve limonlu suyu orda bikac kez soylemisti. Youtube da videosu var. Hani kendin duyup uygulaman daha faydalı olur diye söylüyorum

İnternetten de bir araştır istersen canım. Zahidenin programına cok cikiyordu Saraçoglu ve limonlu suyu orda bikac kez soylemisti. Youtube da videosu var. Hani kendin duyup uygulaman daha faydalı olur diye söylüyorum
analdim canim haklisin normalde sabahlari icerdim zayiflamak icin sonra tembellikten birakmistim.tekrar icerim yine.

Ya ben ev işinden yürümekten hiç vazgecmedim ağır kaldırmıyorum abuk eğilmiyorum saddce 5km yürüdük dün eşimle bulantı çok ama yansıtmıyorum hayatıma tadını cıkarıyorum :) evham yapmassanız daha rahat geçiyor suyunuzu sodanızı ihmal etmeyin gerisi inanın kader :) mercimekler (ben amipim diye seviyorum :) ) 7-8 kucağımızdalar Allahın izniyle

Canım tadını çıkar hamile olduğunu ruhsalhisset gerçekten güzel bi duygu olsada olmamasını tercih ederdim en çok çekenlerdenim :)
sanirim gercekten cok kotu bse.bakalim ilerleyen zamanlarda beni neler bekliyor.yeterki bebisimiz saglikli olsun ben herseyi cekmeye raziyim.

tesekkür ederm canım benden harcasın varsın razıyım :)evdeyim zaten dünleniyorum bol bol napalım minikler olsunda artık çekeriz herşeyi beslensin tek
Evet canım evet.. Allah sağlık versin yeter ki

Mesela benimki GS:6.95mm GA:4w4d yaziyor.
Saol canım. Ben de sadece GA var. O da haftası oluyor, onu anladım. Boyunu ölçtü ama bana o görüntüyü değil başka görüntüyü verdi galiba.. Napalım artık.. Puuff
Burda avrupa yakasında oturan ve memnun oldukları drları önerecektir arkadaşlar Annenlerde en kısa zamanda gelirler canım yanına
Çok Saol canım Tavsiyesi olan olursa memnun olurum Halkalı tarafindayim. Atakent Acibadem var. Sgk geçen tek acibadem diyorlardi. Bir doktor arastirmistim ama gidememistim. Bir ona bakarım olmazsa. İnşallah sonuna kadar gidebiliriz onunla Allah kısmet ederse.
Peki o zaman yeni randevumu 7. hafta bitimine mi aliyim kalp atışı icin? 6+4 falan mı? 7 daha garanti ama di mi?

i

7 garanti olur bence canım bende 6+6 da falan gitmiş olucam

Hosgeldin :) bikac arkadasimizin 2. Bebegi aslinda genelde tecrubesiziz bizde ilk bebisler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…