azcük bulasin istiyorum ya yoksa hic hamis oldugumu anlamiycam.Ay canım Insallah mıdesı bulanmayanlardan olursun
O da sinir bozucu ama aç kalmaktan iyidir bu gibi zamanlardaCidden önemli :) ama benden iyi yaptığı için yaptıklarımı beğenmiyo o acı koyuyo hertürlü dert :)
Bostancı central hospitala gitmeyi fusunuyorum pendıkte emseyi cok duydumİstanbul anadolu yakasında hangi hastanelere gidiyorsunuz hanımlar? Ben hala karar veremedim kartal maltepe pendik civari
Bende bütün evi döktüm bugün :) sabah erkenden kalkar oldum :)Dinlenememekyen cokkkk sikayetciyim sinirliyim.bende uzanmak yada uyumak istiyorum ama nerdee tam utkuyyu uyuturyorum aklima ev isleeri geliyo.nugun buzdolabimi indirdim.dun utu yaptim yapmasamda olmuyo ama isyandayim
Anlama anlama bos ver karnın buyuyunce anlarsın zatenazcük bulasin istiyorum ya yoksa hic hamis oldugumu anlamiycam.
İnternetten de bir araştır istersen canım. Zahidenin programına cok cikiyordu Saraçoglu ve limonlu suyu orda bikac kez soylemisti. Youtube da videosu var. Hani kendin duyup uygulaman daha faydalı olur diye söylüyorumpihtilasma olayini bilmiyordum bende iciyim o zaman hazir bulantim yokken.
Canım tadını çıkar hamile olduğunu ruhsalhisset gerçekten güzel bi duygu olsada olmamasını tercih ederdim en çok çekenlerdenim :)azcük bulasin istiyorum ya yoksa hic hamis oldugumu anlamiycam.
analdim canim haklisin normalde sabahlari icerdim zayiflamak icin sonra tembellikten birakmistim.tekrar icerim yine.İnternetten de bir araştır istersen canım. Zahidenin programına cok cikiyordu Saraçoglu ve limonlu suyu orda bikac kez soylemisti. Youtube da videosu var. Hani kendin duyup uygulaman daha faydalı olur diye söylüyorum
sanirim gercekten cok kotu bse.bakalim ilerleyen zamanlarda beni neler bekliyor.yeterki bebisimiz saglikli olsun ben herseyi cekmeye raziyim.Canım tadını çıkar hamile olduğunu ruhsalhisset gerçekten güzel bi duygu olsada olmamasını tercih ederdim en çok çekenlerdenim :)
Evet canım evet.. Allah sağlık versin yeter kitesekkür ederm canım benden harcasın varsın razıyım :)evdeyim zaten dünleniyorum bol bol napalım minikler olsunda artık çekeriz herşeyi beslensin tek
Saol canım. Ben de sadece GA var. O da haftası oluyor, onu anladım. Boyunu ölçtü ama bana o görüntüyü değil başka görüntüyü verdi galiba.. Napalım artık.. PuuffMesela benimki GS:6.95mm GA:4w4d yaziyor.
Çok Saol canımBurda avrupa yakasında oturan ve memnun oldukları drları önerecektir arkadaşlarAnnenlerde en kısa zamanda gelirler canım yanına
Ballı ıhlamur iyi geldi bana canım hapşırmıyordum gerçi ama yine de denemeye değer
imemnun olurumHalkalı tarafindayim. Atakent Acibadem var. Sgk geçen tek acibadem diyorlardi. Bir doktor arastirmistim ama gidememistim. Bir ona bakarım olmazsa. İnşallah sonuna kadar gidebiliriz onunla Allah kısmet ederse.
Peki o zaman yeni randevumu 7. hafta bitimine mi aliyim kalp atışı icin? 6+4 falan mı? 7 daha garanti ama di mi?
rica ederim canım çok geçmiş olsunSagol canim
merhaba arkadaşlar bende ekim annesi olacağım inşallah, bu ilk çocuğum olacak allahın izniyle çok heyecanlıyım çokta acemiyimbu sayfayı bundan sonra takip edeceğim sizlerden hergün bişeyler öğrenmeye çalışacağım inş, beni de aranıza alın
Hosgeldin :) bikac arkadasimizin 2. Bebegi aslinda genelde tecrubesiziz bizde ilk bebisler :)merhaba arkadaşlar bende ekim annesi olacağım inşallah, bu ilk çocuğum olacak allahın izniyle çok heyecanlıyım çokta acemiyimbu sayfayı bundan sonra takip edeceğim sizlerden hergün bişeyler öğrenmeye çalışacağım inş, beni de aranıza alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?