Canım tranferim 5 Mart'ta oldu, 7 nisana kalp ve kese randevusu verdi.Erken o zamn ya korktum bende☹canim teansferin ne zman olmustu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım tranferim 5 Mart'ta oldu, 7 nisana kalp ve kese randevusu verdi.Erken o zamn ya korktum bende☹canim teansferin ne zman olmustu
Canım şimdi baktimda sende 3 martta transfer olmuşsun çok erken kalp atışı için sıkma canını ben daha kese bile görmedim doktorum acele etme ikisine birden bakalım dedi bende bekliyorumL
Erken o zamn ya korktum bende☹canim teansferin ne zman olmustu
Allah Allah geri gelemiyorlar mi geçen hafta 2 gün bende giremedim sonra düzeldi kimler yok üzüldüm yaGrup adı değişti, yönetici değişti ve aktif olan birkaç arkadaşımızın hesabı askıya alınmış bizde tam olarak ne olduğunu anlayamadık![]()
Eğerki sizin oradaki hastane sorun yapmıyorsa acilde verebilirsiniz.Bende sağlık ocağına gideyim diyordum ama geç çıkıyorsa hastaneye mi gitsem
Hay Allah razi olsun insaallahh canim Allahim guzel haberler almamizi nasip etsin insaallalhCanım şimdi baktimda sende 3 martta transfer olmuşsun çok erken kalp atışı için sıkma canını ben daha kese bile görmedim doktorum acele etme ikisine birden bakalım dedi bende bekliyorum![]()
Hem sayfanın yönetici değişiyor, bana bildirim gelmedi meselaSanırım bir hafta kadar yanlış biliyor da olabilirim. Gerçekten sayfanın adı bile değişmiş ne olabilir yani bu kadar. Ayrıca sayfayı sana geçirdiklerine göre bence mayala komple banlanmış. Yoksa mesajları ve sayfası dururdu
Evet maalesef bizim elimizde olmayan sebeplerden dolayı değişmiş.Kızlar grup adımı değişti
Ben daha henüz o aşamaya gelmedim ama bildiğim kadar 7 en geç 8haftalık duyuluyormuşArkadaslar 6.0 da yim kalp atisini duyamadik normalmi acayip morelim bozuldu?
Yaa inşAllah..Bende bulamadım ama formdaki başka konularda daha önce tek ayak cezası yiyenler kısa sürdüğünü söylemiş 1 gün diyenler var umarım yarın dönerler aramıza
Toplama işlemin hayırlı olsun ve geçmiş olsun canımMerhaba arkadaşlar dün OPU oldum her şey iyiydi bu gün karnım 3aylik hamile gibibaya şişti
sizde de böyle mi oldu? Ve nasıl geçer? Doktoruma ulaşamadım da
progestan günde 2tane kullanmam gerektiği söylenildi dünden beri belki de Progeston böyle yaptı. Balonlaşma için ilaçlar var içsem mi acaba ?
![]()
Maşallah12 tane yumurta toplandı bu gun aradılar 8i döllenmek üzere yarın da arıycaz dediler inşallah iyi haber gelir yasizde durumlar nasıl?
Bizim burda da sorun ediyor polikinlige gitcemEğerki sizin oradaki hastane sorun yapmıyorsa acilde verebilirsiniz.
Bizim ilçede ki sorun ediyor o sebepten merkeze gidiyorum.
Evet hadi cezayı anlarım ama hem sayfanın adı, hem yöneticisi değişiyor hem de mesajlar siliniyor. Hiç anlam veremedimHem sayfanın yönetici değişiyor, bana bildirim gelmedi mesela
Hemde konu başlığı değişiyor, çok garip
Bende biraz araştırdım, bu cezayı alanlar da hesaplarına girmek istedikleri zaman uyarı geliyormuş işte şu tarihe kadar erişim engeli var diye.
Profilsiz hayalet izleyici gibi sadece gezinip okuya bilirlermiş.
Burdan bizi görüyorlarsa el sallayıp ve çabuk gelmelerini diliyorum![]()
Açıklamada yok, en azından birimize mesela bana bilgi verilseydi madem ben oldum.Evet hadi cezayı anlarım ama hem sayfanın adı, hem yöneticisi değişiyor hem de mesajlar siliniyor. Hiç anlam veremedim
İyiyim şükür opu sancılıydı ama geçtiG gokyuzusever sen nasılsın canım? Embriyolarından haber var mı aradılar mı?
Nasıl ilerleyeceksiniz şimdi transfer ne zamana planlanıyor hayırlısıyla
Ooo maşallahİyiyim şükür opu sancılıydı ama geçtiyarın 5. Günümüz olacak en son 9 embriyo vardı bakalım kaç tane benımle olacak
rahım dinlendırmesındeyim balım 2 regl geçince olacak inşallah
Mayıs ayına denk gelicem
![]()