• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart Ayı Tüp bebek

L

Erken o zamn ya korktum bende☹😔canim teansferin ne zman olmustu
Canım şimdi baktimda sende 3 martta transfer olmuşsun çok erken kalp atışı için sıkma canını ben daha kese bile görmedim doktorum acele etme ikisine birden bakalım dedi bende bekliyorum 🫣

Grup adı değişti, yönetici değişti ve aktif olan birkaç arkadaşımızın hesabı askıya alınmış bizde tam olarak ne olduğunu anlayamadık🥺
Allah Allah geri gelemiyorlar mi geçen hafta 2 gün bende giremedim sonra düzeldi kimler yok üzüldüm ya

Sanırım bir hafta kadar yanlış biliyor da olabilirim. Gerçekten sayfanın adı bile değişmiş ne olabilir yani bu kadar. Ayrıca sayfayı sana geçirdiklerine göre bence mayala komple banlanmış. Yoksa mesajları ve sayfası dururdu
Hem sayfanın yönetici değişiyor, bana bildirim gelmedi mesela
Hemde konu başlığı değişiyor, çok garip
Bende biraz araştırdım, bu cezayı alanlar da hesaplarına girmek istedikleri zaman uyarı geliyormuş işte şu tarihe kadar erişim engeli var diye.
Profilsiz hayalet izleyici gibi sadece gezinip okuya bilirlermiş.

Burdan bizi görüyorlarsa el sallayıp ve çabuk gelmelerini diliyorum :KK15:

Merhaba arkadaşlar dün OPU oldum her şey iyiydi bu gün karnım 3aylik hamile gibi🥴baya şişti🥴sizde de böyle mi oldu? Ve nasıl geçer? Doktoruma ulaşamadım da 🥴progestan günde 2tane kullanmam gerektiği söylenildi dünden beri belki de Progeston böyle yaptı. Balonlaşma için ilaçlar var içsem mi acaba ?🙄
Toplama işlemin hayırlı olsun ve geçmiş olsun canım :nazar::KK76:
OPU sonrası evet şişkinlik oluyor maalesef. Bazılarında daha az bazılarında daha çok.
Bu yumurta sayısından dolayı mı yada kişinin yapısından mı pek bilmiyorum açıkcası

Hem sayfanın yönetici değişiyor, bana bildirim gelmedi mesela
Hemde konu başlığı değişiyor, çok garip
Bende biraz araştırdım, bu cezayı alanlar da hesaplarına girmek istedikleri zaman uyarı geliyormuş işte şu tarihe kadar erişim engeli var diye.
Profilsiz hayalet izleyici gibi sadece gezinip okuya bilirlermiş.

Burdan bizi görüyorlarsa el sallayıp ve çabuk gelmelerini diliyorum :KK15:
Evet hadi cezayı anlarım ama hem sayfanın adı, hem yöneticisi değişiyor hem de mesajlar siliniyor. Hiç anlam veremedim

Evet hadi cezayı anlarım ama hem sayfanın adı, hem yöneticisi değişiyor hem de mesajlar siliniyor. Hiç anlam veremedim
Açıklamada yok, en azından birimize mesela bana bilgi verilseydi madem ben oldum.
Veya buraya yazılsaydı..

Neyse artık mayalam ve diğerleri gelene kadar boş koymayalım 🥹

G gokyuzusever sen nasılsın canım? Embriyolarından haber var mı aradılar mı?
Nasıl ilerleyeceksiniz şimdi transfer ne zamana planlanıyor hayırlısıyla 😍

İyiyim şükür opu sancılıydı ama geçti 😂 yarın 5. Günümüz olacak en son 9 embriyo vardı bakalım kaç tane benımle olacak 🥹🐣 rahım dinlendırmesındeyim balım 2 regl geçince olacak inşallah 🙏 Mayıs ayına denk gelicem 🥰

İyiyim şükür opu sancılıydı ama geçti 😂 yarın 5. Günümüz olacak en son 9 embriyo vardı bakalım kaç tane benımle olacak 🥹🐣 rahım dinlendırmesındeyim balım 2 regl geçince olacak inşallah 🙏 Mayıs ayına denk gelicem 🥰
Ooo maşallah 🧿 inşallah sağlıklı altın embriyoların olur 🤲🏻
Geç olsun güç olmasın hesabı, sağlıklı olsun inşAllah 🧿💕💕💕

Kızlar giremedim gündüz neler olmuş 😳😳 grubun ismi değişmiş, bildirimi görünce yanlışlıkla başka bir yeri takibemi başladım dedim

Back
X