2015 Ekim Anneleri

bi çoğumuzun ilk hamileliği bizde tecrübelilerden bilgi alıyoruz paylaşıyoruz aramıza hoşgeldin :)

Hosgeldin :) bikac arkadasimizin 2. Bebegi aslinda genelde tecrubesiziz bizde ilk bebisler :)
hoşbuldum cnm, cok acemiyim etrafımda da taze anne hiç yok burdan herşeyi öğrenmek bebişe hazır olmak istiyorum, bildiğiniz püf noktalarını paylaşırsanız sevinirim

Arkadaslar bıraz once google playdan hamılelık rehberı dıye bır uygulama ındırdım belki ilginizi crkebilir

Sevgili ekim anneleri,
Benim hiç bulantım yoktu, dün ve bugün çok ağır şekilde seyrediyor.
Öksürük var soğuk algınlığı da var. Sanırım öksürükten kaynaklı. İyileşince bulantılarım da azalır umarım :)

Canlar şimdi İstanbul da ilçe ilçe tatil oldu ya hani biz de faydalanıyor muyuz

Canım kaç haftalıkken kesen 6.95mm di? Ben 5+0 da 0.54cm di. Normal büyüklükte mi acaba?
Dun gitmistim 4+4 cikti.ama satima gore dun 5+6 olmam gerekirdi.gec dollenme sanirim.bence normal olmasaydi doktor soylerdi herkesin ayni olmuyor.

Selam kizlar bende ekim annesiyim insallah.ilk bebisimiz cok heycanli ve birazda tedirginiz... insallah hepimiz hayirli saglikli bi şekilde kucagimiza aliriz. Rabbim kolaylik versin hepimize:)
gözünüz aydın canım hayırlı uğurlu olsun :)

Butun ekim annelerine tekrar selam,
Ben yine iceri bir bakayim dedim masaAllah sayimiz birhayli artmis. Allah hepimize yavrularimizi saglikla ve huzurla kucagimiza aldirsin... Daha once yazildimi bilmiyorum gecmisi okuyamadim ama bebegimizin ahlakli olmasi icin Meryem suresini, guzelligi icin Yusuf suresini, hamileliginizin ve dogumunuzun rahat gecmesi icin İnsirak suresini okumamiz gerekiyor...

Butun ekim annelerine tekrar selam,
Ben yine iceri bir bakayim dedim masaAllah sayimiz birhayli artmis. Allah hepimize yavrularimizi saglikla ve huzurla kucagimiza aldirsin... Daha once yazildimi bilmiyorum gecmisi okuyamadim ama bebegimizin ahlakli olmasi icin Meryem suresini, guzelligi icin Yusuf suresini, hamileliginizin ve dogumunuzun rahat gecmesi icin İnsirak suresini okumamiz gerekiyor...

Selam kizlar bende ekim annesiyim insallah.ilk bebisimiz cok heycanli ve birazda tedirginiz... insallah hepimiz hayirli saglikli bi şekilde kucagimiza aliriz. Rabbim kolaylik versin hepimize:)
Aramıza hoşgeldin :) sağlıkla sıhhatle bebişini alırsın inşallah kucağına :)

Maşallah kizlar ne çok yazmissiniz alıntı yapamadim :))
bizim kesemiz 1.58 cm miş artik haftaya kalp atışını duydugumuzda inşallah bebeğin boyunuda yazar herhalde :)

Maşallah kizlar ne çok yazmissiniz alıntı yapamadim :))
bizim kesemiz 1.58 cm miş artik haftaya kalp atışını duydugumuzda inşallah bebeğin boyunuda yazar herhalde :)
Canım kaçıncı haftanda bu kese büyüklüğü? Benimki 5+0 da 0.54cm di???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…