2015 Ekim Anneleri

Merrha

Herkese günaydın, ben de dün ultrasona girdim ve 5+6 hamileyim.

Ara sıra inanılmaz kasık ağrım (aynı regl sancısı) ve 4ay önce düşüğüm var.. Umuyorum hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza..

Bebeklerinin kalp atışını duyan anneler, doktorunuz bundan sonra ne zaman kontrole çağırdı? Bana 3 hafta sonra gel dedi, çok uzun değil mi?

Kalp atışı için mi gideceksin haftaya?
Yok canım biz kalp atışımızı 7+1 duyduk karından. Estrofem diye bir ilaç kullanıyorum onu günde 2 defa alıyordum teke düşürücez teke düşürünce gel bir 5 dakika göreyim dedi doktorum.

Di mi canım yaa? Bari 7 haftalık cagirsaydi yani. Ben tekrar doktor araştiriyim o zaman. Başka doktora geçerken dert anlatmak da zor. Zaten zor buluyorum ya! Ne yapicam bilmem..
Canım 8. haftan zaten 7+0 ile 7+6 arasındaki hafta doktorun geç döllenme vs bunun gibi etkenleride içine katarak sana karından en rahat duyulabilir haftayı söylemiş zaten. Ayrıca daha küçükken dinlemenin zararlı olduğunu bilmiyorum duydun mu? Bazı doktorlar kendileri duysalarda o sesi dışarı vermezler 9-10 haftadan önce bilgin olsun derim. Doktorunun yanlış yaptığı bişiy yok yani.

Ayy canini istetim kusura bakmaa nerelisiniz siz.buarada cok eskii uyeolmalisin cunkii nicimi cokk iyi animziyorim.bende eskii üyelerdenim 2009 yilii
Canım evet ben çok çok eski üyeyim aslında ama nickimi bir kere değiştirdim. 347. dönem yarenleri diye bir grubumuz var burda. Yılardır kopmadan görüştüğümüz bir grup, şuan whatsapptan yazışıyoruz. Dışardanda takip edilirdik çok okuyanımız vardı. Burda asker bekledik, evlendik, çocuk sahibi olduk. Büyütenlerimiz var doğum yapacaklarımız var böyle işte canım. İzmir'liyim doğma büyüme ailemde aslen buralı.

Ay o arkadaş bendim neyseki canımız bulunabilir kolay ulaşılabilir şeyler çekiyor.

Arkadaşlar merhaba ben 5+5 ken keseyi gördük ve 17 mm di acaba sizin keseleriniz kaç mm biraz araştirdim ve benim kesen sanki biraz büyük gibi acaba ikiz olabilir mi
Canım benim 7+1 de 34,57 mm'ydi ama bu bebek mi kese mi hiç bir fikrim yok. Ultrason kağıdım da böyle yazıyordu.

Kezenin büyüklüğünü dojtor musöyledi yoksa ultrason cıktısından mı ogrendınız
Canım bana doktorda söyledi ama o heyecanla bebek mi kese mi bilemedim ultrason kağıdında da yazıyor zaten. Doktor gidince bir güzel keseyi bebeği ölçüyor.

Günaydın kızlar Hızınıza yetişmek imkansıızz Herkese şimdiden iyi haftasonları

i
7 garanti olur bence canım bende 6+6 da falan gitmiş olucam
Tamam canım. Çok saol

Saol canım.. Yok bilmiyorum. Dediğin gibi bir şey duymadım. Herkesi 7-8 haftalarda çağırıyorlarmış da, benimki artık 9'a girmiş oluyor o zaman. 8+3'ken çağırdı. Bana biraz geç geldi. Bir de daha kese içindeki bebeği de göremedik biz. Boş kese falansa, kötü bir şey olursa erken öğrenmek isterim. O yüzden endişelendim. Bakalım.. Beklerim o zaman ne biliyim.. Karar veremedim.

Kızlar siz gebelik takviminizi ultrasonda çıkana göre mi yoksa sata göre mi yaptınız? Ben ultrasonda çıkana göre düzenledim.
Aslinda en iyisi son adet tarihine gore duzenlemek cunku adetzamani eski yumurtalar giderken yenisi olusuyo ve o yuzdende ilk hafta sayiliyo yani bebegimizin temeli atiliyo eee sobrada babadan sperm ne zaman gelirse o zamanda bebegimiz olusuyo:)) yani diyecegim canim ben farkli dr lere gidiyodum oglumda ve her ultrasyon cihazi bir olmuyo farklilik gosteriyo yanicihazdaan cihaza bide bebegin gelisimide bi bakiyosun bir hafta geriden geliyo sonraki ay acigi kapatmis hatta ileri gosteriyo oyuzden de son adet tarihine gore baz almak lazimmis

Canım valla ben hem keseyi, hem bebeği, hem kalp atışı için garanti olsun dedim 7+1 gittim. Daha erken gidince karından muayenede bebek görünmüyor ve sıkıntı yapıyor herkes kendine halbuki bebişiniz orda ama gözükmesi için daha çok küçük. Yüreğini ferah tut ve 7+0 falan git gör bebişini.

Canım benim son adetle ultrason arasında 1 gün fark çıktı zaten o yüzden problem yok.

Ay o arkadaş bendim neyseki canımız bulunabilir kolay ulaşılabilir şeyler çekiyor.
Olsun valla yiyince içim rahatladı resmen bütün gün elimi attığım hiç birseyi yiyemedim. Salatalık yiyince midem kendine geldi. Bugün eşime bir kaç kilo daha siparis ettim. Bu yüzden ben sana teşekkür ederim asıl

7+1de karından usg ile mi gördün cnm? Biz 5+6 da vajinal muayene işe duyduk kalp atışını da. Karından da duyulabiliyor mu merak ettim? Ya da kaçıncı haftadan itibaren karından duyulabilir kalp atışı?

Ayy canlarim çok mutluyum çok ama çok mutluyum 6+2 gün lüksü ve doktor maşallah canavar gibi atıyor kalbi dedi. Sesini duymadık ama bilmek bile ne kadar güzel. Üstünden koca bir yük kalktı resmen. Ilk baktığı ultrason bozuk çıktı hiçbir şey göremeyecek çok gerilim. Sonra radyoloji 3 ' lu yaramadı kullandıkları ultrasonla baktı. Pit pitlari bizde çok rahatlıkla gorduk. Arının kat çarpması gibi çok hızlıdır. Bu duyguyu hiç bir şekilde anlatamam bu resmen mucize içimde büyüyen kalbi atan ve benim olan bir canlı var ve ben artık onu daha çok hissediyorum. Allahım göremeyenlerede nasip etsin insallah

Eşin ne dedi bir kg dahasipariş edince çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…