MerrhaCanim cok tesekkur ederim :) bende folic1 kullanıyorum günde 1 tane :) başka da birşeye ihtiyaçları yokmuş şimdi yemeye içmeye :) ama ben yine de folic asit içeren şeyler almaya çalışıyorum. Taze nane maydanoz yiyorum bide portakalsuyu içiyorum :)
Canim cok tesekkur ederim :) bende folic1 kullanıyorum günde 1 tane :) başka da birşeye ihtiyaçları yokmuş şimdi yemeye içmeye :) ama ben yine de folic asit içeren şeyler almaya çalışıyorum. Taze nane maydanoz yiyorum bide portakalsuyu içiyorum :)
Yok canım biz kalp atışımızı 7+1 duyduk karından. Estrofem diye bir ilaç kullanıyorum onu günde 2 defa alıyordum teke düşürücez teke düşürünce gel bir 5 dakika göreyim dedi doktorum.Kalp atışı için mi gideceksin haftaya?
Canım 8. haftan zaten 7+0 ile 7+6 arasındaki hafta doktorun geç döllenme vs bunun gibi etkenleride içine katarak sana karından en rahat duyulabilir haftayı söylemiş zaten. Ayrıca daha küçükken dinlemenin zararlı olduğunu bilmiyorum duydun mu? Bazı doktorlar kendileri duysalarda o sesi dışarı vermezler 9-10 haftadan önce bilgin olsun derim. Doktorunun yanlış yaptığı bişiy yok yani.Di mi canım yaa? Bari 7 haftalık cagirsaydi yani. Ben tekrar doktor araştiriyim o zaman. Başka doktora geçerken dert anlatmak da zor. Zaten zor buluyorum ya!Ne yapicam bilmem..
Canım evet ben çok çok eski üyeyim aslında ama nickimi bir kere değiştirdim. 347. dönem yarenleri diye bir grubumuz var burda. Yılardır kopmadan görüştüğümüz bir grup, şuan whatsapptan yazışıyoruz. Dışardanda takip edilirdik çok okuyanımız vardı. Burda asker bekledik, evlendik, çocuk sahibi olduk. Büyütenlerimiz var doğum yapacaklarımız var böyle işte canım. İzmir'liyim doğma büyüme ailemde aslen buralı.Ayy canini istetim kusura bakmaa nerelisiniz siz.buarada cok eskii uyeolmalisin cunkii nicimi cokk iyi animziyorim.bende eskii üyelerdenim 2009 yilii
Ay o arkadaş bendimHanımlar çok uykum var bütün gün uyudum ama hala yatağa gidesim var. Birde hiç yemek yemek istemiyorum. Bugün burda tuzlu salatalık yiyen arkadaşı okuyunca oturdum bir kilo salatalık yedim tuzlayarak. Bazen gidip biraz daha mı yesem diyorum ama çok turda zararlı şimdi bir şey olur falan diyip vazgeciyorum. Öğlende bir şeyler yedim ama salatalık yiyince doyduğum hissettim bir tek.
Canım benim 7+1 de 34,57 mm'ydi ama bu bebek mi kese mi hiç bir fikrim yok. Ultrason kağıdım da böyle yazıyordu.Arkadaşlar merhaba ben 5+5 ken keseyi gördük ve 17 mm di acaba sizin keseleriniz kaç mm biraz araştirdim ve benim kesen sanki biraz büyük gibi acaba ikiz olabilir mi
Canım bana doktorda söyledi ama o heyecanla bebek mi kese mi bilemedim ultrason kağıdında da yazıyor zaten. Doktor gidince bir güzel keseyi bebeği ölçüyor.Kezenin büyüklüğünü dojtor musöyledi yoksa ultrason cıktısından mı ogrendınız
Tamam canım. Çok saoli
7 garanti olur bence canım bende 6+6 da falan gitmiş olucam
Saol canım.. Yok bilmiyorum. Dediğin gibi bir şey duymadım. Herkesi 7-8 haftalarda çağırıyorlarmış da, benimki artık 9'a girmiş oluyor o zaman. 8+3'ken çağırdı. Bana biraz geç geldi. Bir de daha kese içindeki bebeği de göremedik biz. Boş kese falansa, kötü bir şey olursa erken öğrenmek isterim. O yüzden endişelendim. Bakalım.. Beklerim o zaman ne biliyim.. Karar veremedim.Canım 8. haftan zaten 7+0 ile 7+6 arasındaki hafta doktorun geç döllenme vs bunun gibi etkenleride içine katarak sana karından en rahat duyulabilir haftayı söylemiş zaten. Ayrıca daha küçükken dinlemenin zararlı olduğunu bilmiyorum duydun mu? Bazı doktorlar kendileri duysalarda o sesi dışarı vermezler 9-10 haftadan önce bilgin olsun derim. Doktorunun yanlış yaptığı bişiy yok yani.
Çokkkk çoook sevindim canım ya şükürler olsun.kızlar boş gebelik değilmiş gördük minnak kuşu kalp atışlarınıda allahıma çok şüküğrrrr
Aslinda en iyisi son adet tarihine gore duzenlemek cunku adetzamani eski yumurtalar giderken yenisi olusuyo ve o yuzdende ilk hafta sayiliyo yani bebegimizin temeli atiliyo eee sobrada babadan sperm ne zaman gelirse o zamanda bebegimiz olusuyo:)) yani diyecegim canim ben farkli dr lere gidiyodum oglumda ve her ultrasyon cihazi bir olmuyo farklilik gosteriyo yanicihazdaan cihaza bide bebegin gelisimide bi bakiyosun bir hafta geriden geliyo sonraki ay acigi kapatmis hatta ileri gosteriyo oyuzden de son adet tarihine gore baz almak lazimmisKızlar siz gebelik takviminizi ultrasonda çıkana göre mi yoksa sata göre mi yaptınız? Ben ultrasonda çıkana göre düzenledim.
Canım valla ben hem keseyi, hem bebeği, hem kalp atışı için garanti olsun dedim 7+1 gittim. Daha erken gidince karından muayenede bebek görünmüyor ve sıkıntı yapıyor herkes kendine halbuki bebişiniz orda ama gözükmesi için daha çok küçük. Yüreğini ferah tut ve 7+0 falan git gör bebişini.Günaydın kızlarHızınıza yetişmek imkansıızz Herkese şimdiden iyi haftasonları
Tamam canım. Çok saol
Saol canım.. Yok bilmiyorum. Dediğin gibi bir şey duymadım. Herkesi 7-8 haftalarda çağırıyorlarmış da, benimki artık 9'a girmiş oluyor o zaman. 8+3'ken çağırdı. Bana biraz geç geldi. Bir de daha kese içindeki bebeği de göremedik biz. Boş kese falansa, kötü bir şey olursa erken öğrenmek isterim. O yüzden endişelendim. Bakalım.. Beklerim o zaman ne biliyim.. Karar veremedim.
Canım benim son adetle ultrason arasında 1 gün fark çıktı zaten o yüzden problem yok.Aslinda en iyisi son adet tarihine gore duzenlemek cunku adetzamani eski yumurtalar giderken yenisi olusuyo ve o yuzdende ilk hafta sayiliyo yani bebegimizin temeli atiliyo eee sobrada babadan sperm ne zaman gelirse o zamanda bebegimiz olusuyo:)) yani diyecegim canim ben farkli dr lere gidiyodum oglumda ve her ultrasyon cihazi bir olmuyo farklilik gosteriyo yanicihazdaan cihaza bide bebegin gelisimide bi bakiyosun bir hafta geriden geliyo sonraki ay acigi kapatmis hatta ileri gosteriyo oyuzden de son adet tarihine gore baz almak lazimmis
Olsun valla yiyince içim rahatladı resmen bütün gün elimi attığım hiç birseyi yiyemedim. Salatalık yiyince midem kendine geldi. Bugün eşime bir kaç kilo daha siparis ettim. Bu yüzden ben sana teşekkür ederim asılAy o arkadaş bendimneyseki canımız bulunabilir kolay ulaşılabilir şeyler çekiyor.
7+1de karından usg ile mi gördün cnm? Biz 5+6 da vajinal muayene işe duyduk kalp atışını da. Karından da duyulabiliyor mu merak ettim? Ya da kaçıncı haftadan itibaren karından duyulabilir kalp atışı?Canım valla ben hem keseyi, hem bebeği, hem kalp atışı için garanti olsun dedim 7+1 gittim. Daha erken gidince karından muayenede bebek görünmüyor ve sıkıntı yapıyor herkes kendine halbuki bebişiniz orda ama gözükmesi için daha çok küçük. Yüreğini ferah tut ve 7+0 falan git gör bebişini.
Olsun valla yiyince içim rahatladı resmen bütün gün elimi attığım hiç birseyi yiyemedim. Salatalık yiyince midem kendine geldi. Bugün eşime bir kaç kilo daha siparis ettim. Bu yüzden ben sana teşekkür ederim asıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?