• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart Ayı Tüp bebek

Kızlar giremedim gündüz neler olmuş 😳😳 grubun ismi değişmiş, bildirimi görünce yanlışlıkla başka bir yeri takibemi başladım dedim
Sorma sorma başımıza gelenleri canım..
Neden niye nasıl oldu anlamadık.
G gulayy21 yazmıştı bana başta anlamadım, bildirimlere bakınca bende senin gibi oldum gerçekten..

ay nolmuş ponçik grubumuza nazar değmiş😞 ben kızların eski mesajlarını ve profil isimlerini görebiliyorum sanırım hesaplar tamamen silinmemiş. Tez vakitte dönsünler inşallah 😥

Maşallah 🧿
Peki şimdi nasıl ilerleyeceksiniz? Transfer için bilgiler verdiler mi canım?
Sagol canım benim yarın kaç tane embriyo kalıcak ona göre plan yaparız dediler. Güzel giderse her şey cumartesi sabah transfer yaparız her halde öğle dediler inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

ay nolmuş ponçik grubumuza nazar değmiş😞 ben kızların eski mesajlarını ve profil isimlerini görebiliyorum sanırım hesaplar tamamen silinmemiş. Tez vakitte dönsünler inşallah 😥
Evet dün ki yazışmalar silinmiş
Sabah baktım gece 12den sonra yazışmalar vardı okudum sabah
Sonra molamda bi baktım dediğin gibi nazara gelmişiz 😩😩🧿

Ya kıyamam kuzum sana haberim yok benim olmuş sayfa diyo yiceeemm 😂😂😂❤️❤️❤️
Yaaa çök kötü hissettim halada hissediyorum kendimi
İş yerlerinde kötü iş arkadaşları olur ayağını kaydırır ya
Sanki o pozisyondaymışım gibiyim şu an 😂

Ama sanırım mayala dan sonra en yüksek yorum sayısı bende diye otomatik bana verildi, öyle gördüm sanki.
Neyse hayırlısıyla geri gelsinler herkes işinin başına geçse 😂

Hem sayfanın yönetici değişiyor, bana bildirim gelmedi mesela
Hemde konu başlığı değişiyor, çok garip
Bende biraz araştırdım, bu cezayı alanlar da hesaplarına girmek istedikleri zaman uyarı geliyormuş işte şu tarihe kadar erişim engeli var diye.
Profilsiz hayalet izleyici gibi sadece gezinip okuya bilirlermiş.

Burdan bizi görüyorlarsa el sallayıp ve çabuk gelmelerini diliyorum :KK15:
Aa ben de şaşırdım şimdi ,😦 çok sıkı takip edemiyordum ama bugün biraz bakayım dedim konuyu bulamadım konu başlığının değiştiğini de sonradan anladım. Niye ceza aldılar ki acaba gerçekten

Beni de yazar mısın? Yaş 30 ilk tüp bebek denemesi. ? Bugün transferin 6. Günü. 5ab kalite tek embriyo
Tabiki 💕 hoş geldiniz ve transferiniz hayırlı olsun inşAllah 🤲🏻
Ne zaman transfer oldunuz ve test gününüz ne zaman inşAllah onlarda ekleyim listeye 🤰🥹 ve kaçıncı gün embriyosu

Kızlar merhaba nasılsınız neler oldu burda 🙄@mayala neredesin canım sen

Back
X