Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle yarın güzel haberler veririm inşallahOoo maşallahinşallah sağlıklı altın embriyoların olur
Geç olsun güç olmasın hesabı, sağlıklı olsun inşAllah
İnşAllah inşAllahAynen öyle yarın güzel haberler veririm inşallah![]()
Evet yarın donduracaklar 5. Gün olanları dondurulmuş transfer olacakİnşAllah inşAllah![]()
Size o zaman 5.gün tek yapacaklar?
Hadi inşAllah canım, hayırlı haberlerle gelEvet yarın donduracaklar 5. Gün olanları dondurulmuş transfer olacak![]()
Sagol canım benim yarın kaç tane embriyo kalıcak ona göre plan yaparız dediler. Güzel giderse her şey cumartesi sabah transfer yaparız her halde öğle dediler inşallahMaşallah
Peki şimdi nasıl ilerleyeceksiniz? Transfer için bilgiler verdiler mi canım?
Evet dün ki yazışmalar silinmişay nolmuş ponçik grubumuza nazar değmişben kızların eski mesajlarını ve profil isimlerini görebiliyorum sanırım hesaplar tamamen silinmemiş. Tez vakitte dönsünler inşallah
![]()
Haci inşAllahSagol canım benim yarın kaç tane embriyo kalıcak ona göre plan yaparız dediler. Güzel giderse her şey cumartesi sabah transfer yaparız her halde öğle dediler inşallah![]()
Ya kıyamam kuzum sana haberim yok benim olmuş sayfa diyo yiceeemmAçıklamada yok, en azından birimize mesela bana bilgi verilseydi madem ben oldum.
Veya buraya yazılsaydı..
Neyse artık mayalam ve diğerleri gelene kadar boş koymayalım![]()
Yaaa çök kötü hissettim halada hissediyorum kendimiYa kıyamam kuzum sana haberim yok benim olmuş sayfa diyo yiceeemm![]()
Aa ben de şaşırdım şimdi ,Hem sayfanın yönetici değişiyor, bana bildirim gelmedi mesela
Hemde konu başlığı değişiyor, çok garip
Bende biraz araştırdım, bu cezayı alanlar da hesaplarına girmek istedikleri zaman uyarı geliyormuş işte şu tarihe kadar erişim engeli var diye.
Profilsiz hayalet izleyici gibi sadece gezinip okuya bilirlermiş.
Burdan bizi görüyorlarsa el sallayıp ve çabuk gelmelerini diliyorum![]()
TabikiBeni de yazar mısın? Yaş 30 ilk tüp bebek denemesi. ? Bugün transferin 6. Günü. 5ab kalite tek embriyo
Hoş buldumTabikihoş geldiniz ve transferiniz hayırlı olsun inşAllah
Ne zaman transfer oldunuz ve test gününüz ne zaman inşAllah onlarda ekleyim listeyeve kaçıncı gün embriyosu
Sorma canım, bizde şok olduk bugün öğlen.. erişim engeli konulmuş sanırım çözemedik pekKızlar merhaba nasılsınız neler oldu burda@mayala neredesin canım sen