• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
130 da baya yukseliyormus Allah yardimcin olsun canim. simdi olctum tekrar 77 ama daha iyiyim az once belkide yuksekmis yalnis bakmis ola bilirim ara ara kontrol ederim yine
Evet evet bazen cok ucuyor benim hep dusuk nabizli davranmam gerekiyor yoksa iyi hissetmiyorum 🤗 biraz yasantimi komple yavaslattim yani gebelikle. Sen de takip et bakalim ama 77 de cok yuksek degil

simlumina simlumina ay az önce instada ne gördüm😂 ünlü bi doçent doktor var kadın doğumcu. Diyor ki gebelikte limon kokusu rahatlatıyorsa kız nane kokusu rahatlatıyorsa erkek çocuk olur djdhkdjd mentol koklayan sen miydin

Eklentiler

• IMG_6165.webp
    IMG_6165.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 15
simlumina simlumina ay az önce instada ne gördüm😂 ünlü bi doçent doktor var kadın doğumcu. Diyor ki gebelikte limon kokusu rahatlatıyorsa kız nane kokusu rahatlatıyorsa erkek çocuk olur djdhkdjd mentol koklayan sen miydin
Ahahahah evettt deli gibi mentol ve kolonya kokluyorum 🤣🤣🤣 oglus geliyor sanirim mentol daha fazla

Bacım ayıptır sorması bu koklama işini nasıl keşfettin skdsjdhdkdjdjdjdh
Soyle ben zaten ilac icmeyi sevmeyen biri oldugum icin gebe degilken de hep mentol tasi kullanirdim. Gebelikle beraber bulanti baslayinca baktim basucumda mentol bir kokliyim dedim🤣 mentollu seker mentollu sakiz da iyi geliyor cunku sjdjdjd. Tamamen icgudusel bacim 🤣🤣

ay kızlar şimdi yatıyorum ama her yerim ağrıyor. bir proje yetiştirmeye çalışıyorum ama yoruldum artık hasta olmaktan korkuyorum. masabaşında oturmaktandır di mi hasta olmak istemiyorum :(

Soyle ben zaten ilac icmeyi sevmeyen biri oldugum icin gebe degilken de hep mentol tasi kullanirdim. Gebelikle beraber bulanti baslayinca baktim basucumda mentol bir kokliyim dedim🤣 mentollu seker mentollu sakiz da iyi geliyor cunku sjdjdjd. Tamamen icgudusel bacim 🤣🤣
Bin yıl düşünsem aklıma gelmezdi ya şahsına münhasır bir hamişsin sen😂😂

Evet canım yurt dışındaki herkes detaylı birşey öğrenememekten yakınıyor üzülüyorum herşeyi bilmeye hakkınız var aslında imkanları olmasına rağmen kullanmıyorlar .
Bide Yazıyor normalde ölçerse ama bende üste yanlış yazmışım heyecandan :D demin 6 cm diye . 0.65 cm yani 6,5 mm oluyormuş normal mi ki kızlar bu ..
Bir arkadaşım İngiltere hamile ilk doktora gittiğin de doktor kaç haftalık diye sormuş 🫠 yani o yüzden beklentimi yüksek tutmuyorum bende herşeye okeyim😁
İnternetten baktığım da 5-10 mm arasında oluyormuş bu haftalarda normal gözüküyor bence canım 🥰

Bende mentollü şeker emiyorum ndjdjdj OĞLUŞUMMM😎

Kızlar mide bulantılarınız ne durumda ya bende baya azaldı. Kasıklarım da ağrımıyor. Doktor kontrolünün üstünden 3 gün geçti mi çıldırma ataklarım başlıyor ya djdhdjdjd
Daha bugün olumsuz düşünmemeye and içmiştim 😁

İnşallah canım korkma benim kırmızıdan kahverengiye döndü ona rağmen kalp atışı iyiydi maşallah kanama alanı burada da bazı arkadaşlar korkmuş ama çok kötü bir durum değilmiş benim çok az hala peçeteye geliyor cumartesi gününden beri lekelerle uğraşıyorum ama moral bozmak stres yapmak yokk erkek bebekte lekelenme kanama olur diyorlar yaramazsa oğluşlarımız demek ki😂😂🫶🏼
ay sağlıklı olsunlar da inşallaah🫶🏼🥰

Benim sata göre gitmiyor yumurtlama gününe göre gidiyor kızlar ya neden acaba ??
Bence arada bir iki gün fark varsa doktorlar önemsemiyor doğrusu yumurtlama günü bence. Benim mesela 2 hafta oynuyor resmen senin de o kadar var mı arası

Kızlar mide bulantılarınız ne durumda ya bende baya azaldı. Kasıklarım da ağrımıyor. Doktor kontrolünün üstünden 3 gün geçti mi çıldırma ataklarım başlıyor ya djdhdjdjd
Daha bugün olumsuz düşünmemeye and içmiştim 😁
Ay benim de sabah öğürtüm geçti yani yanmam oluyor ama önce ki 3 gün gibi değilim sanki biraz daha iyi hissediyorum kendimi ne güzel azalsın işte kız lütfen kendine dert arama ben aksine iyi hissedince mutlu oluyorum 🫠

Back
X