Bulantı hapı kullansana canımAllah yardımcımız olsun hepimizin canim gercekten cok zor aynı bende kendimi çok sucluyorum sabahları mutfaga gremiyorum kahvaltisi gecikiyo bn koltuğa uzaniyorum oda gezinio gezinio sora yanıma gelip elimden tutuyo gel mutfağa goturup mama istiyo o an içim parcalanio kendmi sucluorum sora hazırlıyorum ama geç kalio isde inş bunlarda gecicek...
Dr tahlil istedi ama sonuçlar henüz çıkmadı. Ona görebaşlayacak sanırımKan ilacı içen kimse yok mu?
Canim belki kaltigin gbi kraker bse atsan agzina zorlamaz.bos mide olunca bulanti daha cok oluyor.Günaydınlar bende bulantılı bir sabah geçirdim gene. Yataktan kalkarken sorun yok, dişimi fırçalıyorum makyajımı yapıyorum saçlarıma fön çekerken başlıyor. Bugün bir anda ter basmaya başladı nasıl mutfağa gidip torba aldığımı bilemedim. Hemen mutfak kapısını da açtım, soğuk iyi geliyor.
Peki doktor bu konuda bse dedimi.eger sorun yok dediyse stres yapma erken daha ilerleyen haftalarda el sallar sana.Aklıma birşey takıldı kızlar , gözümü açar açmaz koştum geldim buraya , ben 17 şubatta doktora gittiğimde 5+3 tüm ve kese 9,64 mm idi ama içinde yolk sac yoktu , internette bir yazı okudum kese 10,00 mm olduğunda yolk sac görünmelidir diyor. Sizlerde kaç mm iken görünmüştü , boş gebelik olmasından korkuyorum
Canim konu ile alaksiz olacak ama estrofm icin konusmustuk hatirlarsan ben kalp sesini duyunca biraktim sen yavas birakcam dedikten sonra eylul anneleri sayfasina yazdim herkes bir kerede kalp atisi duyunca birakmis aksi birsey cikmadi 3gun oldu cok sukur bir sorun yasamadim haber vereyim dedim kalp sesinden sonra hic kullanan biri denk gelmedi paylasmak istedimGünaydınlar bende bulantılı bir sabah geçirdim gene. Yataktan kalkarken sorun yok, dişimi fırçalıyorum makyajımı yapıyorum saçlarıma fön çekerken başlıyor. Bugün bir anda ter basmaya başladı nasıl mutfağa gidip torba aldığımı bilemedim. Hemen mutfak kapısını da açtım, soğuk iyi geliyor.
Peki doktor bu konuda bse dedimi.eger sorun yok dediyse stres yapma erken daha ilerleyen haftalarda el sallar sana.
O zaman bol bol dinlen dedigini yap bse demedigine gore sorun yoktur.daha erken i sallah haftaya gorurursun.internette ne kadar kurcalarsan o okadar soru isareti oluyor.cok takmamaya calis.Doktorun ağzından lafı cımbızla alıyoruz resmen , işini iyi yapıyor ama hiç bir açıklamada bulunmuyor , diğer doktorlar da böyle mi bilemiyorum. Kese yanında kanlanma var dedi bol su iç istirahat et haftaya gel dedi gönderdi bu kadar
canım ben katı şeyler yiyince bastırıyo biraz midemi patates hamur işi bunlarda karbonhidratlı fakat yapacak bişey yok
Benim de canım hep börek ve hamur işi istiyor ya, diğer yemekleri hiç mi hiç yiyesim gelmiyor.
Kesinlikle öyle , şu internette neyi araştırsam başıma geldi , hep bir korku düşüyor içime , inşallah Allah evlat acısıyla sınamaz beni ve buradaki hiç kimseyi..O zaman bol bol dinlen dedigini yap bse demedigine gore sorun yoktur.daha erken i sallah haftaya gorurursun.internette ne kadar kurcalarsan o okadar soru isareti oluyor.cok takmamaya calis.
Aynen canim benimde korkularim var ama bunlar hep devam ediyormus hamilelikte dogumdan sonra hep bi endise oluyormus.ben dun doktora gittim kese 6.95 mm di.2 hafta bekliycem insallah bebiside pit pitlarini da goruruz.Kesinlikle öyle , şu internette neyi araştırsam başıma geldi , hep bir korku düşüyor içime , inşallah Allah evlat acısıyla sınamaz beni ve buradaki hiç kimseyi..
canının bir şey istediğini nasıl anlıyorsun burnuna mı kokuyor ne oluyor?
benim sürekli bulantım var. aklımda da türlü türlü yiyecek :) ama hepsini yesem ölürüm yani
yolk sacı biz geçen hafta 5+1'de gördük canım ama bekle belki küçüktür ondan doktorun normal kabul etmiştir bu durumu hemen telaş yapma, bende de kese yanında 3mm'lik kanlanma var ama önemli değil dedi banada hiç bir şey vermedi doktorum ben dün gittim hatta cuma gününe gel kalp atışlarına bakalım dedi. Mesela progesteronum düşmüş ama adam normal dedi yükselmesi gerek diye biliyorum ben oysa.Doktorun ağzından lafı cımbızla alıyoruz resmen , işini iyi yapıyor ama hiç bir açıklamada bulunmuyor , diğer doktorlar da böyle mi bilemiyorum. Kese yanında kanlanma var dedi bol su iç istirahat et haftaya gel dedi gönderdi bu kadar
O tadı hiç deme, beni bütün yiyeceklerden soğuttu. O tattan kurtulmak için sürekli ağzıma birseyler atmak istiyorum ama bir dakika sonra yine aynı acı tat. Limon yiyorum beş dakika sonra yine aynı, maden suyu içiyorum üç dakika sonra yine aynıGünaydın canlar bugün ilk defa bu kadar çok uyudum uzun zaman sonra...agzimda iğrenç bir tat bu neden oluyor anlamıyorum
Hayırlı olsuunnn;-)Merhaba kızlar şimdi kontrolden geldim çok şükür bebişimide gördüm kalbi pır pır atıyor Allahım şükürler olsun doktor hiç bir ilaç vermedi hafif bulantılarım var sadece.
6+2 olmuşuz bugun 2 hafta sonra tekrar gidicez bakalım:)
darısı sabırsızlıkla bekleyenlerın başına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?