• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben mesela Zuhal hanımın pozitif olacağını hissettim Merve’nin Merve ilk gün geldiğin de aşırı umutsuzdu dedim olacaktır Rabbimize güven çok şükür pozitif çıktılar kendim için dersen duygularım çok karışık 🥴
Onca güzel duaların karşılığını alacaksın bu sefer arkadaşım inşallah 🩶

Kızlar hepiniz o kadar pozitif ve güzelsinizki teste negatif cıktı umudum bitti kana kadar bekliyorum ama yinede bu gruptan ayrılamıyorum hepinize ayrı ayrı dua ediyorum valla inş hep pozitif haberlerin olduğu grup olur anne grubu olarak taşınır inş ♥️
Canım sen evde testini hangi markayla yapmıştın? Birde kan günün ne zaman? Ne olur kusura bakma geriye dönsem çok gitmem lazım okumak için 🥹

Kızlar hepiniz o kadar pozitif ve güzelsinizki teste negatif cıktı umudum bitti kana kadar bekliyorum ama yinede bu gruptan ayrılamıyorum hepinize ayrı ayrı dua ediyorum valla inş hep pozitif haberlerin olduğu grup olur anne grubu olarak taşınır inş ♥️
Amin inşallah canım kanda pozitif görmeni diliyorum inşallah Rabbim yüzüne baksın inşallah sende hep dualarımızdasın 🤲🥹🫶🏻

İnşallah canım benim yaa moral çok önemli inşallah en yakın zamanda alcaksın bebişini kucağına🥰🙏🏼

Canım sen evde testini hangi markayla yapmıştın? Birde kan günün ne zaman? Ne olur kusura bakma geriye dönsem çok gitmem lazım okumak için 🥹
Prodoctor cnm normalde günüm pazartesi kan günüm yani ben 7.gün yaptım transferin negatif çıktı yarın vericektim kanı ama doktorum pazartesine kadar verme dedi 🙄

Mayalaammmm işe dönmedim, bu hafta da raporluyum, hatta haftaya da rapor isteyeceğim doktordan. En azından kalp atışını duyana kadar evde dinleneyim istiyorum kuzum. Güzel gidiyor şükürler olsun, tatsız belirtiler bile mutlu ediyor beni ya ne biliim şükrediyorum onlara bile 🥰🥰
Sen o tatsız belirtileri bana sor kendimi kesecem az kaldı😀😀😀

Back
X