- Konu Sahibi mayala katar
- #5.121
ben zaten sizi uyutmam bu gece kendim uyumadığım süreceKızlarrrr ben akşam kahve içersem sabaha kadar uyuyamam amaaaYalnız nasıl canım çekiyor var yaaa sınıf sınıf kahve kokluyorummm
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben zaten sizi uyutmam bu gece kendim uyumadığım süreceKızlarrrr ben akşam kahve içersem sabaha kadar uyuyamam amaaaYalnız nasıl canım çekiyor var yaaa sınıf sınıf kahve kokluyorummm
![]()
Onca güzel duaların karşılığını alacaksın bu sefer arkadaşım inşallahBen mesela Zuhal hanımın pozitif olacağını hissettim Merve’nin Merve ilk gün geldiğin de aşırı umutsuzdu dedim olacaktır Rabbimize güven çok şükür pozitif çıktılar kendim için dersen duygularım çok karışık![]()
Onca güzel duaların karşılığını alacaksın bu sefer arkadaşım inşallah![]()
Canım sen evde testini hangi markayla yapmıştın? Birde kan günün ne zaman? Ne olur kusura bakma geriye dönsem çok gitmem lazım okumak içinKızlar hepiniz o kadar pozitif ve güzelsinizki teste negatif cıktı umudum bitti kana kadar bekliyorum ama yinede bu gruptan ayrılamıyorum hepinize ayrı ayrı dua ediyorum valla inş hep pozitif haberlerin olduğu grup olur anne grubu olarak taşınır inş![]()
Neden olmasınBence biz bu işin sonunda bebekleri kucağımıza alıp tanışma-bulusma günü bile yaparız![]()
Bak bu iyiBence biz bu işin sonunda bebekleri kucağımıza alıp tanışma-bulusma günü bile yaparız![]()
Amin inşallah canım kanda pozitif görmeni diliyorum inşallah Rabbim yüzüne baksın inşallah sende hep dualarımızdasınKızlar hepiniz o kadar pozitif ve güzelsinizki teste negatif cıktı umudum bitti kana kadar bekliyorum ama yinede bu gruptan ayrılamıyorum hepinize ayrı ayrı dua ediyorum valla inş hep pozitif haberlerin olduğu grup olur anne grubu olarak taşınır inş![]()
Ayy gözlerimi zor tuttum kapanıyordu lisansüstünde de uyumayım bari dedimBen şimdi otursaydım kesin uyurdum![]()
Ah yaa inşallah senin de pozitif olcak canım buna da ben inanıyorumBen mesela Zuhal hanımın pozitif olacağını hissettim Merve’nin Merve ilk gün geldiğin de aşırı umutsuzdu dedim olacaktır Rabbimize güven çok şükür pozitif çıktılar kendim için dersen duygularım çok karışık![]()
İnşallah canım benim yaa moral çok önemli inşallah en yakın zamanda alcaksın bebişini kucağınaKızlar hepiniz o kadar pozitif ve güzelsinizki teste negatif cıktı umudum bitti kana kadar bekliyorum ama yinede bu gruptan ayrılamıyorum hepinize ayrı ayrı dua ediyorum valla inş hep pozitif haberlerin olduğu grup olur anne grubu olarak taşınır inş![]()
Ayy inşallah inşallahBence biz bu işin sonunda bebekleri kucağımıza alıp tanışma-bulusma günü bile yaparız![]()
Prodoctor cnm normalde günüm pazartesi kan günüm yani ben 7.gün yaptım transferin negatif çıktı yarın vericektim kanı ama doktorum pazartesine kadar verme dediCanım sen evde testini hangi markayla yapmıştın? Birde kan günün ne zaman? Ne olur kusura bakma geriye dönsem çok gitmem lazım okumak için![]()
Erken kuzum canını sıkma kanı bekle inşallah pozitif olucakProdoctor cnm normalde günüm pazartesi kan günüm yani ben 7.gün yaptım transferin negatif çıktı yarın vericektim kanı ama doktorum pazartesine kadar verme dedi![]()
Ayni dert bende de var. İki gündür yokum burda mesajlari okumaktan yazmaya firsatim kalmiyorAşırı aktifsiniz canlar ya yetişemiyorum sizeeeNeler oldu diye okumaya çalışıyorum ama yok yetişmiyorr
Maşallah vallahii
![]()
Sen o tatsız belirtileri bana sor kendimi kesecem az kaldıMayalaammmm işe dönmedim, bu hafta da raporluyum, hatta haftaya da rapor isteyeceğim doktordan. En azından kalp atışını duyana kadar evde dinleneyim istiyorum kuzum. Güzel gidiyor şükürler olsun, tatsız belirtiler bile mutlu ediyor beni ya ne biliim şükrediyorum onlara bile![]()
Cumartesi günün bekleye bilecekmisin kan vermek için ben onu merak ediyorumSen o tatsız belirtileri bana sor kendimi kesecem az kaldı![]()
Darısı sana olsun inşallah dilerim onlar da sana hazırlar yakında aminKızlar bugün arkadaşıma kırk uçurma sepeti hazırladım çok güzeldiii. Tüp bebek diyince çok üzülüp ağlamıştım ama şimdi hemen süreç başlasın ve bebeğime kavuşayım istiyorum![]()