• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    18
Kilo verilir canım sağ salim bu süreci atlatalımda inşallah hepsi geçer❤️ ilk gebelik çok heyecanlı oluyor ya, aslında ikincide aynı bu seferde diğer çocuğun yeni gelen ile arasındaki bağı görcek olmak çok heyecanlandırıyo
Kızım 5 yaşında benim her gün kardeşim olcak diye sevinerek geziyor 😂
Maşallah 😍 yaş aralığınız bence çok iyi
Valla heyecanlıyız ama hala tuhafıma gidiyor bi yandan henüz hissetmediğim için
Sadece hergün istifra etmekten evet bebeğim var diyorum 🤣

Ay ne güzel maşallah Allah analı babalı büyütsün ❤️ benden ikili test için 6-7 tüp kan aldılar hem kan değerlerime yeniden bakmak için hem de test için kollarım mahvolmuş durumda 🥲 size kestiler mi folik asiti benim kestiler yerine d vitamini başlattılar şuan sadece d vitamini kullanıyorum
Merhaba doktorum devam dedi bu hafta içinde ikili test sonucu için haftaya gelirsin demişti o zaman bi değişiklik olursa tekrar yazarım bu grubuda 🥰

Ay ikili test kan sonucum çıkmış hiçte anlamam ama normal diyor

Eklentiler

• 1000029823.webp
    1000029823.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 40
Ben devlete gittim yapmıyoruz cihaz çok kötü falan dedi özele git dedi 🤣🤣🤣 şehir hastaneside çok uzak kıydık 800 liraya napalım
Muayene 9 gün önce ödemiştim bu kontroldu
Muayene 1310 tl tuttu
Çok uygunmuş gerçekten 😃 bulunduğum yerde ortalama muane ücreti 3 bin

Benim en başından beri 5 haftada 1 canım. İlk gittiğimde 5+6 isim o gün kese ve kalp atışını gördü 11. Haftaya çağırdı bu hafta gittim şimdi de 5 hafta sonra gel dedi yine ben 5-6 haftada bir gidiyorum. Burada benim gittiğim doktorlar daha az kontrol ve az ilaç politikasındalar kanaman olmadıkça gelme diyorlar biraz eski usul bir hamilelik yaşatıyorlar yani 🥲
Aslında haklılar bir sorun olmadıkça belli bir zaman diliminde gitmek en mantıklısı ama biz duramıyoruz. Kiminin kayıpları oluyor psikolojik olarak kendini kötü hissediyor, kimi evhamlanıyor iyi mi vs diye 🥹

Kızlar kam tahlillerim çıkmış demir ilacı başlatmadı benim doktorum demirin yeterli son aylarda başlatırız dedi. Dün bir arkadaş sormuştu sanırım demir ilacı başlamak zorunda mıyız diye değilmişiz değerleriniz normalse başlatmıyorlar. Sadece dvit yazdı damla şeklinde. Ben bir de kendim içinde folik asit olmayan bir multivitamin kullanmak istiyorum aslında sizin kullandığınız bir multivitamin var mı ?
Daha bugün çok sevdiğim eczacı tanıdığım sana bunlardan başlarız 4. aydan itibaren devletin karşıladığı değil bunları kullanırsın dedi. Kendi eşine de bunlardan kullandırıyor. Demir, omega, magnezyum şeklinde sıralı canım. Bir de ek olarak elenatal 2 kullanıyorum ama onların içinde omega çok az olduğu için ek olarak başlarım 1 ay sonra bunlara. Demir de çok önemli bebişler sömürüyor maşallah

Eklentiler

• IMG_3765.webp
    IMG_3765.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 29
Merhaba kızlar 12+3 ten selam bebek 6 cm oluyor maşallah 🥰🥹🥹
2 li testten geliyorum 2 tüp kan alındı 845 tl tuttu özelden ense kalınlığı 0.14 cm çıktı bilginiz olsun normal diye okudum nazal kemik var herşey normal dediler sonuç 1 hafta sonra çıkacakmış
Ve doğum günüme özel doktorum tahminde bulundu
Ve cinsiyet tahmini KIZ dedi 😍🥰🎀
Siz ne düşünüyorsunuz bakalım 🥰
Oyyyy kız mıııııııı yeriiiim prenses 🥹🥹🥹💖 maşallah kuzucummmm sağlıkla gelsinler ben kız hissediyorum daha önce de demiştim

Back
X